Annons
Annons


Vlogg från Hälsingland: om skrivande och skoterkillar


Vloggdags igen! Den här gången är det påsk och jag och Alexandra befinner oss på varsitt håll: Jag i Hälsingland och Alex i Frankrike. Hon lyckades dock supa bort sitt minneskort på en bar, så nu har någon fransos det roligt med de videoklippen. </3

Annons

Så kvar är jag. Jag berättar om min nuvarande skrivprocess, spanar efter skoterkillar och dansar till Markus Krunegård i köket i sällskap av Yrsa.

Alexandra klipper ju vloggen och visst är hon duktig? Så imponerande hur hon kan polera upp mina spretiga klipp till något såhär fint.

Om ni gillar den här videon, klicka gärna på tummen upp. Och prenumerera. På så vis får ni ju en uppdatering varje gång vi lägger upp något nytt. Plus att ni supportar oss <3 I nästa avsnitt får ni en tour i min lägga!

Och här kommer några andra bilder från landetveckan, sånt som inte ryms i vloggen:

Första kvällen var det så kallt i huset att vi åt middag i vinterjackor. Samt drack vin från en sprucken flaska, så vi silade vinet genom ett kaffefilter.

FOTBAD.

Vilda framför huset. Blir man inte glad av henne.

En sprakande brasa + bra bok. Här är en intervju där Annika Norlin intervjuar Elin Willows om boken. För att knyta ihop säcken med en extra hård knut så har Annika Norlin på sig en t-shirt med Alexandras vaginaprint på!!

Och så kom Yrsa upp. Vi satt mittemot varandra och pysslade med vårt. Så som vi gör.

Här är hon på en av våra promenader. Vi drömmer om att köpa en skrivarstuga en dag.

Jag har en väldigt stor släkt med 18 kusiner i skaran. Här är Vilda, Mohammad och småkusinerna som spelar land och stad. Caspar tappade en tand mitt i allt. Otroligt hisnande att tänka på hur det kändes att tappa sina tänder. Hur ont det gjorde, men hur ljuvligt det var på samma gång.

Vi fick finbesök av Rasmus, Felix, Olle och Niklas som var på genomresa från sitt hus i fjällen och stannade till för kaffe och våfflor hos oss. Mormor höll händerna om Felix huvud när hon kramade honom och sa att hon verkligen saknat honom. Det var så gulligt.

En plats att vara på.

OJ så avslappnad och glad man kan vara då.

Puss och kram och hoppas ni gillar vloggen!

10 kommentarer till “Vlogg från Hälsingland: om skrivande och skoterkillar”

  1. Blev så rörd av det du skrev om Felix och din mormor. Det är så speciellt det där när man är ex till en person, har man varit ihop länge förlorar man ju liksom en hel släkt.

  2. Jag har ett café med massor av trevliga stammisar, många sitter och knappar på sina datorer. En är en jättegullig kvinna som alltid sitter och skriver, och efter att ha läst detta inlägg inser jag att det är Elin Willows! Måste ju läsa hennes bok och prata med henne om den känner jag nu…

  3. okej, ser nu framför mig hur hela skrivgäris-gruppen skramlar ihop pengar till ett skrivarslott på landet där man till exempel kan elda i nåt rum å möjligen dansa i ett annat, men mest ligga i olika högar och skriva hela dagarna. och nätterna. och äta. mmmmmmm. ring mig om detta händer <33

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar