Annons
Annons


På sistone: mammutar, spa och konsert i kvällssol


Hej och välkommen till den här onsdagsbloggen. Jag har tydligen fotograferat en massa olika saker med min telefon i vanlig ordning. Så här kommer ett klassiskt på sistone-inlägg.

Förra helgen var min bror Viggo och hans familj i Stockholm och vi åkte på utflykt till Naturhistoriska riksmuseet. Här är mammut framför mammut.

Annons

Valentin, Viggos och Lindas senaste tillskott, var med. Han kommer krossa så många hjärtan <3333

Skulle jag kunna funka som en mamma? Tveksamt va.

Jag och mina bröder smet iväg till ett annat rum och hängde. Froste i USA och Viggo intill mig. Är så avundsjuk på alla som bor i samma stad som sina jämngamla syskon. Även om man kanske ändå inte skulle hänga jämt så finns i alla fall möjligheten att göra det.

I tisdags hade vi kick off med Yves Rocher (som jag ska samarbeta med under året) på Yasuragi, som är ett japanskt spa. Frida var min dejt. Man får ju inte ta med sig telefonen in i badet (rimligt) så jag har inte fotat så mycket. Men höjdpunkten var när jag satt i utomhuspoolen och läste Nedfallen ängel av P.O Enqvist i flera timmar. Varm pool, sval luft, sol i ansiktet, bok. AHHH. När jag vände mig om märkte jag att bassängen var fylld av folk. Jag hade varit helt i läsandet och inte märkt något.

De har öppnat en ny restaurang på Yasuragi som är helvegansk. Det var vackert och gott men svårätet. Och liksom i allmänhet lite för ”nyttigt”. Jag behövde beställa in en extra rätt för att bli mätt.

Så fint dygn hur som helst. Fick massage av en man som sa till mig på skarpen att jag måste tänka på min hållning och sträcka ut bröstkorgen. Och så gjorde jag bastuyoga. Och fick en föreläsning med en livs levande hälsocoach. Och dansade i hotellrummet iklädd yukata.

Mitt första jobb, utöver barnvakt, var på Yasuragi. I frukostbuffén som diskplockare. På den tiden fanns inte ärthummus och avokados på frukostbuffén. Då fanns leverpastej i tjocka skivor och vattenmelon uppskurna i trianglar. Jag var tretton-fjorton då.

Så konstigt att besöka ställen där man själv har jobbat. Känna lukterna och höra musiken, det är som att kroppen automatiskt går in i workmode, även fast det var tio år sedan.

Å hörni. Fredagen var en så härlig dag. Jag tog helg klockan 15 och promenerade längs årstaviken till Hornstull för att dricka bärs med Yrsa på Loopen, som är en brygga med PALMER på.

Vi pratade alldeles för högt om personer med för och efternamn. När ska man lära sig att folk som sitter intill kan känna personerna i fråga? Aldrig uppenbarligen.

Sen fick vi superbrådis till Djurgårdsfärjan. Där mötte vi upp Alexandra och Sara.

Klad jag med mina klada vänner.

Vi gick till Pop House, som tillhör Abbamuseet. Där satt vi och vräkte ut oss i loungesofforna och flyttade dem hela tiden små snäpp för att vi skulle sitta i solen. Så mycket sol på sistone. Inser att jag borde börja med spf.

Anledningen att vi var där var för att Dolce spelade! Leopold och Anna! Det var otroligt bra, jag var helt tagen efteråt och klämde dem runt överarmarna jättehårt och ba WOW TACK WOW TACK. Hyser så varma känslor för de två <3

Sen gjorde vi en Ingrosso och åkte till Eataly (som huserar i gamla biograf Röda kvarn) och käkade napolitansk pizza och pasta.

På lördagen gick jag och Yrsa på Litteraturmässan och lyssnade på seminarium och käkade lunch bland duvorna på Konserthusettrappan. Och sen gick jag på dagsfest, men det vet ni ju redan.

Det var allt för nu tror jag. Ha en trevlig onsdag hörni <3

17 kommentarer till “På sistone: mammutar, spa och konsert i kvällssol”

  1. Här kommer en livsviktig fråga (typ)! Vad för grönt har Yrsa på sig?! Är det en kjol, byxor?! Från var?! Vill ha nu!

  2. Saknar din och Fridas podd så mycket!! Och att se henne i bloggen såklart. Hoppas verkligen att ni börjar igen <3

  3. Kom idag på mig själv med att tänka på dig och ditt liv (som jag ju bara känner till genom denna blogg) när jag gjorde upp en vision för kommande sommar; dans! klubbar! häng! hem i soluppgången!

  4. alltså sorry för negativ kommentar men stör mig sååå mycket på när man skriver om bebisar (alltid pojkar) att de kommer krossa hjärtan, som det skulle vara något bra liksom. att deras livsmål är att bli en douche, varför liksom.

  5. BLOGGTIPS: Göra ett-foto-i-timmen en dag när du ska gå på dejt. Alltså inte själva dejten, utan timmarna före. Hur är känslorna? Förbereder du dig? Hur väljer du kläder? Tvivlar du någonsin? Typ så. 🙂

  6. Fint inlägg! Och speaking of att vara helt i lesandet: Jag läste Nedfallen ängel på stranden förra sommaren och glömde bort tiden och brände mig x 1000, såg ut som en kräfta hela sommaren:””)

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar