Annons
Annons


10 saker jag försöker se fram emot den närmsta veckan


Jobbig dag igår. Pendlade mellan att vara ledsen och arg och helt okej och glad och sedan ledsen och irriterad igen. Zonade ut när jag var med folk, tänkte, hoppas att jag inte får några frågor för jag vet inte vad de pratar om.

Annons

Men. Jag hade en pytteliten hund i knät och blev matad av Kajsa och Per. Kramade barn gjorde jag också. Ringde min mamma.

Man klarar sig.

När jag kom hem bestämde jag mig för att skriva ner 10 saker jag ser fram emot den närmsta veckan. Liksom. Hallå. Tillvaron är ju kul. Så självhjälpsaktigt av mig, jag vet, men det får ni ta. 

→ Att det ska vara 20 grader i morgon. Jag ska hämta mina småsyskon på förskolan och tänker att vi ska gå till sjön en sväng. Kanske äta middag på altanen.

→ Att jag ska köpa en soffa på söndag och att jag sen kommer kunna sitta i den soffan. Ligga och chilla på den soffan. Ligga med någon i den soffan. Har inte haft en soffa på år och dagar. Trevligt det ska bli.

→ Att jag ska göra nåt så jäkla otypiskt mig på söndag. I sällskap av Sara och Johan och hundratals bröliga människor.

→ Att mamma har fött upp en inomhuslind och ett citronträd som ska få bo hos mig.

→ Att jag ska vara med i Fråga vad du vill i P3 på lördag, ett livesänt radioprogram där folk får ringa in och ställa frågor. I mitt fall om hur det är att vara en s.k. influencer. Sänds mellan 12-14!

→ Att mitt nya terracottafärgade bäddset kommer till mig i dagarna, det kommer bli så fint till den rosa väggen mmm.

→ Picknick vid Årstaviken i helgen om vädret tillåter. Med personer som gör mig så glad så glad så glad.

→ Dans med My.

→ På måndag ska jag och Yrsa på Tensta Gospel Choir iiiih så peppad på det.

→ Att Paulina kommer på lunch i morgon och att jag nu mera har ett kök med fyra (4!) spisplattor. Blir hungrig bara av att tänka på allt gott jag kan laga där.

Foton av Julia Hallström.

 

8 kommentarer till “10 saker jag försöker se fram emot den närmsta veckan”

    1. Det blir bara värre om man jämför sig med andra. Hitta dina egna ljusglimtar om det så bara är dagens första kopp kaffe, nytt avsnitt av en tv-serie eller vad vet jag. Ta hand om dig!

  1. Haha, trodde i någon sekund att du på första bilden hade en liten tatuering av en blomma på handen. Men det var bara färgen. 🙂

  2. Hej Flora! vilken gullig tjej du verkar vara, gullig o stark på samma gång. jag har en fråga till dig angående kompisar, du verkar alltid ha det så himla bra i dina vänskaper?du nämner kanske nåt småtjafs om vad man ska äta till middag eller snabbaste vägen till tunnelbanan men aldrig några större grejer? Bråkar du inte med dina kompisar? eller väljer du bara att inte ta upp det på bloggen? eller är det helt enkelt så att när man är 23(?) så har man bara bra o stabila relationer kvar o har rensat ur alla bråkiga sådana. Skönt isåfall. Sagt tycker iallafall att det känns som det enda jag gör nu för tiden med vissa av mina kompisar, bråkar alltså. puss o kram

    1. Jonna.
      Jag kan inte tala för Flora så klart men jag kan inte minnas att jag har bråkat med mina kompisar på många många år. Visst, ibland får man ta pauser från varandra eller tala ut om nåt jobbigt men aldrig bråka och tjafsa. Jag är 27 och tror absolut det är en åldersgrej. Man lär sig hantera sina relationer bättre.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar