Annons
Annons


Rundtur i min nya lägenhet!


Nu har jag bott här i tio dagar. Nu är det här mitt hem. Jag har lärt mig vilka plankor som knarrar mest och hur lång tid det tar för vattnet att kallna i kranen.

I den här veckans vlogg får ni en rundtur i lägenheten. Vi filmar alla skrymslen och vrår och funderar kring möblemang och inredning. Lite om samboskap och dejting blir det också. Hoppas ni tycker om!

Annons

Klicka här för att komma till vår youtubekanal.

 

24 kommentarer till “Rundtur i min nya lägenhet!”

 1. Ja vill ha flörttips!!!! Och vad e era tips på hur det går till från att man spanat in gölli kille till att vi går hem till mig hehe?? LIKSOM VA SÄGER MAN? Spontant ba låta de hända händer ju alldeles för sällan lol

  1. Jaaa, rollspela hur man flörtar på sommaren. Vore SÅ kul!! Och typ snacka lite om hur det känns att bli sambos för Alexandra. Och hur ni kommer göra för att maxa er sommar??

 2. Alltså Flora (och Alexandra) er youtube-kanal är det bästa som hänt på länge!!!! Blir så glad och vill bli kompis med er. Jepp. Okej. Fortsätt så länge ni orkar för det här är GREJT!!!

 3. Ok en grej med videon! Tror den är inställd på att börja typ mitt i? Kanske meningen men jag blev iaf lite förvirrad över att jaha nehe det var ju inte jättemycket tour *men man får va gla för det lilla* så ba… JAHA det va 5 min till där innan :-))))

 4. Älskar era videos, det är som att få vara med i ert mysiga häng <3 Jag tycker psykisk ohälsa är väldigt intressant, så skulle Alexandra ha lust att prata lite om sin tidigare ätstörningsproblematik?

 5. En snabb fråga (kanske någon i kommentarsfältet vet); varsifrån är den röda tröjan du har i videon?! Den ser perfekt ut!!!!!!

 6. Hallå du måste ju måla in garderoben i rosa också!! 😀

  Fråga till Q&A : har ni flygångest? Alltså ångest över att flyga pga miljöhotet det utgör. Hur insatta är ni i frågan? Vet inte med Alex men du flyger ju en hel del Flora, är det något du reflekterar över och kommer fortsätta med i samma utsträckning? Hade varit så intressant med ärligt och utförligt svar 🙂

  Tack för fina vloggar!! Kram!

 7. Älskar eran vlog <3<3<3 och elskar er!! Jag vill gärna att ni pratar om dejting. Jag har haft en paus från det själv för att jag har varit rädd för att få känslor för snabbt och för att bli sårad, men jag saknar att dejta och vill gärna get back in there. Har ni tips?? Hur dejtar man utan att det blir för seriöst liksom om ni förstår va jag menar..

  puss & kram <3

 8. En snabb fråga (kanske nån i kommentarsfältet vet); varifrån är din tröja som du har i klippet?? Den är fantastisk

 9. Till er q&a:
  Om ni använder menskopp; vad är era bästa tips för att den ej ska läcka?
  Vad ska ni rösta på i valet (om man får fråga sånt hehe)? Ska rösta för första gången och är så förvirrad!!!

 10. Hej Flora! Önskar att du kunde göra videos själv ibland, typ vloggar eller liknande. Jag menar inget illa mot Alexandra, utan jag har följt dig så pass länge bara och skulle tycka att det vore kul att få hänga med i bara din vardag.

 11. FLORA!! Asviktig fråga. Var hittar man killar? Du snackar ju en del om att du dejtar, hånglar osv. Jag vill också göra det!! Men vart hittar man snubbarna? Hahah. Jag går i trean på gymnasiet och det finns många snygga i min skola, går inte på särskilt mycket hemma-fester längre, går väl ut ibland osv. Men var finns killar? Var träffar man dem på ett naturligt sätt?
  Behöver hjälp. Haha. Älskar btw din och Alexandras kanal.

 12. FLÖRT-TIPS!!! Helt klart. Alltså jag har ett par killar i min närhet som jag spanat på ett tag (två på klättercentret och en på caféet på jobbet) och jag VETIFAN hur jag ska närma mig dom! Speciellt han på cafeet. Jag har fått vibbar från honom men vad ska jag göra? Gå fram med en lapp med mitt nummer? haha i wish…
  men om man springer in i någon på stan som man känner SHIT DEN HÄR MÄNNISKAN MÅSTE JAG HÅNGLA MED, hur gör man??

 13. asså jag blir så imponerad över er vänskap och hur omtänksamma och fina ni är mot varandra, frågar ”hur känns det” ofta och tar hand om varandra. Vet ej om det är en generationsgrej, jag är tidig 80-talist och har verkligen bara EN person i mitt liv det är så med. I övrigt har jag så försiktiga relationer där en tassar runt svåra ämnen och det är en väldigt stor grej att komma nära varandra på det sätt ni verkar va. Kan liksom önska att jag var född senare för jag får för mig att det är en öppnare årskull av twentysomethings idag 😮
  Puss

 14. TVÅ FRÅGOR!!!!!
  1) Vet Flora vad Sebbe gör idag? Inte på ett stalkerläskigt sätt men mer om du typ vet att ”ja han är akvarellkonstnär i München idag” eller liknande

  2) JAG VILL HÖRA STORYN BAKOM ALEXANDRAS VAGINAPOSTER. Typ vad som satte igång processen att skapa den? Typ hur du bestämde dig för att ”ja just såhär ska den se ut”? Kanske om den ska göras till en tygpåse också möjligen?

  Kramåkram på er!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar