Annons
Annons


ÄT MIG STOCKHOLM + fin redigeringsapp


I lördags ville vi parkhänga. Så det gjorde vi. Jag mötte upp Agnes, Johanna och Bérénice i Humlegården.

Mest låg vi såhär och lyssnade på filtgrannarnas musik och spanade på Benjamin och Bianca Ingrosso. Och Dino.

Annons

Mot eftermiddagen poppades cavan.

Väskan köpte jag för en hunka i Marrakech.

Alice och Bonnie kom.

Och Mauricio.

När vi hade legat på samma gräsplätt i sex timmar så började kylan, kissnödigheten och middagshungern smyga sig på. Kolla gullig liten familj.

Vi köpte thai på Mariatorget och gick upp till Ivar Los park. Stockholms bästa park erryone.

Måns, Fredrik och Klara Tuva var där! Hej hej!

Ett skrutt som hade jobbat ett 24-timmarspass och äntligen fick sitta i solen <3

Hej njutisar.

Aksel.

Kvällen blev en sån.

Sen gick vi ner till Morfar Ginko. Hamnar på något vis alltid där.

Gjorde soffor av stolarna på innergården och pratade om det läskigaste i livet, om konflikter och kärlek och säkert en hel del blaj också. Lördagsblaj.

Appen (som gör att bilderna ser såhär engångskamriga ut) heter Huji. Ni är många som har undrat.

Puss så länge <3

7 kommentarer till “ÄT MIG STOCKHOLM + fin redigeringsapp”

 1. flora!! jag gick in och kikade på din gamla Devote-blogg och läste inlägget där du summerat din gymnasietid. så fint, och så fnittrig blev jag när du i inledningen av inlägget
  ”…på gräsmattan framför oss satt ett gäng på ca 20 personer och drack öl. ‘Så där vill jag också ha det när jag börjar gymnasiet’ sa jag till Bea då. ‘Jag vill också umgås med en massa bra tjejer och killar och parkhänga och dricka öl i en stor ring’.”

  blir så glad av att du på nåt sätt kommit dit du ville. att önsketänkandet kring att sitta med ”en massa bra tjejer och killar och parkhänga” slog in. så himla fint, för jag vet att jag önskade exakt så innan jag började gymnasiet och nu ba är man här och dricker öl i Ivar Los Park. livets fina gång!

 2. Funkar bara appen om man tar bilden igenom den?? Liksom går det inte att importera bilder som på tex vsco? Känner mig redigt otekniskt nu å får inte svar via google heller 🙁
  Ps din blogg e supermegafin o även fast jag inte kommenterar typ aldrig så är denna bloggen en så fin liten vän till mig på nåt vis

 3. Hej, kan ni rara stockholmare hjälpa mig… var kan man köpa converse i olika färger i stockholm, eller finns det någon butik som tar in fler färger än svart och vitt..? Skulle vilja ha blåa eller vinröda, men vågar inte beställa från nätet för färgen är ofta så missvisande på bilder. Kram! Och tack för en fin blogg Flora <3

 4. Jag blir yr i huvudet av bilderna! 🙂 Känns som sådana där 3D-bilder där man borde ha 3D-glasögon för att se dem korrekt. 😀

 5. Älskar att du är så genuint bjussig. Många influencers har seriöst duckat frågan om Huji och vägrat svara.. Orka vara så missunnsam?? Heja dig!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar