Annons
Annons


Valborgsmässoafton


Jag har nog aldrig firat valborg i vuxen ålder. När jag var tonåring rände vi runt vid Fregattbacken med våfflat hår och Canadatröjor (jag bar en sliten kopia från Bikbok med texten UCLA) och drack folköl. Men då var då. Jag har bara pluggat 30hp på universitetet och har aldrig varit med en några studentikosa sammanhang. Aldrig varit full tre dagar i rad i Uppsala eller Lund. Tror faktiskt att jag nästan varje år har varit i Hälsingland under den här helgen. Så jag har varit lite småförvirrad över den här högtiden. Vad gör man – egentligen?

Annons

Men jag behövde inte grunna så länge, för Klara Tuva och Måns bjöd hem till sig. Bra! Jag jobbade hemifrån fram till lunch, sen fick jag besök av Mysan.

Jag bjöd på lunch.

Wraps med kylskåpsrens. Dvs ajvar, rödbetor, vita bönor, broccoli, grönkål, oliver och sötpotatisaioli.

Sen dansade vi!! Tills vi blev skitsvettiga!

På torsdag ska jag troligtvis få hjälp att montera upp mina hyllor, och då kommer jag kunna packa upp ett gäng lådor. Längtarrrrr efter ordning.

Sen var det dags att bege sig!

Jag och My ser ut såhär på alla bilder : – D

HEJ.

Mysan. I år firar vi tio år som bästisar. <3

Tjopp tjopp, sen befann vi oss plötsligt hos Klara Tuva och Måns i Bagarmossen. Här är Klara och Agnes.

Vi spelade besserwisser. Vi vann inte men jag kammade hem poäng om exempelvis bältdjur.

Kökstjöt.

Agge <3

På andra sidan gatan var det några andra som hade det mysigt.

Här dansade vi till Klara & Jag i vanlig ordning.

Sån klassisk hemmafestgrej att någon fotar med min kamera. Älskar att ladda in bilderna dagen efter och hitta en massa bilder som jag inte har tagit själv.

Alltså helt omöjligt att inte lägga upp hundra triljarders bilder på den här.

Alice!!

Men vad är det här för gulligt band jag ser!!!

Avisst.

Sen fick Klara och Måns den geniala idén att ställa upp sängen och göra om sovalkoven till ett dansgolv.

Alice älskar par som är kära.

Älskar.

ÄLSKAR.

Sen åkte vi till Morfar Ginko och stod där och svettades ett tag. Gick hem vid tolvtiden och kände sommarregnet. Det doftade så intensivt av blommor och våt asfalt. Ah hörni. Tänk att idag är det maj. Vi fixade det.

28 kommentarer till “Valborgsmässoafton”

 1. Så många frågor kring dina snygga kläder nu och jag vill självklart veta vart den snabba väskan kommer från? /Hoppasdeninteärförrasäsongens

 2. ALLTSÅ har Alice haft en blogg för typ 8 år sen?! Hon ser så sjukt bekant ut för mig, så OM hon hade en blogg läste jag den slaviskt haha.

  1. Åh, alltså förlåt att jag är hetsig, men ser att så många andra fått svar på sina frågor om kläder och dylikt och jag har hittills aldrig fått det haha (tror ej detta är med avsikt givetvis och FÖRSTÅR att du får sjukt många frågor). Men om det finns minsta chans att du orkar och kan svara på frågan om Mys blus skulle du göra en ledsen själ mkt glad <3

    1. Tack My!!!! Så fint av dig att svara 🙂 Synd att den var gammal, så himla fin på dig! Tack tack igen!

 3. vad pluggade du när du tog 30 hp? och på vilket universitet? 🙂 känner mig som en dålig följare som inte har koll haha

 4. Hahaha skrattade högt åt Alice-trilogin. :’)

  Gillar för övrigt mängden bilder på Flora+tatuerad hottie…. 😀

 5. men huuuur snygga kompisar?? + att det här inlägget var så mysigt att läsa. det här med valborg har också alltid varit lite udda för mig. trots att jag nu faktiskt pluggar på uni (i malmö, så också jättenära kaosartade lund) så var jag inte ute och stökade ändå. jag bäddade ner mig i soffan med min kille och hund, tittade på serie och åt ananaspaj. kanske mitt bästa val den här veckan!

 6. Läste de två sista meningarna och började böla på riktigt:( Har haft en jävlig start på året men ja nu är det fan äntligen maj, ljust sent på kvällen och varmare i luften och saker ordnar upp sig och snart är det sommar. SÅ glad över det! Ja vi fixade det!!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar