Annons
Annons


fredag till söndag med och utan energi


I fredags satte jag på mig mina nya örhängen (från Ebay), spetsade till eyelinern

och gick ut i våren. Dessa örhängen har förresten så långa piggar att jag typ stack hål på mig själv när jag kramades med folk under kvällen.

Annons

Klämde ihop mig på en uteservering med Per, Kajsa, Sara, My och Yrsa.

Sen drog vi vidare till Swedish Taste där Klara & Jag hade konsert. De körde typ 8 låtar (det finns bara 2 på Spotify i nuläget) och FY SATAN vad bra det var. Var helt blödig efteråt. Så impad.

Sen hände Spybar. Jag och Gabriel sprang runt och frågade folk om vad deras dyraste plagg kom ifrån. En kille hade en klocka för 78 500 kr på sig. ABSOLUT. : – )

På lördagen käkade jag pannkakor med blåbär, sen var jag med i en webbtevegrej om tågluffande.

Efteråt mötte jag upp den här. Vi gick till Katarina Ölkafé.

Och käkade barnmat nej jag menar barmat. Sen fick Felix en allergisk reaktion (han blev helt röd och kallsvettig) så vi fick springa ut och köpa allergitabletter.

Men barhoppandet fortsatte. Här väljer vi Tinderbilder till varandra. Tänk att det blev så tillslut, fan vad livet e fint ändå.

Vi fick påökning av Daniel och Johanna sen.

Sen drog jag och Johanna till Hanna på hemmafest. Var vid det här laget helt stört trött, stod och lutade mig mot köksbänken och moffade popcorn och pratade osammanhängande. Johanna pekade på soffan och ba ”ska vi lägga oss där lite” och jag ba ”det är en dålig idé, jag kommer fastna”. Vilket vi också gjorde. Men vi fick sällskap av hunden Sten och andra tröttisar.

Dagen efter vaknade jag fööör tidigt av fotbollsmatchen utanför. Kände mig _jättepigg_.

Jag frågade Klara Tuva om hon ville bruncha. Det ville hon! Vi gick under mitt paraply till Omayma vid Nytorget. Kolla detta gullo <3

Sitter för övrigt vid samma bord och skriver det här blogginlägget nu. Med Kajsa som pluggar straffrätt mittemot. Hon gick precis till toaletten i strumplästen, älskar henne för det.

Handlade förnödenheter på hemvägen

och stannade i sängen resten av dagen.

19 kommentarer till “fredag till söndag med och utan energi”

 1. Du skriver på ett sätt så att det känns som att jag som läser är med på dina fester och barer, tack 🙂

 2. Flora, jag provjobbade på Omayma en dag. Personalen var väldigt otrevlig mot mig, jag fick ingen lunch på hela dagen, och fick 60 kr i timmen (detta efter att jag fått ringa och tjata om min lön). Du fikar såklart exakt vart du vill, men kände bara att jag ville dela med mig.
  Tack för en fin blogg!

 3. Fick gråt av att du och Felix ses nu. För i förrgår berättade jag för min kille sedan 8 år att jag är osäker på honom och mig, och att jag kanske inte längre vill vara ihop, och nu håller vi kanske på att gå sönder. Jag önskar så mycket att jag om 2 år kan sitta med honom och fika och känna att vi har kvar varandra, fast på ett nytt sätt.

 4. Så kul att bilden över ”sen fick vi påökning lalal” är en bild på en skylt där det står BABY! Haha kul e d man får va glad för det lilla

 5. Haha vad jag blev pirrigt glad, inspirerad och avundsjuk av att du och Felix väljer varandras Tinderbilder???

 6. FLORIS. jag behöver tips och råd. blir alltid avis när jag ser hur du och vänner dansar loss. typ du och my nyligen. jag är så rädd att inte ha taktkänsla / att göra fel att det ska bli pinsamt. känns som att alla vet hur man GÖR och jag bar ainte gör det. tips? puss <3

 7. och en fråga till! hur träffar män vänner när man bor i en håla och ingen svarar på ditt kompisinlägg? finns ingen som skriver i närheten av mig heller. så förundrad!

 8. er så koselig at du og Felix henger sammen! jeg traff han i fjor sommer på en bar et sted på Sødermalm og pratet litt (sa ikke at jeg gjenkjente han fra din blogg da, hehehe), og han var såå gullig. håper han finner en fin tjej!

 9. Åh så fint att du och Felix fortfarande hänger. Hoppas verkligen samma sak kan hända för mig och mitt ex i framtiden. Måste bara komma över honom först..💔

 10. alltså, den där ajvaren är det GODASTE som finns! har bara hittat den på ö o b i katrineholm tidigare. så VAR får man tag på den i sthlm?!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar