Annons
Annons


Vårig middag & en bokhylla i förändring


Hej. Fick bli en kvällsblogg idag. Jag har hängt vid Årstaviken och druckit termoskaffe och spelat yatzy halva dagen. Sedan åkt hem till mina småsyskon för att passa dem. De sover nu. Jag tänkte titta på Handmaids tale och försöka att inte ha fomo över att det är arton grader klockan åtta.

Annons

Här är bilder från i torsdags i stället!

Jag fick finbesök av Yrs. Vi satt och jobbade i min soffa och gick sen ut i regnet för att köpa täckpapp och middagsingredienser.

Kom hem och gjorde vietnamesiska vårrullar. Sån vårig känsla på att äta det.

I dem hade vi: avokado, gurka, morötter, äpple, marinerad tofu, mango, vårlök, koriander och picklad ingefära. Till det jordnötssås och hoisinsås. JA TACK MAMI.

Sen fick jag målarhjälp. Det är hyllplan till bokhyllan som vi målade i samma nyans som väggen. Färgen är Alcros Salvia.

Kommer bli tokfint. Ska bara måla ett till lager, sen ska ni få se.

Hoppas er lördag är ALLT.

7 kommentarer till “Vårig middag & en bokhylla i förändring”

  1. Flora. Jag har sån jävla jävla kronisk ångest. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill dö. Hjälp mig

    1. ALVA <3 Jag önskar att jag kunde hjälpa dig. Det där är så ultravidrigt. Om du känner att din ångest faktiskt är konstant så behöver du söka professionell hjälp, har du gjort det? Kärlek!!!!

  2. Flora! I sommar ska jag stanna kvar och jobba i stan där jag pluggar, och många av mina vänner + min familj kommer vara på annan ort :(( Är så rädd att vara helt ensam och uttråkad hela sommaren, skulle inte du kunna slänga upp ett nytt kompis-inlägg så man kan kompisdejta lite inför dess? Vore GULD. Puss & tack för en ägig blogg <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar