ANNONSSAMARBETE MED ERIKSHJÄLPEN

Handla mina kläder och utvalda vintagefavoriter online!


Hej! Här står jag och rensar bland mina grejer i gamla läggan. Som en tidsmaskin.

Erikshjälpen har lanserat sin nya webbshop Secondhand.se. Jag fick frågan om jag ville skänka några plagg och prylar dit. Klart jag ville det! Jag har dessutom valt ut ett gäng saker ur deras ENORMA sortiment som jag tycker är extra fina. Klicka här för att komma till min webbshop!

Jag säljer exempelvis ett gäng skor, min glittrigaste festtopp, en signerat ex av Stanna och några andra plagg som jag haft roligt i men som nu förtjänar att ha kul med någon annan.

På sajten kommer Erikshjälpen sälja allt från vintageplagg och samlarporslin till böcker och vinylskivor. Alla vet ju att det är en tjänst för miljön att köpa saker second hand, men genom att handla på Secondhand.se bidrar du till sociala och humanitära insatser för barn i Sverige och utomlands. Allt överskott från e-handeln går till bistånd.

In å botanisera, det blir kul!

Annonssamarbete med Erikshjälpen.

9 kommentarer till “Handla mina kläder och utvalda vintagefavoriter online!”

  1. Ååhhh vilket bra initiativ! Och sååå jäkla bra att Erikshjälpen startat en webshop! Heja återbruk! <3

  2. Asså jag måste bara kommentera nu för jag såg din och Alexandras senaste video på youtube om acne. TACK TACK TACK vill jag bara säga. Speciellt för delen när ni sa ÄT VAD NI VILL. Har haft acne nu i två år och har det har gjort att jag mått piss och min relation till mat blev helt fuckad, men det börjar bli bättre nu för att jag får hjälp med det. Det var en sån otrolig befrielse för mig att höra er två prata om acne på ett så bra sätt. Ni är de första som gjort det. Grät sönder. Menar inte att vara värsta tönten men kände mig tvungen att skriva något för har LÄNGAT efter att någon ska prata om acne som ni gjorde i videon. Tack tack tack är så otroligt glad över att ni finns på youtube och att jag hittat er två som bara är BÄST.

  3. Menar inte att vara värsta tönten nu men måste bara kommentera efter att jag såg din och Alexandras video på yt om acne och säga TACK. Har haft acne nu i två år och verkligen mått skit och har under tiden fått en helt fuckad relation till mat, men det börjar bli bättre nu för att jag får hjälp med det. Delen när ni sa ÄT VAD NI VILL var som typ en befrielse seriöst. Grät sönder. Ni två är de första som pratar om acne på ett bra sätt och jag har LÄNGTAT efter att någon ska göra det. Tack tack tack. Är så glad att jag hittat er två för ni är verkligen BÄST.

  4. Oj asså skicka ev två typ likadana kommentarer nu för den ena inte kom upp men så kom inte den senaste upp heller? Så ingen av mina kommentarer laddades upp? Stelt. Förlåt för det i så fall. Och då är det ju typ ännu mer stelt att jag skriver en tredje…Ångesten.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Laddar