Annons
Annons


Olof & Flora gör Paris & Alexandra visar sina tatueringar


Bonjour mina små ostronskivlingar. Eller. Hej! Jag ska strax iväg till mina första riktiga franskalektioner (så nervös), men innan dess så kikar vi på:

hur fint det var igår när jag och Olof rände omkring i Paris. I timmar gick vi runt. Han pekade och jag O:ade. Här är vi i Montmartre.

Annons

Kolla vad gullig han är när han ska välja crêpe på Café des 2 Moulins (Ameliecafét!) Obs! Jag beställde till oss på franska! Utropstecken!

Och just det: jag och Alexandra har vloggat igen! Den här gången är vi hemma i Petters lägga (dit Alex just har flyttat in) och hon visar upp sina tatueringar. Hon berättar om hur de har varit viktiga i hennes tillfrisknande, vad de betyder, vilka hon ångrar och vilka hon gjort på fyllan. DE ÄR SÅ JÄLA FINA herregu.

11 kommentarer till “Olof & Flora gör Paris & Alexandra visar sina tatueringar”

  1. Ostronskivlingar! Underbart! Min mamma brukar säga ”hej min lilla hallonsoda”. Tycker det är übergulligt och blir alltid så sugen på att dricka det. Ur glasflaska!

  2. Kan ni göra ljudet bättre? Det låter inte så bra nu. Älskar era klipp men ljudet gör det svårt att ta del av dem.

  3. Vem är Olof? Jag hörde inte vad du/Alexandra sa när ni pratade om Alexandras hjärt-tatuering med ett U i. Hon sa att hon ändrar förklaring att antingen så säger hon att den står för att båda hennes föräldrars namn börjar på U eller xx?? Hörde inte där

  4. Oh vad fint att du hänger med Olof!
    Brukade kolla in hans sida förut där han visade massa fotografier han tagit, främst på hans kompisar. Shit vad duktig fotograf han är 🙂

  5. Hälsa Olof att det är obligatoriskt att lägga upp selfies på sin Instagram om man är en sån sexbomb som han

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar