Annons
Annons


Tisdagskväll vid Canal st Martin


Det har varit ganska grått sedan jag kom till Paris i söndags, men igår när jag kom ut från skolan sken solen! Blev så fånigt glad. Tog av mig jacka och tjocktröja och google mapsade mig fram till Canal st Martin.

Annons

För att träffa denna! Å Rebecca. Hon bor i Paris sedan några år tillbaka.

Vi slog oss ned vid kanalen och hon sa

– Gud det är så mycket jag vill veta, i vilken ände börjar vi?

Hon hade köpt öl och chips och det var ju utmärkt för öl och chips var allt jag var sugen på. Och så pratade vi om skrivandet och kärleken och allt det där.

Paris = ett ställe man vill vara på.

Sen var det dags att röra sig mot middagsmat och mer öl.

Rebecca visade vägen.

Ja det här inlägget blir ju helt klart som en dagbok där jag skriver REBECCA REBECCA REBECCA över hela sidorna, men kolla på henne! Omöjligt att inte vilja fotografera. Vi har bara hängt en handfull gånger men jag känner mig liksom omedelbart trygg med henne. Jag hör mig själv säga

– Okej, det här är en smutsig tanke som jag inte är stolt över, men …

Sen mötte vi upp hennes kompisar på en uteservering och drack en öl och det var allt från den väldigt Parisiska tisdagskvällen.

Au Revoir!

Ps. Du vet väl att du kan följa mig på Bloglovin för att inte missa några inlägg? Där kan du följa alla dina favoritbloggar och få uppdateringar när det har publicerats något nytt. De är liksom samlade på samma ställe. Bara ett tips. À bientôt!

9 kommentarer till “Tisdagskväll vid Canal st Martin”

  1. Drömmigt! Hallå vill ju bara att du ska fortsätta meningen om den smutsiga tanken. Blir ju nyfiken!!!!!!

  2. Asså wow Flora, var får du tag på dessa vackra människor?! Är det tinder ellr bara din estetiska förmåga?😂❤

  3. Jag är galen, för jag var inne på din Instagram och såg det svartvita fotot på dig där du drack kaffe och typ trodde att det var Frida i en nanosekund och blev typ varm och glad över att ni var lite lika och kände mig tvungen att skriva detta på din blogg? Mvh galen

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar