Annons
Annons


Vad jag hade på mig idag, i solen, i Bretagne


Klänning från H&M & skor från Nilson Shoes/Birkenstock

Hej från Bretagne. Här ska jag vara i ett par dagar.

Jag hade en så fin sista kväll i Paris. Drack öl vid kanalen. Dansade på en trång bar. Åkte bakpå en moppe.

Annons

Kanske kunde jag åka tillbaka i höst eller vår och stanna där en längre tid. Plugga franska ordentligt. Byta lägenhet med någon fransos som vill bo i Stockholm ett tag. Det borde väl gå? Det är en tanke som växer i mig.

Eller Latinamerika. Spanska.

Så sugen på det livet.

10 kommentarer till “Vad jag hade på mig idag, i solen, i Bretagne”

  1. åhå, fy sjutton så härligt. är också så himla sugen på livet. älskar maj och vad månaden gör med oss.

  2. Plugga vidare Franska i Biarritz! Bästa platsen på jorden. Klassisk fransk charm med pudeltanter och små fik möter fiskarby möter progressiv ung konst möter billiga vinbarer möter saltiga surfare och bergen. Flyttade hit precis efter vi träffades i San Francisco. Jag bjuder på Croissant om du beställer på Franska! 🙂
    / Filippa

  3. Åhh tips tips tips! Hade mitt liva bästa månader när jag pluggade spanska i Antigua i Guatemala!

  4. Hej Flora! Jag skulle vilja höra mer om vad du tänker om ensamhet (både allmänt och typ att vara singel). Kanske i en frågestund? Min reflektion efter dina resor på egen hand är att du ofta träffar väldigt mycket folk, även när du var själv på landet. Åker du helst till ställen där du vet att det finns vänner att träffa? Skulle du kunna åka någonstans där det inte finns någon trygghet alls? Har även tänkt på det där med att dejta efter att man gjort slut med någon. Känns alltid som att man aldrig vet hur länge man ska vänta och om man ändå kanske behöver vara ensam ett tag för att typ ”lära känna sig själv på nytt”. Vore intressant att höra dina tankar!

  5. mmm spenderade 1 år med att resa från Mexico till Panama och sedan hem. Tulum i Mexico är drömmen, Belize är vackert och i Guatemala pratar de lättast spanska så där var det enkelt att öva sig. Alltså. Åk till ett land och spendera en lång tid där så blir du fluente snabbt plus att man kommer bort från tråksverige.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar