Annons
Annons


orkar inte komma på rubrik heller


Hej kompisar. Är en liten ångestpöl idag. Tänkte först sätta mig ner och skriva ett långt och utförligt blogginlägg, vara duktig, men vet ni, hjärtat pickar så hårt i bröstkorgen, jag pallar inte.

Så det får bli såhär. Ett ickeinlägg.

Annons

Hej hej. Vi hörs i morgon i stället.

Då mår jag kanske såhär:

10 kommentarer till “orkar inte komma på rubrik heller”

  1. jag brukar försöka tänka när det är tufft att allt är som det är och så får det vara. för att sen kommer det att vara annorlunda. känslor är som vågor, de sköljer över men de försvinner också och det blir lugnt däremellan.

    hoppas du ska stå ut i din våg så får bloggandet komma när det är lugnare vatten. <3

  2. Hello flora! Vet att du någongång tidigare har nämnt något i stil med ”ibland undrar jag varför man måste behöva anstränga sig så mycket för att vara lycklig” (med terapi, yoga, meditation eller va man nu sysslar med). Och undrade bara lite över hur du känner över det här nu? Den här tanken slår mig så ofta, att man måste jobba så mycket med det psykiska för att hitta en sinnesro? Liksom vafan. Borde man kanske skita i allt jobb med sig själv och bara acceptera att livet är en bergochdalbana??

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar