Annons
Annons


Lördagen & söndagen – Guldtuben & Årstaviken


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

I lördags var det Guldtuben. Johanna var min dejt.

Vi drack bubbel och gjorde oss i ordning hos mig. Ställde upp speglarna mot fönstret för att få bra sminkljus. Jag lockade håret, vilket jag ganska snart ångrade, känner mig alltid som någon annan när jag har lockar. Men äh. Det kan ju vara kul också. Att se ut som en åttiotalsmorsa.

Annons

Byxdress (reklamlänk via Apprl) från Weekday. Solglasögon (reklamlänk via Apprl) och örhängen (reklamlänk via Apprl) från & Other Stories (annonslänkar). Skor från Vagabond.

Den här donnan var klädd i Dagmar.

När vi stod utanför Annexet och väntade på att få gå in så kom ett barn framspringande till Johanna. Antingen är hon ett av Klara & Jags yngsta fan, eller så tyckte hon bara att Johanna såg väldigt känd ut (solglasögon), men barnet frågade ”får jag ta en bild med dig?”. Det fick hon.

Apropå Klara & Jag! De släpper ny låt på fredag! Pirr.

Guldtuben i alla fall. Glömde fota där inne. Vi drack vattniga drinkar och tittade på galan (så impad av Clara och Happy som ledde den) och såg Bianca Ingrosso ta emot hundra triljarders priser. Finast var kanske Viktoria Harrysson som vann för årets budskap. Och musiknumren! Dör för Seinabo Sey.

Vi drog till Trädgården sen med ett snabbt mellanstopp hos mig för att byta om. Från klackar till stickade tröjor. Folk garvade åt det, sa att vi såg ut som flickvänsmaterial. Klockan blev 01:15, sen plötsligt var den 03:00 och alla började strömma mot utgången. Jag förstod inte hur de där sista timmarna kunde passera så fort, men de gjorde det. Vi hade jobbat upp ett ganska sällsynt mingelmode, ville så gärna prata med alla bekanta, HEJ VAD KUL ATT SE DIG HUR FAN ÄR LÄGET.

Jag och Johanna köpte korv i Skanstull och sen promenerade vi hem till mig. Vi somnade skavfötters i min säng till ljudet av fåglarna.

Morgonen därpå åt vi frukost nere vid Årstaviken. Termoskaffe och mackor.

Jag var så sugen på salt att vi köpte en hel förpackning.

Bea, Mirjam och Felix kom sen. Vi badade! Och jag låg och gnydde intill dem, spann som en katt, smorde in mina kompisar, ville känna hud.

På kvällen åt jag middag med en gullig. Blev skjutsad på cykel och så.

8 kommentarer till “Lördagen & söndagen – Guldtuben & Årstaviken”

  1. Låter som en toppenhelg!! Ser verkligen fram emot Trädgården-kvällar i sommar. Du är himla fin i lockigt hår Flora!! <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar