Annons
Annons


På sistone: har fangirlat och drömt om båtdejter


Det är måndag igen. Junis första. En vän sa en gång: Alla bra veckor börjar med en måndag. Han sa det på skämt, det är ju ostigt, men jag kan inte låta bli att tycka om den meningen.

Sån e jag.

Jag känner mig rätt orolig i kroppen. Som att jag aldrig hinner klart med någonting. Som om jag gör allt i sista sekund. Men det är bara att andas. Andas. Andas. Jag vill ju så mycket.

Idag ska jag skriva på förmiddagen, filma en youtubevideo om den nya samtyckeslagen, gå på ett bokprat och sedan fira Johanna som fyller år! Jag har ont i halsen men om jag ignorerar det så finns det inte. Låter bra visst : – )

Tänkte hosta upp några bilder från förra veckan. Systemkameran har verkligen blivit ghostad av mig på sistone, det får bli ändring på det framöver.

Annons

Jag och Kajsa åt middag vid Årstaviken och pratade om livet. Finns det något mer allmänt att säga om en konversation? Äh men ni får ta det. Vi gjorde ju det.

Har på min bucket list över den här sommaren att åka på dejt i någon båt. Kanske får åka till Solsidan, öppna Tinder och ställa in radien på 2 km?

Jag följde henne hem sen.

På tillbakavägen gick jag genom Eriksdalslundens kolonilotter. Där är det så attackerande vackert.

En annan eftermiddag mötte jag upp Yrsa på Babylon för en AW. Vi satt vid samma bord som två kvinnor som var så jäkla TREVLIGA och tjattriga och fem glas vin-iga. De frågade om vi var systrar. Dagen efter fick vi samma fråga igen. <333

Jag har suttit och skrivit. UTOMHUS. På förmiddagarna funkar det faktiskt utmärkt att sitta i skuggan på min innergård. Det klurigaste är dock att inte fastna hemma när jag måste springa upp på toa. Det är så svårt, för att inte säga omöjligt, att inte sjunka ner en stund i soffan med mobilen då.

I torsdags hade mina hjärtan Klara & Jag spelning på Lydmar Hotel. Jag fangirlade förstås.

De har släppt en otroligt dansant låt som heter Sluta krångla (jag vill hångla). Dra in i era förfestspellistor! Och festlistor för den delen.

Min lillasyster älskar den för övrigt också.

– Flora, sätt på Jag vill vångla!

Efteråt cyklade vi till fest på ett annat hotell. Dansade mig svettig och åt buffémat och cyklade sedan hem i den här kvällen.

Där är i mitten är min nya cykel förresten. Blå och smårostig och så älskad så älskad.

I fredags, när vi åkte till Lysekil, tog vi ett middagsstopp vid Hunneberg. Där var landsvägen full av bilar, för det var dans på dansbanan. Vi körde dock vidare några kilometer för att komma till den här badplatsen.

Från och med nu vill jag alltid ha en hejarklack när jag badar.

Det var länge sedan jag kollade med er om det är något särskilt ni vill läsa om på bloggy. Skriv en kommentar så fiskar jag upp några ämnen!

Puss och ha en fin måndag nu.

29 kommentarer till “På sistone: har fangirlat och drömt om båtdejter”

 1. jag har en fråga om kameraobjektiv som jag är lite nyfiken på, mest för att jag själv går i tankar om att köpa nytt men inte riktigt kan bestämma mig för vad! så, vad använder du för objektiv på din systemkamera nu? jag tycker att mitt fastna 50 är lite väl snävt vissa gånger och hade velat ha ett lite vidare. gissar på att du har ett som fångar in lite mer?

 2. Jag är såå himla nyfiken på din nya lägga! Vad har du för planer när det kommer till inredning, vill veta allt!

 3. Mat du lagat/ätit på sistone, kläder du burit, saker du gjort, lägenheten etc etc. Allt som är mysigt!

 4. Inhandla Bafucin från apoteket omedelbums! Hjälpte mig iaf, hade så sjukt ont i halsen och var alldeles nere av det. Hoppas det kan hjälpa dig snabbt också 🙂

 5. Kan du inte göra ett nytt kompisdejting-inlägg snart? Hade varit så kul att träffa nya fina människor i sommar!

 6. Kan du ikke skrive et innlegg om dine all time favorittbøker? Altså ikke dine regelmessige (og fine) bokanbefalinger, men bøkene som inspirerer deg som forfatter, forfatterskap du ser opp til og kommer tilbake til gang på gang.

 7. I och med fangirlandet – om du hade varit popstjärna/indie singersongwriter/rockare/rapartist/annan känd musiker, vem skulle du varit då? Hur skulle din musik låta, vad skulle din image vara, vilken estetik skulle du ha på kläder, scen och musikvideos? Och vilka andra musikkändisar skulle du hängt med? Fire away!

 8. Tips på kläder/outfits man kan ha på sig när det är sådär svettigt varmt ute att man nästan bara vill att sommaren ska försvinna. Man vill ju va snygg även när det är varmt men tycker det är så svårt att hitta snygga värme-vänliga kläder!!

 9. Dejting!!
  Kan du inte göra ett i lägg om typ din drömdejt; var ska den vara, vad ska ni snacka om, hur ska kemin vara, hur träffas ni, hur fysiska är ni, vad leder det till osv osv.
  Blir så dejtinginspirerad av dig men är fortfarande lite för feg i vissa situationer.
  Tack för en underbar blogg!! ❤️

 10. Mer raggtips och raggsnack!! Tycker ofta killar raggar och tjajor hänger på men vill kunna ragga!!! Va säger man för att va rakt på utan att va obehaglig? Hjälp

 11. Jag vill veta mer om dig och illustration!! Ritar/målar du mycket fortfarande? Kanske kan du visa några gamla och nya illustrationer :-))

 12. Håller med ovan om raggtips! Är rätt säker i mig själv vanligtvis men så fort jag är runt en intressant/snygg/vill-ha-ig kille stängs hela systemet av och jag blir inte JAG liksom. Är också väldigt oflörtig som person så detta faller sig inte riktigt naturligt för mig och jag vill ju DEJTA i sommar!

 13. Får man fråga om ostiga inlägg också? Kan en i så fall få göra en request om ett livspeppigt inlägg? Absoabsolut inte att din blogg INTE är livspeppig som den är (alltså kan inte understryka detta nog, älskar din blogg Flora!) men liksom handfasta grejer man kan göra på för att ta vara på vardagen lite bättre, liksom sätta guldkant, eller saker man kan tänka på för att inse hur fint livet är? Glad för allt ifrån listor till blödiga texter. Känner att jag är i en liten glädjesvacka, att sommaren är vacker och varm alldeles utanför fönstret men jag är inte där MED den om du förstår?

 14. Jaaaa hitta vänner-inlägg! Läser alltid igenom kommentarerna och hoppas att det finns någon i mitt område som skrivit men ICKE. kanske vågar jag skriva en kommentar själv denna gången, hehe. Pussss

 15. Jag skulle vilja läsa om hur du lär känna människor? Alltså utanför tinder om man liksom crushar på en kollega, vad gör man? Hur närmar man sig nya vänner/ev haff? Det verkar som att du har det lätt att bli nära vän med människor och jag blir jätte nyfiken!

 16. Så himla bra och fint i lägg Flora! Känner igen mig i SÅ mycket, men vilken person tycker att den andra ställer för mycket frågor på dejt? Vilken knasboll.

  Mitt enda tips är att ställa en personlig fråga rätt tidigt i dejten. Jag vågar sällan det själv men när jag väl har gjort det har det verkligen transformerat dejten. Man hoppar liksom över 4 tråkiga steg och går rätt på det intressanta

 17. Skulle vara superintressant att höra dina tankar kring personlighetsdrag, typ kan du se någon röd tråd i vilka typer av personer du drar dig till / drar dig ifrån, är du en mest gul/röd/blå/röd person, vad uppskattar du generellt hos andra och vad andra brukar uppskatta i dig! Typ lite så! ⭐️🌸

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar