Annons
Annons


Vad jag haft på mig på sistone och var jag ska åka idag


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Jag bokade en bussbiljett till Hälsingland. I eftermiddag åker jag.

I väskan har jag böckerna och datorn. Skor att promenera i. En baddräkt. Men jag kan ju bada naken i älven, göra som min mormor, ställa mig på stranden och skrika HEJ ALLA JÄGARE innan jag dyker i.

Annons

I fem dagar blir jag där för mig själv. Ska skriva bok.

Det var länge sedan jag längtade bort så mycket. Jag vet inte vad det är. Att Stockholm inte känns tillräckligt just nu. Att det, utöver Majas tjugofemårsfest igår, inte lever upp till mina förväntningar. Jag säger till Johanna i telefonen: det händer ju inget. Det måste hända något. Hon säger: vi ordnar det.

Tänkte att ni skulle få se vad jag har haft på mig på sistone. Inget nytt under solen kanske. Först ut har vi en gammal kjol från H&M och skjorta från & Other Stories (reklamlänk via Apprl) .

Jacka och byxor från Monki (gamla). Tröja från Ebay!!

Topp från second hand, byxor från Weekday (reklamlänk via Apprl) . Härlig utrycksfull person : – )

Svingammal t-shirt från Monki. Kjol från second hand.

Ja ja ja, handen i håret igen. Jacka från Monki (gammal), skjorta från & Other Stories, tröja från Gant (reklamlänk via Apprl) , väska från Marimekko.

Vi hörs snart från ett annat kök <3

4 kommentarer till “Vad jag haft på mig på sistone och var jag ska åka idag”

  1. Flora, en fråga? Ser du några likheter mellan de personer du har varit kär i/dejtat? Jag har insett nu att det finns sådana slående (och oväntade) likheter mellan mina ex och min nuvarande partner. Vore intressant att höra dina funderingar!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar