Annons
Annons


vad jag hade på mig en regnig dag i paris


Hej ALLA.

Måndag. Den här veckan sker den sista skrivruschen innan jag skickar in ett nytt manusutkast (inte färdigt alltså) till min förläggare och redaktör. Gulp. Men jag fick rätt mycket gjort när jag var i Hälsingland förra veckan. Det känns skönt.

Annons

Jag ska printa ut manusbibban och sätta mig på ett fik och läsa igenom det. Skriva listor på saker som ska skrivas eller göras om. Trådar att diskutera.

Stora strykpennan är med.

Jag känner mig mjuk i kroppen. Har haft en så kolossalt fin helg. Och det regnade äntligen. Himlen brast och jag cyklade genom Västberga och kände doften av flädern och jasminen, sådär intensifierad som den bara blir av regn.

På tal om regn. Hade på mig nåt fint när jag var i Paris i maj. Ni ska få se.

Den här klänningen! Alldeles mjuk och svart med vita sömmar. Från H&M är den om någon undrar. Skorna är Converse men det vet ni nog. Paraplyet tillhörde hotellet så det behöver ni inte ens fråga om.

Visst var jag och Gurra golliga?

Tack för allt fint ni skrivit i kommentarsfältet på sistone. Känner mig faktiskt helt överväldigad. Gu. Att ni finns är ju bara <33333333

Hörs i eftermiddag hörni. Då blir det boktips.

5 kommentarer till “vad jag hade på mig en regnig dag i paris”

  1. Brukar inte tycka om att kommentera hur människor ser ut (pga att vi ändå dömer vårt utseende och granskar oss själva hela tiden), men jag måste bara säga: GUD VAD SNYGG DU VAR HÄR (och alltid annars också såklart)!! + Din blogg är skitbra och jag läser den varje dag! Kram! <3

  2. Måste bara säga: sjukt fina bilder iom att ni båda är så inihelvete snygga MEN också för att paraplyet matchar konen i bakgrunden så bra. Mycket tillfredsställande färgkombos i dessa bilder.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar