Annons
Annons


En natt på hotell, en restaurangmiddag utan trosor, ett kvällsdopp i bubbelpoolen


Vi har introducerat en ny grej det här året, och det är att vi flickor ger varandra upplevelsepresenter. Vi har varit på Riddle Room, Laserdome, lovat en skärgårdstur och denna gång blev det en hotellnatt för att fira Johannas tjugofyraårsdag.

Annons

Vi checkade in på hotell J i Nacka strand igår eftermiddag. In i duschen, på med morgonrockar,

ner till repan och hämta bubbelglas!

Hallå hur fin är inte min See something wrong, do something right-tshirt? Den är från RFSU:s klädmärke Elise 1933. All försäljning går oavkortat till RFSU:s arbete för body rights.

Åhnej vad hände här 🙁 var det när jag kraschat ett bubbelglas i badrumsgolvet kanske.

TJEJER VI HAR BARNVAKT IKVÄLL, NU KÖR VI!

Agneeeees HEJ.

Klara Tuva.

Hedvig.

Flora Ethel Teresa Ingeborg Wiström.

Mickan Schiller.

Sen knallade vi ner till Restaurang J.

Alice!

Så gott och trevligt där. Och Johanna hade bara klänning och inga underkläder på sig. Hon vet hur man firar födelsedag.

Efter maten ville vi kvällsdoppa oss.

HARMONI HARMONI

Gud har ni sett någon gulligare.

Bäst var kanske ändå att komma upp. Om man nu ska vara sån.

Hjärtan <3

Mmm smakar bräckt.

MEN MY!! Vad händer med gulligheten.

Sen gick vi upp till hotellrummet igen.

Och folk hamnade här.

Sjöng körlåtar i olika stämmor???

Och lade ansiktsmask + hårinpackning.

Sen låg vi i en hög på sängen och pratade till klockan blev smått. Då kröp vi ner intill varandra. Klara Tuva var så fnissig och brast då och då ut i skratt som fick sängen att guppa. Som om vi vore tolv igen.

Hur mycket kärlek ska detta hjärta kunna härbergera.

<3

17 kommentarer till “En natt på hotell, en restaurangmiddag utan trosor, ett kvällsdopp i bubbelpoolen”

 1. hur gör man när man är så många men ändå vill ha ett rum? bokar man för 2 personer och så smiter dom andra in (hehe) eller kan man boka 1 rum för så många personer?

 2. Fint! Men flora när ska vi få se mer av din nya lägga? Jag är så orimligt taggad på den ju! Hehe.

 3. Åh, är så avundsjuk på dina kompishäng! Vill också träffa mina vänner och liksom göra saker, men folk har aldrig tid 🙁 Hur hittar man vänner som har tid? Är alla dina frilans eller ligger du helt enkelt bara högre upp på deras prio-lista? Sorry, deppig fråga kanske, men undrar verkligen hur du får ihop saker med vänner hela tiden.

 4. Kan vara det mysigaste jag sett, villl också göra detta! Och vad vackra vänner du har! O apropå vänner så får du gärna göra något slags inlägg om vart du lärt känna dina olika kompisgäng. Typ bokklubb, gymnasiet, bloggvärlden… Hade varit spännande för du hänger med flera olika kompisgäng! 😀

 5. ÖNSKEINLÄGG!!!
  Hej Flora! Jag älskade när du för ett par år sedan hade dina diskussionsinlägg på bloggen. Tex. de om preventivmedel och sex. Kan du inte göra nya sådana? Så otroligt intressant att höra alla läsares tankar och åsikter kring olika ämnen och att vi kan härja loss i kommentarsfältet.

  Ha en underbar dag <3

 6. Guuuuuu vad har din kompis Alice för fantastisk topp/klänning på sig? Den gula med blomprint? Blir helt besatt och har försökt bildgoogla men hittar ingenting :'(

   1. Åh tack vad gulligt att du tog dig tid att tipsa och länka!! Tyvärr inte samma, lite annat mönster och tycker den Alice har på sig ser ut att vara mer ”mjuk” kanske typ manchester-liknande… fortfarande väldigt sugen på att veta om du Flora eller någon annan vet :))))))))) TACK!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar