Annons
Annons


Mina sommarplaner


I början av våren var jag så nojig inför sommaren.

Jag har ju haft partner de flesta somrar de senaste sju åren. Somrarna har liksom varit kvalletid för mig och min pv och mycket av planerna har gått ut på att försöka synka viljor och scheman

Annons

Så är det inte den här sommaren. Och vad fint det är att kunna planera helt utifrån mig själv. För gud vad HÄRLIGA grejer jag ska göra.

Över midsommarhelgen åker jag och Johanna till Köpenhamn. Vi ska hyra en airbnb-lägga och tänker väl tillbringa dagarna med att dricka öl och bocka av olika saker från vår sommarbucketlist. Så satans pepp på detta.

Och nästa vecka åker jag till Bohuslän med bokklubben! Över en långhelg. Vi ska laga mat och läsa böcker och ta promenader och bada i havet och rå om varandra. Göra sånt som vi gör bäst.

cannes flora my-21c

Sen är jag i Stockholm i ett dygn innan det bär av till Frankrike, för min mamma och styvpappa har hyrt ett hus i Provence. Och min bror och hans fru kommer dit från USA! Och massa andra familjemedlemmar ansluter! Jag ser framför mig bad och mat. Massa mat. Jättejättemycket mat. Och så hinner jag säkert bråka lite med mamma och brorsan. Det hör ju till.

Därefter har jag tio dagar i Stockholm. Då ska jag jobba, bärsa på Trädgården, ah ni vet, bada i Årstaviken, hänga ute hos mina föräldrar och göra Stockholmssommar med mina polare. Härja runt.

Sen! Åker jag och Yrsa till Visby. En skrivvecka precis som förra året. Jag ska skriva en novell som jag har deadline på i slutet av augusti.

Efter ytterligare två Stockholmsveckor, antagligen kantade av jobb, så åker jag till Italien med My, Agnes, Fanny, Hedvig, Johanna och Ellen. Till San Remo. Där kommer vi dricka vin och gå på klubb och bada i havet och läsa böcker och mjölka ut det sista av sommaren 2018.

Att jag ska göra allt detta!!!!!!! PIRR SÅ UTA HELV

13 kommentarer till “Mina sommarplaner”

 1. Vilken drömsommar! 😍 på tal om bokklubben, det var länge sen du skrev ett inlägg om att ni setts och recenserat en bok? Eller har jag missat det? Tycker de inläggen är så mysiga.

 2. Vilken drömmig sommar! Jag med nästan inga planer lovar härmed att sätta mig ner och planera in fler grejer, om än småsaker, att hitta på. Hoppas din sommar blir underbar, Flora <3

 3. Waow låter superhärligt!! Kan inte vi i läsargänget få en kik på sommarbucketlistan? Vill ju också ta o fixa en sån känner jag spontant såhär några dagar in på semestern haha

 4. Vilken fin sommar du har framför dig!
  Jag hoppas jag har en skrivsommar, det vill säga; ta tid till skrivandet. Men jag har en fråga angående det. Eller alltså, när jag skriver har jag times new roman, strl 12 och 1,5 radavstånd. Finns det något specifikt radavstånd eller storlek man bör skriva i? Tänker när det är dags att skicka in till förlag osv. Eller är det individuellt? Hur gör du?
  Tacksam för svar! 😀 😀

  1. hej!! wow vad kul! om du kollar på olika förlags hemsidor så vill de oftast ha olika formatering (ofta med breda marginaler). men det du skriver brukar vara standard! 🙂 Kram!!!

 5. Hej Flora, tack för färgglad och mysig blogg! Jag undrar banalt nog vad nagellacket som du har på sista bilden heter? Och vilket märke? Det är den helt perfekta nyansen!! Puss och kram 🙂

 6. Åh, allt verkar så jäkla härligt! Men ville mest bara säga att San Remo är så fint. Lite bedagat och liksom sliten gammal skönhet med flagnande målarfärg.Är också extremt partiskt pga friade till min kille på knä, på en balkong i Lollo Palace med solnedgångsutsikt över havet för ca exakt 2 år sen och han sa ja och vi gifte oss för 1 år sen. Har dock typ inga tips för vi var där bara 2-3 dagar och hängde mest runt och drack vin och hånglade.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar