Annons
Annons


Hemma hos mig


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Hallå hej! Nu blir det rundtur i lägenheten. Välkommen!

När jag valde väggfärger så testade jag flera olika nyanser, från olika varumärken. Tillsist blev det två stycken från Alcro som jag kärade ner mig i.

Annons

Det här tyckte Alcro var kul, så de frågade om de fick komma hem och fota min lägenhet till sin hemsida. Avisst! Sa jag. De gjorde en liten intervju med mig också. Här kan ni läsa den.

Alla bilder är tagna av Klas Sjöberg.

En av väggarna i mitt vardagsrum (samma rum som också är hall och kök) har jag målat i en grön nyans som heter Salvia.

Hyllsystemet kommer från Betonggruvan (det är samma som jag hade i förra lägenheten – men den är förlängd, och så har jag målat hyllplanen i samma nyans som väggen). ÄLSKAR min bokhylla.

Trälådorna kommer från Granit. Dragningskraftsburken är en present från Berättarministeriet. Ampeln har jag knutit själv.

På första parkett stoltserar även Dolces LP Av Liv och Grönska. Älskar den. Både omslaget och musiken.

Andra saker som bor i hyllan är: ett trähuvud som är min pappas gamla, ett litet anteckningsbok i form av ett äpple som jag fått av min mamma, två författare jag beundrar (Bodil Malmsten och Joan Didion), en silverranka, en vacker kruka från Salzers krukmakeri (reklamlänk via Apprl) och några små äggskal jag hittade i en låda.

En blå kruka med palettblad från Isadeco, och en liten kruka med kalankoe från Tictail (om någon vet vem keramikern TH är, låt mig veta).

Och så har vi mitt sovrum. Hej och välkommen. Spegeln (som jag jämt flyttar runt beroende på hur ljuset ligger i rummet) kommer från Melo (reklamlänk via Apprl) .

Krukorna i fönstret är drejade av min styvpappa Calle Forsberg.

I sovrummet är både element, lister, dörr och fönsterkarmar målade i samma nyans som väggarna: Old Rose. Alla väggar är helmatta. Snickerier (och hyllplan) är målade med snickerifärg.

Snart ska jag väl orka spika upp lite tavlor också. Vill komplettera lite bara.

Sängkläderna är från Midnatt i färgen Dromedary (och en kudde i Wilted). De är så sabla mjuka. De större kuddarna är från Granit.

Ja det var väl ungefär det.

Kök, matbord och soffa får ni se en annan gång, när jag kommit lite längre i inredningen. Puss å kram och kul att ni kikade förbi!

Foto: Klas Sjöberg

19 kommentarer till “Hemma hos mig”

 1. You look like you got it all together!!! Vuxen som har snygg inredningssmak som t.o.m matchar byxor och tröja snyggt med sin kaffekopp!!!

 2. så fint!!
  sovrummet, hur kom du på den idén? tror du att det undermedveten kom från ”vänner”?
  rachels rum är ju oxå genomgående ros, kanske lite mörkare, men ändå! dörren, lister, allt! precis som hemma hos dig.
  det är så sjukt fint!!
  och jag skulle älska bokhyllan om jag hade en!
  allt har en sån fin tråd!! underbart!

  1. åhhh tack! haha nää alltså jag har inte tittat så mycket på vänner, men flera har påpekat detta 🙂 KRAM <3

 3. Sjukt imponerad av vad som ser ut att vara din novellhylla längst ner? Inlägg om dem och novelläsande önskas 😍

 4. Så fina färger du har valt till lägenheten. Älskar det rosa sovrummet! Så mysigt med växter också.

 5. TH kan stå för Thomas Hellström ( mest känd från nittsjö keramik). Vet att det mesta han gjort har märkningen THO men har för mig att jag sett äldre grejer med th på.

 6. Säker på att det inte är en matt lackfärg snickerier m.m. är målade med? Snickerifärg är framförallt en utomhusprodukt nämligen 🙈 Mvh färg-nörden Louise (Johans syster) Men superfint blev det, och såg dig på min kollegas dataskärm igår (på Alcros hemisida alltså) 😄

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar