ANNONSSAMARBETE MED YVES ROCHER

Franska loppmarknader och läppstiftslaboratorium


Vi åker tillbaka till Bretagne en sväng. Jag var ju där på pressresa med Yves Rocher i maj.

Välkomna ska ni vara!

Dansar bara lite framför denna:

Som kanske är lite skeptisk? Äh han får ta det.

Vi gick runt i gränderna. Såg denna fina pizzaskylt och blev hungrig. Det blev dock galette i stället. Älskar galette. Önskar mig en partner som kan göra galette. Hur många gånger kan man skriva galette i samma caption? Galette.

Här doftade det pain au chocolat vill jag tala om.

Jag och Gustav hittade en skitfin antikhandel. Där sålde de exempelvis ögonsköljare (?).

Och massa underbara askfat. Jag köpte ett likadant som Gustav för han har så bra smak : – ) Är så impad av hans huvud för övrigt. Så smart person.

Var så nära på att köpa VICKY ETAT-burken. Hade jag haft ett större badrum så hade den fått bo där, med bomullspads i eller något.

AH! Den här Pastisflaskan! Den hade jag köpt om jag inte hade haft övervikt på resväskan redan på ditvägen.

Stolen kan få hänga med också.

Johanna framför rosor. Vill man inte äta upp na.

Jag i blåklintsfält! Bloggigt va! Oj nu blir det klippfel. Har ju undra kläder på mig. Detta är alltså från en annan dag!

Har ni någonsin sett något så matchigt?

Om jag ska tipsa om en favorit ur Yves Rochers sortiment så är det detta solpuder. Använder det varje varje dag! Alltså NÄR ska det gå att förmedla dofter genom bloggar? Önskar att ni fick lukta på detta. Det innehåller extrakt från gardeniablomma (från Franska Pyrenéerna <333). Jag har färgen Hale Moyen. Ni hittar det här: Bronzing powder duo. Med koden flora25 får du 25% rabatt!

Jag i väntan på en partner som kan göra galette.

Vi var ett dygn i Paris också. En sak vi fick göra var att besöka laboratoriet där produkterna blir till. Det var så spännande! Kolla, vi fick ta fram vårt eget läppstift. Först skulle färpigment blandas med olja,

och sedan skulle krämen köras genom den här maskinen, tre varv, för att allt skulle blandas ordentligt.

Därefter blandades det med vax och mattades ned med mjukgörande talk.

Det hela stöptes i formar i frysen, och resultatet blev:

Såhär! Ett läppstift med 85% naturliga ingredienser. Det heter Nr 155 Matt.

Gustav spanade förstås in gullig labbkille också.

Det var allt för den här gången. Tack YR för en så rolig och vacker resa. Hejdå Frankrike!

Annonssamarbete med Yves Rocher.

4 kommentarer till “Franska loppmarknader och läppstiftslaboratorium”

  1. Hej Flora! Jag planerar att starta blogg och vill fråga vilken bloggportal du skulle tipsa om att börja på? Att fixa designer och så är inga problem, men jag vill gärna börja på en platform som är rätt ”convenient”, så att man slipper ångra sitt val efteråt. Gärna en med potential 🙂

    Skulle verkligen uppskatta svar! Tack! Älskar din mysiga blogg.

  2. Ahaha alltså jag dör, ögonsköljare!! Igår blåste det mycket och jag fick damm från grusväg blåst i ansiktet. Gick med klibbiga ögon och pillade hela dagen. Önskade gång på gång att jag hade någon typ av ögonsköljare och vid de mest kritiska panik-gnuggningarna i ögonen fantiserade jag mig bort om hur bästa möjliga ögonsköljare skulle se ut och kom fram till något liknande dem ni hittade. Lång kommentar utan poäng och förmodligen största användandet av ordet ögonsköljare i något sammanhang någonsin. Ha en fin sommar!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Laddar