Annons
Annons


Yrsa fyllde tjugosex och det var ballonger och parkyoga och bitmärken


För en vecka sedan fyllde min klippa i stormjäveln år. Yrsa. För 3,5 år sedan sågs vi på en kompisdejt och livet var aldrig detsamma efter det. På riktigt.

Det första vi gjorde efter att vi mötts upp var att ränna till Bleck och dricka aperol. Hon fick en födelsedagsmedalj. Hon borde få en sån varje dag.

Annons

Sen gick vi till Vitabergsparken enligt tradition. David och Ellen hade redan varit framme och hängt upp piff i träden, lagt ut filtar och dekorerat med rosgirlanger.

Vi hade gubb- å tantrumpor som utsikt.

Nanna kom dit med sin Tycho. Alltså hjärtat smälter och rinner ut i en soggig liten pöl på filten!

Felix och Daniel kom och gjorde sig bekväma. Världens bästa skratt har dem, det kan man nästan höra genom bilderna.

Födelsedagsstjärna!!!

Sara och Johan kom indundrandes med ballonger. Det belönas med attackkramar.

I love u smarta kloka snälla roliga Sara.

Det hade också fixat en findrink till Yrsa. Någon mescalhistoria.

Sen hände nåt jävligt roligt! Evelines mamma hade möhippa och fick som uppdrag att hålla ett yogapass för hela Yrsas festsällskap.

Daniel var plåtis.

Efter yoga så känner man LIVET i sig, visst.

Ligg med kameran!

Jaana är i Stockholm! Älskar att Jaana är i Stockholm!

Freddi och Johan.

Yrsa och Gustav.

Jag å en av mina älsklingspolare.

Som fick pussar.

Detta är mitt jag-älskar-mina-vänner-fejs. Gu vad folk hånade mitt JA-halsband förresten. Tänkte skriva Yrsa men hittade inte bokstäverna, så då tänkte jag att JA kunde fungera som något slags livsbejakande budskap, födelsedagsfirandet till ära. Cool är man ju inte.

En liten hög av fest och välbehag.

Vi har känt varandra ALLTID! Och Jaana var så irriterad på mig när jag var fyra år och ville hänga henne i hasorna, fast hon helst ville leka med de stora barnen. Men slutet gott allting gott.

Leia, Fabian, Elin, Jenny och Ville.

Leo och André.

Syskonpuss!!!!

Vi lekte storband, som är en obligatorisk lek i det här sammanhanget. Det är en klapplek som går ut på att alla väljer ett instrument, och så ska man skicka vidare klappet mellan varandra. Det slutar alltid med blåmärken på låren för att folk klappar så hetsigt.

Ja! Jag är kärleksfull och väldigt fysisk. Det får folk bara ta.

Sara.

Och Lollo!

Tova och hennes pojkvän anslöt till sällskapet som två sommarväsen.

Lollo, Flora, Fabian och Alexandra.

Okej vi lyssnade på Bellman och Jojje Wadenius också.

<3

Avslutar med ett gäng bilder som Ellen har tagit.

Jag vill bli biten av henne ibland. Hårt. Tills jag skriker stopp. Fråga mig inte vad detta beror på, jag har själv inget bra svar. Känsliga tittare varnas:

Problemet är bara att känseln i armhuden och känseln i kinden är av två olika slag, vilket Yrsa inte tänkte på. Detta upptäckte jag när jag kom hem vid femtiden på morgonen:

Märkt av Yrkel Pyrkel Keysendal.

Jo. Det var den underbara födelsedagsfesten i YK:s ära.

Förra året såg det ut såhär.
Och året innan dess såhär.

11 kommentarer till “Yrsa fyllde tjugosex och det var ballonger och parkyoga och bitmärken”

  1. waowaow vad härligt! Känner att jag vill köpa ett JA halsband nu, pyssla ihop ett typ, kan man göra det utan att bli anklagad av alla världens folk för att vilja vara Flora Wiström? Kommer säkert bli en ny grej och alla jag ser nästa helg på långgatorna har JA halsband!

  2. så härliga bilder! älskar att Yrsa balanserar glaset på huvudet i bakgrunden på första bilden med Jaana 🙂

  3. Flora! 1. Gillar din blogg så himla himla mycket. Så mysig och ditt sätt att skriva… Älskar’t! 2. En fråga… Du har ju flera gånger nämnt att du ofta är fysisk med dina polare och i behov av kroppskontakt, så tänker att du är lämplig att fråga detta. Jag inser mer och mer att jag har ett betydligt större behov av kroppskontakt än vad jag tidigare tänkt. Känner dock att jag inte riktigt får det behovet mött så mycket som jag nog behöver och att det hade varit så fint att vara mer fysisk med mina vänner. Känns dock så lätt som att en tränger sig på eller bara blir jobbig när jag försöker få mer kroppskontakt med mina polare. Har du några tips på hur en på ett smidigt/bra sätt kan få mer kroppskontakt med vänner? Hur en vågar? Och vad en kan göra för att få det på ett sätt som blir bekvämt både för en själv och vännerna? Hade varit jättetacksam för svar!! kram!!

  4. Vilken fin dag ni verkar ha haft det! Så härligt!
    En fråga: varifrån är din fantastiskt fina kjol? 😃

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar