Annons
Annons


5 recept jag har sparat på Instagram


Jag använder sparafunktionen ganska frekvent på Instagram. Jag har en mapp för mat, en för inredning, en för kläder, en för citat, en för böcker och en för konst. Som ett minipinterest.

Här är några recept som fått det att VATTNAS i munnen på mig. Alla foton är tagna av receptmakarna, och varje instagraminlägg är länkat under bilden.

Annons

@gkstories

Spenat- och blåbärspannkakor i skål med yoghurt, chiasylt, nötter och frukt.

@livrickardsdotter

Rostad butternutpumpa, smulad veganfeta, gröna blad, körsbärstomat, granatäpple, sugar snaps och solrosfrön.

@plantpoweredpantry

Oats cooked with 1/2 chopped banana, low heat until the banana almost dissolved and no stirring for the last couple of minutes- this makes the banana taste caramelized! Top it off w even more maple caramelized banana (fry in vegan butter and a splash of maple syrup), and LOTS of peanut butter.

@kitsunetsukiki

Corn tortillas to be filled with: chipotle jackfruit, mint/garlic sweetcorn and courgette, onion squash roast in smoked paprika, with guacamole and sort-of pico de gallo. Secret to good jackfruit seems to be caramelising onion for a good while before adding the jackfruit.

@kitsunetsukiki

Squash sliced and roasted in olive oil, salt, smoked paprika and chilli seeds, topped with tahini dressing (3 tbsp tahini, 1 tbsp olive oil, juice of half a lemon, 1 big garlic clove minced, 1 tsp agave, pinch of salt, water), pomegranate seeds, chopped pistachio, parsley & black pepper.

5 kommentarer till “5 recept jag har sparat på Instagram”

  1. Hej Flora! Ska iväg och cykla på Gotland i slutet av Juli och jag behöver k l ä d t i p s! Alltså funktionella sådana. Ska man ha vadderade cykelbyxor? Vattentäta skor? Och bra saker att ha med sig om man ska tälta och ha sig?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar