Annons
Annons


På sistone – besvärliga rullar & nätter som aldrig tog slut


För en tid sedan cyklade jag till Mosebacke för att ta en AW med Ellen och Yrsa. Molnen reflekterades i hennes glasögon och vi blev lulliga på aperol spritz.

Efter lull kommer hunger. Vi gick och köpte besvärliga falafelrullar.

Annons

Och förflyttade oss till Skånegatan, som nu för tiden är bilfri och därför fylld av uteserveringar. Älskar bilfria gator.

Min t-shirt förresten. Jag har alltid tänkt på Love Society som ”kärlekssamhället” vilket ju känns som ett ganska gulligt budskap, men sen var det någon som frågade om jag älskar samhället. 🙁 Det gör jag tyvärr ej.

”Se ut som att ni är besvikna på mig”.

Något annat jag har gjort är att käka melon i soffan och tittat på Skärgårdsdoktorn. Succékombination.

Jo, och sen kom dagen då Yrsa fyllde år. Det kan ni läsa om här om ni vill. 

Vi gick till Retro, tog upp halva stället och satt där och brölade.

Drog till Trädgården sen. Det blev aldrig mörkt. När det stängde insåg jag att jag hade glömt mina nycklar hos Sara, så jag ringde henne femtioelva gånger för att hon skulle vakna och lägga dem utanför sin ytterdörr. Det gjorde hon.

När jag kom hem var klockan fyra och det var ljust som mitt på blanka dagen. Jag satt i mitt fönster länge, länge. Ville inte att natten skulle ta slut.

Morgonen därpå fejkade jag pigghet med highlighter, sen cyklade jag hem till Kajsa och Per för att äta brunch. De stekte ett helt berg med pannkakor och serverade dem med jordgubbar, chokladsås, kanelstekta äpplen och allt annat som är gott. Lyx.

Det regnade så mycket den söndagen. Äntligen. Jag fyllde min ryggsäck med pizzaingredienser och åkte över Årstabron till Yrsa. Floodora at her service.

Födelsedagsbarn! Och pizza med sparris, citron och pinjenötter.

Jag gjorde en vattenmelonsallad till också. Sen låg vi i en hög på hennes soffa medan det blixtrade utanför. Tittade på Uppdrag granskning om Fredrik Virtanen och skrek NEJ NEJ NEJ högt.

Jag har varit på baby shower också! Mitt livs första. Alessandra och Love får ju en son i augusti. SÅ PIRRIGT ATT JAG KAN DÖ, NEJ JAG MENAR LEVA.

Kvällssol hos mig,

när jag jobbade med den nya versionen av mitt bokmanus. 49 743 ord är det.

6 kommentarer till “På sistone – besvärliga rullar & nätter som aldrig tog slut”

 1. vad mycket bok du har nu! den svåra andra boken (har det låtit som, mellan raderna, och kan gissa att det är tufft att följa upp en debut som gått så bra?) och nu har du ändå så himla många ord. grattis till det!

 2. Fantastisk hylla! Men är det inte otroligt jobbigt att damma den med tanke på alla grejs? Eller har du något fantastiskt dammknep? Superdupertaggad på din bok förresten! Herrå<3

 3. Hej Flora, här kommer en fråga som inte rör inlägget. Men du känns klok och skulle vilja ha råd från någon som inte känner mig.

  Jag är 27 år och har varit tillsammans med min pojkvän i 4 år. Vi äger en lägenhet ihop och har det generellt bra, det är honom jag ser att jag ska bilda familj och bygga framtid med. Samtidigt kan jag reflektera över att vi ibland känns mer som bästa vänner än som ett kärlekspar.. Och eftersom jag är precis i åldern där man antingen satsar eller bryter funderar jag en del.

  Och så helt plötsligt har jag blivit kär i en kille på jobbet, eller kanske snarare förälskad.. det är en uppenbar kemi och vi har båda uttryck för varandra att det finns ett intresse. Utöver det har ingenting ”hänt”.

  På ett sätt förstår jag att jag bara borde bryta med den här kollegan, men samtidigt kan jag inte sluta tänka på honom och om det kanske faktiskt är på riktgt? Men att göra slut, sälja lägenhet och bryta upp mitt förhållande och vårt gemensamma liv känns också så brutalt.

  Jag vet varken ut eller in. Vad tänker du? Finns det andra i kommentarsfältet som har liknande erfarenheter?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar