Annons
Annons


En ny tavla hemma hos mig


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Jag har ett nytt print. Det är Hanna Stenman och Lisa Ewald som står bakom verket.

Tänker du ibland på alla snälla fulla tjejer som du träffat på olika toaletter och undrar hur dom har det?

Jag saknar er alla.

Annons

Min toalett är superliten och blåvit. Och har en tom väggyta som bara ÄR. Jag tänkte: vore det inte fint att ha en tjejer på toaletter-print på min toa? Jo!

Så jag cyklade till järnaffären och köpte spegeltejp. Dvs dubbelhäftande tejp som sitter som BERGET. Låt oss hoppas att ramen är bra och tål fukt, för den här tavlan kommer inte gå att byta ut i första taget. : — )

Välkommen till mitt badrum. Jag skulle köpa en ny spolknapp till toaletten, men killen i järnaffären sa att jag behövde ta en bild på hela toaletten för att han ska veta vilken modell det är. Jag hade bara tagit en bild på spolpinnen. Det känns så absurt att ta med sig en bild på sin toalett. Liksom jag bakisbajsar där?? Men okej visst.

Duschdraperiet kommer från Valilla (reklamlänk via Apprl) . Det är superkitchigt och underbart. Tvålen är det hipstertöntigaste jag äger och den kommer från Aesop. Tror till och med att jag fyllt den med ANNAN, billigare tvål? Fy fan putta ner mig i Årstaviken.

Handduken köpte jag på en marknad i Marrakech. Prutade så att jag blev svettig. Den har rätt dålig uppsugningsförmåga men äh den är ju fin.

Nu sitter den där! Och kommer beskådas av alla som använder min toa! Egentligen den mest ärofyllda platsen i lägenheten, för att folk behöver bli underhållna medan de gör sina behov, och då kommer många långa blickar hamna på den.

Ramen (med passepartout) köpte jag på R.o.o.m.

Om du vill tjacka en likadan kan du maila [email protected] <3

14 kommentarer till “En ny tavla hemma hos mig”

  1. Tror jag har sett det sitatet hos Sandra Beijer först? Kan det stämma? Trodde det var en av hennes läsare, men det är kanske ett känt sitat?

  2. Haha hellre en bild på toaletten än alla dessa ringar folk tar med sig till byggvaruaffärer. Nää jag vill gärna inte hålla i din sittring med gula fläckar på….

  3. Ett tips är att ta bort glaset i ramen, annars finns risken att det blir fukt innanför ramen & då är det tyvärr kört för det fina printet. Kram kram

  4. alltså läste ”pruttade så att jag blev svettig” och tänkte ba att det kan man väl göra men varför just medan man köper matta, kan man inte göra det utanför mattaffären? blev mer logiskt sen givetvis 🙂

  5. kan du inte uppdatera om ett tag, för att se hur tavlan klarat sig med tejpen??? jag har funderat så länge på att pynta badrummet med *konst på väggarna* men inte vågat hehe

  6. Är det värt med dyrare ram när det ändå är en typ sån enkel?
    Eller liksom en för en tredjedel från typ gallerix?
    😘

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar