Annons

Kompisdejta 2021

Ni är många som har hört av er på sistone och eftersökt ett nytt kompisdejtinginlägg. Många är uttråkade och tycker att det vore kul att lära känna en ny person. Flera av er är skriver att ni är ensamma, att det är svårt att bo i singelhushåll. Det gör ont i mig. Hallå så kan vi inte ha det!

Annons

Jag gör ju kompisdejtinginlägg kontinuerligt men det här är ett lite ovanligt sådant. Ni ansvarar såklart själva för att följa restriktionerna … Kanske vill du ha någon att chatta eller brevväxla med, till att börja med? Någon att spela Catan universe med? En promenadvän??? Några att starta digital film- eller bokklubb med?

Annons

Skriv en kommentar som talar om var du bor (skriv detta i versaler så att det blir mer överskådligt), lite om dig själv och vad du gillar att hitta på. Och hur du vill bli kontaktad (facebook/instagram/mail). Jag måste acceptera kommentarerna innan de dyker upp, så ibland kan det dröja lite. Om du inte vill skriva en egen annons kan du förstås bara svara på någon annans.

Annons

Ingen ska behöva vara ensam ju.

155 kommentarer till “Kompisdejta 2021”

 1. Oda skriver: 12 januari, 2021

  GÖTEBORG/MÖLNDAL
  Hej hallå! Mitt namn är Oda, jag är 24 år och gravid med första bebis med BF i februari (en månad to go!). Jag har få i min närhet som har kids, och jag tänker att det vore kul med mamma-/föräldrakompisar framåt våren! Om mig: gillar träning, instruerar yoga, gillar havet o att bada o basta, längtar efter att dricka lite vin o snicksnacka, om jag går o tar en öl händer det oftast på Tullen Johanneberg (kanske inte säger så mycket om mig men lite ändå?). Jag har kompisar i alla åldrar så om du är 27, 32 eller 40 spelar VERKLIGEN ingen roll.

  Kram and stay safe! Skriv till mig på Facebook Oda Ljungqvist Thoen eller på Mail [email protected]


  1. Julia Lundström skriver: 12 januari, 2021

   Har skickat ett meddelande på fb 😀


  2. Stina skriver: 12 januari, 2021

   Har skickat till dig genom fb ☺️


 2. Izabella skriver: 12 januari, 2021

  Hej, alla vackra själar! Jag är en positiv tjej som älskar böcker. Nu läser jag dessvärre främst kurslitteratur då jag pluggar till lärare… Men jag skulle så gärna vilja starta en bokcirkel! Tänker som följande: någon av oss (förutsatt att någon här vill såklart, vilket är min förhoppning med den här kommentaren!) Man läser en bok, låt säga under 2 veckors tid och sedan diskuterar vi boken via zoom och dricker innehar bubbel eller annan dryck… Gud jag skulle så gärna vilja ha ett nytt kompisgäng som sedan kanske efter pandemin kan bli något vi alltid gör? Jag är 26 år, ha den katt och en sambo. Jag älskar deckare. Hoppas vi hörs, kram! Och ta hand om er.


  1. Lina skriver: 12 januari, 2021

   Hej!

   Bokklubb hade varit så kul! Vart kan man nå dig? 🙂


   1. Ylva skriver: 12 januari, 2021

    Åh jag vill också vara med! Nås på Instagram: @xylvaz


   2. Izabella skriver: 13 januari, 2021

    Belliiiiz heter jag på Instagram, jag skrev fel i min förra kommentar (svårt med hur många l och i osv, hehe). Hoppas vi hörs! Mvh Izabella 🙂


   3. Izabella skriver: 13 januari, 2021

    Maila mig, [email protected], lättast tänker jag? 🙂 Gud vad roligt!

    Mvh Izabella:)


   4. Izabella skriver: 24 januari, 2021

    Hej, alla fina! Jag vill ju starta en bokcirkel, om alla som vill vara med skulle kunna länka sina profiler på Facebook så kan jag fixa en Messenger grupp till oss!? Så att vi kan hålla kontakten via gruppen? Maila mig på: [email protected]

    Kramis!


  2. Jenny skriver: 12 januari, 2021

   +1 på lärarstudent med för stor del kurslitteratur i mitt liv. I’m in! Jag finns på @jennyadina på instagram


   1. Izabella skriver: 13 januari, 2021

    Beelllliz heter jag på Instagram annars kan man nå mig på [email protected], roligt att det fanns så många som gillade bokcirkel/klubb! 🙂


  3. Sanna skriver: 12 januari, 2021

   +2 på bokklubbsintresserad här!! Den 25-åriga *tanten* här har inte instagram men överväger nu att skaffa för verkar vara där alla hänger nuförtiden??? Men jag nås annars på mail: [email protected]


  4. Wilma skriver: 12 januari, 2021

   Kul med så många intresserade, däribland jag själv! Izabella, hur kan en nå dig?
   /Lärarstudent, 21 år, Stockholm!


  5. Matilda skriver: 12 januari, 2021

   Åhhh!! Jag vill också vara med! Är 24 år, studerande (har dock jättejätte lite skola just nu) och har nyligen hittat tillbaks till läslusten som länge varit försvunnen. På Instagram heter jag @tiltunen


  6. Johanna skriver: 13 januari, 2021

   Åh ja, vilken bra idé! Hakar gärna på nåt sånt här då jag också pluggar och mest läser kurslitteratur. Nås nog lättast via mejl till en början; [email protected]


  7. Stella skriver: 14 januari, 2021

   Wow, jag vill gärna vara med i bokklubb!! Jag heter Stella, är 22 år gammal och pluggar till läkare i Stockholm. Det vore så kul att blanda upp biologin lite…! @stellawenn heter jag på instagram, men jag skickar ett mail till dig också Izabella.
   <3!


 3. Milla skriver: 12 januari, 2021

  UPPSALA

  Hej!! Jag vill starta en bokklubb!
  Min målbild: en litet gäng som samlas typ en gång i månaden (obs när det passar såklart, tills dess via zoom), kanske dricker vin kanske lagar mat och tjötar om grymma böcker! Vill du va med? Skriv till mig på instagram, där heter jag millanenonen.

  Lite om mig också: Är 23 år och läser min första termin till ämneslärare i Uppsala.
  Hoppas vi hörs vore så kul!


  1. Tilda skriver: 12 januari, 2021

   Hej!

   Skrev till dig nyss på Instagram (tildimildi heter jag där)


 4. Agnes skriver: 12 januari, 2021

  STOCKHOLM

  Hej!! Jag är precis nyinflyttad till Stockholm för att jobba här och vill lära känna i princip vem som helst eftersom jag inte känner någon hahah:)
  Hade varit superroligt att ha någon att diskutera böcker och klimatfrågor med!
  Lite annan fakta om mig: Jag är 20, kommer från småland och älskar att träffa nya människor, oavsett om det är över zoom eller en promenad!
  Hoppas vi hörs (kanske här eller via min instagram @agneslann) eller ses. Kram


  1. Erika Larm skriver: 21 januari, 2021

   Hej!! Har dm:at dig!!<3


  2. Erika Larm skriver: 21 januari, 2021

   Hej! Har dm:at dig på insta! <3


  3. Erika Larm skriver: 22 januari, 2021

   Hehe ops nu blev det visst två kommentarer


 5. Nanó skriver: 12 januari, 2021

  STOCKHOLM. Jag är en nyss bliven 30-åring som precis kommit ur ett förvirrat twenty something life och flyttat till Stockholm för att bli vuxen och stabilisera sig lite. Jag har bott, jobbat och pluggat konst i Antwerpen samt i Guangzhou i 9 år och jobbar nu som konstlärare och driver en egen designstudio. När jag jobbar med min studio producerar och konsulterar jag inom foto, grafisk design och text! På fritiden håller jag på med matlagning, inredning, ~mindfullness~, självutveckling, aktiviteter utomhus, loppis och att skriva. Börjar gärna följa och DM:a med kul typer på @nanowallenius på insta, sen när pandemin lättat lär jag gärna känna nytt folk här i stan!


 6. Ellinor skriver: 12 januari, 2021

  KARLSTAD

  Chansar och ser om det finns någon här som befinner sig i Värmland! Jag är nyinflyttad och skulle gärna lära känna lite nya människor. Är för tillfället hemma i väntans tider, får en bebis om någon månad, så att träffa andra mammor vore kul, men är öppen för det mesta. Bokklubb vore något. Annars tycker jag om att åka på loppis, vara i naturen och att träna. Älskar att bada. Att upptäcka Värmland mer överlag vore trevligt. Hör gärna av er till min mail så kanske vi kan ta det därifrån: [email protected]. Lite mer om mig: är 27 år och arbetar i vanliga fall som fysioterapeut, är ursprungligen från Östersund men kommer senast från Stockholm.

  Hoppas vi hörs!!!!


 7. Sofie skriver: 12 januari, 2021

  MALMÖ

  Söker en kompis att spela diablo 3 med denna season. Är uppe i greater rift 110 solo men vill pusha högre. Roligare att göra ihop! Så sitter du också själv och spelar på xbox så svara här. Spelar demon hunter. 🙂

  Sofie


 8. Anna skriver: 12 januari, 2021

  GÖTEBORG
  Flyttade hit för att plugga i höst men då mycket har varit och är på distans har de inte varit sådär väldans lätt att lära känna nya människor! Är tjugotvå och gillar att dricka alldeles för mycket kaffe, promenera, springa lite ibland, laga mat o när de e ok gå på second hand eller gå till nån bar o dricka vin/øl! Heter förresten annajohanssonnn på insta så skicka gärna ett meddelande!! Kram!!


 9. Alicia skriver: 12 januari, 2021

  VÄSTERÅS

  Hej!
  22-åring som bor i Västerås som om en vecka börjar plugga till florist (är så taggad!) Drömmer egentligen om att utbilda mig till socionom men längtar efter att göra något kreativt därav blev florist ett givet val. Tycker väldigt mycket om naturen, att prata om högt och lågt, växter, hundar, skrivande och att fuldansa till typ vilken musik som helst.

  Hör av er, det blir kul! <3
  IG: aliciacarlgren
  Mail: [email protected]

  Kram


 10. Elsa skriver: 12 januari, 2021

  LUND

  Hej! Flyttade till Lund i höst för att plugga men eftersom att allt har varit på distans har jag tyvärr inte lärt känna så många hittills och vill gärna träffa nya människor! Är 21, gillar mat, att va ute i naturen, dålig tv, att träna, ord på alla sätt och vis och somnar till friends ungefär varje natt. Är absolut på att ses över zoom men med tanke på hur lite av Lund jag sett hittills ses jag gärna på promenad eller typ fika ute tills världsläget blir lite bättre (vilket det blir! snart!).
  Älskar också att läsa så om fler är intresserade är jag verkligen på att bilda bokklubb!

  Instagram: elsawallero
  Mail: [email protected]


 11. Linnea skriver: 12 januari, 2021

  GÖTEBORG/KUNGÄLV

  Hej! Är 21 år gammal och bor i Kungälv utanför gbg. Hade så gärna velat ha en film/bokklubb (helst filmklubb tror jag!!). Jobbar som brevbärare och är typ bara med min kille på fritiden just nu så hade varit så kul att få prata med några andra, via internet då såklart.
  Annars brukar jag läsa, baka, gå på promenader eller kolla på film!
  Hoppas verkligen nån är sugen, skriv till mig på instagram @hillberglinnea eller maila mig på [email protected] (ursäkta namnet min syster gjorde den åt mig när jag va 6)

  kram!


  1. Melody skriver: 12 januari, 2021

   Jag är sugen på filmklubb!! Dock digital sådan! Finns på Instagram me.lody.s


 12. Mia skriver: 12 januari, 2021

  söker BREVVÄN alt mailkömpis!
  är 25 år, pluggar landskapsvård och läser och stickar mycket!
  maila mig så börjar vi där! eller maila mig din adress så skickar jag första brevet! kramiz
  [email protected]


  1. Isabelle skriver: 13 januari, 2021

   Jag har skickat ett mail till dig!! 🙂


  2. Mia skriver: 13 januari, 2021

   nu är inkorgen full och jag har brevvänner nog för resten av 20talet hehe <3


 13. Karro skriver: 12 januari, 2021

  LINKÖPING
  Bor du i Lkpg och vill ses på en promenad eller starta en klubb (bok? film?)? Jag är 22 år, student, kaffenarkoman, kramglad och snäll och vill gärna lära känna nya människor! Hör gärna av dig om du vill ses. Finns på instagram (at)karolinakjellin och på fb med samma namn. Ha’re!


  1. Alice skriver: 12 januari, 2021

   Hej Karro! Bor också i Linköping, är 25år och nyfiken på bokklubb. Älskar att lära känna nya människor. Älskar också kaffe och trivs bäst längst fram på en livespelning eller utomlands någonstans (när det nu är möjligt igen). Läser mest kurslitteratur om fysiologi och omvårdnad just nu men längtar efter att läsa annat också. Finns på insta under alicemlinneac.
   Hoppas vi hörs!


 14. Agnes skriver: 12 januari, 2021

  LUND

  Hej! Agnes heter jag och är 23 år och pluggar till Landskapsarkitekt. Pysslar alltid med något nytt om det så är byggrelaterat, loppis, sy, växter. Har länge velat gå med i en bokklubb som är utan prestige som gärna innehåller vin/bubbel eller roliga suröl. Kanske med ett system där man ratear både bok och suröl? Men är inte låst till det, söker likväl en promenadkompis eller träningskamrat, !brevvän!, äventyrspolare, livssnackare? Jag är på det mesta! Och bor du inte i Lund är det megalungt, vi kan höras ändå!

  Kul ju!
  / @agnessophies på instagram eller [email protected]


 15. Ellinor skriver: 12 januari, 2021

  MALMÖ

  Pga tveksamma genidraget ”flytta under pandemi” sitter jag här i ett härligt, men ganska så ensamt, Malmö. För antal personer jag känner här: Cirka noll. Någon jag vill lära känna: Dig!
  Jag som skriver är en 28-årig glad, nyfiken och okomplicerad person som pluggar marknadsföring om dagarna (hej studentliv på distans!). Jag tycker det är lika fint med stökiga utekvällar som med middagar och hemmahäng och surrar gärna om allt från musik och mode till de där lite klurigare frågorna om hur det är att vara människa, egentligen. Klar risk för analys av en och annan Tinderkonversation däremellan också.
  Slajda in på insta, ellinore.s, vet ja!

  Ta hand om er och KRAM!


 16. Fanny skriver: 12 januari, 2021

  NORRKÖPING

  Hej! Mitt namn är Fanny, är 27 år och ser fram emot att lära känna dig som bor i Norrköping! 🎉 Själv tycker jag om att läsa, måla, gå på promenader och göra cykelutflykter. Samtalar gärna om det mesta över en kopp te eller med ett glas vin i handen! Om vi är flera så är kanske en bokkubb intressant? 😀 Jag är allätare när det kommer till litteratur, men en roman som jag verkligen har fått rysningar av är ”Att föda ett barn” av Kristina Sandberg. Jag lägger inte upp särskilt mycket på IG numera, men där heter jag fanniiloviisa om du vill säga hej!


  1. Linnea skriver: 12 januari, 2021

   Hej Fanny!
   Jag bor också i Norrköping och skulle vilja lära känna dig! Jag är 28 och har bott i Norrköping sedan 2017. Jag gillar också att gå på promenader samt cykelutflykter. Te eller vin låter som bästa sällskapet till en bok. Jag har inte ”Att föda ett barn” men ska spana in den. F.n. läser jag Midnight sun av Stephanie Meyer (älskade twilight under mina tonår) 😁 Vi hörs om du vill på insta! (lnea)


   1. Fanny skriver: 12 januari, 2021

    Kul! Har skickat en följförfrågan på IG nu 🤗


  2. Fanny skriver: 21 januari, 2021

   Hej!
   Jag heter också Fanny och har lägenhet i Norrköping men bor för tillfället i Danmark. Jag är 29 år och är superpepp på bokklubb!


  3. Fanny skriver: 21 januari, 2021

   BOKKLUBB
   Hej! Kanske lite sent ute. Men testar ändå!
   Jag heter Fanny och är 29 år gammal. (Snart 30!). Jag bor vanligtvis i Norrköping men har flyttat till Danmark med min kille en period. Just nu är jag tjänstledig från mitt jobb och läser kurser på distans. Vill gärna starta bokklubb! Hör av er om det låter intressant: [email protected]

   Kram Fanny


 17. Emma skriver: 12 januari, 2021

  AMSTERDAM

  Hej! Jag heter Emma och är 23 år och pluggar political scinece på UvA. Jag studerade tidigare världsmusik på musikhögskolan i Göteborg, men nu pluggar jag political science på UvA . Jag älskar folkmusik (och världsmusik!), spelar fiol och sjunger, gillar att dricka öl och röja ute, laga mat, spela sällskapsspel, inredning, techno (!), vara ute och dansa när världen tillåter, och massa mer.
  Träffas gärna för att göra allt eller inget! 🙂 Skriv på insta eller på mail så löser vi något!

  IG: abstinemma
  Mail: [email protected]


 18. Mikaela Larsson skriver: 12 januari, 2021

  Hej, Mikaela heter jag! 18 år och bor i en by utanför Lund. Jag går mitt sista år på gymnasiet på Sam/beteende linjen!
  Jag hade tyckt det varit superkul med en brevvän om man bor en bit bort från varandra eller träffas och prata böcker, film och musik. Har även precis börjat skriva en bok och hade varit roligt att ha någon att prata med det om!
  Jag älskar att hänga med vänner, gå promenader, skriva och lyssna på musik! Om du vill bli min brevvän eller starta bokcirkel får du gärna höra av dig till mig på antingen instagram eller mejl:)!
  Instagram: tjamikaela
  Mejl: [email protected]


 19. Josefine skriver: 12 januari, 2021

  GÖTEBORG
  BOKKLUBB

  Hej! Jag heter Josefine, är 28 år och hade gärna bildat en mysig liten bokklubb där vi kan ses, dricka en glas vin, en kopp kaffe, kanske göra en utflykt tillsammans i samband med träffarna – ett havsdopp, grilla korv, en dagsvandring, en pubrunda när när pandemin blåst över. Men initialt får kanske bokklubbsträffarna ske över zoom?

  Några författare jag tycker om är Rebecca Solnit, Gun–Britt Sundström, Donna Tartt och Chimamanda Ngozi Adichie. Men jag vill också upptäcka nytt!

  Vem är jag då? Jag pluggar sista året på sjuksköterskeprogrammet på Göteborgs universitet, tycker om att vistas i naturen, gå promenader, vandra i fjällen, laga mat och upptäcker just nu tjusningen med vinterbad. Om kvällarna kryper jag gärna upp i soffan och kollar romantiska komedier – hur skulle man annars orka sig igenom denna pandemi? 🙂

  Om du inte är så sugen på bokklubb ses jag gärna även på en promenad!

  Min mejladress är [email protected]

  Kram! 🙂


  1. Noe skriver: 12 januari, 2021

   Hej! Jag är en 29-åring tjej som är nyinflyttad i Göteborg och som supergärna är med i en bokklubb. Jag mejlar dig! 🙂


  2. Michaela skriver: 13 januari, 2021

   Hej Josefine! Jag är egentligen hemmahörande i Östersund men är gärna med och bildar bokklubb! I övrigt är jag nyexaminerad läkare som studerat i Lund som dessutom är nyinflyttad in till Östersund (genialiskt under pandemin!). Heter @michaelarunnas på Instagram 🙂


  3. Nadja skriver: 16 januari, 2021

   Hej Josefine, har mejlat dig! 🙂


 20. Tova skriver: 12 januari, 2021

  UPPSALA

  Hej på er! Jag är 21 år och kommer ursprungligen från Skåne. Har snart bott i Uppsala i 1,5 år och trivs jättebra, MEN saknar att träffa nya människor och skulle gärna vilja ha fler nära vänner här. Jag läser till psykolog och tycker om att shoppa second hand, dricka vin, laga mat, promenera och läsa (även om de mest blir kurslitteratur just nu). Under pandemin har jag fått ett stort intresse för sticklingar och skulle även vilja lära mig att sticka, kan någon lära mig?? 🙂

  IG: Tovaolander


  1. Amanda skriver: 12 januari, 2021

   Hej! Jag har skrivit till dig på insta! 🙂


 21. Felicia skriver: 12 januari, 2021

  STOCKHOLM

  Hej! Jag är 25, och har bott i Stockholm i 1 år och är supertaggad på att träffa ny personer här! Masterstudent i markandskommunikation, men tar examen till sommaren och jobbar extra på ICA. Jag är intresserad av det mesta som låter intressant. Jag gillar serier, böcker, träna, secondhand grejer, växter, att sticka, laga mat, kaffe, dricka vin, fuldansa osvosvosv!

  Låt oss gå en promenad, fika över zoom eller vad som helst!
  Skriv gärna!
  IG:filllan
  Mejl: [email protected]


  1. Matilda skriver: 12 januari, 2021

   Har skrivit till dig på instagram!!! 🙂


 22. Viktoria skriver: 12 januari, 2021

  BORLÄNGE, Dalarna.

  Hej! Jag är en Borlängetjej som bor på landet. Älskar allt med kläder och inredning men mitt hjärta klappar lite extra för hudvård och smink. Gillar att gå på second hand/loppis/auktion och fynda inredning. Kattmänniska ut i fingerspetsarna. Föredrar en myskväll hemma mer än en utekväll på stan. Även fast utekvällar också är himla skoj! Favoritfilm genom tiderna är The Notebook. Älskar att umgås med min familj. Bland det bästa jag vet är sol och värme så gör allt för att överleva vintern, haha! Vad kan man mer säga, stor fan av Håkan Hellström.

  Instagram: Janssonv
  Släng gärna in ett DM där. 😘


 23. Magdalena skriver: 12 januari, 2021

  MALMÖ
  Hejhej! Magdalena heter jag, är 21 år ung:)
  Träffar gärna någon som också älskar långa promenader i skog och vid vatten, laga mat, lägga puzzel och smaka på olika ostar, läsa böcker, se på starka filmer! Lämpligast att göra dessa saker genom facetime just nu eller bara börja med en promenad tills ronan har lugnat sig:)
  Kan nås genom både Facebook på Magdalena Szopa eller instagram magdalenaszopa.
  Kram


 24. Maja skriver: 12 januari, 2021

  STOCKHOLM

  Hej! Maja heter jag, fyller 23 år i år och pluggar statsvetenskap i Uppsala. Jag flyttade till Stockholm i höstas tillsammans med min pojkvän efter några år i Malmö. Har precis som många andra pluggat och jobbat hemifrån sedan i Mars och börjar känna ett stort behov av nya sammanhang här och något att se fram emot när pandemin lugnat ner sig.

  Jag tänker att det vore mysigt med ett litet gäng där vi provar vin ihop, kollar på serier och diskuterar eller någon gång i månaden testar ett nytt museum/utställning? Till en början digitalt och så småningom party på plats, när omständigheterna tillåter. Men är öppen för lite vad som.

  Jag har pluggat lite (lite) dryckeskunskap, är utbildad journalist och jobbar extra som skribent. Ska läsa en kvällskurs i foto/bildredigering i vår. Är intresserad av omvärlden, kultur av olika slag och mat typ? Och massa andra saker så klart. Tycker det är kul med sällskapsspel, fix med växter och vill gärna lära mig sticka. Skriv så hittar vi på något eller drar ihop ett gäng med valfritt tema!

  IG: majalandin
  Mail: [email protected]


 25. Agnes skriver: 12 januari, 2021

  LINKÖPING
  Hejhej!! Agnes heter jag och är 20 år. Började plugga på Liu i höstas och vill gärna hitta lite nya vänner, då det har varit lite svårt i distansläget. Gillar att promenera, se filmer och serier, älskar att fika, och ibland försöker jag ta mig tiden att läsa böcker! Hör gärna av dig om detta låter intressant, finns på insta: agnesjunvik eller Messenger
  Kram 🙂


 26. Agnes skriver: 12 januari, 2021

  GÖTEBORG

  Hej hej!

  Mitt namn är Agnes och jag är 25 år. Jag kommer ursprungligen från Skellefteå och har de senaste två åren bott i Örebro för att studera medier, kommunikation och PR på Örebro universitet. Just nu studerar jag mitt tredje och sista år, vilket för mig innebär praktik hos ett företag utanför Göteborg. I dagsläget känner jag typ bara min kille och hans kompisar, men jag vill såklart skaffa egna vänner också!

  Jag är en kreativ person som älskar loppis, tv, och skönhet. När pandemin är över vill jag gärna utforska Göteborgs bar- och restaurangutbud, då jag blivit besatt av mat och dryck efter att ha jobbat på Systembolaget. Nu när jag inte kan träffa folk på en bar eller restaurang kan jag tänka mig att ta en promenad för att utforska Göteborgs smultronställen, eller på annat sätt lära känna en ny kompis på ett pandemivänligt vis. Jag finns på Instagram under namnet ”agnessundbom”.


 27. Louise Beech skriver: 12 januari, 2021

  JÖNKÖPING

  Hej!
  Louise heter jag och fyller 30 år i år. För närvarande är jag föräldraledig och i pandemiläget så kan det bli lite enformigt ibland.. Men det spelar ingen roll om du har barn eller ej, är mycket mer än bara mamma :). Tycker om att äta god mat och dricka vin, älskar skogen och sen så springer jag en hel del. (Usch vad platt det låter men jag är ganska kul, lovar!)
  Tycker du som jag att det skulle vara trevligt att höras/ses, find me på insta (lowees) eller messenger!


 28. Carolina skriver: 12 januari, 2021

  MALMÖ

  Hejsan!
  Jag heter Carolina och är 22 år gammal och är i Malmö i vår för att göra praktik. Då jag inte känner så många där hade det varit kul att träffa nya vänner, antingen att höras över zoom eller ta promenader till en början 🙂 Jag gillar att titta på serier, sällskapsspel, böcker, hänga i skogen men också fika och laga mat. Om jag låter intressant når ni mig via Instagram, carolinamadsn.


 29. Malin Atran skriver: 12 januari, 2021

  STOCKHOLM
  Hej på er! Jag heter Malin, jag är 22 år och bor i Stockholm. I takt med att i princip alla mina nära vänner flyttar härifrån så längtar jag efter att få kompisdejta lite, så om någon är sugen på att ta en kopp kaffe, promenad eller ett glas vin får ni gärna höra av er. Jag läser på juristprogrammet vid SU och tycker om att promenera, läsa, träna och älskar att träffa nya människor. Jag bor i Kallhäll med sambo och hund 🙂
  Min mejladress är [email protected]
  IG @malinatran


 30. Clara skriver: 12 januari, 2021

  ALINGSÅS(med omnejd)

  hej hej! Nån mer som bor i Alingsås eller i närheten här? Jag är nyinflyttad tillsammans med min sambo, och känner bara en person förutom hans vänner och familj här, så känner att det är dags att träffa lite andra, Corona-säkert såklart.

  Jag är 21, pluggar till socionom och gillar det mesta! Speciellt att vara ute i naturen, läsa böcker och gå på second hands/loppisar. Älskar djur och god mat också såklart. Är pratglad och upptäcka nya platser och saker. Har du lust att ses eller vill se mer av vem jag är så heter jag clarasjoqvist på instagram! kraam!!


 31. Mary Kärreberg skriver: 12 januari, 2021

  VARBERG
  VIRKKLUBB! -Digital-

  HEJ!

  Jag vill så gärna hitta andra att virka med, och då genom videosamtal!
  Lite om mig…
  Jag heter Mary och är 26 år gammal. Jag bor med min sambo i stan. Jobbar på högstadiet som matte/no lärare. På min fritid virkar jag och stickar ibland. Jag tränar även mkt på fritiden men älskar även att sitta framför netflix/hbo/svtplay flera timmar i sträck.
  Så en helt vanlig person!

  Tanken med virkklubben är att dela arbeten, dela mönster men också att lära varandra. Jag lär mer än gärna ut hur man virkar eller tipsar om YT-kanal som kan lära ut.
  Jag tänker att vi ses en gång i månaden, kanske 1-1,5 timme genom Zoom/GoogleMeet…

  Du/ni når mig på mailen: [email protected]

  Allt gott!
  / Mary


 32. Jonathan skriver: 12 januari, 2021

  GÖTEBORG

  Hejsan!

  Jag heter Jonathan är 31 år och kompisdejtar gärna i vår för att hitta nya vänner här i stan! Jag hakar gärna på någon vin/ölklubb eller en kombination då det är något jag känner fattas i mitt liv just nu. Jag ses gärna och hittar på det mesta. Jag tycker om att laga mat, läsa/skriva, filmar en del och drömmer om resor och fina ställen med sol och öl. Älskar elektronisk musik (house/techno) så det skulle vara kul att dela det intresset med någon. Jag bor tillsammans med min tjej och vi brukar hänga, kolla serier och laga mat tillsammans. Jag pluggar just nu till bibliotikarie och även en liten konstkurs på kvällarna. Letar helt enkelt efter fler kompisar att dela intressen med så som film, musik och mat/dryck!

  Skriv till @jonathan_kristensson på insta om du vill hitta på något någon dag 🙂


 33. Emma skriver: 12 januari, 2021

  STOCKHOLM
  BOKKLUBB

  Hej! Jag heter Emma, är 28 år gammal och rätt så nyinflyttad i Stockholm (söderort). Jag är snäll och tycker bland annat om kultur i alla dess former, långa promenader i naturen, matlagning och att lära känna nya personer!

  Jag är superintresserad av att starta en bokklubb som ses någon gång i månaden! Jag tänker mig samtida litteratur, klassiker, grafiska romaner, poesi… Lite av varje helt enkelt. Vi kan ju jobba fram formen när vi är ett gäng. Nu till en början är det ju bäst om vi ses över zoom eller liknande, men framöver tänker jag att vi kan vara hemma hos varandra eller upptäcka olika cafeér runt om i stan etc.

  Hör av er till [email protected] om du är intresserad så ser jag till att styra ihop något kul!

  Kram och hej!


 34. Klara skriver: 12 januari, 2021

  STOCKHOLM

  Jag heter Klara, är 18 år och pluggar sista terminen på naturvetenskapliga programmet. Vill hitta någon skön kompis, själv gillar jag mode, springa, mat och plugga (?) 😉
  Min mail är [email protected]


 35. Emil skriver: 12 januari, 2021

  GÖTEBORG
  Hej! Emil heter jag. En 31-årig bibliotekarie med en förkärlek till klättring, öl, bokklubbar, glesbygd, brödbak, skogspromenader, antikvariat och film på bio. Hojta om du vill styra upp en promenad eller digital träff i Zoom. Är också gärna med på bokklubb, eller tar en öl när smittoläget lagt sig.

  Jag nås på [email protected] eller på Instagram med namnet emiloskarjohansson


 36. Ebba skriver: 12 januari, 2021

  LONDON

  Hej!
  Jag heter Ebba och är 22 år. Jag bor i Whitechapel och pluggar film. Jag gillar att laga mat, läsa böcker och gå på teater. När pandemin är över så vill jag gärna utforska London mer. Jag ska läsa en master till hösten så kommer att stanna här ett tag.

  Det här lät lite basic men jag är faktiskt ganska kul, hehe.

  Min mail är [email protected] alt kan du skriva till ebbaliepe på instagram


 37. Melody skriver: 12 januari, 2021

  BOKLUBB och FILMKLUBB DIGITALT

  Hej!! Jag heter Melody och bor i Kalmar men söker främst digital kontakt. Jag vill gärna köra ihop en bokklubb samt en filmklubb (obs inte en kombinerad sådan).

  Gällande bokklubb älskar jag deckare, dark academia och skräck men är även intresserad av att läsa klassiker, chic lit, böcker det snackas om och författare från andra länder (har som mål att läsa böcker från ryska, afrikanska, asiatiska och sydamerikanska författare i år). Tänker man kan ta det över zoom och ev skapa en Facebookgrupp.

  Filmklubb: man ser 1-2 filmer i månaden. Ser typ allt förutom smörig romantik men har en förkärlek för skräck, SFI-fi, allt konstigt/brutalt, spänning och dokumentärer. Är dock öppen för att se verkligen allt, gärna klassiker man ”borde sett” eller filmer från andra länder och kulturer. Tänker samma koncept med zoomhäng och ev Facebookgrupp.

  Nås via Instagram på me.lody.s eller [email protected]


 38. Sofia skriver: 12 januari, 2021

  Hej alla goa och glada!
  Sofia heter jag och är 24 år gammal (och fyller 25 nu i sommar). Jag pluggar för tillfället en master och jag känner att nu när våren och ett förhoppningsvis pandemifritt samhälle närmar sig, hade jag velat träffa lite nya härliga personer att hänga med! Jag gillar det mesta och det inkluderar att springa, träna, spela innebandy, åka skidor, kolla på serier, läsa böcker, dricka vin, laga mat och festa! Jag har också som nyårsmål att börja klättra!
  Om någon vill ta en promenad, en vinkväll över zoom eller kommer på något annat roligt att göra så är jag på! Hör gärna av er till min mail nedan:
  [email protected]


  1. Sofia skriver: 12 januari, 2021

   GLÖMDE SKRIVA –STOCKHOLM–


 39. Jacqueline skriver: 12 januari, 2021

  MALMÖ

  Jacqueline, 27 år och nyinflyttad till Malmö sedan oktober – söker vänner 25+ att promenera med, bjuda på god mat och skratta. Funderar också på att dra ihop en improvisationsteater-grupp för nybörjare senare i vår, som ett sätt för folk att bonda :). Allt beroende på hur saker utvecklar sig och så.

  Om mig: Sysslar med scenkonst, dans och rörelsemeditation. Pluggar en kandidat i sociologi på dagarna. Älskar cheesy TV-serier, matlagning och att läsa. Tycker dock om att dela livet med andra lite för mycket för att njuta av att bo själv dock, så nu längtar jag efter nytt umgänge.

  Nås på mail, då jag står utanför sociala medier:
  [email protected]

  Puss o kram


 40. Nicolina skriver: 12 januari, 2021

  GÖTEBORG

  Hej! Jag heter Nicolina, är 26 år och flyttade till göteborg i höstas med min kille och vår hund. Till våren ska jag läsa genus på GU. Jag gillar kaffe, böcker, vin, musik och att utforska Gbgs bar/restu/café/2nd hand-utbud (när en får dvs). Det skulle vara så fint att hitta någon/några som vill starta en bokklubb och/eller en vinklubb ihop? Alternativt en kombinerad bok- och vinklubb kanske? Ses även gärna utomhus på en promenad/utefika också tills allt har lugnat sig lite.

  Jag kan nås via instagram: nihaolina eller via facebook där jag heter Nicolina Larsson.

  Kram, N


 41. Stina skriver: 12 januari, 2021

  STOCKHOLM

  Heiii☺️
  Jag heter Stina och flyttade till Stockholm i höstas för att plugga miljö och utveckling på Södertörn. Gillar att gå promenader, yoga, springa, pyssla, läsa böcker, kolla serier å massa mer! Hade varit kul att ha någon i närheten av mig (St.Eriksplan) att gå promenader med, måste erkänna att jag har lite svårt för rutiner i dessa tider!! Så en promenadkompis hade inte suttit fel. Haha :-))) sitter aldrig fel med lite vänner även fast du inte bor i närheten heller för den delen.
  Hör av dig på instagram: stinabedin.
  Kram!!


  1. Stina skriver: 12 januari, 2021

   Just ja!! 23 år.


  2. Erika Larm skriver: 21 januari, 2021

   Hej!! Har skickat ett dm på insta till dig<3


 42. Alexandra skriver: 12 januari, 2021

  STOCKHOLM

  Hejsan!
  Jag heter Alexandra är 21 och befinner mig för tillfälligt i norra delen av Stockholm! Jag studerar kultur i kandidat på GU dock på distans. Det skulle vara jättetrevligt att få lära känna nya människor och kanske finna en promenadkompis? Intressen jag har är bland annat att vara kreativa, lära mig nya saker och befinna mig i naturen.

  Kul om just du hörde av dig!
  Kontakta mig via mail: [email protected]
  eller via instagram: svlmi

  Ha det bäst!


 43. Josefin skriver: 12 januari, 2021

  MALMÖ

  Hej allihopa! Jag heter Josefin och är 22 år. Jag pluggar till förskollärare med musikprofil och hatar allt vad distans innebär! Jag är egentligen en väldigt social person med många bollar i luften, så jag är ganska omotiverad just nu!
  Därför söker jag någon att brevväxla med!!! Det är ju så kul att få brev och att få skriva lite!
  I vanliga fall brukar jag dansa mycket och spela musik. Jag har ett nyfunnet intresse för yoga och att laga mat och försöker mig på att sy för att undvika att sträcktitta serier dagarna i ända!
  Hör av dig på instagram där jag heter jossanko om du är sugen på att brevväxla lite! <333


  1. Isabelle skriver: 13 januari, 2021

   Jag har skrivit till dig på instagram!! 🙂


 44. Jette Wesemann skriver: 12 januari, 2021

  MÜNSTER (TYSKLAND)
  Hej!
  Jag heter Jette, är 23 och bor i en stad i västra Tyskland som heter Münster. Jag pluggar svenska på universitetet och leta efter en person som har lust att prata på mejl med mig. Kanske videochatt i framtiden. Jag har lärt mig svenska i två år och jag tror att vi kunde har en liten konversation 😉
  Jag plugga historia och skandinavisk litteratur. Jag gillar att skriva och läsa, men också att vara ut i naturen med vänner, jogga och simma. Jobbar i en syrisk restaurang och gör marketing och social media för dem. Jag ska flytta till Stockholm på hösten för att avsluta mina studier på Stockholm Universitetet.
  När du har lust att prata med någon vars svenska är ganska ofullkomligt, skiv ett mejl till [email protected]!


 45. Helena skriver: 12 januari, 2021

  GÖTEBORG eller brevvänner

  Hej!
  Jag heter Helena är 28 år och bor i Göteborg. Just nu går jag andra året på en kandidat i litterär gestaltning vilket så klart innebär ett stort intresse för att både skriva och läsa. Några andra saker jag tycker om är suröl, konst, både att ta del av och själv skapa, musik (mycket atmosfäriska instrumentala grejer och progressiv rock), natur, friluftsliv och att fotografera och klättra. Försöker dessutom lära mig sticka och ska strax påbörja en filmkurs. Många spridda intressen helt enkelt men skulle väl säga att det mesta kan sammanfattas i äventyr och kreativitet.
  Vore kul med vänner här i Göteborg men kan lika gärna vara brevvänner på andra platser. Hör av dig! 🙂
  @helenajohannesson på instagram eller [email protected]


  1. Sofie skriver: 14 januari, 2021

   Har skrivit till dig på Instagram 🙂


 46. Hedda skriver: 12 januari, 2021

  LUND/YSTAD
  Jag heter Hedda är 19 snart 20 år och bor i en liten by mellan Lund och Ystad. Jag älskar att ta långa promenader och snacka skit, baka, läsa och se på film! Är även lite kreativ av mig och säger inte nej till att prova nya saker. Då många av mina vänner flyttat har jag känt mig lite ensam på sistone, som säkert många andra just nu. Så hade verkligen varit så kul att träffa lite nya människor! Spelar ingen roll om du är yngre eller äldre!

  Hör gärna av dig på instagram: @heddamanrand
  Hoppas vi ses!!


 47. Lowe skriver: 12 januari, 2021

  ESKILSTUNA(men du behöver inte bo här)

  Hellu! Jag heter Lowe och är 26 år. Jag bor i Eskilstuna med min 1,5-åriga dotter Embla. Utbildade mig till doula i höstas och utbildar mig vidare inom samma område, håller också på att öppna webbutik nu när min föräldraledighet tagit slut. Gillar bland annat att sticka, läsa, skriva, baka och laga mat, älskar det mesta där man får skapa med händerna. Vill gärna träffa någon att gå en kurs med(keramik kanske?), någon med barn som vill fika, någon som också gillar att skapa som vill göra det i sällskap, hade varit så fint att träffas och sitta och skapa tillsammans. Skriv gärna till mig på instagram @sweetlillovemaker
  Kram


 48. Mathilda skriver: 12 januari, 2021

  MALMÖ

  Halloj! Mathilda heter jag, 23 år i år, har pluggat textil och jobbar nu inom mode. Jag skulle gärna träffa nya människor att hänga med – laga mat och prata, fika och prata, promenera och prata, dricka vin och prata osv. På fritiden tycker jag om att måla, yoga och läsa. Är matintresserad! Vill utveckla mitt vinintresse! Älskar att strosa i secondhandbutiker när virusläget tillåter. Försöker även att lära mig spanska och det går sådär, så om du kan spanska eller vill lära dig hade det varit toppen men obv inget måste.

  Kram!

  Instagram @mathildawiderberg

  Kramis


  1. Sara skriver: 13 januari, 2021

   Kul!!<3 Jag hör av mig till dig på insta!


 49. Sofia skriver: 12 januari, 2021

  ÖREBRO

  Hej! Sofia heter jag och är 24 (snart 25). På dagarna jobbar jag som arbetsterapeut och på kvällarna gillar jag att läsa, sticka och kolla på serier. Kanske slinker det in ett besök på gymmet ibland också. Annars på fritiden tycker jag om att testa nya middagsrecept, gå i secondhandbutiker, sjunga i kör (eller hålla på med annan musik), dricka vin och gå promenader i solen.
  Vore kul att träffa nya människor oavsett om det är i närheten av Örebro eller bara som brev/mailvän.

  @roharig på Instagram eller [email protected]

  Kram och hej!


 50. Andrea skriver: 12 januari, 2021

  LUND

  Hejhej alla fina<3 Detta kompisinlägg kunde inte kommit mer lägligt! Kom nyss tillbaka till Lund efter att ha spenderat jul och nyår hemma, och det känns så… tomt.

  Jag har en tenta inplanerad, och min moster ska lämna en stol till mig i helgen. En stol, hör ni? Att det ens kan räknas som en plan. All min tid är ouppbokad och så vill jag ju inte ha det.

  Jag är 22 år, pluggar tredje året på industriell ekonomi (ingenjör) och vill inget hellre än att träffa en ny kompis! Vi kan gå en promenad, kanske ta en fika. Cykla iväg på en liten söndagsutflykt, lära oss sticka tillsammans eller starta en bokklubb? Jag är pepp på det allra mesta!

  IG: aandreahager
  FB: Andrea Häger

  Blir väldigt glad om du hör av dig. Hej så länge


 51. Frasse skriver: 12 januari, 2021

  Hej! Jag är en 25+ tillförordnad chefredaktör med intresse för mat, öl och nöje. Vill gärna snacka mer med någon som gillar livets goda.


 52. Elin skriver: 12 januari, 2021

  MALMÖ

  Hejsan! Jag heter Elin, är 27 år har pluggat politik och arbetar nu på ett härbärge för hemlösa. Skulle gärna vilja träffa någon att köra bouldering med på klättercentret några dagar i veckan för att utveckla mig och mina grepp. Är runt nivån 5+ till 6A. Annars så har jag en förkärlek till att laga asiatisk mat, dricka olika sorters öl och prata om samhällsproblem. Älskar också att mysa, läsa och alla hundar. Puss!!!! IG: elinfek


 53. Brianna skriver: 12 januari, 2021

  Malmö

  Hej!! Jag heter Brianna och är 21 år, flyttade till Skåne för 1,5 år sedan för att studera landskapsarkitektur och kommer ursprungligen från Norrbotten. Jag tycker om att laga mat, gå på utflykt, dricka kaffe, dricka vin/öl, pyssla med växter och utforska nya platser. Till våren kommer jag förmodligen sitta på en filt i parken och ha picknick så hojta till om du är sugen på att hänga. Tills dess träffas jag gärna online, via brev, på promenader eller något annat roligt sätt. Allt gott!!!

  Insta briannabergstrom
  Mail [email protected]


 54. Stina Andersson skriver: 12 januari, 2021

  GÖTEBORG

  Hej! Mitt namn är Stina, jag är 21 år och är halv-nyinflyttad i Sävedalen (Partille), flyttade hit i september! För tillfället studerar jag filmvetenskap och nästa vecka börjar jag en kurs i konst- och bildvetenskap. Är väldigt förtjust i kreativa aktiviter och att gå långa promenader, speciellt om det kombineras med fika!! Det skulle vara så fint att få lära känna nya människor i Göteborgs-området eftersom jag planerat att bo kvar ett bra tag. Äsch jag har svårt att beskriva mig själv men tycker du jag låter det minsta intressant får du gärna skicka ett dm via instagram: komigenstina (plus att det kan vara skönt att få ett ansikte på personen som skriver) Allt gott, vänliga hälsningar osv <3


 55. Sara skriver: 12 januari, 2021

  LUND/MALMÖ ish

  Heeeeej heter Sara, bor i metropolen Svalöv (nära Lund) och pluggar grafisk design här på folkis.

  Svårt att sammanfatta sig själv i typ tre grejer, men det mesta som folk i detta kommentarsfält gillar gillar jag med plus typ snus, bada och smala Sussie. Just nu hänger jag mest i min lilla by och står mot skolväggen och lapar sol när den visar sig och pimplar lite rödvin när jag får feeling. Det är inte så dumt, men ojoj vad jag längtar efter att få träffa människor och göra kul och vardagliga saker igen.

  Om någon vill bonda över livet 2021 så finns jag på insta: se_____zz eller mail: [email protected]

  Ha det gött hej


 56. Charlotte skriver: 12 januari, 2021

  Hej 🙂 mitt namn är Charlotte är 38 år o bor i Sundsvall. Älskar naturen promenader o träning! Skulle gärna lära känna någon att fika med eller shoppa.


 57. elsa skriver: 12 januari, 2021

  STOCKHOLM

  Hejsan! Heter Elsa och är strax fyllda 19 år. Bor i Stockholm och går sista året på gymnasiet på samhällsprogrammet. Älskar att rita & måla, 60-70talsmusik, spela gitarr och läsa. plus hänga med kompisar och laga go vegomat!! HMU om du vill ses nån gång på en kaffe, öl, promenad eller liknande! insta @elsa.nz mail [email protected]
  Kram! <3


 58. Brita skriver: 13 januari, 2021

  GÖTEBORG
  Hej hej! Jag heter Brita, är 24 år och ganska ny här i Göteborg. Pluggar annars till arkitekt i Aarhus i Danmark men nu bor jag i gbg och är i praktik! Ska även plugga vidare en kurs i konstvetenskap i vår. Skulle supergärna hitta fler promenadkompisar, kanske en filmklubb eller bara nån som vill hänga runt på barer och kaféer när det blir ok igen! Är också lite sugen på att prova vinterbad. Jag gillar att laga mat, secondhand-fynda, promenera långt, rita/sticka/kreativa projekt, gå på konserter, teater och att snacka musik, film och mat!
  britasofia_ på instagram eller [email protected]
  Kram och hej!


 59. Miranda skriver: 13 januari, 2021

  GÖTEBORG

  Hejsan! Jag heter Miranda och är en 21-årig tjej på väg att flytta till Göteborg. Ska plugga till socionom och är jättetaggad på ny stad och nya människor. Är öppen för att hitta på det mesta men har en förkärlek till vin, djupa samtal, kramar, fika och sjunga med till låtar som rör vid hjärtat lite extra. Låter det trevligt så är det bara att skriva på insta @mirandafasth eller mail [email protected]
  Hoppas vi hörs! 🙂


 60. Frida skriver: 13 januari, 2021

  MALMÖ

  Hej! Jag heter Frida, 22 år och bor i Malmö. Pluggar på Lunds Universitet och ska snart påbörja examensarbetet, vilket gör att jag kommer vara hemma ännu mer till våren.
  Söker någon som vill kompisdejta mig, antingen över telefonen eller på lämplig avstånd ute på en promenad.
  Jag älskar att läsa, lägga pussel, dricka kaffe/te och shoppa second hand!
  Jag nås lättast på instagram @fridaabergz eller facebook Frida Petersson Åberg


 61. Emelie skriver: 13 januari, 2021

  STOCKHOLM

  Hej folkens! Emelie heter jag, 23 år gammal skåning i huvudstaden. Gjorde det smarta beslutet att flytta mitt under pandemin och inser nu att det är rätt svårt att få en social tillvaro i ny stad just nu.
  Studerar Sport Management på GIH/Södertörn men erkänner att det kan bli liiiite för mycket idrottssnack ibland så ser gärna fram emot lite annat umgänge haha!
  Jag är givetvis idrottsintresserad, gillar att ägna mig åt de flesta sorterna av fysisk aktivitet, läsa _skönlitteratur_, titta på film, dricka kaffe/vin/öl och att prata om allt mellan himmel och jord!

  Så om det är någon som kanske vill ha en lite halvseriös bokklubb, gå på promenader eller vinkväll på zoom så är jag på!
  Hör av er på Instagram @emelieeaxelsson
  Kram!


 62. Alicia skriver: 13 januari, 2021

  GÖTEBORG
  jag är 25 år och pluggar till art director i gbg!! svårt att beskriva sig själv tycker jag men gillar att dricka öl (o vin o allt annat egentligen) äta o laga mat, gå på loppis, lyssna på musik o allt sånt där! hör av er om ni vill hitta på nåt skojjj! finns på instagram: aliiciaa


 63. Pauline skriver: 13 januari, 2021

  AARHUS
  Hej, Pauline heter jag, är 23 år och i somras flyttade jag till Aarhus i Danmark. Jag pluggar språk- och litteraturvetenskap på distans i Sverige och pga. allt med pandemin har det inte varit så lätt att hitta nya vänner här i Danmark. På fritiden gillar jag gå på promenad, fika (också baka), laga (och äta!) vegansk mat, havssimma (också nur på vintern) och gå på second hand butiker. Sen älskar jag också ha kreativa projekt på gång, som t.ex. sticka, måla och sy.
  Vet att det kanske är osannoligt att hitta nån som också bor här, men det är värt ett försök, och om inte kan vi också bli brevvänner: Du kan skriva till mig på instagram @pauliiinemg


 64. Selma skriver: 13 januari, 2021

  STRÖMSTAD. Hejsan! Är en tjej på 19 som söker ngn att brevväxla med. Jag bor i bohuslän, inte långt från Strömstad. En liten stad på västkusten. Mina intressen är målning, lyssna på musik, läsning, skriva och att vara i naturen. Gör inget att du har andra intressen eller hur gammal du är, bara trevligt att bredda vyerna lite;) Har tänkt att plugga till socionom i framtiden så kanske ngn att prata om det med? Pga pandemin så har de blivit ganska ensamt härute så ser fram emot att få möta nya människor. Skall bli kul att höra av från dig!
  Instagram: selmaaaandrr_
  mail: [email protected]


 65. Nåmi skriver: 13 januari, 2021

  BOKKLUBB – STOCKHOLM

  Mitt nyårsmål 2021 är att bli med bokklubb eller vinklubb med folk jag inte redan känner. Tänker en kombo av båda är bäst, dvs en intressant bok och en flaska vin + nice samtal med nya gullisar. Perfekt ju!

  Kort om mig:
  Jag heter Nåmi och är 22, snart 23 år. Entusiastisk och nyfiken kring mkt, framförallt kläder, inredning, böcker och film, mat och vin… Jobbar just nu på en biograf och bar men planen är att plugga strategisk kommunikation till hösten!

  Vision om bokklubb:

  Var: Lär ju bli över zoom nu till en början iaf:)
  När: Så fort som möjligt!
  Hur: En bok i månaden. Är på det mesta. Väldigt sugen på att läsa Maken eller Dagarna, Dagarna, Dagarna. Just nu läser jag Samtycket av Vanessa Springora! Tänker att vi snackar ihop oss så fort vi är ett litet gäng om vad vi känner för och hur upplägget ska vara.

  Skriv till mig på @cloudery på instagram eller mejla [email protected]

  Ååå vad kul vi kommer ha.
  PUSS!


 66. Lisa skriver: 13 januari, 2021

  UPPSALA
  Hallå hej!! Jag heter Lisa, är 20 år och har precis slutat på mitt caféjobb i Sthlm för att börja plugga i Uppsala i nästa vecka!! Blir glad av böcker, yoga, matlagning, krukväxter och öl! När tiden tillåter är jag taggad på att gå ut och fuldansa, secondhand-shoppa, hänga i timmar på fik och skriksjunga på konserter, men tills vidare försöker jag att njuta av skogsprommisar och utomhussol i den mån det går! Hojta till mig på [email protected] <3 Kram!


 67. Rebecka skriver: 13 januari, 2021

  STOCKHOLM

  Hallo!

  Jag är 27 och tvåbarnsmamma som tänkte att 2021 vill jag tänka lite mer på mig själv också. Jag vill så gärna ha någon att hitta på saker med, varför inte klättra, spela badminton, testa roliga restauranger, gå en keramikkurs, åka och promenera på nått ställe vi inte varit förut, åka på en roadtrip, gå på spa, grilla marshmallows i skogen eller nått annat kul. Jag är på det mesta förutom dykning och klappa spindlar, då väljer jag nog att hellre stirra på väggarna här hemma. Hoppas vi hörs!

  [email protected]


 68. Siri skriver: 13 januari, 2021

  NORRBOTTEN (Luleå-Piteå) /// STOCKHOLM

  Kör en longshot nu men varför inte! Är 30, bosatt i Stockholm men gift med en norrbottning och tillbringar en del sommartid däruppe … Känner att jag skulle vilja skaffa kontakter i nordliga trakterna, då min man är en ”fixare” och alltid har renovering/husbygge/fixande och jag är liite mer social samt ofixig. ^_^
  Har just förstått storheten med Norrland och vill dela det med någon (som inte är min man) när vi är där!
  Förhoppningen är alltså att någon kanske vill brev/mejl/DM-växla och kanske ses ev i sommar?? Eller kanske är du också norrbottning i exil i Sthlm?

  Jag läste just Annika Norlins novell Aliens vid Piteälven, jag gillar sci-fi á la Varselklotet, vill skriva, tycker om dans och musik.

  KOM IGEN det måste finnas någon däruppe som vill förbarma sig över en alien bland hjortronen! 🙂


  1. Siri skriver: 13 januari, 2021

   ….bra att skriva hur också sirialbin på IG , [email protected]


 69. Stephanie skriver: 13 januari, 2021

  LUND

  Hallååå! Jag heter Stephanie och jag är en film/filosofistudent som pluggar och bor i Lund. Jag är 26 år gammal, älskar att gå på bio och dricker gärna öl. Jag har en orimlig kärlek till Farmen och jag är en gammal gubbe at heart. Jag letar efter någon som gärna hakar på till museum och annat finkulturellt när andan faller på. Skriv till mig på @stephaniarotunda på instagram eller mejla [email protected] om ni känner för det!


  1. Stephanie skriver: 13 januari, 2021

   Vill även tillägga att jag är på allt som har med bokklubb eller filmklubb att göra så slide in my DMs om det ifall det blir av!


 70. stephanie skriver: 13 januari, 2021

  GÖTEBORG

  hejhejjjj. Jag är en tjej på 23 år som i början på februari kommer vara nyinflyttad i Göteborg och skulle jättegärna lära känna lite folk då jag i princip inte känner någon där. Saker jag lägger mycket av min tid på är bra film, böcker, konst, secondhand och matlagning. Är även en sucker för kravlösa saker och tycker om att leva i lugn men kan också behöva ha lite fart i vardagen ibland. Saknar att ha personer att dela intressen med och bara hänga över diverse roliga ting. Skriv till mej på instagram @stephanieholmberg, om du har lust att ta kontakt <3<3


 71. Maja skriver: 13 januari, 2021

  Hej! Jag heter Maja, är 22 år och läser till ämneslärare. Mina intressen är att läsa, växter, vin/öl/bubbel och att vara ute i naturen. Jag har länge funderat på att starta en bokklubb och jag känner att detta är ett ypperligt tillfälle. Det hade varit så roligt med en bokklubb och kanske kombinera bokklubben med vin? Jag vet inte. Vi kan komma överens om det tillsammans. Jag har varit så produktiv att jag redan har startat en FB-grupp. Här är länken till den: https://www.facebook.com/groups/2519181641707637/?ref=share.
  Tjingeling! Vi hörs <3<3<3


 72. Jossan o Kamilla skriver: 13 januari, 2021

  UPPSALA, FILMKLUBB

  Tjooo vi är två tjejer på typ 23 år som pluggar filosofi respektive polkand i Uppsala. Vi lovar att vi är super trevliga! Men nu söker vi folk till en filmklubb. Vi hade tänkt upplägget att vi bestämmer 3 till 4 filmer av en regissör eller på något tema som man ska ha sett till nästa möte. O så kör vi en härlig middag o träff o snickesnackar om de härliga rullarna och säkert annat. Om du tycker detta låter som en grej så lägg till juicyj_swag på Instagram eller maila på [email protected]

  KRAM


  1. Elin skriver: 17 januari, 2021

   Heej! Tycker detta låter så kul, så har skickat ett dm på Instagram!!


 73. rebecca skriver: 13 januari, 2021

  Hej<3
  Jag är en tjej på 26 år bosatt i Stockholm som hade tyckt det var så skoj att lära känna någon ny person, kanske på internet nu i pandemitider men vore såklart också härligt att ses över en kaffe.
  Jag gillar bland annat kläder, musik, spara grejer på pinterest och tumblr, sextiotalet, hudvård, Devon Rex katter, film och mat.
  Man får gärna skriva till mig på instagram @beckyanderssonhumphries


 74. Lina skriver: 13 januari, 2021

  ÅRE
  Hej! Jag har precis flyttat upp till Åre för säsongen, och skulle gärna hitta nya vänner att åka skidor med, ta en fika eller hitta på andra utflykter.

  Själv är jag 27år, ingenjör vanligtvis men just nu tjänstledig tills i Maj. Vill komma närmre naturen och hoppas på mycket skidor, vandring etc medans jag är i Åre. Är du också här så hör av dig! Hade vart jättekul. Mig hittar du på instagram på linaa_s eller på email [email protected].


 75. Anna skriver: 13 januari, 2021

  GÖTEBORG

  Halli hallå alla! Jag heter Anna, är 25 år och har precis flyttat till Göteborg. Jag pluggar min sista termin som planeringsarkitekt. På grund av pandemin har jag bara hängt med min syster och min kille men längtar så så så att få skaffa nya vänner och bekantskaper. Vad gillar jag då? Tycker det är kul med fysiska aktiviteter; promenixa, cykla, padel, paddla, vill testa klättra osv osv. Gillar mat och vill utforska dryck ännu mer. Avgudar fika! Absolut en serietittande person men älskar att vara ute i naturen och min största kärlek i livet är bad oavsett säsong. Tror jag är en person som gillar att ”hitta på saker” men att bara ta en kaffe och bulle på stan är också helt i min smak. Ni hör ju, gillar det mesta!

  Ni hittar mig på insta @annalagerquist eller mail [email protected] Hadegott och vi hörs <3


 76. Klara skriver: 13 januari, 2021

  FALUN
  Hallå! Klara heter jag!
  Egentligen bor jag i Malmö men är väldigt mycket här i Falun, eftersom min kille bor här. Tycker det är otroligt njutigt med natur nära. Åker skidor och skridskor på sjön intill, joggar i skogen och uppskattar att kunna gå promenader som INTE är i Pildammsparken i Malmö 🙂 MEN har inte så mycket vänner här. Bu!
  Jag pluggar till psykolog, är 26 år. Läser, pratar, är tyst, tänker. Skrev en statistiktenta idag som gick åt helvete men är ganska glad ändå.


 77. Klara skriver: 13 januari, 2021
 78. Agnes skriver: 13 januari, 2021

  LUND

  Hejsan!! Väldigt många Agnesar här? Nu kommer en till 🙂 Är 21 år, socialt utsvulten, musikintresserad och har precis läst sociologi i en termin i Uppsala men vill nu läsa psykologi och flyttar därför till Lund pga mycket bättre utbud av psykologikurser! (Onödigt mycket info om plugget?? Kanske men aja). Flyttar på fredag och är på vad som helst som passar!! Strosa runt i Lund, fika, promenera, starta bokklubb (vilket många här verkar sugna på) osv.
  Heter @agnesbostr på ig! Hör gäärna av dig 🤍


 79. Karin skriver: 13 januari, 2021

  STOCKHOLM

  Hello. Jag heter Karin, är 20 år gammal och kommer från Lund men bor sedan en termin på Söder och pluggar låtskrivande på RML.

  Jag hade väldigt gärna haft lite polare här i stan som inte är från min skola! Vi kan promenera och spela spel i några månader men sedan gå på konserter och bada från olika klippor.

  Drömpolare: någon att producera eller skriva musik med! Eller starta band (spelar elgitarr). Eller dj-duo. Allt sånt!

  Finns på mail [email protected] eller Instagram @il.karino (privat men skicka förfrågan bara!).

  KRAM hoppas vi blir kompisar!


  1. Karin skriver: 13 januari, 2021

   Update ej privat konto i några dagar! Kul att se lite av varandra.


 80. Felicia skriver: 13 januari, 2021

  JÖNKÖPING
  hejhej!! Jag är (snart) 22 år och pluggar media och kommunikation i Jönköping. Gillar matlagning, inredning, musik, dricka vin, promenera osv! vill gärna lära känna lite nytt folk så hör av dig om du vill gå en promenad, ta en öl över zoom eller bara vara mailkompisar
  kan nås på mail: [email protected]
  Kram! <3


 81. Sandra skriver: 14 januari, 2021

  STOCKHOLM

  Hej!! Jag heter Sandra, är 21 år gammal och pluggar till bibliotekarie. Tycker om böcker (vore kul med bokklubb!), inredning, tv-serier, tv-spel, och att fika! Saknar vänner som delar samma intresse som jag, vill lära nytt folk! Kanske kan vi när pandemin är över besöka museum, ses över fika eller shoppa second-hand osv? Men nu vore det jättekul med snack över Zoom, via mail/insta eller kanske skriva brev, eller kanske ta en promenad?

  Du når mig på @sandradyrell på insta (privat, men bara att skicka förfrågan) eller mail [email protected] <3


 82. Madeleine skriver: 14 januari, 2021

  MALMÖ
  Hej! åh detta är så kul!! Vill hänga med er alla!

  Jag heter Madeleine, är 27 år, bor i Malmö och pluggar Utvecklingsstudier på Lunds Universitet. Flyttade till Malmö mitt under pandemin så skulle så gärna vilja hitta nya och fler vänner här. Jag älskar att laga mat (gillar att testa nytt), second-hand shopping, dricka gott kaffe, upptäcka nya platser, spela sällskapsspel, läsa böcker, gå promenader..ja det mesta! Hade varit så kul med en bokklubb!

  Här når ni mig:
  Instagram: mlojander
  Mail: [email protected]


 83. Linnea skriver: 14 januari, 2021

  VÄXJÖ

  Men hallå där!

  Linnea heter jag, är 20 år gammal och inte fullt äkta, men ändå, smålänning. Även självutnämnd hobbypsykolog, men ibland hobbypsykopat.

  Till vardags jobbar jag som administratör, vilket jag trivs väldigt bra med! När jag inte jobbar gillar jag att gå promenader, gärna vid vattnet, med en podd eller bok i öronen. Både böcker och tv-serier är något jag ägnar mycket tid åt. Även kläder, stil och mode är ett väldigt stort intresse.

  Just nu är jag i en period i livet där jag är väldigt sökande, och som den känslomänniska jag är funderar jag väldigt mycket kring olika saker i livet, och ”the big C” har ju inte gett mig mindre tid att göra det om man säger så. 😀 Vem är jag…eller kanske, vem tror jag att jag är? 😅🥴 Efter allt det här konstiga är över vill jag iaf försöka ge mig på att leva lite mer och tänka lite mindre.

  Oftast pratar jag mycket, om allt smått, stort och fint som livet har att erbjuda, men ibland tänker jag desto mer. Har nära till skratt men också till tårar. Tycker alltid det är kul att lära känna nya fina härliga människor, och kanske låter jag jättetråkig, men då var det värt ett försök 😉⭐️.

  Hoppas vi ses eller hörs, oavsett om det är för promenad, fika eller över zoom/annat digitalt. Jag finns på instagram, @linnea.karlssons 💞.

  Massa kramar 🤗🤍


 84. MALMÖ skriver: 14 januari, 2021

  Heeej Alla! Älskar denna idé med att kompisdejta!!
  Jag heter Ebba, är 22 år och flyttade i höstas till nya staden Malmö. Jag pluggar nu interaction design på Malmö universitet och tycker om det jätte mycket. Tycker inte lika mycket om distans studentlivet då det är liten ensamt och jag är en väldigt bubblig social person och vill gärna lära känna fler härliga kompisar!!

  Jag älskar äventyr, vara utomhus, se och utforska nya platser. Jag är väldigt pysslig och gillar att vara kreativ, lagar mycket mat, promenerar i stan, mys kvällar med en film, second hand shoppa, tränar mycket och spelar handboll!

  Varför inte ses på en långpromenad, kanske utomhus picnic eller korvgrillning när det är sol?? Strosa på stan, ta en fika eller spela spel! En bokklubb vore jätte kul! Är även öppen för allt annat skoj!! Flora skrev ju ett inlägg för ett tag sedan ang 10 saker man kan gör med sina kompisar över videosamtal.
  Annars hoppas jag pandemin är över snart då bjuder jag gärna på god mat och ett glas vin!!

  Hörde av dig om vill hitta på något kul tillsammans, du kan nå mig på facebook Ebba Bolin eller på instagram @ebbbabolin

  Kramar!!


 85. Flora skriver: 14 januari, 2021

  Hej! My name is Flora, I’m 26 and I’m Polish. Although Im not speaking Swedish (know quite basic Danish though), still Im huge fan of the blog (and Google Translator which allow me to comprehand it well). I am an Art Historian and I also did my MA in Modern Languages. Currently unemployed, yet still searching; sometimes tutoring kids and adults. What I like to do is to bake bread, to drink (natural) wine and coffee, to read brilliant authors and to watch good movies. I used to travel alot in different times. Never ceased to dream about coming back to live in Italy (or Scandinavia). Can’t wait to hear from you 🙂
  instagram: floramczn


 86. Natalie skriver: 14 januari, 2021

  STOCKHOLM/UMEÅ

  Jag heter Natalie, är 22 år och är nyinflyttad i umeå för tillfället men är i Stockholm just nu då studierna är på distans. Skulle vara så roligt att lära känna någon i umeå då jag flyttade dit när skolan åkte på lockdown och har än så länge spenderat mycket tid själv haha.

  Jag ses gärna på en promenad eller någon utomhusaktivitet, typ att vi åker till någon vandringsled eller kanske provar längsskidor eller slalom (inte gjort på länge och saknar!). Eller så kan vi ses hos någon och se film, dricka vin, laga mat eller vad som.

  Skicka gärna ett mail till mig om du vill ses och bor i stockholm eller umeå <3 [email protected]


 87. Sanna skriver: 14 januari, 2021

  STOCKHOLM

  Halloj!

  Sanna heter jag och fyller tjugofem år i sommar, jobbar som projektkoordinator på en visuell byrå här i Stockholm. Jag kan inte beskriva hur mycket jag saknar att gå ut och fuldansa på klubbar men jag antar jag får vänta lite till. Min sambo är kock så mat är ett ämne jag passionerat älskar – äter allt, allt, allt och jag saknar sena kvällar på restauranger också. Vad jag annars gillar är filmer/serier, läsa böcker, second hand, gå promenader. Upptäcka nya ställen gillar jag med! Och med det; testa saker jag inte gjort förr. Skriver förresten mycket också, förhoppningsvis blir det till bok en dag.

  Ja, nu är det ju coronatider och blablabla men om du vill hitta på något, digitalt eller odigitalt så är det bara att höra av dig! Sthisell på instagram annars kan du skicka mejl till [email protected].

  Hör av dig, lovar det bli kul!


 88. Elin skriver: 14 januari, 2021

  STOCKHOLM.

  Hej,
  Mitt namn är Elin. Jag är 27 år och bor och jobbar norr om Stockholm. Jag har pluggat socialt arbete och är även utbildad teaterpedagog och har under studietiden bott på olika orter. Flyttade tillbaka till Stockholm 2019. Många av mina vänner bor utanför Stockholm och jag saknar verkligen att ha en vän i närheten med den där vardagskontakten och självklara vänskapen. Den som handlar om att man kan somna i varandras soffor, eller ta en spontanpromenad eller bara snicksnacka om allt och inget.

  Jag går i vanliga fall gärna på teater, tycker om att träna och/eller promenera. Jag föredrar barhäng eller dricka-vin-i-soffan framför klubb. I musikväg är det allt som oftast svensk musik, i synnerhet Lars Winnerbäck. Jag tycker om att gå på konserter – särskilt sommarkonserter. Något jag uppskattar men som sällan blir av är middagar och laga-mat-aftnar med vänner. Tycker det är så mysigt. MEN jag tycker också att gemensamma frukostar eller bruncher är ett underskattat sätt att umgås och något jag också tycker om! Loppis och second-hand rundor tackar jag inte heller nej till.

  Så om du uppskattar allt från somriga utflykter, träning, teater, vin – eller tekvällar och också söker den där kravlösa självklara vänskapen så tveka inte att skriva!

  [email protected] eller eelinlinneas på instagram.


 89. Ellen Larsson skriver: 14 januari, 2021

  GÖTEBORG

  Hej!
  Ellen heter jag och vill gärna hitta någon trevlig att hänga med!
  Jag är 22 år gammal och pluggar miljövetenskap på GU. På fritiden är jag med i en kör och gillar att fika, fotografera, klappa katter, gå på loppis och lyssna på poddar. Gillar även att gå promenader och gör det gärna med sällskap! Är annars pepp på att hitta på lite vad som!
  Skriv till mig på instagram: @eellenlarsson
  <3


 90. Linn skriver: 14 januari, 2021

  STOCKHOLM

  hallå!
  jag heter Linn och är tjugofem år! jag skulle verkligen vilja hitta någon som skulle vilja variera klättring och dricka vin framför zoom tillsammans med mig! tog precis mitt gröna kort och skulle vilja hitta någon som också är nybörjare att topprepsklättra med!

  skicka i såna fall jättegärna ett mail till [email protected]


 91. Johanna skriver: 15 januari, 2021

  BREVVÄN/MEJLKOMPIS

  Hejsan!
  Johanna heter jag, är 22 år gammal och bosatt i lilla skåne. Ska börja läsa litteraturvetenskap nu i vår, på distans. Dock är ”hemmalivet” lite ensamt och enformigt, jag längtar lite efter att ha en vän man kan prata med allt och ingenting om. Så för tillfället gärna en brevvän eller mejlkompis, förhoppningsvis kan man träffas fysiskt snart igen! 🙂
  Jag gillar promenader, läsa, foto, film , baka och kaniner. Har många intressen hehe

  Hör gärna av dig på min mejl [email protected] eller på min instagram @johannasohlman
  <3


 92. Julia skriver: 16 januari, 2021

  GÖTEBORG

  Hej!
  Jag heter Julia, är 26 år och vill hitta någon/några att skicka vykort till och/eller hänga med.

  Kort om mig: tycker om hantverk (i alla dess slag!), spela spel (yatzy, kort, ticket to ride osv) och kultur men ej på så nördigt vis 🙂

  Just nu är ju coviden fortfarande mitt framför näsan på en men vore kul att hitta några att spela lite spel med så småningom? Utan krav, bara trevligt. Kanske även synka bokläsning någon gång för att prata om sedan? Eller bara vara varandras vykortsvän till att börja med?

  Skriv din favoritfrukt med motivering till juliaenilsson (a) hotmail.com så skickar jag första vykortet 🙂


 93. Clara skriver: 16 januari, 2021

  Örebro

  Hej!! Jag är en 22- årig tjej ifrån Östersund som snart tar mitt pick och pack och flyttar ner till Örebro för att börja studera. Jag känner inte en kotte där och i och med distansundervisning känns det lite svårt att träffa folk… Kanske är det någon i liknande sits? Jag är öppen för att hitta på det mesta, givetvis corona anpassat just nu. Jag tycker om att gå promenader, vinkvällar, strosa runt och besöka mysiga caféer mm. Bara att slänga iväg ett dm på insta @clarafredman


 94. Elsie skriver: 16 januari, 2021

  VASA, FINLAND / BREVVÄN

  Hej! Jag heter Elsie, jag är 17 år och bor i en liten stad som heter Vasa i Finland. Jag märker att jag är lite på yngre sidan här men hoppas att det finns någon som vill stifta bekantskap med mig ändå!
  I dessa tider träffas jag helst inte fysiskt men absolut då corona börjar lägga sig! Jag är också glad om någon vill brevväxla med mig eller bara följa varandra på instagram. 🙂
  Lite om mig är att jag har två kattungar (som finns att titta på på min instagram ;)) som springer runt här hemma, jag tycker också om att vara i stallet och tycker om de flesta lurviga djur. Jag tycker också om att vara kreativ och speciellt att skriva. Kanske finns det någon som vill utbyta texter och läsa varandras verk?
  Hoppas vi hörs! Du hittar mig antingen på instagram eller via mail!

  @elsieestoor eller [email protected]


 95. Jenny skriver: 16 januari, 2021

  GÖTEBORG

  Hej! Jag heter Jenny, är 19 år och flyttade till Göteborg i augusti förra året för att plugga till lärare på Göteborgs universitet. Älskar att läsa böcker, försöka lära mig att laga goda vegetariska maträtter, gå på långpromenader, lägga pussel och kolla på The office (min nya favoritserie??). Det hade varit jättekul att ses någon dag och gå på promenad eller något! Hör gärna av dig till mig på instagram isåfall <3 @jennyryttare


 96. Ella skriver: 17 januari, 2021

  UPPSALA

  Hej allihopa!

  Jag heter Ella och bor i Uppsala med min sambo, vi båda pluggar (han här och jag i stockholm). Jag tycker att Uppsala blivit så.. ensamt sedan corona började, och skulle så gärna vilja ta promenader, dricka öl, you name it! Förutom att plugga och jobba så gillar jag att springa, och att ha sällskap på löpturerna hade varit FANTASTISKT! Jag finns på @ellastork på instagram <3 vi hörs!!


 97. Hedvig skriver: 17 januari, 2021

  STOCKHOLM/SÖDER Lite sen på bollen men äh jag testar ändå! Hedvig heter jag, bor i Stockholm sedan två och ett halvt år tillbaka, är gift sedan i höstas (ursäkta hur vuxen?) och fyller 30 senare i år. Har en otroligt icke-unik södertjejprofil: gillar kläder och att ha det fint hemma, att läsa böcker, kolla serier (men typ ingen reality för min skämströskel är otroligt låg) och allmänt att *hänga med* i populärkulturen och världen. Brukade ha full koll på musik, men lever nu ärligt talat mest på gamla meriter och får jättekonstiga Spotify-årssummeringar som orsakas av att jag måste gräva i arkiven till mitt Friskisjympa-pass.

  Skrev på ett sånt här inlägg inför min flytt och blev blessed med några riktigt fina vänner men känner iom minskade andra sociala kontakter ett behov av att utöka kretsen, framför allt med folk inom promenadavstånd från Hammarbyhöjden där jag bor. Finns det nån i södra delarna av stan som kanske vill promenaddejta mig? Jag kommer sannolikt jobba hemifrån hela våren och har ett stort uppdämt socialt behov. Vet att det kan vara lite kämpigt att ta de första trevande stegen till en ny relation men tänk vad trevligt i april när vi känner varandra och kan ta ett glas utomhus i solen på min balkong?! Hoppas nån vill! Skriv till mig på Instagram @hedvigal (också ok att följa och snoka lite innan du skriver om du vill kolla läget först).


 98. Sanna skriver: 17 januari, 2021

  NYKÖPING

  Alla mina vänner flyttade till olika städer och kvar blev jag.
  Sanna heter jag, 21 år gammal och bosatt i den lilla staden Nyköping.
  Till vardags tycker jag om att spendera tid i naturen, laga mat, sjunga och dricka suröl + väldigt mycket mer!
  Vill du ta en promenad, dricka öl, eller om du har något annat förslag, släng då iväg ett dm till mig på instagram @elisabeth.sanna
  Kram <3


 99. Freja skriver: 17 januari, 2021

  STOCKHOLM/ SÖDERORT
  Lite sen på bollen här också men men 🙂
  Freja heter jag, är 25 år gammal och bor i midsommarkransen. Gillar att se på ohälsosamma mängder tv-serier, laga vegomat, att fotografera, musik, att upptäcka nya platser och att testa nya saker! Tycker vardagen är oändligt ensam och tråkig i *dessa tider* och tycker det vore kul med någon att kunna ta en promenad med eller att bara kunna tipsa varandra om kul recept/serie/film osv. Stort plus om du bor i närheten av kransen typ hägersten/liljeholmen/årsta/söder för att underlätta för promenad!
  Slidea in ett DM på instagram om det låter intressant, @frejanilssons heter jag där!


  1. Julia skriver: 21 februari, 2021

   Hej Freja! Lite sent ute här, men jag har skickat en förfrågan om att följa dig på insta 🙂 / Julia


 100. Sanna skriver: 17 januari, 2021

  MALMÖ
  Är kanske också lite sen på bollen, men det brukar vara the story of my life, mvh skaffade facebook när alla andra började övergå till instagram tydligen. Jag är 25 år, ganska nyinflyttad i Malmö och känner att jag saknar någon som jag spontant kan höra av mig till (eller planera in saker) för att typ ta en promenad, gå på museum och liknande. Jag pluggar master i miljövetenskap, tycker om att dricka vin och spela sällskapsspel, strosa på loppisar, att skriksjunga till Carola ger mig absolut mest glädje i livet och älskar att kommentera dejtingprogram på tv. Är heller inte helt främmande för en och annan stormköksmåltid heller!

  Finns på mail:[email protected]
  Taco hej!
  Sanna


 101. Pernilla skriver: 18 januari, 2021

  STOCKHOLM

  Är 27 år från stockholm men bott i linköping och lite varstans i världen innan jag flyttade tillbaka hit 2019. Bor på söder och hade tyckt det var så skoj med nån som bor i närheten och vill promenera eller annat och sen när pandemin lättar hitta på ALLT annat skoj! Vill alltid prova nya saker och längtar efter fler härliga personer att dela min vardag med!! Klättra, vara i naturen, dricka vino, bio, ha bokklubb

  Hör av dig! <3 pernilla.oro på insta elelr [email protected]


 102. Ellen skriver: 19 januari, 2021

  BOKKLUBB/MUSIKSNACK/MYS???

  STOCKHOLM

  nej men nu är jag så sen på att slinka in här satt de pinsamt, jag BER så hemskt mycket om ursäkt för min förkastliga framförhållning. Hur som haver, hej! Jag heter Ellen, bor i Stockholm (söderort) och fyller snart 18 år (säger snart för att låta äldre samt cool samt intressant fyller egentligen inte 18 förrens om ett halvår).

  Det hade varit så kul att starta någon typ av bokklubb?? eller hur??? jag vet att du håller med mig!!! den senaste tiden har jag tyvärr inte läst så mycket pga uppsatser och inlämningar så jag inte ens hinner kippa efter andan TACK FÖR DET ANNA 😀

  men :)), när anna inte ger mig uppsatser i överflöd så läser jag mycket böcker som kan ge mig något. helst ska världen kännas annorlunda efter. att gå en promenad själv blir plötsligt superromantiskt och vackert och fint. sånt gillar jag. och poesi. och hjalmar söderberg! och per anders fogelström såklart #lokalpatriot. vill så gärna skriva något eget en dag. att skriva är verkligen bland det roligaste jag vet.

  hade varit så gosigt att få ihop ett gäng gullisar i alla åldrar som bara kan connecta. prata musik och böcker och framtiden och dåtiden och diskutera och promenera och mysa!!!

  skriv till mig på instagram, om du vill! varenda människa är välkommen: @ellensandberg

  och du: du behöver absolut inte bo i anslutning till stockholm, det är minst lika kul att skicka brev eller ha kontakt via sociala medier som att träffas irl!

  juste, ev sammanstrålningar och konstellationer sker självklart på distans på ett eller annat sätt tills tegnell & co hissar vit flagg.

  PUSS <3333


 103. Saga skriver: 19 januari, 2021

  London

  Hej! Bott i London nu i några år och skulle vara så kul att träffa lite nya kompisar!

  Bor i East och pluggar konst historia, älskar att laga mat, dricka vin, läsa och hänga på pubben.

  Skriv så kan vi ta en prommis och en kaffe 😊

  @sagahindmarsh


 104. Felicity skriver: 21 januari, 2021

  STOCKHOLM / BREVVÄN

  hallå!! felicity heter jag och är 23 (snart 24) år! just nu bor jag söder om söder med min flickvän och pluggar statsvetenskap på su. jag är från stockholm men känner tyvärr inte så mycket folk här längre, och det är ju så kul att få lära känna nya människor, både irl, lite sms/ring tid eller brevvän.

  jag gillar att kolla på film och tv, att baka och laga mat, lyssna på musik, fota, jag håller för tillfället på att fixa upp köket (måla om och hålla på) vilket är kul, framförallt gillar jag att dricka öl och prata (och bli lite full och kolla på 2000-tals musikvideos på youtube)!! känns så svårt att få sig själv att låta som en rolig människa såhär, när man bara radar upp saker, men skriv till mig så kan vi lära känna varann!!

  men låter jag snäll så kan vi gå på promenad, dricka social distance öl i skogen kanske, skicka roliga brev, ja vi kan göra vad som (i covid säkerhet såklart)!

  finns på instagram: gladtjej.se
  eller på mail: [email protected]


 105. Unni skriver: 25 januari, 2021

  Hej,

  jag heter Unni och är 29 år. Jag studerar till djursjukskötare i Uppsala men ska flytta till Göteborg för praktik i slutet på mars. Jag känner ingen i Göteborg (förutom min bror) och min kompis tipsade om den här ”kompis-dejt-appen”. Det lät som en bra grej och ett roligt sätt att få kontakt! Mina väldigt spridda intressen inkluderar allt från djur till brittiska ståupp-komiker till att resa. Jag tycker om det mesta i kulturväg och skulle tycka det var kul att kanske träffas (om det går) och fika, prata böcker eller musik, gå på någon spelning, på Hagabion eller liknande. Kanske försöka prata franska med någon som vill om jag känner mig modig. Hör hemskt gärna av dig!


 106. Linnéa skriver: 27 januari, 2021

  SKÅNE

  Hallå ja!

  Jag heter Linnéa, fyller 22 i år och bor just nu på en folkhögskola vid Skånes östkust. Pluggar musik, sång!! Umgås med folk i min klass varje dag vilket är supernice men skulle gärna vilja lära känna lite folk utanför skolan. Vi får tyvärr inte lämna skolan på grund av corona :(( men är intresserad av något via zoom, bokklubb, filmklubb, brevväxla?? Eller att ses mot sommaren :))

  Jag gillar musik (framför allt neo-soul), gospel, second hand, måla, picknick, dricka vin, film, dejtingprogram, glass i mängder, spela switch, springa (låångsamt) och fika! Försöker lära mig lite musikproduktion, hade varit kul att prata med någon tjej om det och inte en snubbe… :’)) Har börjat kolla på Sex & The City, det är så bra!!

  Längtar efter att lära känna nytt folk, skriv jättegärna!!
  @ instagram – linneasventorp


 107. Donjeta skriver: 1 februari, 2021

  Hej alla som läser det här!

  Detta är en long shot men jag provar. För några dagar sedan fick jag besked om att jag fått ett drömjobb på förvaltningsrätten i Luleå så nu flyttar jag till Luleå i 2 år, om 2 korta månader, så så sjuukt!

  Men jag behöver kompisar nu i Luleå! Vem är jag? Jag har bott i Göteborg de senaste åren pga plugget och sen jobb. Jag har trivts jättebra men nu blire flytt och förhoppningsvis tillbaka till Göteborg sen. Jag tycker om att läsa, är en riktig serie- och filmfanatiker, äta mat och bara hänga kravlöst. Men jag är öppen för det mesta och vill mest hitta nya kompisar som kan visa mig runt i Luleå. Jag hoppas vi hörs!!


  1. Donjeta skriver: 1 februari, 2021

   Åh missade såklart att skriva hur ni kan kontakta mig.

   Jo! Genom messenger ex på Donjeta Krasniqi eller mail: [email protected]. Finns också på instagram donnna.k men är inte längre aktiv där.


 108. Cecilia skriver: 2 februari, 2021

  KÖPENHAMN

  Okej vet inte om någon fortf går in och läser här men värt ett försök!

  Jag heter Cecilia och 27 år, från Gbg men pluggat läkare i Lund. Flyttat til denna UNDERBARA stad för att jobba och hittat ett fantastiskt kollektiv med andra expats. När jag inte är på sjukhuset fyller jag tiden med att sticka (jaaaa men vill man passa in i stan MÅSTE man ju bara), lyssna på ljudböcker och springa runt Søerne. Mer intresserad av pop-kultur en finkultur och har en nyupptäckt obsession för Harry Styles. Under ikke pandemitid var jag ofta ute och klättrade, åkte skidor och gjorde annat ∿outdoorsigt∿.

  Söker vänner att träffa helst fysiskt (är vaccinerad!!!), typ promenad, stickklubb, bokklubb eller annat. Men ja digitalt går också såklart. Alla mina vänner har gått och blivit förälskade :'(

  Skriv till mig på FB eller mejl [email protected]

  Puss!!


 109. Flora skriver: 4 februari, 2021

  New York

  Hej! Precis flyttat till New York och känner inte så många här. Om någon som läser är i new york vore det så kul att ses!

  Jag är 22 år och pluggar design business på Parsons. Skriv på instagram så kan vi ta en prommis & en kaffe 🙂
  @florahollingworth


 110. Elli skriver: 27 februari, 2021

  HELSINGBORG

  Jag heter Elli är 24 snart 25 & har precis flyttat tillbaka till Helsingborg efter att ha bott i Malmö i två år. Pluggar på distans vilket gör att man inte träffar nya vänner direkt!

  Vill göra nya saker! Typ lära mig snickra lite (med betoning på lite, alltså typ hur gör jag en pall)
  Gå en kurs i keramik och prova på glasblåsning
  Köpte nyss en kokbok och skall laga allt i den så är någon på så kan vi laga saker ihop!

  Gillar annars konst, musik, Kivik (Österlen), loppis och blocket.
  Du behöver inte gilla samma saker som mig, det är kul att träffa någon som visar en nya intressen.
  Om du är en trevlig filur bara hör av dig så går vi på en ”kompisdejt”, kanske tar en fika!

  [email protected]


 111. Lisa Larsson Brelid skriver: 2 mars, 2021

  KÖPENHAMN

  Hallå! Jag heter Lisa, är 26 och har precis flyttat till Köpenhamn för ett utbyte. Det är ju såklart väldigt dålig timing för detta, skolan är online och det finns inte så många sociala forum att vända sig till. Jag läser kurser i antropologi och sociologi på KU och bor centralt med två danska roomies. Jag älskar att laga mat, äta mat, gå på restaurang, second hand, fika, vill himla gärna gå på alla museum (hoppas hoppas det kan öppna) och dricka öl! Hade varit superkul att träffa någon som antingen vill visa runt lite i Köpenhamn eller någon nyinflyttad som är i samma sits!! Tar gärna en promenad-öl/fika 🙂

  Om det nu skulle vara så att någon också bor här och vill ses skriv på Instagram: lisabrelid


 112. Elma skriver: 4 mars, 2021

  STOCKHOLM

  Hallå där!!
  Elma heter jag och är 19 (snart 20) år! Är väldigt sen med detta, men tyckte att det lät så trevligt så tänkte att vi testar ändå haha! Har precis börjat plugga på socionomprogrammet på SU och allt känns väldigt nytt men spännande! När jag inte pluggar tycker jag om att lyssna på en massa musik, strosa runt i olika second-hand butiker, sitta på café och snacka i timmar, spela piano, umgås med kompisar, fotografera, läsa böcker och promenera.

  Hör jätte gärna av dig så hittar vi på något skoj! Kram!! <3

  Här kan du nå mig!
  Instagram: @elmazagal ( är privat men det är bara att skicka iväg en förfrågan)
  Mail: [email protected]


Dela på:
Laddar