Annons

Kompisdejta i höst!

Jag fick ett DM:

Om jag blev blödig? Jo tack.

Annons

Och var vill jag komma med detta? Jo att det är dags för ett nytt kompisdejtsinlägg!

Jag vet att det är många av er som flyttar till nya platser i höst, många av er som av olika skäl känner er ensamma, någon är nysingel och saknar singelkompisar, en annan är trött på att kröka och vill typ plocka svamp. Bokklubb? Filmklubb? Chattkompis såhär i pandemin? Ni bestämmer. Det går såklart utmärkt att träffas några stycken också.

Annons

Skriv en kommentar som talar om var du bor (skriv detta i versaler så att det blir mer överskådligt), lite om dig själv och vad du gillar att hitta på. Och hur du vill bli kontaktad (facebook/instagram/mail). Jag måste acceptera kommentarerna innan de dyker upp, så ibland kan det dröja lite. Om du inte vill skriva en egen annons kan du förstås bara svara på någon annans.

Annons

Önskar er alla en Emmelie eller en Amanda. ♥

342 kommentarer till “Kompisdejta i höst!”

 1. Felicia skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM || Jag är 22 år och nyexaminerad i statsvetenskap. Jag flyttade till Stockholm i början av året och har nu en heltidsanställning på Kriminalvården fram till januari. Förhoppningsvis blir jag kvar i huvudstaden efteråt. Jag älskar att gå på museum, läsa böcker, dricka vin, lyssna på gamla klassiker och spenderar mycket tid åt träning.

  Du får gärna kontakta mig på mailen nedan!
  Tack för ditt inlägg❣️


  1. Eli skriver: 20 augusti, 2020

   Hej Linn!
   Jag skulle sjukt gärna vilja ses men ser inte din mail?


   1. Olivia skriver: 20 augusti, 2020

    STOCKHOLM

    Örebro-tjej som precis flyttat upp till Stockholm för jobb efter att ha bott i Sydney i ett år 💫 Är en positiv, spontan och social tjej som älskar att hitta på nya saker… härliga promenader, barhäng eller bara ett svettigt gympass!

    Som sagt väldigt spontan som älskar att hitta på saker! Bara att höra av sig till mig på sociala medier där jag heter: oliviasoreby
    eller kontakta mig via email: [email protected]


  2. Tora skriver: 26 augusti, 2020

   STOCKHOLM BOKKLUBB :))
   Heejhej!
   Jag och min kompis vill starta en bokklubb till hösten där vi obvi vill läsa och prata om böcker men även dricka vin och ha det myysigt!! Vi tänker oss ca 8 personer som ses en gång i månaden. Vi är båda 22/23, jag pluggar statsvetenskap på SU och min kompis fick precis sin examen inom marknadsföring. Vi kommer båda från Stockholm och hade tyckt det var mysigt att få in lite nya människor i vårt liv till hösten!!<3 Vi är rätt öppna för de flesta bokgenrer och hade tyckt att det var kul att läsa både klassiska och moderna böcker.
   Om du är intresserad så skriv antingen på min instagram @toraferm eller på min mail [email protected] :))


 2. Lina Petersson skriver: 20 augusti, 2020

  GÖTEBORG
  Hej!!! Är 21 år och har bott i gbg snart 2 år och pluggar till läkare. Känner dock att jag vill hitta nya nära vänner! Älskar att måla, läsa böcker, gå promenader och lyssna på musik.
  Älskar att snacka och är väldigt öppen…om exakt ALLT, gillar även att strosa runt i secondhand butiker och hitta mysiga fik.
  Majoriteten på läkarprogrammet är väl lite höger om man får säga så..😬 och jag saknar verkligen att umgås med lite mer vänster-folk!
  Såå om du vill ses så finns jag på instagram: petersson.lina

  Byee!!! :))))


  1. Hanna Andreen skriver: 21 augusti, 2020

   Heej!! Du låter superhärlig ju!! Jag har bott i Gbg sen i våras, är absolut vänster och gillar böcker etc etc. Skickade dig en vänförfrågan på instagram 🙂 hoppas vi hörs!!
   Hanna


  2. Alice Svensson skriver: 23 augusti, 2020

   Hej hej! Skickade en förfrågan jag med till dig på instagram samt slängde iväg ett meddelande. Jag är 21 och börjar plugga till lärare i Göteborg nu i höst. Saknar en del filter och pratar om allt mellan himmel och jord, gillar att dricka öl, läsa deckare, baka bröd och annan mat, gillar att hålla igång med att träna, cykla och går gärna långa promenader i göteborg!


  3. Olga skriver: 31 augusti, 2020

   Lite långt efter kanske, men skrev till dig på insta DM för ett tag sen, så du får hemskt gärna kolla där 🙂


   1. Lena skriver: 21 september, 2020

    Hej!!!! Jag tycker alla ni låter som toppenpersoner!! Jag flyttade till gbg för några veckor sedan för att plugga en kurs i statsvetenskap och vill så gärna hitta fina vänner här! Skriv gärna till mig på instagram @lenajupen om ni skulle vilja ses på en fika/öl/promenad/secondhand-tur eller vad som helst<3


 3. Frida skriver: 20 augusti, 2020

  Blev grinig av detta vad fint <3


 4. Nora skriver: 20 augusti, 2020

  LUND

  Alltså flyttar till Lomma idag men ska plugga i Lund som så många andra. Jag heter Nora och är 24 år. Ska läsa master i utvecklingsstudier så jag är intresserad av globala frågor men också musik (saknar konserter), djur och natur och älskar att vandra och utforska nya saker och fina smultronställen. Gillar också att fota så förvänta dig många stopp på promenaderna. Älskar också att bada, och växter och allt som är fint.


  1. Amanda skriver: 20 augusti, 2020

   Åh, Lund! Har du möjligtvis instagram eller annat sätt att kontakta dig? <3


   1. Nora skriver: 21 augusti, 2020

    Hej!
    Åh absolut, heter @eleonoramoen där!!


  2. Hannah skriver: 21 augusti, 2020

   Nora! Hejhej!! Läste din annons och det var som att jag skrivit den själv!! Skulle va askul att lära känna dig – slidea in på mina insta -dms om du känner samma vetja 🥳 @stikohannah


  3. Lisa skriver: 22 augusti, 2020

   Hallåhej Nora!
   Kul att du läser utvecklingsstudier! Har själv pluggat lite globala frågor i Lund. Tänkte att det skulle vara kul att kanske ses, eller dra ihop ett gäng för lite gött häng. Heter Lisa förresten och är 22 år, jag gillar att läsa, gå på vernissager och ha långa diskussioner, osv osv.

   Är inaktiv på instagram, så nås lättast på fb, Lisa Katy Weegar.


 5. Tove skriver: 20 augusti, 2020

  BORÅS|| Hej!! Jag är 21 år och bor i Stockholm. I höst flyttar jag till Borås för att plugga textil. Har absolut ingen koppling till Borås så jag är sugen på att lära känna nya personer! Är på vad som: dricka kaffe, ta ett glas vin, promenera, äta mat!!! U name it. Kontakta mig om du vill hänga och snacka struntprat! 🙂


  1. Tove skriver: 20 augusti, 2020

   Glömde skriva att ni kan kontakta mig på instagram! @tovelindgreen


 6. Johanna skriver: 20 augusti, 2020

  LONDON
  Hej heej!
  Jag heter Johanna, är 26 år och bor i London. Jag bor här med min skottska pojkvän i en lägenhet i clapham.
  På min lediga tid älskar jag att second hand shoppa, äta god mat, gå på konsert och festivaler (😭😭) och bara allmänt hänga! Pub häng är ju alltid populär också!
  Har ännu inte hittat ett ”core” tjejgäng här så hade varit super kul att ha fler att hänga med. Typ en bokklubb hade ju varit super kul!
  Hur som! Mig kan ni hitta på instagram: westlingjohanna


  1. Johanna skriver: 20 augusti, 2020

   Åh! En bokklubb hade varit superkul 🙂
   Är gärna intresserad!


  2. Olivia, @oliviawahlstrom skriver: 20 augusti, 2020

   Hejjj låter som att vi har mycket gemensamt! Jag är 25 och bor i Tunbridge wells i sydöstra england men kan lätt ta mig upp för häng eller bokklubb, DM:ar dig! 🌞


  3. Molly skriver: 21 augusti, 2020

   Heej! Jag bor i östra London och är superpepp på en bokklubb! Skickar ett DM på ig 🙂 xx


 7. Johanna skriver: 20 augusti, 2020

  KRISTIANSTAD/SKÅNE
  Hej! Johanna heter jag, 21 år gammal. Jag bor vid havet på östkusten bland tallskogen. Jag har precis börjat plugga psykologi på distans och jobbar några timmar vid sidan av.
  Jag älskar att läsa, skriva och fotografera och Långa promenader i skogen eller vid havet, med något dopp är helt underbart!
  Är gärna öppen för nya äventyr och vill gärna hitta en vän som man kan prata med allt om himmel och jord! Och testa på nya saker. 🙂

  Finns på instagram: johannasohlman

  <3


  1. Alice skriver: 20 augusti, 2020

   Hej! 🙂
   Jag bor i Blekinge men skriver ändå! Jag gillar också att fotografera och ta promenader i naturen. Det hade varit kul att skaffa vänner med gemensamma intressen. Om du vill får du gärna kontakta mig på instagram, där jag heter: alicemauritzon


  2. Nora skriver: 21 augusti, 2020

   Hej!!
   Detta låter EXAKT så som jag hade beskrivit mig själv. Bor på västra sidan om skåne (Lomma/Lund) men är du i trakterna nån gång så hojta! Heter @eleonoramoen på Insta <3


 8. stella skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hallå! Stella. 21 år. Pluggar till sjuksyrra men har tagit en paus för att kompisdejta. Haha. Är för tillfället arbetslös, så har all tid i världen för att hänga! Tycker om promenader, kaffe, vin, second hand, musik, långa samtal om allt och inget! Vill du bli min vän? (Kan vi inte bilda ett fett tjejgäng ihop?!).
  Mejla [email protected] eller skriv på insta @stellaballago
  PUSS


 9. Matilda skriver: 20 augusti, 2020

  GÖTEBORG
  Matilda heter jag och är 23 år gammal. Finlandsvensk som flyttade från grannlandet till Göteborg för snart ett år sedan. Bor här med sambo och katten Mazarin. Svårt att hitta vänner som inflyttad i en ny stad, så skulle vara superkul om någon kanske ville starta en bokklubb, kanske en ”halv åtta hos mig”-klubb eller något annat skoj! Gillar att baka, laga och äta vegetarisk mat, försöker lära mig att få grönare fingrar, ska börja dreja till hösten. Gillar även att dricka öl (gärna en god ipa eller suröl!), äta vinägerchips, göra god gröt och gå på second hand. Hitta mig på instagram: matildaastrid


  1. Linnéa skriver: 24 augusti, 2020

   Åh vad kul det låter med drejning! Får man fråga var du ska göra det? Jag har velat lära mig så länge! (@neatherese)


 10. Agnes skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hej allesammans! Agnes heter jag och är en 25-åring som kommer från Kalmar. Jag flyttade till Stockholm i slutet på förra året men känner mig fortfarande nyinflyttad. Jag är utbildad sociolog och arbetar som Koordinator på en inköpscentral.
  Jag är peppad på att hitta lite nya vänner för att göra hösten i Stockholm lite bättre.

  Jag gillar att gå på loppis, testa nya restauranger och barer, hänga i parker, goda middagar, spelkvällar, träna och gå långa promenader. Jag är dessutom sugen på att börja spela padel och starta en bokklubb.

  Hör av dig på min Instagram: agnesfranzen


  1. Sofia skriver: 20 augusti, 2020

   Hej Agnes <3 Jag har tyvärr inte instagram (kör liten paus från sociala medier och då främst instagram). Finns det någon mail jag kan nå dig på? Känns som vi skulle ha mycket gemensamt! Kraaam


   1. Agnes skriver: 20 augusti, 2020

    Hej Sofia!
    Ja absolut, skriv till [email protected]


    1. A skriver: 20 augusti, 2020

     Oj ja. Hej!

     Jag har i typ 30 år (dvs i hela mitt liv ungefär) drömt om en bokklubb. I år har jag dessutom kommit igång lite mer ordentligt med läsandet och det vore så kul att hitta ett litet gäng att bokklubba med. Finns det någon befintlig klubb (i Stockholm) att gå med i eller är det några som är pepp på att starta en helt ny? Får många boktips här på Floras blogg men jag är öppen för att läsa det mesta, och mycket (men överkomligt)!
     Vill inte posta min mejladress här men flagga för intresse vetja, så kan vi väl utifrån det skapa en grupp, på något sätt. Har också instagrampaus sen ungefär ett halvår tillbaka men använder Facebook.


  2. Hedvig skriver: 21 augusti, 2020

   Hej Agnes! Det här låter ju superkul. DMar dig


  3. Andrea skriver: 21 augusti, 2020

   Hej Agnes!

   Jag joinar mer än gärna en bokklubb! Tänk vad mysigt att ha det att se fram emot i höst 🙂 jag finns på andreaisabellle på Instagram.

   Hälsningar
   Andrea i Sthlm


 11. Sofi skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM

  Hallihallå! Mitt namn är Sofi, är snart 21 och bor på söder med min syster just nu. I höst kommer jag läsa en psykologikurs på Stockholms universitet vilket jag är tagg på! Annars ser jag fram emot en riktigt mys-höst med bl.a. vinkvällar, filmer, fika o träning så om du är på: hit me up på fb eller min instagram – lindbladsofi. 🙂

  hoppas vi ses! <3


 12. Lina skriver: 20 augusti, 2020

  GÖTEBORG
  Hej!! Jag flyttade till Göteborg från Oslo i måndags och vill gärna träffa vänner här! Jag är 25, och har tagit en paus från arkitektprogrammet, i göteborg ska jag läsa fristående kurser i idéhistoria och på hdk Valand. Jag gillar att bada promenera paddla dricka öl laga och äta god mat och vill också börja spela badminton! Hör gärna av dig på instagram: linamikaela


  1. Lina skriver: 20 augusti, 2020

   Och bokklubb och halv åtta hos mig klubb som Matilda föreslog låter också som en utmärkt idé!


   1. Filippa Frank skriver: 20 augusti, 2020

    GÖTEBORG

    Nyinflyttad person som gärna vill hitta ’mina människor’ i GBG🌻
    Pluggar i Borås och har inte hittat ett sammanhang eller sköna polare att hänga med i stan.

    Men dem önskar jag att skratta högt, dricka vin & öl, gå på loppis och dansa hela nätterna långa. Även ha djupa samtal där man pratar om allt från politik, personlig utveckling, hudvård och samhällskritik. Lagar gärna mat ihop, gärna all inspo från @sofiawood.

    Vem är jag då? Pluggar master inom fashion management and marketing på textilhögskolan, BBA diploma sen tidigare. Vill kalla mig ’foodie’ och en allmänt rolig prick som vill uppleva GBG med lika nyfikna personer!
    Nå mig på insta: filippahappydaga


    1. Sara skriver: 22 augusti, 2020

     Vilket härligt gäng av personer i GBG ni verkar vara!
     Jag vill också lära känna lite nya personer i höst, dricka vin & öl, gå på second hand, laga vegetariskt och jaaa kanske en bokklubb eller vinklubb? Kanske någon som vill gå en målarkurs ihop? Hade varit fint.
     Sara heter jag och är 26, älskar glass och vintern(vilken bra kombo va, haha.)
     Hör gärna av er! Insta: Sarahjalmeby
     KRAM!


   2. Molly skriver: 21 augusti, 2020

    GBG/BORÅS
    Hejhej! Molly heter jag, 22 år gammal. Född och uppvuxen i Göteborg. Kommande året pluggar jag sista året till sjuksköterska i GBG, men har även partner i Borås, vilket gör att jag är där lite varje vecka. Jag tycker om att secondhanda, snacka populärkultur, att vara i naturen (typ Änggården/någon av Borås många skogar), baka och dricka öl eller vin. Jobbar lite extra inom både psykiatrin och förlossningen när jag känner för det. Jag hittar gärna en fin vän att dricka kaffe med, secondhanda och allt möjligt med i Borås eftersom staden känns så ensam när han jobbar… nås på @mollynordangard på instagram! 🙂


   3. isabella skriver: 21 augusti, 2020

    Låter som vi kan ha en del gemensamt! Skulle vara jättekul att träffas. Halvåtta hos mig låter ju sjukt mysigt, det hade jag absolut varit på! 😀


    1. Lina skriver: 21 augusti, 2020

     Hej Isabella, kul!! Ser inte någonstans jag kan kontakta dig på, men vi har startat en liten gruppchat med andra som var intresserade av en sån klubb så om du skriver till mig på insta så kan jag lägga till dig i den!


    2. isabella skriver: 21 augusti, 2020

     Haha den detaljen glömde jag men jag gör så. Kul!


    3. Lina skriver: 21 augusti, 2020

     Lyckades alltså skriva fel insta där uppe, min är lina_mikaela <3


   4. Sandra skriver: 24 augusti, 2020

    Hej! Bor i Gbg och tycker också det vore kul med en halv åtta hos mig eller bokklubb!
    Skickar ett meddelande till dig på instagram!


  2. Lina skriver: 21 augusti, 2020

   Åh nä har skrivit fel insta!! Linamikaela berättade det för mig haha 🙁

   Mitt riktiga är lina_mikaela
   Hoppas ni hittar dit!


 13. Aleksa skriver: 20 augusti, 2020

  LETTLAND // Hej! Jag heter Aleksa, jag är 23 år gammal och jag bor i Riga, Lettland MEN jag skapar gärna kontakt med dig som talar svenska och bor i Sverige eller var som helst i världen! 🙂 Jag är nyexaminerad i interkulturell kommunikation och har tidigare bott i Sverige, Nederländerna och Finland. Jag älskar att fota, läsa böcker, lyssna på musik, gå i naturen, laga nya recept, dricka vin, pyssla (jag har hittat en ny hobby- att skapa färgglada örhängen), resa, upptäcka nya kulturer och lära känna nya människor.
  Om du vill få en vän från Lettland som talar svenska (det är inte varje dag som du kan träffa en sådan person haha), skriv gärna till mig på insta: @aleksaluize


 14. Louise skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hej! Mitt namn är Louise jag är snart 22 år gammal och kommer från Gotland, i höst flyttar jag till Stockholm och kommer bo med en av mina kompisar men vill gärna lära känna nya människor. Jag gillar att hitta på saker, allt ifrån träning till fest men uppskattar också att bara umgås, läsa, se serier och ta det lugnt. Hör av dig på instagram om du vill hitta på något! @louiseholmedahl


 15. Natalia Lauritzen skriver: 20 augusti, 2020

  LUND / KÖPENHAMN

  Hej hej!
  Mitt namn är Natalia. Jag är nära på 23 år gammal och är uppväxt i och har vallfärdat ända från Göteborg och bosatt mig i Lund! Jag pluggar design sedan tre år tillbaka och jobbar deltid som designassistent/fotograf i Köpenhamn.

  Hur beskriver en ens sig själv utan att låta lökig? Min främsta hobby är att träffa människor och ha långa vinkvällar (riktigt haggigt jag vet). Älskar även allt som har med mat att göra: laga mat, äta mat, prata om mat. Försöker ständigt hålla min surdeg vid liv, tränar både styrketräning och yoga för att få best of both worlds och ljuger gärna om att jag läser böcker för att verka kultiverad.

  Jag älskar att lära känna nya människor så slide in to my dm’s så hittar vi på något kul!

  På Instagram heter jag @lauritzen


  1. Nora skriver: 21 augusti, 2020

   Hej!

   Jag är nyinflyttad i Lomma men ska plugga i Lund och älskar fotografi men har slackat med kameran och behöver nyantändning där! Är 24 år, ska plugga master i utvecklingsstudier, älskar allt som är fint inklusive din insta herregud!! Min är @eleonoramoen, hojta om du är sugen på att ses!


 16. Karin skriver: 20 augusti, 2020

  UMEÅ
  Hej hallå! Är en 22 årig västkustbo som pluggar andra året på Designhögskolan i här i norr.
  Utöver plugget gillar jag att göra loppisfynd, äta gott bröd, utforska omgivningen och fota men framförallt opretentiöst häng och bra musik. Tänker att det blir en riktigt må-bra-höst med hög mysfaktor!!
  Är du på? Nås enklast på fb eller Instagram: karinmyhrberg
  Kram!


 17. Tilde skriver: 20 augusti, 2020

  NORRKÖPING
  Hallå! Är en tjej på snart 21 år, Jag är relativt ny i stan och började precis en kurs i filosofi på Liu som tyvärr är på distans, skulle därför jättegärna hitta några sköna tjejer att hänga med i höst! Jag gillar kultur och friluftsliv, är speciellt intresserad av teater, gå i skogen och bara allmänt vinhäng!! Hör gärna av er på @viggonyborg på insta 🙂 <333


 18. Cecilia skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hej! Jag är 26 år och flyttade till Stockholm för lite drygt ett år sedan. Kompisdejta låter super då jag jättegärna vill hitta fler kompisar här i Stockholm! Jag har tidigare pluggat till civilekonom och jobbar nu. Jag tycker om allt ifrån god mat, vinkvällar och fika till träning, promenader och att se nya platser. (Svårt att beskriva sig själv i en liten kommentar såhär). Hör gärna av dig på instagram: cecilialindgren. Kram!


  1. Linnea skriver: 31 augusti, 2020

   Hej! Jag lägger till dig på instagram så kan vi kanske höras vidare där!


 19. Mimmie skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Halloj, mitt namn är Mimmie och jag är en Gbgare bosatt på söder i Sthlm sedan 2 år. Jag är 22 år och ska börja sista året på min kandidat i klassisk musik på KMH (mitt instrument är fiol:). Det skulle vara kul att få någon kompis som är utanför min ”musik-krets” då det kan bli ganska slutet hehe:)
  Jag älskar att läsa böcker men också att slökolla nåt realityprogram, promenader, leta på 2nd hand, laga veg-mat, dricka vin hemma men även ta en öl ute!! Gillar att simma (långsamt) och sen sitta läänge i bastun. Har köpt en symaskin också!!! Är fett dålig men det är kul:)
  Jag är rätt blyg och känner mig fortfarande inte helt hemma i Stockholm, men jag saknar de där kompissamtalen som är så långa att man får ont i halsen<3
  Har inte instagram men skriv gärna till mig på fb eller maila mig: [email protected]


 20. Smilla skriver: 20 augusti, 2020

  UPPSALA
  Hej hallå! Mitt namn är Smilla. Jag är 19 år och ska om nån vecka flytta hemifrån för att påbörja studentlivet i Uppsala! Med anledning av rådande situation så är nästan alla mina studier på distans vilket gör att det kommer bli betydligt svårare att träffa nya människor. Söker därför nån som kanske också är ny i stan eller som kan tänka sig att visa mig runt. På min fritid så gillar jag att träna, läsa och umgås med vänner. Hör gärna av dig till mig på instagram @smilla.hedlund


  1. Jana skriver: 20 augusti, 2020

   Hej Smilla!! Är en 20-årig nyinflyttad Uppsalabo som ska plugga fred och utveckling efter att ha bott i amsterdam ett år. Skickar en förfrågan till dig på IG, heter @ja.naturlich! Annars nås jag på [email protected]


 21. Märta skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hej! Jag är 24 år, student och söker nya roliga människor att hänga med i höst. På senaste har jag insett att många av mina vänner bor på alla håll och kanter i landet och det vore trevligt att ha vänner i vardagen igen! Jag läser mycket böcker, gillar att fika, gå promenader, ta en öl eller två, träna, gå på museum, ha vinkvällar och annat kul. Min instagram är martahgates om någon vill ses på en kaffe?! 🙂 KRAM


  1. Maja skriver: 22 augusti, 2020

   Hej, jag har DMat dig!:)


  2. Simone skriver: 27 september, 2020

   STOCKHOLM
   Hej! Tog mitt pick o pack och flyttade själv upp till Stockholm från Göteborg nu i sommras. Längtar så efter att hitta mitt folk här i huvudstaden, eller åtminstonde någon att ta en öl eller två med, eller promenad, fika, vad som! Simone heter jag förresten, är 20 år (snart 21). Skicka dm till @simone.klara på instagram eller maila [email protected] om någon är sugen på att hänga.
   Kram!


 22. Clara Hellquist skriver: 20 augusti, 2020

  LINKÖPING
  Hej!! Jag heter Clara, är 20 år och har precis flyttat från Stockholm till Linköping för att börja plugga. Känner i stort sett ingen här så är supertaggad på att lära känna nytt folk! På fritiden gillar jag att laga mat dricka vin, läsa böcker, rota i second-handbutiker och sjunga kör (svårt med det sistnämnda nuförtiden hehe). Om nån vill ses och ta en fika eller en öl eller så skulle det va superkul! Om några är sugna på att starta en bokklubb skulle det också va FETT.
  Nås nog lättat på instagram, @hellquistclara
  Puss å kram!!!!


  1. Alice skriver: 20 augusti, 2020

   Hejhej!!
   Bor i Linköping sen ca 5 år tillbaka med min kille. Fyller snart 25 och läser till sjuksköterska på LiU. Tycker själv om att läsa, skriva och har funderat på att joina eller skapa en bokklubb men har inte kommit till skott. Älskar också mode och är pepp på att hitta bra second hand butiker i Östergötland. Hade varit kul att leta med någon som är lika intresserad!! Älskar annars att bada, lyssna på musik, kaffe och sträckkolla matlagningsprogram.
   Nås lättast på Instagram @alicemlinneac om du vill ses!


   1. Isabelle skriver: 21 augusti, 2020

    Hej Alice!
    Skickade en följarförfrågan till dig på Instagram också (funkade inte att skicka meddelande direkt eftersom du har privat konto)!
    Kan skriva lite kort här: Är 21 år, nyinflyttad för att studera till behandlingspedagog! Älskar att läsa, bada (både på sommaren och vintern), njuta av naturen och second hand! Och jag är sååå sugen på en bokklubb!!! Berättar gärna mer om mig själv, om det låter intressant!


    1. Clara skriver: 21 augusti, 2020

     Halli hallå Clara, Alice och Isabelle! Clara heter jag (också hehe) och jag är också precis nyinflyttad här i Linköping och är på jakt efter nya kompisar, vi kanske ska ses något ihop? Jag är 19 (snart 20) och har flyttat till Linköping från Sundsvall tillsammans med min sambo för att plugga. Bokklubb och lite vin låter fantastiskt! Jag hör av mig via instagram😎 @claranylander


   2. Liisa skriver: 21 augusti, 2020

    Hej Linköpings-finisar! Jag vill gå och second hand shoppa! Är en novis på det, men vill bli bättre, och tänker att det vore mysigt med sällskap och någon att tänka högt med. Kommer plugga på distans men vara i Linköping under hösten, så ny kompisar vore jättemysigt! Går gärna en second hand-runda, tar en fika, tar en promenad eller en liten utflykt. Lägger till er på instagram (tror ni alla skrev instagram), let’s hänga och kolla second hand tillsammans! 😊


    1. Isabelle skriver: 21 augusti, 2020

     Hej!
     Jag skrev inte min Instagram men om du vill lägga till mig/skriva till mig där får du gärna göra det! Heter isidestrom 🙂 Jag har också studerat på distans senaste året (i Malmö) så vet hur det är haha, skönt att få träffa lite folk då!


  2. Isabelle skriver: 21 augusti, 2020

   Hej Clara!
   Jag har skrivit till dig på Instagram 🙂 Berättar lite mer om mig själv där!


  3. Bea skriver: 21 augusti, 2020

   Hej!

   Jag har en paus från instagram just nu! Skulle en kunna nå dig på annat sätt? Mail kanske? (Berättar såklart lite om mig själv då). Tycker du verkar superhärlig och jag tror att vi skulle kunna komma bra överrens!


   1. Clara Hellquist skriver: 21 augusti, 2020

    Hej! Ja såklart! Min Mail är [email protected] det är bara att skriva! 🙂


  4. Klara skriver: 21 augusti, 2020

   Hej! Jag är från linköping och vill jättegärna hänga med er! Själv är jag 18(snart 19🥳) och pluggar några kurser på LIU just nu. Min instagram är @olandersklara


  5. Karolina skriver: 20 september, 2020

   Hej! Karro heter jag, fyller 22 i år och pluggar i Linköping sedan två år tillbaka. Ni alla verkar superhärliga och jag hade gärna träffats för second hand-shopping, en middag, en öl eller bara allmänt häng! Hör av er via instagram om ni vill träffas 🙂 heter @karolinakjellin där.


 23. Eli skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hej hej! Ellen heter jag men jag kallas för Eli (alla förutom min familj säger det)
  Jag är 23 år och bor i Tallkrogen. Jag pluggar journalistik och samhällskunskap på Södertörns högskola. Just nu jobbar jag som telefonförsäljare, inte det roligaste men det funkar. Jag tycker om att läsa, dricka bubbel, klappa på gulliga djur, konst, musik, dansa m.m. Är även också väldigt intresserad av politik. Tycker också mycket om att diskutera stjärntecken, är fisk själv.

  Du/ni får jättegärna skriva till mig på instagram @eli.hell. Hoppas vi hörs!! 🌟


 24. johanna skriver: 20 augusti, 2020

  Hej!
  Jag heter Johanna och är 25 år, bor i Järfälla med pojkvän och två små katter 🙂 Stjärntecknet skorpion om nån är nyfiken (ja, jag gillar sånt haha men tar det med en nypa salt) 🙂 Läser ssk-programmet på KI och jobbar ibland extra som personlig assistent. Skulle beskriva mig själv som lugn och omtänksam, gillar att gå på stan o titta på saker & äta/fika/ta en öl. Tycker också mycket om att se på filmer & serier. Har lite sporadiskt sysslat med poledance också. Saknar en mer nära vän/ett tjejgäng som det verkligen känns 100% med. Hör gärna av dig, kram <3 Mejl: [email protected]


 25. Emma Broberg skriver: 20 augusti, 2020

  heeejje!! Emma heter jag, är 23 år gammal och flyttar till Sthlm i oktober. Känner väldigt få här och skulle så gärna hitta ett gött tjejgäng i min nya stad. Jag gillar att spela brädspel, läsa böcker, sy om 2hand-fynd, prata om livet och allt där emellan och äta popcorn. Starkt svart kaffe och fika är också favoritsysselsättning för mig. Kommer vara arbetslös, dvs allt tid i världen för att hänga hihi. Är EXTRA sugen på att starta bokklubb. <3

  Kontakta mig på instagram _heyems eller mejla [email protected]. Hoppas vi hörs!!


 26. Josefin skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hej! Jag heter Josefin och är 23 år. Är göteborgare och har nu bott 5 år i Uppsala där jag pluggar. Läser just nu kompletterande utbildning för att bli lärare i svenska och franska. I höst flyttar jag och min partner till Stockholm och jag vill gärna träffa nya vänner att hänga med! På fritiden brukar jag läsa en himla massa böcker, göra hemmayoga, dricka öl med vänner, kolla på serier och laga mat. Jag ser mig som social och utåtriktad men är ändå lite rädd för att känna mig ensam i en ny storstad. Kanske vi kan göra en aktivitet ihop: ha en bokcirkel, en träningsgrupp, testa viner? DMa på instagram: josefinahlenius .


  1. Sofia skriver: 20 augusti, 2020

   Heej <3! Jag har dessvärre en liten paus från sociala medier och har därför ingen möjlighet till att skriva på insta. Har du någon mail jag kan nå dig på?


   1. Josefin skriver: 20 augusti, 2020

    Hej Sofia! Du kan mejla på [email protected] !


 27. Olga Lantz skriver: 20 augusti, 2020

  ÖREBRO

  Hej!!! Jag heter Olga, är 25 år gammal och kommer från Göteborg! Jag är utbildad skådespelare och sångare och ska läsa vidare till teaterpedagog vid Örebro Universitet i höst! Vill bygga ett stort, superhärligt nytt kontaktnät där! Bli en del av det! Jaaaa! Jag gillar all typ av kultur å konst + öl, växter och en massa annat härligt! Hör supergärna av dig via instagram: olgalantz, eller mail: [email protected]

  HEJ ❤️


  1. Cornelia Sjölin skriver: 20 augusti, 2020

   Hej hallå!!!
   Jag flyttar till Örebro om drygt en vecka för att börja plugga på Örebro Universitet, till lågstadielärare.
   Kommer från lilla staden Motala i Östergötland och har ytterst få vänner även i min hemstad så är ORIMLIGT taggad på att skaffa mig ett härligt gäng att hänga med.
   Kort om mig: 21 år gammal, älskar öl, att klä mig i färgsprakande kläder och att ta hand om mina växter!
   Heter corneliasjolin på Instagram, min mail är [email protected]
   PUSS OCH HEJ❤️


 28. Michaela skriver: 20 augusti, 2020

  VÄXJÖ.
  Hej! Jag heter Michaela, är 23 år och flyttade nyligen till Växjö tillsammans med mina två katter Harry & Tage. I höst påbörjar jag mitt andra år på lnu där jag pluggar till webbutvecklare. Tycker om friluftsliv, läsa böcker, laga vego-mat, fotografera/redigera, titta på serier/filmer, dansa å ta ett glas vin/öl med vänner. Hade varit SÅ kul att hitta andra med ett friluftsintresse å kanske dra ihop ett gäng som gör utflykter ihop? DMa mig på Instagram: Michaelathornstroem eller skriv en kommentar. KRAM


 29. Linnea skriver: 20 augusti, 2020

  STHLM

  Var i en bokklubb med mig!!!!
  Precis flyttat till sthlm för att plugga media på södertörn i höst och skulle jättegärna vilja vara med i/starta en bokklubb! Hör gärna av er på instagram linneajanssonss (där har jag mina lästa böcker sparade om ni vill jämföra boksmak!) eller mejla mig på [email protected]

  Om man vill gå på kompisdejt fungerar det också såklart<3 Känner inte supermånga människor här än! Oh juste!! Är du ihop med någon som pratar engelska?/ känner ngn? Min kille är britt och vill gärna hitta ngn annan som snackar engelska!!

  puss!!


 30. Oona skriver: 20 augusti, 2020

  MALMÖ
  Hej!! Jag heter Oona och fyllde alldeles nyss 21 år. På måndag flyttar jag till Malmö från Stockholm för att börja plugga Fred och konfliktstudier men pga det vi inte nämner vid namn så kommer min utbildning att vara på distans</3 Jag jobbar på akademibokhandeln och läser mycket men har alltid saknat en bokklubb!! Vill jättegärna hänga och dricka vin eller öla och prata om böcker med andra som också gillar det. Hatar självklart inte heller att ses på en fika, cykeltur eller käka middag ihop! Använder inte instagram längre så bäst är väl att skriva till mig på messenger, heter Oona Dyrander! Kramis


  1. Johanna skriver: 20 augusti, 2020

   Hejhej!
   Jag bor på andra sidan skåne och är jätte sugen på bokklubb! Älskar själv att läsa och att bara hänga o chilla låter också som mys!
   Heter Johanna Sohlman på fb 🙂 Om du vill chatta/ses.


  2. Tintin skriver: 21 augusti, 2020

   Heej!
   Bokklubb låter ju hur kul som helst, vill också vara med! Är 20 år och bor en bit från Lund. Tycker också om att läsa och vill snacka böcker i annat sammanhang än skola (pga pluggar litteratur). Även att ses över en fika/middag eller att bara hänga låter supertrevligt! Heter Tintin Agerström på fb om ni vill ses
   Kram!!


  3. Elsa skriver: 22 augusti, 2020

   Hej, jag är 20 och flyttar till Lund från gbg nu för att plugga (en kurs i etnologi). Jag äälskar att läsa och skulle jättegärna vilja ha en bokklubb!! Gillar också öl och allmänt gött häng bara, skulle vara jättekul att ses i höst!


   1. Elsa skriver: 22 augusti, 2020

    Glömde skriva hehe men jag går att nås på Facebook, heter Elsa Bäcklund 🙂


  4. Lisa skriver: 22 augusti, 2020

   Hejhej!
   Är också en stor läsare och har alltid velat starta en bokklubb. Annars är middagar, bad och barhäng najs. Jag är 22 och flyttar snart tillbaka till lund för plugg <3 skulle vara kul att ses!
   Nås på fb, heter Lisa katy Weegar 🙂


  5. Norea skriver: 23 augusti, 2020

   Hej, jag är också sugen på bokklubb!! Är 23, bor i Lund och pluggar (också) freds- och konflikt. Heter Norea Hammarin på Facebook!


  6. Elsa skriver: 1 oktober, 2020

   Hej!
   Jag heter Elsa och har precis flyttat till Lund för att läsa en kandidat i engelska! Vet att jag är en månad sen ungefär men om ni startat någon slags bokklubb skulle jag jättegärna vara med, vill läsa mer än jag gör nu och skulle jättegärna lära känna nytt folk! Heter Elsa Wallerö på facebook och @elsawallero på instagram.


 31. Emmatora skriver: 20 augusti, 2020

  STHLM
  Emmatora här, 25 år. Bor på söder med min sambo. Jobbar som trafikplanerare och trivs trots allt rätt bra att jobba hemifrån pga Corona. Men visst blir det lite långtråkigt emellanåt.. Någon annan som känner lika? Skulle tycka att det var superkul att lära känna någon ny i höst. Kanske över en långpromenad genom Sthlm, över en frukost/lunch/croissant-fika eller Sats-pass? Eller bara något annat skoj eller härligt. Är öppen för det mesta! Ps, har nyligen fått reda på att jag är gravid (lite av en hemlis fortfarande). Hör av dig på insta, @emmatora


 32. Mikaela skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM.
  Är snart 27, bosatt i Stockholm igen sen lite mer än ett år tillbaka, efter att ha studerat/praktiserat/rest på olika ställen i landet och världen.
  Har en kandidat i freds-, och konfliktvetenskap, stort intresse för grafiskt skapande och fotografi, och jobbar därför numera med kommunikation kring globala frågor. Är uppvuxen här i staden och trivs bra, men insett att jag inte känner så mycket människor här längre. Vill gå fler promenader, dricka vardagsöl, baka bröd, måla/sy, och prata om viktiga och oviktiga ämnen med härliga människor. Skicka ett hej på instagram: mikaelafredrikson


  1. Marlene skriver: 20 augusti, 2020

   Har DMat dig! ✨


 33. Maria skriver: 20 augusti, 2020

  MALMÖ

  Hej hallå!

  Mitt namn är Maria, är 24 år och bosatt i härliga Malmö. Flyttade ner hit för cirka ett år sedan för jobb och är ursprungligen Halmstad-bo! Saker jag älskar: äventyr, strosa omkring i naturen, dricka rödvin, klappa på hundar och bada i hav och sjöar. Musik och fotografering är också favoritintressen. Så vill du hänga och dela en flaska vin och laga en göttig middag, försöka återuppta det hurtiga träningslivet eller vandra omkring på Söderåsen så holla at me!!!
  Instagram: maria.svedenman


  1. Nora skriver: 21 augusti, 2020

   Hej!

   Hade nästan kunnat vara jag som skrev detta förutom rödvinet!! Tar gärna en fotopromenad i naturen eller liknande nån dag! Är bosatt i Lomma för ett tag och ska plugga i Lund nästa vecka (hjälp) och känner inte en själ, har aldrig ens varit här innan jag kom hit haha! Är också 24. Min insta är @eleonoramoen 🙂


  2. Jenny skriver: 23 augusti, 2020

   MALMÖ
   Hej! Jenny heter jag, är en 24 årig tjej som precis ska flytta till Malmö (från Lund) och hade tyckt att det var roligt att öka ut vänskapskretsen! Jag jobbar just nu heltid, men har pluggat kriminologi tidigare och har en kandidat i det. Till hösten ska jag även plugga juridik på halvfart på distans för att det är roligt (oklart vem jag försöker lura men jag är taggad just nu!). När jag inte jobbar så tränar jag, umgås med vänner och gör olika projekt hemma, typ gravar äggula (en gång bara) försöker baka surdegsbröd (har fortfarande inte lärt mig), bakar kakor och tar promenader.

   Jag träffas gärna för vin eller öl, en promenad, för att utforska skåne eller vad som helst! Lägg gärna till mig på instagram så kan vi skriva där, @rammahoj heter jag där eller skriv på FB, Jenny Johammar heter jag där!


 34. Elma skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hallå där!! Elma heter jag och är 19 år gammal. Tog studenten i somras och i höst ska jag börja läsa på kandidatprogrammet i Socialantropologi på Stockholms universitet, vilket känns spännande! Hur ska man börja beskriva sig själv här? På fritiden tycker jag om att kolla serier, secondhand shoppa, gå promenader, hänga med kompisar, måla, gå på mysiga fik, dricka öl, fotografera, spela piano ( är inte i närheten ett proffs, men gör det mest för skojskull haha) och att gå på konserter. Annars jobbar jag extra som personlig assistent och lyssnar på en hel del musik!
  Tycker det här med att kompisdejta lät som en super rolig grej!! Älskar att prata om precis allt och inget! Hör gärna av dig på min instagram: @elmazagal eller Mail: [email protected] så hittar vi på något kul!

  Hoppas vi hörs! Kram!!


 35. Nora skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hej alla!! Nora heter jag, är 21 år och kommer från Uppsala men flyttade till Stockholm under våren. Känner mig fortfarande ganska ny i staden och vill mer än gärna hitta nya vänner<3
  Ska plugga litteraturvetenskap på Södertörn i höst, och i övrigt gillar jag att strosa runt på second hand, hänga på barer, bada, cykla, läsa böcker, dansa, spela sällskapsspel och ja ni fattar 🙂 är öppen för att hitta på det allra mesta, så skriv och blir min vän haha! Heter @norahallstrom på instagram, annars är mailen [email protected]
  KRAM


 36. Linnéa skriver: 20 augusti, 2020

  ÖREBRO 🌱

  Hej hallå! Linnéa heter jag, är 26 år gammal. Bor i Örebro sedan några månader tillbaka och skulle sååå gärna hitta någon/några att hänga med! Jag är utbildad grafisk designer men jobbar just nu som personlig assistent.

  Jag tycker väldigt mycket om second hand, läsa, skriva, måla, dricka vin, dansa, ja helt enkelt en hel drös med grejor! Skulle du vilja hitta på något? Skicka iväg ett mail! Eller skriv till mig på instagram!

  [email protected]
  https://Instagram.com/linnea.appelgren

  Hoppas vi hörs! Ha det fint! 🌷


 37. Sandra skriver: 20 augusti, 2020

  LUND
  Heej! Är en 22 årig tjej från gbg som pluggar juridik i lund. Älskar att gå promenader, kolla film, öla/dricka vin, fika!, laga mat och pyssla med mina växter. Hade också gärna kommit igång med träningen igen om ngn vill ha en träningskompis (obs inte vältränad:-)) Ses gärna och e öppen för det mesta!! Är inte jätteaktiv på insta men är nog lättast att nå mig där @sandraapelgren. Kram!!


  1. Nora skriver: 21 augusti, 2020

   Hej!

   Detta låter görmys ju! (Obs ej göteborgare bara bott där i några år haha). Bor i Lomma, ska plugga utvecklingsstudier i Lund, är 24 och är också icke vältränad (menar det alltså) men kan behöva en workoutbuddy eller promenadkompis eller vad som! Min insta är @eleonoramoen


 38. Lovisa Eriksson skriver: 20 augusti, 2020

  VÄSTERÅS/STOCKHOLM

  Hej!
  Jag heter Lovisa och är 19 år gammal. I höst är min plan att extraknäcka som vikarie hemma i Västerås och pendla till Stockholm och läsa en fotografikurs! Jag gillat att gå ut, träffa kompisar (gärna både nya och gamla!), FIKA, eller bara göra nya roliga saker i allmänhet. Hör gärna av er på Instagram @lovisaeriks så bokar vi in en kompisdejt eller kanske drar ihop ett gäng och har en rolig barrunda/mysfika :)))


 39. Louise skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM

  Hej hej! Louise heter jag, jag är 26 år och har precis flyttat tillbaka till Stockholm efter flera år på andra platser men!! Nu har nästan alla jag känner också lämnat staden så känner mig lite lost trots att jag kommer härifrån. Jag skriver just nu klart min masteruppsats i litteraturvetenskap, men har även rätt mycket fritid att fylla just nu. Jag har ganska nyligen börjat klättra, så om någon annan tycker det är kul vore det ju super att göra det tillsammans? Men är i allmänt pepp på att träff nya människor, aktivitet valfritt. Är lite blyg och har fegat ur på sådana här inlägg tidigare men historien ovan är ju för underbar för att inte inspirerad av! Har inte Instagram, men det går bra att skriva till Louise Åkergren på FB.


 40. Lisa skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hej!!
  Mitt namn är Lisa och jag fyller 21 år om en månad. Jag är bosatt i Stockholm och har bott här hela mitt liv.
  I början av sommaren flyttade jag in med min kille strax söder om Stockholm, fastän jag är från norrort. Jag trivs så bra här, men har inga vänner denna sida om stan. Jag har ganska få vänner i dagsläget och de bor numera en timme ifrån mig. Hade varit kul att lära känna folk som bor lite närmare mig, så bor du inne i stan/på Södermalm/ söder om söder och tycker att jag verkar relativt rolig så hör gärna av dig.
  Jag älskar litteratur, jag både läser mycket och skriver eget. Musik är fantastiskt, inbillar mig att jag kan sjunga och försöker lära mig piano, går ju sådär – vi kan starta ett band! Är växtmamma i verkligheten och kattmamma i mina drömmar… min kille är allergisk.. – har du katt? Annars älskar jag vin, god mat, gott folk och långa samtal.
  Nu när hösten snart kommer älskar jag att promenera i parker insvept i halsdukar och dricka takeaway-kaffe, eller att sitta inne o dricka vin med vänner. Jag har på senare tid skapat ett stort intresse för mode, så kläder är något jag tycker är väldigt kul!
  Till hösten har jag kommit in på Modevetenskap på Stockholms Universitet. Dock vet jag inte om jag ska börja plugga eller jobba.. vet inte riktigt exakt vart jag vill i livet än. Om du inte heller är helt säker på vad du ska göra så kan vi försöka komma på det tillsammans, eller om du vet vad du vill i livet kan du kanske inspirera mig till att hitta rätt.
  ( gud det här blev typ lite cheesy.. vet inte riktigt hur man skriver sådana här beskrivningar)
  Låter det kul, skicka ett hej till antingen:
  mail: [email protected]
  instagram: @palmqvistlisa


 41. Lotta skriver: 20 augusti, 2020

  ÅLAND. Hej! Jag är finlandssvensk men bor på Åland/i Mariehamn. Tackar inte nej till nya vänner och bekantskaper! 🙂 Jag har en hund och är medryttare på en häst. Djur och natur ligger varmt om hjärtat och jag går gärna ut på promenad. Gillar naturstigar. Gillar också att mysa, dricka vin eller fika. Spela spel är kul men är inte så bra på det (varken på att vinna eller vara en bra förlorare 😄). Läser en del. Gillar också inredning och att gå i secondhandbutiker. Vill du ses? Hör gärna av dej 🙂 insta: l0ttis eller e-post: [email protected]


 42. Olivia skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  21 årig Örebro-tjej som precis flyttat upp till Stockholm för jobb efter att ha bott i Sydney i ett år 💫 Är en positiv, spontan och social tjej som älskar att hitta på nya saker… härliga promenader, barhäng eller bara ett svettigt gympass!
  Som sagt väldigt spontan som älskar att hitta på saker! Bara att höra av sig till mig på sociala medier där jag heter: oliviasoreby
  eller kontakta mig via email: [email protected]


 43. Vilda skriver: 20 augusti, 2020

  ÖLAND/KALMAR
  Hejj hej hallå!
  Jag heter Vilda, är 24 år och pluggar konst just nu på Ölands Folkhögskola, och ska göra ett år framöver. Är så taggad på att träffa nya härliga människor under hösten!! Upptäcka Öland/Kalmar tillsammans?? Eller kanske göra något mindre krävande som att bara hänga, äta god mat, dricka vin. Eller så kanske vi delar intresset för konsten så vi kan måla/rita tillsammans eller åka till Kalmars konstmuseum. Om detta låter av intresse, hör gärna av dig!! <3 xoxo
  mail: [email protected]
  instagram: @vildas


  1. Rebecka skriver: 28 augusti, 2020

   Hej Vilda!! Vi verkar ha liknande intressen, jag skriver till dig på instagram :))


 44. Rebecca skriver: 20 augusti, 2020

  GÖTEBORG

  Hej!! Rebecca heter jag. Jag är 23 år och jobbar inom psykiatrin. För några år sedan lärde jag känna min bokklubb genom precis ett sådant här inlägg så jag vet att det är ett toppenkoncept för att träffa nya vänner. Jag gillar att läsa böcker, plugga språk och att måla. Har nyss även upptäckt hur kul det är att laga mat, speciellt tillsammans med andra. Att fika eller dricka öl är även det trevligt! Jag heter reb.cca på instagram. Kram!


 45. Johanna skriver: 20 augusti, 2020

  ÅRE/JÄRPEN/UNDERSÅKER/ÖSTERSUND TYP

  Hej hej hallå!! Jag heter Johanna, är nyss fyllda 23 år och detta kanske är ett long shot men om cirkus två veckor går mitt flyttlass upp till Åre (egentligen Hålland men knappt ingen vet vart det ligger). Jag ska starta kollektiv med två superfina vänner och känner lite folk däruppe, men tänker att fler vänner ändå är fint! Jag är lejon enligt stjärnorna men känner mig mycket mer som en kräfta, vickar rätt mycket på förskola (och pratar om alla ungar som mina egna) och gör fett goda (har referenser) veganska kladdkakor. Gillar att läsa, skriva, scrolla tiktok, laga mat, hajka i naturen, bada, lösa korsord, käka glass, hänga i kyrkan, dansa och prata om viktiga och oviktiga saker. Har precis lärt mig dricka kaffe och är mycket stolt över detta!

  Vill starta bokklubb, göra drinkar mitt i veckan, träna och bli stark tillsammans med någon, fika mycket, laga mat på trangiakök, lära mig klättra och gå på topptur, dricka suröl. Allt möjligt egentligen! Hitta mig på instagram (@fabulosajohanna) eller mail ([email protected])! PUSS


 46. Lova skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hej! Jag heter Lova och är snart 18 år och har precis börjat sista året på gymnasiet. Inser ju att jag verkar vara yngre än de flesta här, men skulle verkligen älska att träffa lite nya, härliga människor i höst!! Mina största intressen och passioner är nog dans och litteratur, på alla sätt! Båda sakerna är något jag mår så otroligt bra av, att dansa i underkläderna och försjunka i andras eller mina egna ord. Inget av det är något jag gör ”seriöst,” men glädjen i att göra det är stor!

  Jag älskar också mat och äventyr, havet och när det blåser. Och en bokklubb skulle inte heller vara helt fel!

  Så kul det skulle vara om du vill kompisdejta mig! Hör av dig på min Instagram @lovatindraleone eller Mail: [email protected]
  Kram!


 47. Sanna Hermansson skriver: 20 augusti, 2020

  Hej! Jag är en 34-årig förskollärare/två barnsmamma/författare/konstnär som bor i Midsommarkransen här i Stockholm. Jag söker vän/vänner som vill prata litteratur/gå på museum/ konsert osv. Skadar inte om ni har barn i 3-5 års ålder men inget krav såklart 🙂


 48. Sanna Hermansson skriver: 20 augusti, 2020

  Just det på instagram heter jag sannahermansson och mailadress [email protected]


 49. Niki skriver: 20 augusti, 2020

  UMEÅ
  Hej alla Floras läsare! Niki heter jag, 20 år. Nybliven Umebo som snart ska börja plugga Internationell kris- och konflikthantering.

  Jag spenderar gärna min fritid på att läsa, lyssna på musik och göra spellistor för varje mood, yoga (with adriene <3), springa, dricka rosé, fota och pinna drömmiga lägenheter på Pinterest. Bara att skriva till mig om det låter kul på min instagram @nikibiliou. Hoppas vi hörs! 🙂


 50. lisa skriver: 20 augusti, 2020

  KARLSTAD / eller chattkompis?
  hallå!! lisa heter jag, bor i karlstad. skulle va kul att lära känna lite nytt folk, antingen nån i karlstad/i närheten här, eller nån att chatta med! är öppen för att snacka om i princip vad som helst — stort? litet? konstigt? u name it, haha.
  lite om mig då: älskar hoodies (och hatar jeans), är stressad/anxious typ jämt men låtsas va chill för the Aesthetic™ lol, vaknar senast typ 7 (ja, även på helger), funderar på att klippa mitt midjelånga hår kort minst en gång i veckan, och har ett streak på 1389 dagar på duolingo (försöker lära mig tyska just nu). annars gillar jag att gå promenader, kolla netflix, spela tv-spel, läsa, rita/pyssla, osv osv.
  alltså fan the mortifying ordeal of being known är verkligen mortifying… liksom jag kan flytta över 760 mil hemifrån helt själv utan problem, men att göra nåt sånt här?? KAOS. men skit samma!! man måste fan våga lite ibland också, annars händer ju ingenting.
  gud sorry det här blev A Mess men kände att antingen gör jag det här 100% och försöker få fram vem jag är som person, eller så gör jag det inte alls. så… hej? eller kanske hejdå? om nån mot förmodan tycker jag verkar kul så yay! maila mig: [email protected]


 51. My skriver: 20 augusti, 2020

  VISBY/GOTLAND

  Hej! My heter jag, är 23 år och flyttar till Visby nästa vecka för att plugga programvaruteknik. Har aldrig varit på Gotland tidigare, känner ingen där och vet inte vad programvaruteknik är, så detta kommer bli spännande!

  Om det skulle vara så att du spelar bridge och söker en spelpartner eller behöver en ny medlem till din blockflöjtsorkester vore det fantastiskt, men vi kan hitta på andra saker också, till exempel testa varenda fik i Visby och sjunga karaoke när corona är över.

  Jag har pluggat språk och skrivande innan och är sugen på att starta en bokcirkel, kanske är du också det?

  Det är ett plus om du är åtminstone lite gay (eftersom jag är det och vill ha fler queera vänner i mitt liv) men straighta vänner är också välkomna 🙂

  Skriv till mig på instagram! @milanelivour


 52. Sarah skriver: 20 augusti, 2020

  GÖTEBORG<3
  Hallå!
  Jag heter Sarah, 22år gammal och jag är uppvuxen på Schlätta (i skogen) men är bosatt i GBG sen typ ett år tillbaka. Pluggar andra året design på HDK-VALAND och är mycket intresserad av bild och grafisk design! Annars älskar jag hundar, gå på secondhand, lyssna på musik, bärs, äta mat, vara ute i skogen och dansa!! Detta med att kompis-dejta lät otroligt spännande, hojta te på min instagram om du vill hitta på något kul @mvh_sarah !!
  Hoppas vi ses <3


 53. Emma skriver: 20 augusti, 2020

  LONDON
  har efter karantänliv i ett antal månader insett att jag behöver utöka min kompiskrets lite, särskilt som de flesta av mina vänner har barn osv. är 27 år och bor i västra London. Tycker om att hänga med min skotte-pojkvän, second hand shopping, växter, laga mat och dricka craft beer, och träffar gärna likasinnade kompisar! Du får gärna messa på @emarlarsson på insta om du vill hänga 🌟


 54. Sofia skriver: 20 augusti, 2020

  VÄSTERÅS
  Åh vad roligt med kompisdejtande! Jag heter Sofia och är 25 år. Efter min läkarexamen i januari i år flyttande jag till Västerås för att jobba. Kompisgänget från studietiden spreds ut över halva landet efter examen och p.g.a. Corona har det gått trögt att hitta nya vänner i min nya stad.

  Jag tycker om långpromenader och vandringar, att bjuda vänner på hemlagad middag, utforska min nya stad och att uppslukas av riktigt bra böcker och tv-serier. Uppskattar det lilla äventyret i vardagen som t.ex. utflykter, Escape room, att prova nya restauranger etc. Har alltid velat vara med i en bokklubb men det har aldrig blivit av. Är det kanske i höst det händer?

  Skriv till mig!
  [email protected]
  Sofia Sundin på Facebook, på min profilbild står jag och viftar med mitt diplom på examensdagen iklädd ljusgrå klänning.


 55. Ida skriver: 20 augusti, 2020

  JÖNKÖPING
  Heeej!
  Ida heter jag och är 24 år. Jag flyttade till Jkpg för att plugga och jobbar numera här som webbutvecklare (men drömmer också om att börja frilansa inom grafisk design vid sidan av). Tycker mycket om att spela sällskapsspel, gå promenader, läsa, rita, äta god vegansk mat, spela tennis/badminton/padel och nyaste intresset är surdegsbakning. Är glad och lättsam som person!

  Vore så kul att lära känna någon här!! Skriv jättegärna ett mejl till [email protected] eller skicka ett meddelande på Facebook, där heter jag Ida Fritiofsson 🙂


 56. Nicolina skriver: 20 augusti, 2020

  GÖTEBORG

  Hej!!!!! Jag flyttar till Göteborg om 8 dagar för att studera systemvetenskap på Borås högskola. Jag känner totalt 0 personer i Gbg (förutom min kille och hund som jag flyttar dit med förstås) och ser fram emot att lära känna nya och spännande människor att upptäcka staden tillsammans med. Jag älskar originellt nog att äta den goda maten och dricka det goda vinet, att resa till nya platser, att dansa hela natten men en är väl även en person som uppskattar simple pleasures som en trevlig fika eller en bra bok. Skriv gärna till mig så hittar vi på någonting kul! Instagram: Nihaolina


 57. Amelia skriver: 20 augusti, 2020

  UPPSALA!!
  Hej jag heter Amelia och är 22 år från Stockholm. Flyttade till Uppsala under pandemin, och ja studenterna stack ju.. Ska nu till hösten börja plugga genusvetenskap och skulle tycka det var superfint med nya vänner här. Gillar diskutera det lilla till det stora, sporta, brodera eller dricka vin och spela spel!
  Nås via min insta eller facebook: ameliawiberg


  1. Sara skriver: 23 augusti, 2020

   Hej Amelia! Jag heter Sara, är 26 år och har bott i Uppsala i flera år och har precis börjat plugga till sjuksköterska här, vill gärna lära känna fler människor att umgås och uppleva studentlivet med. Tycker om att träna, skriva, dricka vin och deep talk 🙂 lägger till dig på insta! (heter saraviktoriiia där)


 58. Sophie skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM!
  Hej! Jag heter Sophie och är en snart 21-åring som bor i Sthlm. I höst ska jag börja plugga på Stockholms universitet, men eftersom det mest kommer vara på zoom så skulle det vara kul att hitta några pluggkompisar här kanske?? Eller nån som inte pluggar men som vill hänga ändå. Jag älskar att laga mat, läsa, lyssna på och skapa musik, kolla på serier (är en sucker för kriminalserier hihi), praaata om djupa och mindre djupa saker och ja hänga med vänner och ha vinkvällar typ. Hmm vad mer ska man skriva? Kul om du vill kompisdejta mig och du hittar mig på ig där jag heter @_Sophiecarlsson <3


 59. A skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM. Bokklubb!

  Jag har i typ 30 år (dvs i hela mitt liv ungefär) drömt om en bokklubb. I år har jag dessutom kommit igång lite mer ordentligt med läsandet och det vore så kul att hitta ett litet gäng att bokklubba med. Finns det någon befintlig klubb att gå med i eller är det några som är pepp på att starta en helt ny? Får många boktips här på Floras blogg men jag är öppen för att läsa det mesta, och mycket (men överkomligt)!
  Vill inte posta min mejladress här men flagga för intresse vetja, så kan vi väl utifrån det skapa en grupp, på något sätt.


  1. Sanna Hermansson skriver: 22 augusti, 2020

   Hej! Jag har letat en bokklubb länge och vill gärna vara med å starta en.

   Du kan höra av dig till min Mail om det känns intressant; [email protected]


  2. Antonia skriver: 23 augusti, 2020

   Hej! Samma här. Jag har precis joinat en annan bokklubb men känner ändå att två olika bör vara hanterbart. 🙂 Jag nås på [email protected]. Bor i norrort (Täby), men jobbar på Kungsholmen och är 29 år.


  3. Lisa skriver: 23 augusti, 2020

   Kul!! Kanske sen på bollen men är också gärna på bokklubb! Heter Lisa, är 29 och bor i södra delarna av Sthlm. Nås på [email protected]


  4. Linnéa skriver: 23 augusti, 2020

   Åh jag vill också jättegärna vara med! 29 år, ursprungligen från Örebro men har bott på lite olika ställen i världen innan jag kom tillbaka till Stockholm i vintras. Bor på Kungsholmen men är mkt rörlig! Nås på [email protected]


  5. Sandra skriver: 24 augusti, 2020

   Hej! Jag är också hemskt gärna med på bokklubb om det finns plats för en till. Jag är 31 år och bor i Stockholm. Jobbar till vardags med marknadsföring och har också länge längtar efter en ett sammanhang att diskutera böcker i. Jag nås på [email protected]


   1. Veronica skriver: 25 augusti, 2020

    Hej! Är jättesen på detta nu men letar också efter bokklubb att joina! Är i samma ålder som flera ovanstående, 29 år, jobbar på museum och längtar också efter ett sammanhang att diskutera böcker i. Om det finns plats för en till nås jag genom Instagram på veronicaidasofia 🙂


  6. Lovisa skriver: 30 augusti, 2020

   Hej! Jag skulle också gärna vilja vara med på bokklubb om ni har plats för en till! Jag är 29 år, jobbar i city, bor i söderort, gillar att vara kreativ (som att måla, pyssla, gro men gör detta ganska planlöst..), dricka vin och äta gott, gå på museum eller helst men som inte blir av nuförtiden på grund av pandemi gillar jag att gå på konserter och teater 🙂 jag nås på [email protected]


  7. Rebeccca skriver: 2 september, 2020

   Hej! Lite sent ute kanske men är också intresserad av bokklubben. Jag är 29 år, både jobbar och bor på på Kungsholmen så rör mig gärna härifrån lite oftare!


 60. Hilma skriver: 20 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hejsan! Jag heter Hilma, är 20 år och har flyttat till Stockholm (well Nacka)…idag?? Ska gå en folkiskurs i genus och mänskliga rättigheter men eftersom den av förståeliga skäl blir halvt online känner jag att jag behöver lära känna lite folk! Bor du i närheten och vill gå på spontana promenader och bada? Bor du i stan och vill visa/va med och upptäcka bästa second handsen och ölhaken? Bilda ett grymt gäng?? Hit me up! Gillar i övrigt allt från spelkvällar till konserter. Är personen som konstant ”ska börja träna snart” men om du är lika dan kanske vi kan bli träningskompisar? :)) Skicka dm till @hilmasjoholm så hittar vi på nåt!


 61. Sandra skriver: 20 augusti, 2020

  Bokklubb! (i Stockholm)

  Hej! Jag heter Sandra och är 27 år. Jag är taggad på att starta en bokklubb 🙂 Jag läser de flesta genrer av böcker och kan tänka mig att läsa det mesta. Vi kan ses på ett cafe eller en bar och diskutera bra böcker och annat också såklart!

  Om du vill joina en bokklubb så skicka gärna ett mail <3


  1. Stella skriver: 21 augusti, 2020

   Hej Sandra som vill starta bokklubb i Stockholm! Jag är gärna med! 🙂 Har du Mail/facebook/instagram så vi kan nås?


   1. Ellen skriver: 21 augusti, 2020

    Hej! Sandra och Stella! Jag vill också så. gärna. vara med i en bokklubb. Ni och kanske något mer kan maila mig om ni vill på [email protected]. Jag är 27 år och har nyss flyttat hem till sthlm igen efter att ha pluggat och tagit examen i Umeå och vill gärna hitta fler och nya sammanhang här i stan + älskar att läsa.


    1. Ida skriver: 23 augusti, 2020

     Hej!

     Jag heter Ida och skulle också så gärna vara med i bokklubb.
     Jag är 29 och bor i Solna, har hund och gillar mat/pyssla med grejer, dricka bärs och gå på teater


  2. Linn skriver: 23 augusti, 2020

   Hej Sandra, Stella och Ellen!
   Jag är gärna med i er bokklubb om ni har pats för en till? 🙂 ÄLSKAR att läsa! Och en bokklubb att sparka igång hösten med känns helt rätt. Lite om mig själv: Är 31 år, har en kandidat och master i utvecklingsstudier/statskunskap, bott en del utomlands och ska precis börja nytt jobb. Min mejl är: [email protected]l.com

   Ett sidospår: Har klättrat i sju år men mer eller mindre haft uppehåll senaste två åren. Vill gärna komma igång igen!! Så om det finns någon läsare därute som är i samma sits släng gärna iväg ett mejl till mig! 🙂


  3. Emelie skriver: 25 augusti, 2020

   Hej allihopa!
   Om det inte är för sent så skulle jag också så gärna vara med i bokklubb! Älskar att läsa och har velat hitta en bokklubb hur länge som helst <3 Jag är 26 år, bott på alla möjliga ställen de senaste åren men är tillbaks i Stockholm igen sen i våras! Mejla gärna [email protected]


 62. Alva skriver: 20 augusti, 2020

  GÖTEBORG

  Hej! Jag är 27 år och bor sen tre år tillbaka tillsammans med min sambo i Göteborg. Har tidigare pluggat ekonomi/arbetsrätt och jobbar nu sen flera år tillbaka. Har ett tag tänkt att jag gärna vill göra något nytt och givande vid sidan av jobbet. Eftersom jag gillar att läsa känns en bokklubb väldigt passande! Utöver att läsa gillar jag bland annat mat och vin, och går gärna en promenad i Skatås. Om du är intresserad av en bokklubb får du gärna höra av dig till mig på instagram @alvagrell. Hoppas vi hörs!


  1. Caroline skriver: 23 augusti, 2020

   Hej Alva! Jag (och många andra verkar det som!) skulle tycka det var jättekul med en bokklubb!!

   Jag heter Caroline, är 28 år, och bor med min sambo i Kålltorp. Har inte insta, kan jag kontakta dig på annat sätt? Annars kan du kontakta mig på [email protected]. Hoppas vi hörs!


   1. Anna skriver: 25 augusti, 2020

    Hej! Jag bor också i Kålltorp och skulle gärna starta bokklubb. Jag fyller snart 33 år och bor då i Kålltorp med min sambo. Jag gillar att läsa, promenera i Skatås/Härlanda, gå ut och dricka öl, hänga i vår sommarstuga, spela badminton.
    Om ni vill ses så heter jag sperellotwist på insta och min email är: [email protected].


 63. Olivia Soreby skriver: 20 augusti, 2020

  STHLM

  En 21åring som söker ett härligt tjejgäng i Stockholm att äta god mat, dricka goda drinkar, fika eller bara kolla realityserier med! Flyttat upp till Stockholm för att jobba och upptäcka underbara Stockholm – det som fattas är härligt sällskap!

  Kort om mig är att jag är 21 år som är nyfiken på livet! Jag älskar att resa och kommit hem från Australien då jag varit bosatt där sen oktober 2019. Mat och träning är också ett stort intresse!

  Hör gärna av er, kommer bli kuuul!

  Insta: oliviasoreby
  Mail: [email protected]


 64. Frida skriver: 20 augusti, 2020

  KARLSTAD
  Hej! Jag är 22 år, blir 23 år i november, så årgången är 1997. Jag kommer ursprungligen från Bohuslän och dess skogar och klippor, men hamnade i Karlstad på grund av ämneslärarstudier i svenska och religion. Jag uppskattar att läsa och skriva, duuhh, jag älskar att diskutera diverse saker, gärna religion. Fika, mat och kaffe är saker jag lägger mycket vikt och energi på. Målar ibland, ölar ibland, tränar ibland, promenerar mycket. Ja, jag är väl ändå ganska lättsam. Snälla hör av dig, så hittar vi på något kul. En kompisdejt på Sandgrund kanske? Kaffe? Öl? Instagram: frida_herman. Mejl: [email protected]


 65. Moa skriver: 20 augusti, 2020

  GÖTEBORG
  Hej<3 Jag heter Moa och är 22. Pluggar till socionom o extrajobbar som konst-fröken (hihi bästa titeln o bästa jobbet)
  Jag vill ha fler vänner!! Min cirkel har flyttat till andra städer o de e ju kul för dem men tråkigt för mig såklart, så här e jag nu!
  Utöver plugg gillar jag att hålla på med konst i diverse former (graffiti, akrylmålning, drejning, väva, poesi osv osv), laga mat o baka, odla och läsa. O utöver dessa lagom hurtiga och insta-vänliga intressen älskar jag verkligen att testa nya grejer o är inte den som säger nej till att uppleva ngt nytt.

  Om du/ni vill så hade vi kunnat starta en ”halvåttahosmig” grej eller träningscirkel eller måleri mys eller ba träffas över en fika o snacka.
  Vad som helst blir bra. Hör av dig iallafall, det blir kul <3
  Jag har insta @yomamamoa eller mejl [email protected]
  Puss


 66. Agnes skriver: 20 augusti, 2020

  LONDON

  Hallå! Agnes heter jag, är 24 år och har bott i London i 1.5 år. Precis blivit singel och känner att jag vill hitta fler att hänga med, och så himla skönt att få en paus och prata svenska ibland!
  Bor i Hackney men åker gärna på äventyr nån annanstans också. Jobbar som konditor och spenderar oftast mina lediga dagar på olika restauranger/bagerier, åker på alla plant sales jag hittar, kollar på för många serier och älskar att promenera längst kanalen. Puben funkar ju också bra 🙂
  Har som mål att se mer av UK än London nu när allt öppnar upp igen!
  Hursomhelst, hör av dig så hittar vi på nåt kul!
  Jag finns på Instagram på @agneskanten och min mejl är [email protected]
  Puss!


 67. Ellinor skriver: 20 augusti, 2020

  UPPSALA
  Hallå! Jag heter Ellinor och är 22år och har precis flyttat till Uppsala. Nu till hösten börjar jag min andra termin på lärarprogrammet.Det skulle vara superkul att lära känna lite nya folk och få bekantskaper här. Jag kommer att läsa hela höstterminen på distans så har verkligen all tid i världen att ses på en promenad, ta en öl eller varför inte testa på någon ny sport, kanske plugga tillsammans på ett café??

  Hör av er!! <3
  Instagram: @ellinorbackstrom


 68. Malin skriver: 20 augusti, 2020

  LUND
  Hej! Malin heter jag, jag är 25 år gammal, socionomstudent och bor i Lund sedan några år tillbaka. När jag inte läser kurslitteratur (i höst blir det lagboken och annan juridiklitteratur) tycker jag om att skriva, läsa (har en lång lista över böcker jag vill läsa innan året är slut), gå långa promenader och testa på nya caféer och restauranger. Använder allt för många parenteser när jag skriver, har nyligen upptäckt hur roligt det är med växter och trots att jag lovade mitt åttaåriga jag att aldrig börja dricka kaffe utan hålla mig till saft hela livet är jag nu en flitig kaffedrickare. Nu när hösten närmar sig känns det som ett ypperligt tillfälle att träffa nya människor, och prova på nya saker! Hör av dig till [email protected] så hittar vi på något!


 69. Annie skriver: 20 augusti, 2020

  GÖTEBORG
  Hejhej! Annie heter jag och flyttade till Gbg för ett par veckor sedan och OJ vad mysigt det vore att ha bokklubb/vinkväll/kladdkakebak med några av er, ni verkar så fina!
  Jag kommer från Värmland och ska börja plugga design på HDK-Valand nu, så jag har halvdålig koll på stan om man säger så. Gillar pyssliga saker, ni vet broderi, måla, laga mat. Och baka, MEN jag har ingen ugn i min lilla etta, hujedamej. En liten dröm: ha en bakklubb! Vi kan ses, sätta en deg, tjöta lite medan det jäser, grädda brödet, öppna nåt vin och sen dela hemlisar över nybakt bröd! Om någon är på så finns jag på instagram: annietorstensson 💛 kramkram


  1. Sofie skriver: 23 augusti, 2020

   Hej!! Jag är en bakälskande meteorolog som bott i Gbg i snart ett år. Hur härligt lät inte vinklubb/bakklubb/bokklubb 😊 Jag skriver till dig på Insta (@peterssonsofie)


 70. Alicia skriver: 21 augusti, 2020

  VÄSTERÅS
  Halloj!
  Jag heter Alicia, är 21 år och bor i min hemstad Västerås. Söker kompisar här i stan då alla mina kompisar har flyttat härifrån eller bor i en annan stad, saknar att ha folk jag kan spontanhänga med!
  Just nu söker jag jobb och pluggar upp två gymnasiekurser för att förhoppningsvis kunna komma in på socionomprogrammet i vår 😀

  Så vem är jag då? Hatar att beskriva mig själv lol men jag skulle säga att jag är en person som tycker om att prata om allt, smått som stort, försöker alltid att bryr mig om min omgivning och med rätt sällskap håller jag aldrig tyst. Tycker mycket om att bara vara hemma och ta det lugnt typ kolla om Modern Family för 163883 gången, försöka mig på att laga en ny maträtt och att träna, tycker även mycket om att bli lite smålullig på vin och bara snacka. Slidea in i min DM på: aliciacarlgren eller om du föredrar maila: [email protected] <3 <3


 71. My skriver: 21 augusti, 2020

  MONTRÉAL, KANADA

  Okeeeej long shot nu men bor någon i Montréal? -:)) JUste det är inte i höst utan till årsskiftet!!
  Jag ska dit på utbyte (förhoppningsvis) i januari och känner ingen och vill ha någon att frysa ihjäl med (romantic<3). Kanske tom. hyra lgh ihop med?

  Mitt liv är min familj mina kompisar min kille men älskar också solen, att dricka bärs, att dansa, KUL träning typ tennis, böcker, sällskapsspel(!!), kläder, natur (fast obs har typ aldrig tältat i mitt liv så är ingen ~naturperson~ men jag älskar naturen!), att bada (blir ju lätt i 30 minus i kanada), åka skidor, äta mat… ärligt jag gillar typ det mesta?

  Förlåt för novellen finns antagligen ändå ingen som bor i Montréal hahah men om ni gör det eller har gjort det och därmed har tips kan ni skriva på instagram: myrbarn


 72. Jana skriver: 21 augusti, 2020

  UPPSALA
  hej!! :^)

  jag heter jana, är 20 år och nyinflyttad till uppis där jag ska läsa min kandidat i freds- och utvecklingsstudier. läste statsvetenskap i amsterdam i ett år, men allt klickade inte för mig och pandemin blev både droppen och möjligheten att bejaka min magkänsla och trotsa tvivlet om att faktiskt plugga hemma i sverige. vid sidan av kneg och läsläxor så älskar jag att skriva (skriver journalistiskt för lite olika tidsskrifter samt på ideell basis), och brinner för poesi/lyrik, miljöfrågor och allt som rör människan. Där ingår ju naturligtvis (därför heter jag @ja.naturlich på the gram— fetch!) kultur och naturvistelse! hjärtat slår ett extra slag för global musik, spellistor, löprundor i skogen, vintjut, surfing, hajk, bad och kaffe. kan spetsa till med dialekter,vspråkimitation eller allmänkunskap om patti smith eller kate bush. vill du bli min pluggkompis på rediviva eller invadera min studentkorridor? då har du min ig däruppe ^^^ och min mail är [email protected] :))

  kram på er!! :*


 73. Kerstin skriver: 21 augusti, 2020

  GÖTEBORG
  Hallå!
  Jag heter Kerstin är 28 och bor i Gbg med min tjej. Jag läser sista året på arkitektur och gillar att hänga i keramikstudion. Annat jag gillar är att dricka vin länge på mysigt bar, äta mat, gå på bio, gå på klubb (men det får kanske vänta) och läsa en god bok. Plus, älskar att gå i secondhandbutiker! Höll på att glömma det.

  Så, om du också gillar något av detta vore det ju kul att ses!

  Instagram – kerstino
  Mail – [email protected]mail.com


 74. Isabell skriver: 21 augusti, 2020

  MALMÖ/KÖPENHAMN
  Hallå där! Jag är en 24-årig dalkulla som bott i Skåne i tre år nu, har ett fantastiskt tjejgäng i Lund men letar nu som nyinflyttad ett sammanhang i Malmö! Älskar att träffa nya människor och med mina kompisar så gillar jag att äventyra, dricka vin, fika, äta middagar och kanske en bokklubb (??). Tränar även en del och ska gå från crossfit till vanligt gym igen så peppig träningskompisar som gillar att lyfta tungt (utefter egen förmåga självklart!!) får även gärna höra av sig! Ni kan nå mig på Instagram: isabellplars. Hoppas vi hörs!


  1. Sofia skriver: 22 augusti, 2020

   Hej Isabell, jag är också nyinflyttad i Malmö, flyttade hit i Maj efter att ha jobbat utomlands i Libanon i 1,5 år. Nu jobbar jag i Köpenhamn men bor i Malmö och vill också hitta ett bra gäng här. Jag är 27 år, gillar också att träna (mest löpträning dock men hade varit kul att bli lite starkare ju) och är också pepp på äventyr för att upptäcka Skåne! Bokklubb vore också super kul, har funderat lite på att skriva inlägg om det i Malmö käris gruppen på FB, men vore kul att ha någon annan att starta upp den med. Jag är inte så aktiv på insta men du får gärna maila mig: [email protected]


 75. Alicia skriver: 21 augusti, 2020

  GÖTEBORG
  jag är 25 år och pluggar till art director i gbg!! svårt att beskriva sig själv tycker jag men gillar att dricka öl (o vin o allt annat egentligen) äta o laga mat, gå på loppis, lyssna på musik o allt sånt där! är snäll, en bra lyssnare och ganska rolig, så hör av er om ni vill hitta på nåt skojjj! finns på instagram: aliiciaa


  1. Susanne skriver: 21 augusti, 2020

   Hej!

   Jag heter Susanne och bor i Gbg sedan cirka tio år tillbaka. Jag tycker också det skulle vara kul att träffa nya vänner även om jag har ett sammanhang som jag trivs i :). Jag jobbar som gymnasielärare på en anstalt här i Göteborg om dagarna . På kvällar och helger tycker jag om att läsa, lyssna på poddar , gå i second hand butiker , dricka vin eller öl på pub . Jag gillar även att gå på stand up och mindre spelningar.

   Jag har inte insta men mejla mig gärna på [email protected] om du vill ses någon gång och ta en kaffe eller öl!:)


 76. Erica skriver: 21 augusti, 2020

  UPPSALA/STOCKHOLM
  hej!! Erica heter jag, fyller 21 i höst och pluggar till argonom i Uppsala. Har en pojkvän i Stockholm (Nacka) så hänger rätt mkt där med!

  Jag tycker om det mesta! Alltifrån loppisrundor, skogsutflykter och vegomatlagning till att träna, fuldansa och dricka vin (älskar vin). Drömmen vore att kunna sy mina egna kläder och att ha gröna fingrar haha (tom min kaktus dog </3). Annars är jag rätt pratglad och lite småknäpp ibland och tycker om att göra andra människor glada! kram! 💛

  Insta: erica.aronsson
  Mejl: [email protected]


 77. astrid skriver: 21 augusti, 2020

  LUND
  snäll, pluggande 22-åring här.
  läser, springer, fotar, äter, bakar(började med surdeg i våras!) och vill gärna hitta nån ny att hänga med/utforska lund.
  fika? åka ut i naturen? ta en öl? eller spela tennis kanske?(obs är inget proffs)
  låter det som nåt? skriv till mig på 98astrid @telia.com kram!


 78. Helena skriver: 21 augusti, 2020

  GÖTEBORG

  Alltid kul att lära känna någon ny! Heter Helena är 28 år och pluggar skrivande. Utöver skrivandet är jag intresserad av det mesta som är kreativt. Gillar musik, konst, foto, vandring, vegansk mat, läser mycket böcker och tecknar en del. Har precis börjat klättra också! Jag ses gärna och dricker rolig öl, går på upptäcktsfärd eller hittar på något annat kul! 🙂 Hör av dig!
  @helenajohannesson på Instagram eller [email protected]


 79. Kristina skriver: 21 augusti, 2020

  LUND/MALMÖ m omnejd
  Hej! Är en 24-årig tjej som ska börja andra terminen på universitetet i Lund. Bor i Lomma så finns du i närheten träffas jag gärna (är för dålig över text så behöver typ ses för att känna om det finns kompiskemi 😂). Lite om mig då… Letar främst efter andra singelkompisar då samtliga av mina närmsta vänner befinner sig i seriösa förhållanden och variationen på umgänget har liksom ärligt talat minskat i och med det (älskar så klart dem alla oavsett, men hade varit kul att hitta andra umgängen också!). Utanför studierna så har jag en söt ponny som jag är hos varje dag och jag hittar gärna på nya saker när tillfälle ges. Försöker även ‘Up my game’ inom spiritualitet och har börjat försöka spå i kort och meditera mera regelbundet. När jag umgås med mina vänner blir det mycket mat/fika och filmkvällar, men hade uppskattat att kanske gå ut lite ibland eller promenera/träna ihop (eller något helt annat, är öppen för nya påhitt 😄). Är som sagt inte så bra på det här med att lära känna andra över text, men tycker du jag låter rolig så kan du skicka ett dm på Instagram @kristinasparre så ser vi vad som blir av det 🤗


 80. Jennifer skriver: 21 augusti, 2020

  STOCKHOLM

  hej!! jag heter jennifer och fyller 23 år om ett par veckor. nu på måndag börjar jag skolan och ska plugga till kommunikatör, vilket jag är så otroligt nervös och pirrig inför! annars älskar jag att plugga och har tidigare läst strökurser inom litteraturvetenskap/konstvetenskap/medieteknik/grafisk design. på min fritid älskar jag att läsa, kolla på serier, laga mat (speciellt det östasiatiska köket), baka, springa ute i skogen, gosa med mina två katter, gå på museum/teater (när det fortfarande var möjligt SUCK), gå på loppis osv osv. letar efter en kompis att ha vinhäng med, dricka öl ute, kanske plocka svamp/bär ute i skogen? är även sugen på att prova på något nytt, som typ att klättra! börja på bikramyoga! vad som helst! jag är up 2 anything fun!

  ni kan skriva till mig på [email protected] eller instagram @jennivelour. <3 puss och kram!


 81. Ellinor skriver: 21 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  hej!! ellinor heter jag, fyller snart 21 år och bor söder om stan i stockholm ihop med min sambo (sen en knapp vecka tillbaka hehe, försöker vänja mig vid ordet). nu till hösten har nästan alla mina vänner flyttat till andra städer för plugg, och vore därför kul att lära känna lite nya människor!
  har tidigare pluggat lite konstvetenskap och lite juridik, jobbar just nu på kontoret för en webshop. är en ganska enkel person, gillar att ta det lugnt med en kopp kaffe eller ett glas vin, gå på konstmuseum, vandra planlöst inne på NK eller i nån fin park! gå på konserter och festival gör jag också gärna när man nu kan göra det igen </3
  hör av dig så kan vi hitta på nåt!! instagram @ellinor.er eller mail [email protected]
  kram <33


 82. Maria skriver: 21 augusti, 2020

  STOCKHOLM!
  Hello helloo! Jag heter Maria, är 25 år, och jag har precis flyttat tillbaka till Stockholm efter att ha jobbat med marknadsföring i Dubai i några år. Det känns riktigt svårt att jobba hemifrån och lära känna nya människor i dessa tider så ÄLSKAAAAR verkigen idén! Jag är på vad som helst – fika, promenader, parkhäng, AW’s, käka brunch, vinkvällar, laga mat, gå på museum/utflykter/loppis….. och har alltid velat starta en en bokklubb! <3 Hör av er! 🙂 @mariahamree eller [email protected]


 83. Nicole skriver: 21 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Är 25 år och uppvuxen i Sthlm. Pluggat statsvetenskap och samhällsplanering på SU men vet inte alls vad jag vill med livet. Älskar att lyssna på podcasts och smarta människor på youtube. Är mediator enligt 16personalities och fisk i stjärntecken. Jag är känslomänniska och älskar att analysera, prata, lyssna, diskutera. Har i många år saknat en nära vän eller flera och hoppas att kanske kunna hitta en sådan! Maila på [email protected] så kanske vi kan ses?


 84. Nina skriver: 21 augusti, 2020

  AMSTERDAM
  Hej alla! Jag heter Nina, 24 år och flyttar till Amsterdam på söndag (??!!?) för att börja min master i human geography. Dvs älskar att prata om utveckling, sociala ~issues och allmänt hur man kan försöka att göra världen lite bättre :)) utöver det så älskar jag park häng, musik, att laga mat, göra yoga och dricka öl/vin/fancy drinks.
  skulle bli så glad att höra från någon av er! ha det så bra <3


  1. Emma skriver: 21 augusti, 2020

   Hej Nina! Jag flyttar till Amsterdam på måndag!!! Vore så kul att mötas upp på en fika och snacka om alla nya intryck/utforska staden ihop! Här är min mail <3 [email protected]
   Kram Emma


  2. Ellen skriver: 25 augusti, 2020

   Gud så spännande! Har varit inne på just den kombon själv, Amsterdam + master i HG! Hade tänkt att flytta till A-dam nu i sommar men blev lite ändrade planer, hade iaf varit superkul att veta vad du tycker om programmet 🙂 Heter @ellenligmajer på instagram om du vill hålla kontakt. Ha det fint!


 85. Helene skriver: 21 augusti, 2020

  UPPSALA
  Hejhej! Helene heter jag och är 26år. Flyttade till uppis för ett par år sen och har letat efter en bokklubb ett tag. Hjärtat slår lite extra för böcker och skulle gärna vilja hänga på en bokklubb som redan finns (eller om det är några som skulle vilja bilda en ny, hör av dig!!) Ska börja på en master i konstvetenskap i höst så skulle vara fett att läsa och snacka om annat en kurslitt. tänker ja.
  Men annars älskar jag skogen, att resa, hundar och djupa samtal. Tror att dansa löser alla problem, dricker gärna öl eller promenerar och tycker himla mycket om mode(gärna att diskutera det också).
  Som person är jag rolig(läs: superrolig), omtänksam och äventyrlig. Vill hitta kompisar att hänga med(livet är bättre med kompisar)!!
  Insta: @helenesoderstrom


  1. Astrid skriver: 21 augusti, 2020

   Hej Helene! Jag är också så sugen på en bokklubb!!
   Jag heter Astrid och pluggar i Uppsala. Precis som hos dig så slår mitt hjärta lite extra för böcker så därför vore det superroligt med en bokklubb!!


   1. Astrid skriver: 21 augusti, 2020

    min Instagram är astridberglund


    1. Milena skriver: 21 augusti, 2020

     Helene och Astrid – ni får gärna vara med i min bokklubb! Heter littratur på insta – lägg till mig där 🙂


 86. Frida skriver: 21 augusti, 2020

  V Ä X J Ö
  Hej! Heter Frida, 25 år och precis flyttat hit. Om en vecka börjar jag studera bibliotek- och informationsvetenskap. Älskar naturen och ta dölånga promenader, laga stora mängder med mat och träna. Behöver en eller flera kompisar som vill hitta på saker, plocka svamp eller bär, laga mat ihop och/eller bara se på serier tillsammans. Prata böcker går också bra! puss!!
  Kontakta mig på instagram (woqadltxt) eller mail ([email protected]).


 87. Johanna skriver: 21 augusti, 2020

  HALMSTAD.
  Hej! Jag heter Johanna och har precis fyllt 30. Flyttade till Halmstad för ett år sedan och saknar att ha kompisar nära. Jag bor med min sambo och en vit katt i en lägenhet där vi stormtrivs. Älskar böcker, loppisar, växter, måla och rita.
  Mejl: [email protected]


 88. Sara skriver: 21 augusti, 2020

  STOCKHOLM!
  Vill berika vardagen med fler vinkvällar, långmiddagar och utflykter med härliga nya vänner.
  Jobbar om dagarna med kommunikation inom restaurang, yogar, kallbadar (när det inte är 30 + ute) och väntar på min första egna hund (!) 29 år och bor i söderort sedan 1,5 år tillbaka, men kommer från västkusten från början. Vi hörs!
  Instagram: saraberndtsson


  1. Lisa Ek skriver: 27 augusti, 2020

   Jag träffas gärna nån gång, jag har dock inte instagram… Men om du vill så kan du kontakta mig på min mejl: [email protected]!


 89. Julia Gabrielsson skriver: 21 augusti, 2020

  GÖTEBORG
  Hejsan! Julia heter jag, 20 år och lite små-vilsen. Läser just nu skrivande på folkis, vilket känns så rätt. Kanske hade det varit kul att hitta någon att bolla lite skrivande med, vilket jag måste erkänna kan kännas superduperläskigt. Men ack så kul! Utöver skrivandet så älskar jag öl på Elis Corner, segling, stadsvandra, läsa (just nu plöjer jag Sara Stridsberg och nästa mål blir Lena Andersson), plinka på gitarr, låtsas som att jag kan ta hand om mina växter och att kvällsbada. Håller tummarna för att det finns någon därute som vill hänga, kanske starta bokklubb eller bara ta en öl. Mig finner du lättast på Instagram: @julia.januari.j

  Hör jättegärna av dig! Kramar från mig:))


  1. Felicitas skriver: 31 augusti, 2020

   Hej!! Du låter superhärligt ju ! Jag skrev till dig på Instagram!! Hör gärna av dig! @felice_lycklig heter jag på Instagram


 90. Ellen skriver: 21 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hej! Nästa vecka flyttar jag upp för att börja på mitt absoluta drömjobb, MSB. Har läst en kandidat i Freds- och konfliktvetenskap nere i Lund och är ursprungligen från Malmö också, men nu ska jag alltså bli exil-skåning… Jag vill lära känna härliga personer uppe i Stockholm som kanske också har massor av muséer, barer och caféer att upptäcka, och vill göra det tillsammans med mig? Min vardag består annars av träning, surdegsbakning, bokläsning och matlagning. Är 97:a! Min instagram: ellenedman


 91. Elsa skriver: 21 augusti, 2020

  GÖTEBORG!
  Hello! Elsa heter jag är 26 och bor i Majorna. Precis flyttat tillbaka hem efter att läst en kandidat i modevetenskap i Helsingborg. Förutom mode, design, arkitektur så älskar jag det goa livet som go mat och härliga viner. Lyssnar på otroliga mänger musik, kollar serier och filmer. Drivs framåt att härliga vänskaper, goa samtal & nyfikenhet.
  Att starta en boklubb hade varit livets fest!
  Finns på @mademoiselle_bjelkenas


 92. Emma skriver: 21 augusti, 2020

  GÖTEBORG! Emma heter jag, närmar mig 30år och flyttade upp från Malmø för en tid sedan tillsammans med min gulligaste person. Jag arbetar inom psykiatrin och kan prata om och med människor i en evighet. Jag tycker om att dricka vin, laga mat, läsa och skriva. Jag har en förmåga att fylla vårt hem med gröna växter och loppisfynd, och tycker således att loppisar är min grej. Hänger gärna i skogen, på museum och kanske framförallt på fik och vinbar. Bokklubb verkar vara på tapeten och jag är minsann också sugen på det! Instagram: emmadewens, skriv gärna!


  1. Caroline skriver: 23 augusti, 2020

   Hej Emma! Skrev även till Alva här ovan angående bokklubb vilket många tycker verkar kul och även jag! Jag är 28 år och bor och jobbar i Gbg sedan ett par år. Har inte instagram så undrar om jag kan maila dig istället? Du kan även maila mig på [email protected]. Hoppas vi hörs!


  2. Anna skriver: 25 augusti, 2020

   Hej!
   Jag har skickat DM till dig på insta. Jag är gärna med och startar bokklubb!
   Anna heter jag, är 33 år och bor i Kålltorp tillsammans med min sambo. Jag gillar att hänga med mina kompisar, gå ut och drick öl, gå på spelningar, läsa böcker, spela badminton och hänga på vårt sommarställe utanför Hunnebostrand.
   På insta heter jag @sperellotwist, mail: [email protected]


 93. Emilia skriver: 21 augusti, 2020

  STHLM
  Hej!
  Emilia heter jag, fyller 20 i september o ska börja andra året på läkarutbildningen! Skulle verkligen tycka att det var hur kul som helst att lära känna lite nya, fina människor! På fritiden dansar jag balett, läser massa massa böcker och lagar&bakar sjukt god mat. Älskar att gå ut o fika, mitt mission är att äta och fika mig igenom Stockholms hela veganutbud! Är det någon som är sugen på att joina mig i det, starta en bokklubb kanske, eller typ bara ta en kaffe eller ett glas vin, får ni jättegärna höra av er på min instagram @eemiiiiliia❤️
  Kramar!!!


 94. Rossio skriver: 21 augusti, 2020

  LONDON
  Hej!!! 🙂 Mitt namn är Rossio, jag blir London-bo i slutet av september och ska plugga mode PR och kommunikation!!! hade varit så himla trevligt och umgås med likasinnade, själv älskar jag allt med kläder mat musik!!! samt secondhand shopping och tableware!! och hoppas att kanske hitta någon annan som gör det med. Jag kommer att bo i Hackney med två andra svenska tjejer så hade varit så kul att hitta ett svenskt gäng!! DM mig på instagram @rossiopalma om det låter spännande!!
  Kram


 95. Sanna skriver: 21 augusti, 2020

  LUND
  Halloj! Sanna här. Jag är på språng mot Skåne för att flytta ihop med min pojkvän och tänkte detta vore ett kul försök att hitta nya människor att hänga med utöver honom. Är 24 år och ska just till att påbörja en masterutbildning inom arbetshälsovetenskap. Gillar friluftsliv, löpning, goda middagar, surdegsbak, sällskapsspel, fika och promenader. DMa mig på instagram vetja @sannanyhem. KRAM


  1. Isabelle skriver: 22 augusti, 2020

   Hej Sanna!
   Mitt namn är Isabelle, 24 år gammal och bor i Malmö med min kille. Pluggar samhällsplanering i Lund så hänger där ganska mycket (åtminstone innan Corona..). Jag skickar ett meddelande till dig på Instagram och berättar lite mer om mig själv!


 96. Sofia skriver: 21 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hej!! Jag heter Sofia och är 23 år, är från Göteborg och har bott i Stockholm med min pojkvän i ett halvår ungefär. Tycker det är så svårt att beskriva sig själv på ett bra sätt utan att låta tråkig haha.. men men jag pluggar media och kommunikation på SU. Älskar att resa och att äta gott! Behöver vänner som vill göra hösten lite bättre! Är en spontan person som är öppen för det mesta, men gillar att gå promenader och upptäcka nya delar av Stockholm, fika, kolla serier, laga mat, dricka öl, spela sällskapsspel eller träna.
  Hör gärna av dig på instagram: sofiallindblad
  Hoppas vi hörs! <3


 97. Mikaela skriver: 21 augusti, 2020

  Halloj i Stockholm!!
  Är 22 år och pluggar grafisk formgivning och illustration. Går på långa promenader (ofta med museum eller någon utställning som mål eller planlöst), dricker öl, lagar gärna mat och hittar på allt möjligt kreativt eller mindre kreativt. Är en design och konstnörd och gillar att titta fina och fula saker <33 Lyssnar på o-troligt mycket musik och fastnar gärna i intressanta och givande konversationer.
  Tycker att det vore superspännande att träffa andra med lika eller olika intressen. Jag finns på instagram @cederholmmikaela <3


 98. Jeanna@jeannaisacson skriver: 21 augusti, 2020

  HELSINKI, FINLAND

  HejhoppHallå!
  Mitt namn är Jeanna och nästa vecka flyttar jag till Helsingfors!! Vanligtvis bor jag i Lund och är en masterstudent i International Development & Management. Som en del av plugget ska jag göra en praktik på Abilis Foundation, en org som finansierar internationella projekt för personer med funktionsvariationer.

  Jag fyller 26 i november och söker därför efter nya kompisar att fira min födelsedag och hösten med. Att promenera i skogen, bada och basta är balsam för själen och jag älskar att laga nya roliga (vegetariska) maträtter. Tycker ibland om att dricka cortado på mysiga caféer efter jag kollat i 2ndhand affärer och pratar gärna djup om livet över ett glas vin.
  Det är lätt att få tag på mig & hoppas vi ses i höst!
  Instagram: @jeannaisacson
  Mail: [email protected]


 99. Amanda skriver: 21 augusti, 2020

  STOCKHOLM

  Hallå hallå! Är en 21 årig tjej som ska börja plugga till hösten och är superpumped inför det. Born and raised i Stockholm men vore kul med nya bekantskaper! 😀 Älskar öl, musik och chickflicks. Veronica Maggio är definitivt min akilleshäl, så om någon vill dricka vin/ öl och lyssna på Veronica hade det varit göööörkul! På fritiden så handlar jag mest secondhand kläder, dricker öl på söder eller försöker mig på att laga mat (är urkass så om någon är duktig och vill lära mig laga god vegomat så är jag otroligt game).
  Finns på min gamla mail för har råkat logga ut mig själv från min riktiga i 72h 🙁
  [email protected]
  Hoppas vi hörssss < 3 kram


 100. Tintin skriver: 21 augusti, 2020

  LUND/LÖDDEKÖPINGE
  Heeej! Tintin heter jag och är 20 år. Ska plugga min andra termin litteratur i Lund i höst. Jag tycker mycket om att läsa, rita, laga och äta mat/fika, springa (obs är inte skitduktig haha), bada i havet, konst o kultur och att resa. Gillar inte att en mörk höst är runt hörnet och skulle gärna vilja hitta nya kompisar att hänga med för att förgylla denna tråkiga årstid. Hör av dig så hittar vi på något skoj! Jag finns på instagram @agerstromtintin och mejl [email protected]
  Kram!!


 101. Filippa skriver: 21 augusti, 2020

  LUND!

  Ja heter Filippa och är en 21 årig student born and raised I Lund! Pluggar till arbetsterapeut och ska precis påbörja min sjätte termin 🙂
  Nu till hösten har många av mina vänner flyttat iväg till olika delar av världen för att plugga och jag är supersugen att träffa nya människor och hitta på nya saker!
  På fritiden fotar jag mycket, pysslar med växter, spelar trummor, skriver och så tycker jag väldigt mycket om att åka på vandringsäventyr (även om jag är lite av en rookie på att vandra)

  Hade varit superroligt att hitta på något med nån eller några! Hör av dig till mig på min Instagram! 🙂
  Insta: filippppaa_


 102. Sarah skriver: 21 augusti, 2020

  BILBAO
  Tja det här är säkert ett longshot men wow vad kul det skulle vara om jag kunde hitta en amigo i Bilbao:)) jag heter Sarah och ska flytta till Bilbao, Spanien, om drygt en vecka och det ska bli såå kul. Jag ska vara au pair ett år nu och sen är planen att jag ska plugga till läkare men long ways to go och livet så oförutsägbart vilket också är det mest underbara:) jag är en glad, spontan och äventyrlig tjej från Stockholm! Jag älskar att surfa, skatea och bara göra en massa mysiga grejer som empowrar mig och andra runt omkring mig! Så om det är nån som möjligtvis är i Bilbao eller i närheten det kommande året så får ni gärna wave at me.


  1. Lovisa skriver: 21 augusti, 2020

   Har inga planer på att dra till Bilbao den närmsta tiden, men du verkade så jäkla skön utifrån beskrivningen att man nästan blir sugen! Är du intresserad av häng i Stockholm nån gång eller en instagramkompis så hit me up @lovisasnickars !


  2. Amanda skriver: 22 augusti, 2020

   Du verkar sjukt go! Ska visserligen inte dit du ska men vore askul att hänga när du kommer tillbaka eller bara följa din resa!! Har du någon instagram man kan stalka??
   Ha det fint,
   Allt gött//
   Amanda


  3. Tjo skriver: 23 augusti, 2020

   HEJ! Bor med i Spanien och vill ha kontakt!!!!! Undrar med om du har insta?


 103. Allis Stenvallallisvanja skriver: 21 augusti, 2020

  LONDON

  West London! 25 år, mode, konst, jazz, yoga, Soho, West End, film. Längtar efter trygga, avslappnade själar att lära av och utvecklas med. Finns på instagram @allisvanja, hörs av och ses gärna över en drink!


 104. Hanna skriver: 21 augusti, 2020

  OSLO
  Hej ni! Har ganska nyligen flyttat till Oslo där jag tar en master i sociologi, och känner cirka ingen i byn som inte är via min kjæreste, som är född och uppvuxen här. Det vill jag såklart ändra på! Jag är 24 år, trivs lika bra på tur i skogen som på en bar eller ett kafé i stan, älskar att strosa i secondhandbutiker, läsa och att laga mat, och går (vanligvis) gärna på konserter och teater. Ses gärna för en öl eller fika, eller för att upptäcka den del av Oslos kulturliv som är tillgängligt! Skriv till _hannasahlin på insta eller maila [email protected] vettja! XX


 105. Magdalena skriver: 21 augusti, 2020

  MALMÖ
  Heej!!! Jag heter Magdalena, är nyss fyllda 30 år, och nyinflyttad i Malmö. Jag gillar musik, dricka öl, gå på loppis/second hand, läsa böcker och dansa! Ser fram emot att upptäcka Malmö i höst och hitta nya caféer/barer/restauranger. Har även nyligen upptäckt vandring och skulle vilja bli mer friluftsig.
  Så om du vill hitta på nåt, skriv på [email protected] eller insta: magdalenacarlsson


 106. Stella skriver: 21 augusti, 2020

  STOCKHOLM. Hej! Har redan svarat på några ovan via insta och Facebook men tänkte att jag även skriver själv. Jag heter Stella, är 26 år och bor på Gärdet med min sambo, hund, och två katter. Jag är utbildad översättare och lingvist – är med andra ord en språk- och litteraturnörd – men håller nu på att sadla om (planen är nutritionist). Jag läser ett naturvetenskapligt basår på distans och känner mig liiiite ensam här hemma. Skulle gärna ha någon att ta en promenad med eller bara någon att snacka med på telefon. Är fortfarande lite nervös att träffa folk pga covid men om båda är friska och man ses utomhus borde det ju funka bra. oh JA bokcirkel! Är supersugen på det. Man kan även ha en digital bokcirkel där folk från flera städer kan vara med och sen har man träffar via zoom? Kanske kan vara något att styra upp. Jag finns på Facebook och instagram: Stella Flygare på båda! 🙂 Kram!


 107. Maja skriver: 21 augusti, 2020

  STOCKHOLM BOKKLUBB

  Hej på er! Maja heter jag, är 22 år och jag pluggar till lärare.

  Jag skulle vilja starta en bokklubb. Jag läser det mesta, dock är jag inte speciellt förtjust i fantasy. Ett annat stort intresse jag har, bortsett från att läsa böcker, är vin. Det hade varit roligt att kombinera bokklubbsträffarna med vin, om det är möjligt.

  Jag tänker att upplägg osv. kan diskuteras senare om det är några som vill haka på.

  Skriv gärna till mig på Facebook! Det vore kul att ha något att syssla med i höst.

  Facebook: Maja Thunstam


 108. Annie skriver: 21 augusti, 2020

  KARLSKRONA
  Hej hej, jag heter Annie, är 27 år gammal och ska plugga pa BTH i Karlskrona nästa terminen. Jag kommer från Tyskland, Bremen och är jätte glad att komma tillbaka till Sverige igen (jag var som Au Pair i Stockholm för några år sen och tillbringade många semester på olika campingplatser i Sverige). Jag ser fram emot utflykter till skogerna omkring Karlskrona, simma i havet, läsa massor av böcker och ta en fika! Jag är jätte nyfiken, om det finns någon som är också i Karlskrona och har lust att träffas. Du kan hitta mig på instagram: annie__b (med 2 understrykningar) eller svara här :).


  1. Lotte skriver: 22 augusti, 2020

   Hej Annie, jag heter Lotte är 27 år och nyinflyttad till Karlskrona. Jag skulle gärna ses på en fika någon dag! Jag la till dig på insta (lotteminas).


  2. Utsha skriver: 1 september, 2020

   Hej! Jag är också nyinflyttad 27-åring i Karlskrona! Läser just nu på BTH och känner 0 personer här. Kompisdejtar er gärna, har skickat dm till er båda där! Heter @u.datta där ialf 🙂


 109. Kimberly Vaudan skriver: 21 augusti, 2020

  STOCKHOLM

  Hej! Jag heter Kimberly, snart 26 år gammal och bor i Tyresö med min sambo.
  Jag jobbar på bio och i butik och försöker fortfarande klura ut vad jag vill plugga. Älskar djur och längtar tills jag har tid att skaffa min egen lilla vovve. Tycker om skogen då den ger mig lugn, läsa böcker (även fast jag är dålig på att hålla igång läsandet) men när jag väl börjar kan jag inte sluta, växter( vill ha en djungel hemma), öl och rödvin, gå på bio, spela kort och äta god veggo mat. Är down för det mesta men blyg till en början. Jag finns på instagram @kipman. Kram!


 110. Alva skriver: 21 augusti, 2020

  MALMÖ
  22 år och bor med min pv i Malmö sen 1,5 år tbx! Gillar att dricka vin, åka över bron, yoga, äta falafel!!! slidea in i mina dms om du vill gö d me mej!!! @alvalindsmyr


  1. Agnes Jönsson skriver: 1 september, 2020

   Hej Alva! Helt ny i Malmö och letar efter fler att hänga m. Har dock inte instagram så kan inte skriva till dig, funkar fb? (heter Agnes Jönsson där).


 111. Anna-Clara skriver: 21 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hej! Anna-Clara heter jag, är 21 år och pluggar textil på en förberedande konstskola. Jag älskar att laga mat, Planera middagar, inreda min lägenhet m antika grejer, lyssna på musik, gå på museum, ta långa promenader, cykla runt i stan, Gå på cinemateket, fotografera, fika och upptäcka kulturhistoriska platser i Stockholm. Vill du ta en cykeltur, dricka vin eller gå på loppis med mig? Vore så kul!
  Insta: @gudvadgott Mail: [email protected] Facebook: anna-Clara Leo


 112. Anna skriver: 21 augusti, 2020

  WIEN/Österrike <3
  Jag heter Anna och flyttar till Wien nu i september. Jag är 20 år och gillar tv serier, dricka vin och läsa twitter typ. Jag känner verkligen noll människor i Wien så hade jättegärna träffat någon och tagit en fika eller gå på museum eller ta en (fyra?) öl eller vad som helst egentligen. Jag heter @annavvalden på instagram så skriv jättegärna om du befinner dig nära.

  Kram!


 113. Elisabet skriver: 21 augusti, 2020

  STOCKHOLM (SKAPARGRUPP)

  Hallå där! Elisabet heter jag och är 25 år gammal. Det har gått 1,5 år sedan jag flyttade upp hit till hufvudstaden från småland och skulle tycka det vore kul med fler grupp-sammanhang i mitt liv. En grej jag tycker väldigt mycket om är att skapa (håller på med lettering, ritar med fineliners, målar lite akvarell, och gillar att testa andra grejer också så som typ broderi och täljning etc). Jag tänker att ses ett par stycken och skapa på nåt valfritt projekt och dricka kaffe/vin/te och snacka om livet, det kanske vore något? Jag känner själv att det hade varit toppen för min självdisciplin (dvs är duktig på att prokrastinera men skulle vilja skapa mera). Annat om mig är att jag bor i sundbyberg med min kille, och tycker om att titta på hund-klipp på instagram, laga god vegomat, och att hänga på café eller bar.

  Så hör gärna av dig om du gillar att skapa och skulle vilja vara med i en skapargrupp, så skapar jag en chattgrupp eller något liknande. Du når mig på min mejl [email protected] eller på min skapar-instagram @elfabet så tar vi det vidare därifrån 🙂 hare bra!


 114. Linnea skriver: 21 augusti, 2020

  MALMÖ
  Jag heter Linnea, är 25år och kommer ursprungligen från Stockholm. Sedan ett år tillbaka bor jag i Malmö och studerar till operasångerska vid musikhögskolan. Förutom konst och musik så har jag ett växande intresse för matlagning och inredning. Jag älskar att lära känna nya människor och följer gärna med på promenader, träning, fika, mat, öl/vin, hemmafester… eller vad som!
  Jag finns på instagram: @neanord


 115. Emma skriver: 21 augusti, 2020

  LUND
  Hej!!! Emma heter jag, är 22 år och bor i Lund! Nu till hösten ska jag börja min sista termin på ekonomie kandidat för att sen satsa på att bli revisor :))) Tyvärr har många av mina kompisar plötsligt fått för sig att lämna stan och därför skulle det vara superkul med några nya personer att hänga med! På min fritid tycker jag mest om att hålla på med mat (har bla testat hela surdegsgrejen med blandad framgång), hålla på med och lyssna på musik, både bra och dålig, och typ chilla??Är kanske inte livets vildaste person, men gillar absolut att hitta på nya saker!! Om du vill hitta på något med mig finns jag på instagram @emmakvarnheden!


  1. Tintin skriver: 22 augusti, 2020

   Hej Emma!!
   Tintin heter jag, 20 år och bor en bit ifrån Lund. Börjar plugga min andra termin litteratur i höst. Jag tycker om att läsa, rita, springa, laga mat och bara chilla. Känner igen mig i att inte vara den vildaste personen men ändå down för att hitta på grejer. Heter @agerstromtintin på instagram om du vill ses! KRAM


 116. Sara skriver: 21 augusti, 2020

  Heej hejjj!

  Sara heter jag och är 27(trodde jag var 25)! är Floras gamla gymnasiekompis(hej florke om du ser de här haha <3)
  Jag har precis kommit ur en lång relation och är väldigt sugen på att träffa lite nya gölliga personer! Känner mig lite smått vilsen just nu, trots nära fina gamla vänner.

  Hur ska jag beskriva mig själv, alltid lika klurigt haha. Jag är öppen, lättsam och omtänksam. Jag gillar äta goda grejer, vara med vänner, dricka bubbel och äta chips, bada badkar, vara i naturen, gå på konserter, kolla reality serier, yoga osv. Ska gå improkurs i höst, det tkr ja är kuul!

  Det skulle vara så himla kul att ses, dricka kaffe, ta en öl, ha spelkväll, åka och klättra, ja ni fattar taggad på allt möjligt! Är ganska oaktiv på insta så lättast är kanske Facebook(Sara Elinder heter jag tror ingen annan heter det) eller [email protected].

  Kramar!! <3


  1. Flora Wiström skriver: 21 augusti, 2020

   Hej Sara vad kul att du skriver!!!!! <3 INTYGAR, SARA ÄR EN TOPPENFIN PERSON :---D


  2. Emelie skriver: 23 augusti, 2020

   Har dm:at dig på FB 🙂


 117. Elisa skriver: 21 augusti, 2020

  LUND
  Prestationsångesten om att skriva en rolig men samtidigt ödmjuk presentation har börjat :-)) Skämt åsido! Jag heter Elisa, är 23, pluggar i Lund och prokrastinerar just nu omtentaplugg heh. Jag gillar och ogillar mycket, älskar att testa nya saker tills jag lärt känna dig, sen ses jag gärna bara för att snacka, vara lat och/eller dricka öl. Har en förkärlek för att vara dåliga skämt och memes hehe. Känner att jag saknar en kul och spontan vänskap här med folk jag inte pluggar med 🙂 Obs! Inte att misstas med ytlig, jag älskar att lära känna folk. Hit me up, min insta är elisaisolde (privat) <333


  1. Nora skriver: 21 augusti, 2020

   Hej!

   Jag heter Nora, är 24 och ska plugga i Lund. Känner igen mig sjukt mycket i det du skriver typ, inte så vild, chillar gärna mest, men gillar ändå att upptäcka nya saker, men till vardags typ mest chilla? If you catch my drift. Heter @eleonoramoen på insta om du vill hitta på nåt!


 118. Wilma skriver: 21 augusti, 2020

  HALMSTAD/HALLAND

  Hej! Jag heter Wilma och fyller 22 om några veckor. Jag ska börja andra året på lärarutbildningen nu och flyttade till Halmstad från Helsingborg för att slippa pendla. Dock flyttade jag mitt under pandemin och känner knappt någon i Halmstad :(. Jag gillar att kolla serier (några favoriter är Parks and Recreation, Arrested Development och Modern Family), läsa och gå på teater. Sen finns det en del saker som jag intalar mig själv att jag tycker om att göra men inte gör så speciellt ofta, typ att måla eller gå på museum. Jag har två katter men de bor kvar hos mina föräldrar (min lägenhet är alldeles för liten för dem) tillsammans med våra fyra hundar. Vet inte riktigt vad mer man ska skriva…

  Min Instagram är iaf @wilmaroupe så ifall någon skulle velat höra av sig så hade det varit superskoj! 🙂


 119. amanda skriver: 21 augusti, 2020

  HÄJ! Lite vild chansning här pga och ska flytta till Bohuslän i veckan för att plugga på Grebbestad folkhögskola. Jag ska läsa en kurs i keramik där är tanken och bo i just Grebbestad! Jag tycker om vackra saker, snälla människor, spel och snygga + roliga filmer/serier.


 120. Amanda skriver: 21 augusti, 2020

  Så grebbestad/strömstad/fjällbacka/tanum


 121. Anna skriver: 21 augusti, 2020

  STHLM
  Hej! Jag heter Anna och är 24, bor och jobbar i sthlm sedan 2017 men är ursprungligen från urskogen Värmland (kan således göra upp eld och köra traktor). Jag gillar konst, musik, skogen, böcker, gulliga djur och att umgås med fina kompisar. Vill fylla på mitt kompisgäng och hitta någon / några (älskar gäng) som kanske skulle vilja gå på museum / bio, promenader eller dricka vin / fika / äta mat ihop / dansa till 05. Eller starta bokklubb. Jag är öppen för det mesta och tycker om att lära mig nya saker genom andra människor. Min instagram är @anaolsn, DM:a om du är sugen.


  1. Maja skriver: 22 augusti, 2020

   Jag har DMat dig!!


 122. Freya skriver: 21 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hejhopp!! Freya heter jag, bosatt i vasastan i sthlm sen lite mer än ett år tillbaka men har mina rötter i Jämtland. Jobbar på en underbar förskola vid Odenplan och på fritiden gillar jag att laga middag, spela musik eller dricka vin med kompisar. Har via floras blogg knåpat ihop ett jättehärligt tjejgäng som jag umgås med nästan dagligen vilket är så fantastiskt, men ÄLSKAR(!!!) att träffa nya människor!!! DMa mig på instagram (@freyalinna) så tar vi en öl eller promenad!<3


 123. Linnea skriver: 21 augusti, 2020

  UMEÅ
  Är nyinflyttad och blivande student på Sociologiprogrammet. Är i stort behov av lite nya vänner här som jag kan carpa livet tillsammans med. Tycket mycket om att fixa med växter, läsa, äta mat och dricka öl men här finns ju även ganska trevlig natur att utforska ihop med? Är på allt från en satsig bokklubb eller äventyrsdag till kravlöst chipsätande eller bara lite chattande i dm. Har du bott i staden längre och kan visa mig guldkornen eller är du precis som jag nyinflyttad och vill hobbyturista så SKRIV! Går lättast att få tag på via instagram @linneasonne eller via mail [email protected]


 124. Wilma skriver: 21 augusti, 2020

  PARIS
  Tjenis, kanske lite av en longshot men testar! Flyttade till Paris för några månader sen och det skulle vara SÅ kul att hitta lite svenska kompisar här. Jag är då 24 år, från Stockholm från början och flyttade pga kärleken som den klyschan man är. Ägnar mycket tid åt att dricka öl, promenera i parker, tråna efter fler plantor och att laga mat. Bor i 17:e men tar mig vart som, hänger en hel del i 9:e/République/Belleville.
  Om du vill ses på en kaffe eller öl så släng iväg ett mail till [email protected]
  Bisous!!


 125. Rosanna skriver: 21 augusti, 2020

  Hej! 😍
  Jag heter Rosanna och är snart 26 år gammal och bor i Stockholm. Jag arbetar heltid som djursjukskötare på veterinärklinik och älskar självfallet djur. På min fritid gillar jag att:
  Träna thaiboxning, yoga, vandra & campa i naturen, resa (innan covid), läsa böcker, film, laga mat och prata om spiritualitet och astrologi. Söker en likasinnad eller kanske min motsatts, vilket som. Ser fram emot att höra av er ❣️

  Kontakta mig på mejl: [email protected]
  Eller fb: Rosanna Holmström


 126. Emma skriver: 21 augusti, 2020

  GÖTEBORG

  HEJ! Är en glad 22-årig smålänning som flyttar till Göteborg om någon vecka för att plugga systemvetenskap. Har bott i Halmstad i ca 2 år nu och gjort lumpen och därefter jobbat som soldat i ett år men år SÅ taggad på att göra något helt nytt nu. Har inga vänner i Gbg så om du är sugen på att bara hänga, sträckkolla serier, dricka öl, laga mat, pyssla/måla, träna, ha pluggdejt, börja på någon ny aktivitet tillsammans?? osv osv osv. Hör av dig! Finns på insta: emmastrandberg98


 127. Maja skriver: 21 augusti, 2020

  MALMÖ
  Hej allihopa! Jag heter Maja, är snart 27 och bor tillsammans med min sambo, katt och valp. Har bott i Malmö i 2,5 år och har inte särskilt många ”egna” kompisar här utan crashar ofta min pojkvän när han hänger med sina kompisar och deras partners. Vill hitta ett eget gäng att hitta på saker med😌 Jag har ett nyfunnet intresse för padel, annars gillar jag att gymma, vara ute i naturen, öl och bara sitta och snacka strunt och äta god mat. Jobbar heltid måndag-fredag så har en del tid över om kvällarna och helgerna! Är någon taggad på att ses på en hundpromenad, en öl på Möllan eller upptäcka outforskad mark i/omkring Malmö – hit me up!💃🏼 Enklast att nå på instagram, majaengstroem, har dock privat konto så vet inte om det går att skriva då!


  1. Sofia skriver: 22 augusti, 2020

   Hej Maja, så kul att hitta en Malmöbo här! Jag är nyinflyttad, flyttade hit i Maj efter att ha jobbat utomlands i Libanon i 1,5 år. Nu jobbar jag i Köpenhamn men bor i Malmö och vill också hitta ett bra gäng här (fattar helt det här med att vilja ha eget gäng). Jag är 27 år, gillar att löpträna och vara ute i naturen (och en del gym på vintern haha). Vore super kul att testa padel, upptäcka naturen runt omkring Malmö eller ta en öl eller någon gång! Jag är inte så aktiv på insta, men du kan maila mig: [email protected]


 128. Louise skriver: 21 augusti, 2020

  GÖTEBORG
  Hej! Louise heter jag, 27 år och ursprungligen från Värmland men har de senaste 6 åren bott i Gbg! Trivs här men känns som att många av mina vänner har börjat flytta härifrån 🙁 Är utbildad miljövetare och har jobbat lite som det men kommer i höst att börja min master i geografi på GU. Gillar väl sånt som folk gillar mest – hundar, Italien, kaffe, indiepop, att gå på spelningar, dricka vin, leta loppisfynd, strosa runt i skogen etc! Hör gärna av dig om du vill ses på en fika eller nåt! louiselindenn på insta 🙂


  1. Caroline skriver: 23 augusti, 2020

   Hej! Caroline heter jag, är 28 år, och bor i gbg sedan 3 år. Jag är också utbildad och jobbar inom miljö, gillar djur och natur, gå på spelningar mm. Men har inte instagram! Kan jag maila dig? Eller om du vill så kan du maila mig på [email protected]. Hoppas vi hörs!


 129. Amanda lindström skriver: 21 augusti, 2020

  LUND/MALMÖ
  Hej!! Jag heter Amanda, är 23 år gammal och jobbar som journalist på Sveriges Radio. Flyttar till Lund i höst för att jag inte ville flytta tbx till sthlm (där jag är born and raised) nu när jag är färdigexad, för det känns ärligt talat lite för stressigt där?? Så jag sökte mig mot falafelns hemort Malmö, men hittade boende i Lund! Så där kommer jag att hänga i höst! Och i Malmö där jag jobbar. Så om du också är däromkring i höst borde vi verkligen hänga! Jag är ganska spontan och öppen av mig. Och typ lugn i mig själv men ändå sprallig som person? (Alltså ursäkta klychigheten, men hur skriver man ens sånna här inlägg!!) Gillar att va ute i naturen och äta mat (är sjuukt matnördig – ser alla matdokumentärer som jag kommer över och ska gå en matlagningskurs i ekologisk och vegetarisk matlagning på halvfart i höst!!). Gör också mycket yoga, dansar, ser på serier och försöker få mina växter att överleva. Och nu blir väl nästa projekt att måla om o inreda min nya lägga då! Hör av dig så ses vi på en kopp te, en promenad eller AW. Behöver inte vara så seriöst – vi provar! Skriv till Amanda Lindström på FB, jag är hon med grå hoodie o lundahuset i bakgrunden


 130. Emma skriver: 21 augusti, 2020

  OSLO
  Hej, jag heter Emma och är 24 år gammal. Jag bor i Oslo sedan ca 5 år tillbaka tillsammans med min pojkvän. Har som vana att träffa nya kompisar som tar sitt pick och pack och flyttar hem till Sverige igen, och har egentligen börjat bli för bekväm för att gå på nya kompisdejter hela tiden. Men samtidigt hade lite nya vänner varit på tiden!!!! 🤪
  Till vardags spelar jag helst fotboll eller dricker vin <333 tycker om att laga mat, läsa böcker och gärna chilla utomhus!

  Om någon skulle befinna sig i samma situation så skriv på instagram vetja?
  IG: Emmaperssoon


 131. Julia skriver: 21 augusti, 2020

  LINKÖPING
  Hej hej finisar! Mitt namn är Julia och jag är nyinflyttad till Linköping sen en vecka tillbaka. Jag flyttade för att börja studera civilingenjör. Kommer från början från Skåne och har superskön dialekt, lovar :)) jag är 23 år gammal och tycker om det mesta, har hållt på med hästar i 20 år (nu är dem dock sålda pga paus för studier på riktigt), älskar mat och dryck i alla dess former, tyckte om att läsa (de senaste åren har det mest blivit kurslitteratur) så hade GÄRNA varit med i en bokklubb så det kom igång igen. Tränar när jag känner att jag har tid men är hellre social än tränar så att säga. Odlar gärna men har numera ingen plats för det pga lägenhetslivet. Tror inte jag har mer att säga såhär spontant, ses gärna över kaffe, öl, promenad eller blir brevkompis med någon!
  Nås nog enklast på fb (Julia Kortz) eller Instagram (jjuliakortz)
  Allt gott!


 132. Lova skriver: 21 augusti, 2020

  LUND
  Hej! 21-åring som ska börja sin andra termin på läkarprogrammet här! Tycker om inredning och design (inge kul för studentplånboken aj aj aj), att vara ute i naturen och vandra, läsa (är dock kanske inte så ~bra~ på litteratur), dricka kaffe, laga mat ihop. Lär mig gärna mer om foto och friluftsliv och byggnadsvård och utforskar gärna mer av Skåne! Har du träningskort på Gerda vore det GRYMT om du kunde tänka dig att träna ihop nån gång för här har vi en som strugglar med motivationen hehe. Nåväl, om du också bor i Lund, eller i närheten av stan, och kan tänka dig att ses en stund – hör gärna av dig! Min mail är [email protected]. <3


 133. Ida skriver: 21 augusti, 2020

  MALMÖ
  Hallå! Ida heter jag och är 23 år gammal. Flyttade från Lund till Malmö i våras och saknar att ha vänner i närheten för att bara ta en promenad eller ett glas vin efter plugget. Pluggar 4:e året på LTH, gillar yoga, mina blommor, promenader ( speciellt i skogen) och har precis börjat spela beachvolley. En bokklubb eller kanske ha vinprovningar hade också varit kul!

  Hmm väldigt svårt att beskriva sig själv såhär. Hursomhelst, bara att höra av sig på fb: Ida Tisell eller mejl: [email protected] om du vill hänga!


 134. Lina skriver: 21 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hej alla fina Flora-läsare! Lina här.
  Jag är en 21-årig småstadstjej, som precis tagit mitt pick och pack för att studera journalistik i Stockholm. Stort fan av att ha mat i centrum när man hänger. Vill du leta efter det bästa kaffestället, ta ett glas öl/vin, laga lite god (vego)mat eller bara ta en fika? Räkna med mig! Eftersom jag är ny i stan så upptäcker jag gärna huvudstaden tillsammans med någon. En utflykt/promenad ut i naturen, gå på bio eller museum. Möjligheter är oändliga skulle jag säga.
  Förövrigt tycker jag mycket om att diskutera skrivande och annat kreativt, gå på yoga, baka bananbröd och snacka böcker. Ser att många är sugna på att starta en bokklubb och jag skulle gärna haka på den idén!

  Ni hittar mig på instagram: linaanderssn eller mejl: [email protected]

  Hoppas vi hörs! Tack o hej så länge!


 135. Asena skriver: 21 augusti, 2020

  GÖTEBORG
  Hej allihopa! Asena heter jag och är en 22-årig göteborgare som precis har börjat plugga digital marknadsföring. Har tidigare jobbat på intensiven och extraknäcker där vid sidan av studierna. Gillar att laga mat, träna, sträcktitta serier, umgås med vänner och har på senare tid hamnat i en riktig läsperiod där jag helst bara ligger hemma och läser så fort jag har tid över (så om någon har funderingar på att starta en bokklubb – hit me up!!) Ekar lite tomt nu när vännerna har flyttat till andra orter för att studera och träffar gärna lite nytt folk. Hör gärna av er om ni är sugna på att ta ett eller tre glas vin, prata politik, gå på promenad eller vad som helst! Ni hittar mig på asenakardas på IG


 136. Lovisa skriver: 21 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Heej!! Heter Lovisa är 21 år och bor på Södermalm i sthlm. Ska plugga en kurs på SU nu i höst och känner att det skulle va kul och träffa lite nytt folk! Tycker träning, matlagning, och att läsa är skoj men hittar gärna på lite vad som helst!! Skriv på insta eller skicka iväg ett mejl vetja!
  ig: lovisasjoholm
  [email protected]


 137. Matilda skriver: 21 augusti, 2020

  WASHINGTON D.C
  Långt bort, men here we go! Jag heter Matilda, är 26 år gammal och i februari tog jag mitt pick och pack och flyttade från Stockholm till andra sidan Atlanten till min kille! Jag känner ingen i den här stan, så jag är definitivt öppen för att skapa nya vänskapsrelationer 😊

  Jag är en lugn och introvert person som tycker om att hajka, gå på farmers market, rita/teckna/måla, laga mat och så vidare! Tycker även om att hänga på min balkong och dricka öl/vin och bara prata skit (Läs TRUE CRIME är ett stort intresse!!!). När det inte är rådande pandemi tycker jag om att gå på konserter, stand up, museum och liknande.

  Om du lever i Washington DC, hör av dig! 🥳 Skulle vara så kul!


  1. Loise skriver: 23 augusti, 2020

   Hej Matilda!!
   Jag heter Loise, är 22 år och tycker om samma saker som du. Jag flyttar till Washington DC den 23 september och träffas gärna!
   Heter loiselundgren på Instagram och samma på Facebook.


 138. Océanne skriver: 21 augusti, 2020

  GÖTEBORG!

  Hej!
  Jag är 24, jobbar med film och extrajobbar i second hand affär! Två av mina stora intressen tydligen! Men gillar även att gå ut o dansa på svartis, dricka öl, fika, laga middagar och prata om life! Lol! Hade varit så roligt att få lite nya gulliga kompisar i gbg som gillar o göra samma som mig. Skriv till min mail [email protected] så går vi på kompisdejt ❤️


 139. Emil skriver: 21 augusti, 2020

  GÖTEBORG
  Hej! Jag är en 31-årig bibliotekarie med svaghet för litteratur, självdistans, film, loppisar, natur och klättring. Tycker att gym, husdjur, drömtydning, energidrycker och köpcentrum är rätt ointressant. Befinner mig i en ständig jakt på bokklubbar, samtal bortom kallprat och gratis påtår.

  Heter emiloskarjohansson på Instagram.


 140. Rebecka skriver: 21 augusti, 2020

  UPPSALA
  hej hallå jag heter Rebecka och har flyttat tillbaka till Uppsala efter fyra år i Skottland rip. tyvärr bor ingen av mina kompisar kvar här, vilket är jättetråkigt pga extrovert. lite svårt att sälja in sig själv kanske men på fritiden gillar jag att laga mat, äta mat, läsa (joinar första bästa bokklubb tack), gosa med min hund, promenera, upptäcka nya platser och lyfta vikter. just nu fokuserar jag på att nå mitt goodreadsmål (har jobbat för mycket i sommar :/), lära mig att laga mat från Mellanöstern och inte blir utbränd från mitt jobb typ. vill också hinna öla på en uteservering en sista gång innan sommaren är över.

  fatta om en skulle få ihop ett fantastiskt kompisgäng eller iaf kompisar från en bloggs kommentarsfält? min ig är @beckatomasson (om du kommenterat här och är från Uppsala är det rätt hög chans att jag följt dig), email är rebeckatomasson(@)gmail.com och fb är Rebecka Tomasson. obviously.


  1. Sara skriver: 23 augusti, 2020

   Hallå hej, jag vill gärna bli din kompis! Bor i Uppsala sen flera år tillbaka och har nyligen börjat plugga till sjuksköterska. Tycker om att träna, skriva, läsa, hänga i naturen, dricka vin och snacka om allt möjligt. Jag är också skitrolig för övrigt, så let’s hang! Lägger till dig på insta ✌️ Heter saraviktoriiia där 🙂


 141. Madde skriver: 21 augusti, 2020

  GÄVLETRAKTERNA
  Hejsan! Alltid kul med lite fler vänner!! En 26-åring tjej som ska plugga till Kock i höst! Tycker om att göra lite allt möjligt så som – vandra/åka på utflykter/resor/friluftslivet, fotografera, filma, träna, laga mat, uppleva livemusik, film/seriemyskvällar, promenera, cykla, trädgårdsfixa, café/restaurang/barhänga! Har som sagt många intressen och är öppen för att testa på nya grejer! Mig finner ni på instagram: madeleneskitchen eller mail: [email protected] 👋🤩


 142. Caroline skriver: 22 augusti, 2020

  MALMÖ
  Åhh, vad kul detta lät! Jag heter Caroline, är 25 år gammal och hyffsat nyinflyttad i Malmö då jag föll pladask för en glad skåning.:) Känner mig dock lite ensam här ibland då alla vänner är kvar i min hemstad så vore kul att träffa lite nya människor här. Jag ser mig nog som en ganska kreativ person, tycker om att läsa, skriva, skissa m.m., men även mycket att träna och upptäcka nya platser. Jag har rätt svårt att sitta still, och vill alltid se nya miljöer. Jag är nog ganska blyg och stel i början när jag lär känna en person ärligt talat, men är egentligen mer av en pajas när jag väl är bekväm. Kan bara inte vara seriös då, det är ju mycket roligare att skämta, driva med mig själv (eller andra, fast inte elakt) och dansa sig fram… Fast samtidigt gillar jag också filosofiska diskussioner emellanåt, så jag är väl lite både och egentligen. Jag kan nås på [email protected] Ha det fint allihopa! ❤


 143. Sara skriver: 22 augusti, 2020

  GÖTEBORG

  Hejsan, roligt inlägg. Jag är 21 år och har precis flyttat hit med sambo. Om någon vecka börjar jag plugga kognitionsvetenskap på GU. Är inte den med flest intressen kanske men gillar att baka och laga mat samt skratta och dricka öl. Träffar gärna någon på en öl! @saraenneshelena heter jag på Instagram, skriv gärna!


 144. Sara skriver: 22 augusti, 2020

  GÖTEBORG
  Hej. Sara är mitt namn, är en aspirerande front-end utvecklare som tycker det hade varit kul att hänga med någon annan som är intresserad av programmering/webbutveckling. Är du en fellow utvecklare som vill sitta tillsammans och bygga kul grejer samt diskutera allt skoj med datorer; hör gärna av dig! I övrigt är jag en person som tränar styrketräning (hemma just nu), lyssnar mycket på musik, är 37 sans kids, gärna diskuterar politik/samhällsutveckling/människor, helst äter skräpmat, dricker öl/vin ofta och gärna, älskar djur (framförallt katter) och gärna hänger i naturen. Skriv till mig! [email protected]


 145. Tilda skriver: 22 augusti, 2020

  LUND
  Hallåhallå! Tilda heter jag, 21 år gammal. Jag har precis flyttat till Lund för att plugga, men tyvärr sitter jag fortfarande på en reservplats så just nu är planerna för hösten lite oklara. Men med en ny stad behövs massa nya vänner att lära känna. Jag är väldigt intresserad av mode och inredning, så att strosa runt i affärer är aldrig något jag säger nej till. Annars lägger jag även mycket tid på att måla, umgås med vänner, både med och utan en och annan flaska vin, samt matlagning. Är du redo att ta dig an en vilsen själ i Lund? Hör av dig.
  Finns på @tildafahlstedt


 146. Nellie skriver: 22 augusti, 2020

  HALMSTAD // Hej! Jag är en 25 år gammal nyexad lärare. Jag flyttade till Halmstad i början av sommaren och har precis påbörjat en tjänst här. Det skulle vara kul att träffa någon att hänga med utanför jobbet och hitta på allt möjligt med! Jag älskar att prova nya grejer, skapa och att quiza. Ta en kaffe/drink/promme med mig?
  Kontakta mig gärna via mail: [email protected]


 147. Filippa skriver: 22 augusti, 2020

  LINKÖPING
  Hejsan! Filippa heter jag, en skåning från Malmö på 20 år som precis har börjat plugga på Liu. Är helt ny till staden och ser fram emot att lära känna nytt folk här! Jag tycker om att dricka kaffe, måla, dansa, anorna middagar och ha vin/spelkvällar. Är du också nyinflyttad? Eller har du bott här längre och känner till de bästa ställena att hänga på? Låt oss hitta på något! Vi kan åka och bada, ta en öl, fika, bokhandla eller vad som helst.
  Min istagram är @filippaahjort, bara skriv;)


 148. Andrea skriver: 22 augusti, 2020

  MALMÖ
  Hallå! Andrea heter jag, är 27 år och Malmö-bo sedan ett år tillbaka. Älskar Malmö och känner mig äntligen hemma i en stad, men hade önskat mig ett lite större umgänge.
  Jag spelar fotboll i ett fantastiskt lag, tycker om inredning, musik, god mat och att dricka vin. Innan Corona tyckte jag om att gå på klubb, men har typ glömt hur det är 🙁
  Efter att ha fjällvandrat nu i sommar har jag fått för mig att jag ska bli en friluftsperson så snart kommer jag kanske lägga till ”naturen” på ”jag tycker om-listan”. Hade varit så kul med lite nya kompisar att hänga med! Skriv till mig på [email protected] eller andreaaekholm på instagram


 149. Stephanie skriver: 22 augusti, 2020

  KALMAR!

  hallå hej! en tjej på snart 23 år som heter stephanie här. skulle jättegärna vilja lära känna lite nya trevliga personer. tycker om skrivande, konst, film och att hänga runt på secondhand/loppis men även att bara umgås och prata om ingenting och laga god mat ihop. är ursprungligen från kalmar men planerar att flytta till göteborg under våren, så om någon vill hänga där då också, skriv!! puss hej! @stephanieholmberg på instagram <3


 150. Emelie skriver: 22 augusti, 2020

  GÖTEBORG!
  Jag är 30 år och 100% växtgäri! Gillar att hemmapyssla med små inredningsprojekt, dricka cava och analysera tinder-dejter, gå på loppisar/second hand, middagar, mitt-i-veckan-öl, konst, kultur. Vill hitta nya vänner att hänga med :))

  Lauraemelie på instagram
  Pusshej 🙃


 151. Johanna skriver: 22 augusti, 2020

  DALARNA (Mora)
  Hej! Johanna heter jag och bor i Mora i Dalarna och det vore jättekul att lära känna lite nya människor. Till hösten ska jag plugga genus och nationalekonomi på distans. På fritiden gillar jag att lyssna på poddar, läsa böcker, fika, träna och politik. Att åka tåg är också trevligt, så skriv gärna även fast du bor i en annan kommun i norra dalarna. Min mejl är: [email protected] eller insta: @johanna_karlen


 152. Fanny skriver: 22 augusti, 2020

  SKELLEFTEÅ
  Hello! Fanny heter jag, är 26 år och jag har bott i Skellefteå sedan i våras, innan dess bodde jag utomlands och i södra delarna av landet ett gäng år. Men nu är jag tillbaka i norra Norrland igen och det känns fint! Dock känner jag att jag har alldeles för få kompisar här uppe som gillar att läsa och typ diskutera(!?) haha. Så jag önskar starta en ny eller hoppa in i en befintlig bokklubb. Läser allt möjligt! Hör av dig till fannywik(a)hotmail.com


 153. Linnea skriver: 22 augusti, 2020

  GÖTEBORG/KUNGÄLV
  hej! Jag heter Linnea, fyller 21 i höst och bor 2 mil utanför gbg. Jobbar på postnord just nu men i januari ska jag börja plugga till att bli behandlingspedagog. Älskar filmer, populärkultur, second hand, böcker och sen kollar jag ju extremt mycket på youtube (tyvärr..) vill träffa några SNÄLLA som kanske vill bilda en bokklubb, ha middagar eller bara hänga såklart?
  hör av er till mig på ig, hillberglinnea, om det låter kul! pls!


 154. Inez skriver: 22 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hej alla nya potentiella vänner <3!
  Jag heter Inez, är 20 år och är uppvuxen och bosatt Stockholm. Jag har precis flyttat hemifrån till en liten mysig etta på söder och trivs så bra! På fritiden tycker jag om att promenera i parker, lyssna på Alex och Sigges podcast, läsa om favoritböcker (gärna något av Jonas Hassan Khemiri), titta på SVT dokumentärer, laga billig men god mat och prata om högt som lågt. Hade varit SÅ kul att kompisdejta i höst, kanske gå på promenad, ta en öl eller uppräcka en ny del av Stockholm?
  Om du är intresserad är det bara att dm mig på instagram där jag heter inezbilling
  Hoppas vi hörs, kram!!


 155. Hanna skriver: 22 augusti, 2020

  LUND/MALMÖ
  Hejhej!! Kul med nya kompisar! Jag heter Hanna, är 21 och bor i Lund (där jag även är född och uppvuxen) men pluggar just nu i Malmö. Tycker egentligen sånthär är lite jobbigt för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men testar ändå! Några saker som gör mig glad är: matlagning, muminmuggar, sol, promenader, blommor, växter, böcker, katter. Utöver det tycker jag även om att åka på utflykt, fota, kolla på serier, gå på bio och fika. Om det låter som sånt du också tycker är kul får du jättegärna skriva till mig på instagram! Där heter jag @hannaa.da (obs två a i slutet på hanna)


 156. Frida skriver: 22 augusti, 2020

  LUND

  Hallå! Frida heter jag, är nästan nästan 20 år och nyinflyttad i Lund från Sthlm för att plugga juridik till hösten. Brinner för jämlikhetsfrågor på globalnivå och för att äta ost i alla dess former. Gillar styrketräning, kreativt skrivande och att ta ett glas vin eller en kopp te och bara snickesnacka om allt mellan himmel och jord. Vore skoj att ta en öl med någon, då jag för tillfället inte känner en kotte i staden. Ska även sätta in en hormonspiral på tisdag så om någon har glädjehistorier får ni gärna dela dessa haha, då internet inte gjorde mig mindre nervös… @fridawennerfors på instagram om du vill höra av dig. 🙂


 157. Sally skriver: 22 augusti, 2020

  MALMÖ
  Hallå hallå! 😀 Sally heter jag och är en tjugofemårig skåning som pluggar sista året på socionomprogrammet. Är väldigt lättsam, ödmjuk och ofta nära till skratt. Jag tycker om att ta snackiga promenader/fika/middagar, dricka öl eller vin och träna (obs tkr det är kul men är inte gymmets största fan) eller laga samt äta najs mat. Tkr även det är kul med kläder, böcker och musik hehe 🙂 Är öppen för det mesta så bara hojta till om du/ni vill ses. sallymaric heter jag på insta <3!!!


 158. Alice skriver: 22 augusti, 2020

  LILLE FRANKRIKE
  Halli hallå!
  Jag heter Alice, är 23 år och har precis flyttat till Lille med min kompis Sandra för att plugga marketing en termin. Vi kommer tyvärr inte lära känna så mycket folk i vår skola pga distansutbilning och är därför väldigt intresserade av att hitta folk på andra vägar. Heter alicepetronella på instagram, bara att skriva om man skulle bo i Lille eller i närheten och är sugen på barhäng eller annat mysigt!
  Kramar:))


 159. Ellinor skriver: 22 augusti, 2020

  JÖNKÖPING
  Hej! Ellinor heter jag, är 26 år och flyttade från Mölndal till Jönköping förra året. Tillbaka till Småland där jag kommer ifrån. Här bor jag i lägenhet med katt och kille, men drömmer om hus med trädgård och djur. Skulle gärna vilja lära känna lite nya kompisar!! Jag älskar odling, vin, utflykter, loppisar och att måla. Jobbar som landskapsingenjör. Hade varit kul att ta en öl med någon! Min mail är [email protected]


 160. Rebecka skriver: 22 augusti, 2020

  PARIS

  Flyttar till Paris för jobb om en vecka och letar folk att upptäcka stan med! Är en levnadsglad snart 27-årig civilingenjör från Stockholm. Kommer bo i 1a arrondissementet.

  Vill du mötas upp för en öl eller annan kul aktivitet så skriv till mig på Instagram @rebeckamarklunds

  Hoppas vi hörs!


 161. Signes skriver: 22 augusti, 2020

  STHLM

  Kan inte någon skapa typ en FB-grupp för de som är sugna på att hänga i Sthlm? Så många som ör sugna på ett gäng men känns så svårt att synka när alla kanske svarar på olika annonsen! Jag vill men är oteknisk och kanske lite blyg 🙁 <3


 162. Madeleine skriver: 22 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Jag är 28 år gammal och söker nya vänner här i huvudstaden. Är en nyexaminerad kommunikatör som älskar kreativitet och skrivande. Gillar skogspromenader, museum, långa samtal över kaffe/vin och att hålla mig om uppdaterad om omvärldsnyheter och politik. Söker någon i min egen ålder som också känner sig ensam i mellan åt. Adda @maddemadd på Instagram. Kram!


 163. Jenny skriver: 22 augusti, 2020

  GÖTEBORG
  Hej! Jag heter Jenny, är 19 år och nyinflyttad från Falun för att plugga till lärare på GU. Jättekul att vara i en ny stad, men det skulle såklart vara ännu roligare om jag fick lära känna lite folk! Tycker om att läsa, kolla i second-hand affärer, måla och gå på museum 🙂 Skulle vara jättekul att ta en fika eller nåt någon dag! Hör gärna av dig till mig på insta: jennyryttare
  <3


 164. Julia skriver: 22 augusti, 2020

  LISSABON
  Hej! Jag är 28 år och bor i Lissabon sen 3 år tillbaka. Tycker om att bo här men ända sen jag flyttade hit har jag haft lite svårt att skaffa ”långsiktiga” vänner (eftersom folk tenderar att bo här kortare perioder). Söker efter nån som bor här permanent och som kanske både gillar att springa, yoga och cykla och sånt men som heller inte bangar på att gå ut och dricka öl. Men du får helst inte döma mig för hårt över att jag smiter hemåt vid 1-2 tiden när natten annars precis börjat i Lissabon.

  Letar du också efter en ny kompis? Skriv till mig på Instagram @juliakristina eller på [email protected]


 165. Carolina skriver: 22 augusti, 2020

  HELSINGFORS
  Halloj!
  Heter Carolina, fyller 24 i höst. Ja älskar att dansa, laga mat, gå på konserter, mysa, dricka té o långa diskussioner. Gillar att vistas i naturen o resa och upptäcka nya ställen.

  Söker vänner som vill gå på evenemang, ha spelkvällar, gå på öl eller bara höstmysa. Är öppen för allt möjligt. Hör av er om ni vill hitta på nåt skoj! 🙂 Instagram: caroo.hh


 166. Julia skriver: 22 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Halloj!
  Jag är en 22-åring som för ett år sedan flyttade från Jämtland ner till huvudstaden tillsammans med min pojkvän för att börja plugga. Eftersom han fått jobb på annat håll och jag numera bor själv känner jag att det skulle vara roligt med lite fler kompisar! På fritiden älskar jag att sticka eller pyssla med något kreativt och söker därför efter fler stickare där ute som vill ses, dricka vin, hänga och sticka (eller bara skapa i allmänhet) Även om du inte är en stickare så hör av dig! Hur mysigt med spelkvällar eller bara allmänt härliga häng där man kan diskutera allt mellan himmel och jord och pyssla med lite allt möjligt!

  Om du kände igen dig i detta så skriv på Instagram eller Facebook vettja!
  Heter @juliastigenius överallt! Hoppas vi hörs!


 167. Maya skriver: 22 augusti, 2020

  STOCKHOLM men också CYBERSPACE
  skulle hemskt gärna vilja ha lite nytt i instagramflödet, letar efter saker som inspirerar och gör mig glad, gillar överlag kontakten man kan lyckas skapa över intranätet. Själv är jag en konststudent som jobbar konsthall och umgås med mina underbara vänner, det och barhäng samt annat delas på min insta. Jag läser att många har tagit sociala medie-paus, låter nyttigt osv men om det är någon själ där ute som vill www-umgås så finns jag på @adlermaya


 168. Moa skriver: 22 augusti, 2020

  BERLIN

  HEJ! Moa heter jag och är 20 år gammal. Från och med mitten av september bor jag i Berlin och ska plugga tyska där. Jag ska flytta dit med en kompis men utöver det känner jag egentligen ingen där så vill gärna träffa lite nya människor. Jag tycker om att hänga med vänner, konst, spela padel och lite vad som egentligen.
  Skicka ett DM till mig på instagram: moalagergren


 169. Moa skriver: 22 augusti, 2020

  VÄSTERÅS
  Hej alla godingar!! Jag heter Moa och är 24år gammal. Ursprungligen från Halmstad men nu har jag landat i gurkstaden(?). På somrarna jobbar jag på kollo på barnens ö, det älskar jag!!! Så kan väldigt många roliga och tokiga lekar, som kan vara bra icebreakers för oss om det skulle bli stelt (Inte för att jag tror att det kommer ske, alla här inne verkar så himla mysiga och roliga så tror det kommer bli toppen, uppskattar verkligen dessa inlägg! Men om, så har jag lite ess i rockärmen) Iaf, jag tycker om att dricka te, kolla om friends, läsa böcker, bada!! hitta på äventyr, diskutera saker mellan himmel och jord och jag vill gärna få in mer äventyr i vardagen.
  Jag kommer börja plugga folkhälsovetenskap nu i höst på Mdh, det blir spännande och jag har precis adopterar en 6årig kanin som heter Bingo, oteeroligt gullig.
  Hör av mig till mig om ni vill, har bojkottat instagram men min mail är: [email protected]
  KRAM <3


 170. Madeleine skriver: 23 augusti, 2020

  MOTALA/LINKÖPING
  Hej hallå! Madeleine heter jag, är 27 och bor i en liten stad en bit från Linköping. Eftersom typ alla mina vänner flyttat härifrån till storstan (eller lever familjelivet här) så letar jag efter någon/några roliga att hänga med! Känner att jag just nu mest jobbar och sen händer det inte så mycket mer.
  Är ett stort fan av serier, filmer och böcker men hade jättegärna läst mer så bokklubb – absolut! Musik är ett annat stort intresse så är det musikquiz någonstans så vinner vi lätt!
  Älskar mat (för vem gör inte det) och secondhand shopping och loppisar.
  Är väldigt spontan och hänger med på det mesta. Hade allra helst velat bo i London och levt livet så om du delar samma dröm så borde vi bli roomies (typ nu. Får man flytta nu ens? skitsamma vi gör det ändå)

  Hoppashoppas det finns någon som tycker det vore kul o ses! Man når mig lättast på instagram @madderydholm
  POK <3


 171. Wilma skriver: 23 augusti, 2020

  LUND!
  Hallå! Wilma heter jag, är 20 år och återvänder snart till älskade Lund för min tredje termin där. Jag gillar att pyssla med växter, vara ute i naturen, dricka vin, äta ost, spela sällskapsspel och bara hänga! Vore jättekul att lära känna lite nytt folk i höst, så om det låter kul så hör gärna av dig på instagram, jag heter wilmawestman där. Går också superbra att skicka ett mail till [email protected], om du föredrar det. Hoppas vi hörs! 🙂


 172. Felicia skriver: 23 augusti, 2020

  UPPSALA
  Hej! Felicia heter jag, är 20 år och ska plugga psykologi i höst. Flyttade nyligen från Stockholm till uppis för att bo med pojkvännen, och saknar vänner i närheten att hänga med. Gillar långpromenader och pubrundor, men ses lika gärna på fika eller pluggträff. I övrigt spenderar jag orimligt mycket tid på att kolla matbilder på insta, och har någon vag ambition att förbättra mina fotograferingskunskaper.

  Vore kul att hitta någon som har lite mer koll på stan, men minst lika roligt med någon lika vilsen som jag att irra runt i studentlivet med;) Hittas på insta som @fel.iciak


 173. Sofia skriver: 23 augusti, 2020

  LULEÅ,

  Hejsan!
  Jag flyttade till norrbotten från Stockholm för cirkus 3 år sedan och längtar efter ett socialt umgänge. Är intresserad av djur, konst,natur , fina byggnader ,musik , sport samt att diskutera alla möjliga samhällsfrågor och mkt annat. Jag har pluggat alldels för mkt totalt 7-8 år 😅 lite vilsen och rastlös helt enkelt.
  Håller tummarna att det finns en/flera potentiella kompisar i närområdet 😄


 174. Ebba skriver: 23 augusti, 2020

  Stockholm
  Hej! Mitt namn är Ebba och jag är 24 år. Jag har precis flyttat till Stockholm för att jobba efter ha pluggat i Lund och vore jättekul att lära känna lite tjejkompisar/skaffa ett tjejgäng här. Jag gillar att träna, dricka vin, långa middagar, gå ut och dansa, läsa böcker, gå på musikaler/konserter, spela sällskapsspel, kolla film/ tv-serier, gå på utflykt m.m., jag hänger med på det mesta helt enkelt! Hör gärna av er på antigen facebook Ebba Walldnö, instagram ebbawalldno eller mail [email protected]live.se. Hoppas att vi hörs, kram! 🙂


 175. Elin skriver: 23 augusti, 2020

  HÄRNÖSAND/SUNDSVALL
  Hej du! Elin heter jag och är 25 år. Efter att ha läst en kandidat i miljövetenskap har jag precis flyttat hem till Härnösand. Min partner har börjat plugga i Sundsvall vilket innebär att jag kommer vara där en del. Nu letar jag efter någon/några att hänga med då majoriteten av vännerna har flyttat härifrån. Jag tycker om det vanliga som att läsa och kolla serier. Gillar även om att vara ute i naturen och att gå i secondhand butiker. Har du lust att ta en öl/fika eller hitta på något annat? Jag är öppen för det mesta! Hör gärna av dig till mig på instagram: elinsjodin_ eller mail: [email protected]
  Vi hörs!


 176. Sofia skriver: 23 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Halloj! Jag heter Sofia, är 24 år och har precis flyttat till storstan! Jobbar som jurist och på fritiden tycker jag om att hänga med kompisar, gå skogspromenader/hajka, kolla på chick flicks, gå på konserter, spela sällskapsspel och dricka bubbel. Älskar att upptäcka nya saker och är sjukt tagg på att upptäcka Stockholm! Träffas gärna för sällskapsspel, gå på loppis/second hand, gå på evenemang, ta en AW eller något annat kul! Min insta är @jsofiablixt. Kram <3


 177. Simona skriver: 23 augusti, 2020

  LINKÖPING
  Hejsan alla fina<3
  Bor i Linköping sen ett tag tillbaka och pluggar till läkare. Gick nyligen ur ett långvarigt förhållande och söker nya härliga personer att hänga med!!!

  Jag gillar att läsa böcker, gå runt i secondhandbutiker, fota, fika, öla (!!!), pyssla, sjunga (dåligt) till bra låtar, diskutera världsnyheter/politik/relationer, laga god mat (hemlagad pizza, risotto etc) och älskar att bada och basta! Vill gärna starta filmklubb/bokklubb så hit me up;-)

  Puss och kram<3
  @ simonalazarevic heter jag på insta!


 178. Olivia skriver: 23 augusti, 2020

  GÖTEBORG!
  Hejhej! Heter Olivia, 23 år och har bott i Göteborg sen början på sommaren. Ska börja plugga Geografi nu nästa vecka (läskigt!) och letar efter lite nytt folk. Kanske en pluggdejt att peppa varandra? Annars skulle det vara mysigt laga (vego)mat, gå ut i skogen och grilla, paddla kanot eller typ testa på något nytt som klättring? Gillar också att fota och lite artsy stuff som att virka och väva. Finns på insta @eholiviastrom bara att skriva där <3


  1. Olivia skriver: 23 augusti, 2020

   glömde det viktigaste!! Jag och min roomie skulle också vilja starta en bastuklubb och under hösten/vintern börja kallbada. Så om någon är på att basta, öla och bada iskallt så skulle det vara superkul <3


 179. Julia skriver: 23 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Halloj!:-)
  Jag är en 22-åring som för ett år sedan flyttade från Jämtland ner till huvudstaden tillsammans med min pojkvän för att börja plugga. Eftersom han fått jobb på annat håll och jag numera bor själv känner jag att det skulle vara roligt med lite fler kompisar! På fritiden älskar jag att sticka eller pyssla med något kreativt och söker därför efter fler stickare där ute som vill ses, dricka vin, hänga och sticka (eller bara skapa i allmänhet) Även om du inte är en stickare så hör av dig!! Hur mysigt med spelkvällar eller bara allmänt härliga häng där man kan diskutera allt mellan himmel och jord och pyssla med allt möjligt!

  Om du kände igen dig i detta så skriv på Instagram eller Facebook vettja! Heter @juliastigenius överallt! Eller på mejl, [email protected]! Hoppas vi hörs!!


 180. Carro skriver: 23 augusti, 2020

  STOCKHOLM

  Hej på er!!!! Jag heter Carro och är 22 år gammal! Tycker mest om att njuta av livets goda ting dvs mat och dryck i alla former och musik!!! Dansa! Kramas! Prata!!! Ni fattar. Skulle mer än gärna ha lite roliga sammanhang i höst, stort som smått! Hör av er på carolinanderssons @insta

  Ta hand om er!!!! Puss kram xxxxx


 181. Karin skriver: 23 augusti, 2020

  GÖTEBORG

  Hej!
  Jag heter Karin, är en 36-årig ung tant som bor i Härryda kommun med sambo, katt och massvis med gröna växter. Läser för närvarande strökurser på univeritet i väntan på att komma på vad jag ska satsa på för utbildning. Växter och böcker är mitt liv, tycker också mycket om att dricka te, baka, titta på serier, måla och lösa korsord. Är inte speciellt intresserad av träning, barn eller utgång. Hör av dig så tar vi en fika! Mail: [email protected], Instagram: karinraneklint


 182. Amandanouw.com skriver: 23 augusti, 2020

  UMEÅ

  Hej! Mitt namn är Amanda, jag är 24 år i höst och inne på mitt fjärde år som Umebo. Jag är en föredetta längdskidåkare som numera är en hobbyklättrare och padelentusiast. Vidare är jag en självutnämnd hobbykriminolog och naturen ligger mig varmt om hjärtat. Jag skriver när jag inte har skrivkramp, har alltid hörlurarna med mig och skrattar. Efter examen i Idrottsmedicin saknar jag att vara en del av ett sammanhang då alla bekanta ansikten lämnat och det är så himla svårt att spela sällskapsspel ensam. Jag hoppas och tror det finns någon som får Umeå att blomma igen!!

  Fridens,
  @amandamattssn


 183. Alva skriver: 23 augusti, 2020

  Hejhej! 🙂
  Jag heter Alva, är 22 år gammal och pluggar HR i Linkan sedan ett år tillbaka 🙂 Jag är svinsugen på att träffa lite nya sköna och gulliga personer att hänga med! Jag gillar böcker, djur och öl. Tycker även om att laga mat (!!) promenera, gå på bio och bada! Om någon är sugen på att göra något av ovanstående (eller något annat, är verkligen down för lite vad som) så hit me upp! :))) Jag heter @alvahowing på instagram, annars mail; [email protected]


  1. Karro skriver: 11 september, 2020

   Halloj! Jag pluggar också i Linkan, fast till sjuksköterska, och är också sugen på att träffa nya personer 🙂 Älskar kaffe, promenader och bara att allmänt hänga med sköna människor. Har lagt till dig på Instagram (@karolinakjellin). Hör av dig om du vill ses!


 184. Alva skriver: 23 augusti, 2020

  LINKÖPING

  Hejhej! 🙂
  Jag heter Alva, är 22 år gammal och pluggar HR i Linkan sedan ett år tillbaka 🙂 Jag är svinsugen på att träffa lite nya sköna och gulliga personer att hänga med! Jag gillar böcker, djur och öl. Tycker även om att laga mat (!!) promenera, gå på bio och bada! Om någon är sugen på att göra något av ovanstående (eller något annat, är down för det mesta) så hit me upp! :))) Jag heter @alvahowing på instagram, annars mail [email protected]


 185. Ellen Eriksson skriver: 23 augusti, 2020

  LINKÖPING
  Hejsan!
  Jag heter Ellen, är 19 år och nyinflyttad från Falun för att läsa en kurs på universitetet, jobba litegrann och upptäcka en ny stad. Känner inte en kotte än så det vore superkul med lite kompisar! Jag tycker om att träna, vara ute i naturen, laga mat, sträckkolla serier och fika på mysiga cafeer. Skriv gärna till mig på instagram, där heter jag @ellenerikss0n så kanske vi kan hitta på något! Jag är öppen för det mesta 🙂 KRAM


 186. Klara skriver: 23 augusti, 2020

  MALMÖ
  Hej!!!!! 25år från Stockholm! När jag inte jobbar klappar jag hundar, pysslar och går på secondhand-rundor. Många gulliga kompisar lämnar Malmö denna höst och nu vill jag träffa nytt folk att dricka kaffe och öl och dansa med. Kanske börja på keramik ihop eller cykla till något fält och sno blommor. Hörs på Insta @klaram och berätta om ditt senaste loppisfynd!


 187. Carolina skriver: 23 augusti, 2020

  BRYSSEL
  Jag heter Carolina är 28 år och bor stadigvarande med pojkvän och hunden Harry, en cairn terrier, i Bryssel. Jag jobbar som doktorand inom förnyelsebar energi så jag kan go on forever om forskning, solceller, elbilar och grön politik. På fritiden gillar jag att hänga med min hund i naturen, skrota runt i loppis/antik/designaffärer, laga vegokäk, åka tåg och lyssna på poddar mm. Drömmer om att prata flytande franska, bli aerobicsinstruktör och köpa ett hus på landet. Hade gärna träffat någon ny kompis i Belgien med omnejd. Hör av dig om du finns därute! carolina.koronen[at]gmsil.com


 188. Linn skriver: 24 augusti, 2020

  – SEOUL –
  Hej! Mycket long shot – är det någon som bor/pluggar i Sydkorea?

  Född och uppvuxen i Sthlm. Pluggat juridik (England + Lund) och jobbar nu i non-profitsektorn (mestadels research) ang frågor om hållbarhet/företags inverkan på planeten etc. Har flyttat runt relatvit mycket sedan 2010 pga plugg/jobb/*kärleken*. Träffade min snubbe för ca ett decennium sedan (sjukt!?) och bor nu mer eller mindre i Korea- dvs hans hemland. Skulle vara suveränt att hitta någon att hänga med över ett glas/en fika, öva koreanska och gå på museum (när de öppnar igen). Är även öppen för att bli penpals – gör folk (läs unga) ens sådant idag!?/mvh 90talsbarn.

  Gillar konst (läste konsthistoria på SU innan juridiken tog överhanden), allt som är surt i godispåsen, dricker oklart mycket kaffe, läser oftast flera böcker samtidigt men avslutar dem sällan (tyvärr), stort djurintresse, kan inte gå förbi en loppis/secondhandbutik utan att gå in, *gör listor*, gillar morgonar bättre en kvällar, kollar gärna på skräck och ritar (läs kluddrar) gärna.

  Hör av dig! 🙂
  Email: [email protected]


 189. Mikaela skriver: 24 augusti, 2020

  ( GÖTEBORG ) Hallå där! Mitt namn är Mikaela Palmeby och fyller 23 i höst. Jag har bott i Göteborg 1 år nu och känner att jag vill skapa nya kontakter/vänner. Jag har tyck det har varit lite svårt pga corona. Jag studerar till Sommelier just nu och har en konstbakgrund inom studerandet. Älskar att gå på äventyr, i naturen främst, sticka, laga mat(vego), ta några glas öl/vin sitter inte fel men vill gärna hitta vänner som man också kan vara nykter med. Skulle bli jätteglad om nån skrev 🙂
  Insta: mikaela.p


 190. Madeleine skriver: 24 augusti, 2020

  MALMÖ
  Hej! Jag heter Madeleine och är 26 år och nyinflyttad till Malmö. Flyttade tillbaka till Sverige i julas efter 5 år i NYC och Grekland men börjar plugga utvecklingsstudier i Lund nu i höst och kallar därför Malmö hem nu! Och jag skulle så gärna vilja träffa lite nya vänner i den nya staden. Jag tycker om att vandra runt (typ bästa sättet att upptäcka en ny stad på), dricka kaffe, olika kulturer, mat från mellanöstern, second-hand, live-musik, och böcker. Skulle också älska en bokklubb!
  Hör av dig om du vill ha en ny kompis att hänga med i Malmö 🙂

  Email: [email protected]
  Instagram: mlojander


 191. Elin skriver: 24 augusti, 2020

  LINKÖPING
  Hej!!! Jag heter Elin, är 24 och flyttade precis som många till Linköping för plugg! Känner ca ingen här och det skulle jag såklart vilja ändra på. Bodde fram tills ett år sen i Seoul, Sydkorea och jobbade med marknadsföring + pluggade koreanska men nu har jag bytt spår och pluggar sociologi. Tycker det är kul med foto, film, ytliga grejer som hudvård och smink och inredning! Gillar också vinhäng, fikahäng, second hand- häng, vadsomhelst-häng! Försöker också sakta men säkert förverkliga mina löpardrömmar. @elinbrgman på Insta och mail [email protected]! Kram!!!


 192. Indra skriver: 24 augusti, 2020

  BORÅS
  Hej! Jag heter Indra och är 19 år och ska flytta till Borås. Ska plugga till förskollärare på borås högskola nu till hösten. Och skulle gärna vilja träffa nya vänner i den nya staden jag ska flytta till. Jag älskar att upptäcka nya saker, dricka kaffe, äta massor av mat, second hand shopping, gå på konserter.
  Så hör av dig om du vill ha en ny kompis att hänga med i Borås
  Instagram: Indrasavje
  Mail: [email protected]


 193. Freja skriver: 24 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hej! Är kanske lite sen på bollen men jag heter Freja och är 25 år gammal. Har precis flyttat tillbaka till Stockholm efter att ha pluggat till kommunikatör i tre år i Lund och är pepp på att lära känna lie nytt folk. Gillar att fotografera, laga vegetarisk mat, promenera, dricka vin, testa nya restauranger, upptäcka nya platser, se på ohälsosamt många serier, gå på museum med mera! Slidea in ett dm på instagram vettja, @frejanilssons heter jag där!


 194. Elin skriver: 24 augusti, 2020

  JÖNKÖPING
  Hej!! Elin heter jag och är en 23-åring från Göteborg som precis har flyttat till Jönköping för att plugga. Tyvärr är majoriteten av mina föreläsningar på distans och jag känner ingen i den här charmiga staden sen innan. Vilket har resulterat i väldigt mycket fritid som jag vill fylla upp med kompisdejtande! Tycker om att dricka bubbel och äta salt- och vinägerchips, dricka kaffe på mysiga kaféer, titta alldeles för mycket på tv-serier av väldigt varierande kvalité och klappa gulliga hundar. Har tidigare jobbat som barista i gbg och pluggat Japanska i Tokyo.
  Hör av dig om du vill hänga!
  Instagram: elinfilippa_


 195. Jessica skriver: 24 augusti, 2020

  LINKÖPING

  Tjena! Jag är en tjej på nyss fyllda 24 år som vill utöka min vänkrets i Linköping. Pluggar till ämneslärare och gillar att läsa, snacka populärkultur, samhällsfrågor, hudvård och allt mellan himmel och jord från pasta och fjällvandringar till hur man gör en riktigt nice drink! Hänga, dricka vin, spontana tjejkvällar, träning, eller en bokklubb- är öppen för det mesta! Hör av dig/er (gärna på insta @jessicaajansson) om ni vill ses för prestigelöst häng lite då och då där ingen press finns. Vore kul att ha ett litet tjejgäng för tjejhäng här i linkan! 🙂


  1. Elin skriver: 25 augusti, 2020

   Hej! Är också på jakt efter fler kompisar i Linköping. Tror vi har lite samma intressen, läser mkt och har fått ett nyvunnet intresse för fjällvandring haha. Är 26 och pluggar systemvetenskap + jobbar som bibliotekarie. Tyckte det lät nice med tjejhäng, har inte insta men du får jättegärna maila på [email protected] 🙂 Eller skriva på messenger!


 196. Rebeccaspaceherosuits.webblogg.se skriver: 24 augusti, 2020

  KÖPENHAMN:

  Rebecca heter jag, 27 år gammal och har bott i Köpenhamn de senaste 3,5 åren. Jag gillar vin, att fotografera, läsa böcker, lyssna allt för mycket på poddar om amerikansk politik och gå på bio. Mat är ett av mina största intressen och behöver en buddy som också gillar det. Så om det är någon som vill möta mig i Köpenhamn, dricka lite härligt naturvin och äta gott så skriv! Antingen på instagram: spaceherosuits eller på min mail: [email protected]


 197. Malin skriver: 24 augusti, 2020

  MALMÖ!

  Hej!
  Jag är 27 år (men höll på att skriva 25) och bor ihop med min tjej och vår katt i Malmö. Jag har bott i Skåne sedan 2015 men är född och formad i Kiruna! Jag flyttade till Skåne (Landskrona först) för att läsa ett projektår på en skrivarlinje. Och det är en stor del av vem jag är, alltså mitt skrivande. Det är viktigt för mig. Utöver det pluggar jag till gymnasielärare, lagar mat (gillar!), tittar serier, läser böcker och hänger med folk jag gillar. Jag vill dock gärna ha fler vänner i Malmö!
  Med mina vänner gillar jag att prata om saker och ting, gå på bio, fika, öla, äta middag etc. etc.

  Ni får gärn kontakta mig på instagram, där heter jag det mkt inspirerande namnet: @malinnnnn

  P&K

  PS. Säger inte nej till en bokklubb


 198. Elsa skriver: 25 augusti, 2020

  KARLSKRONA

  Hej! Jag heter Elsa och har precis flyttat hit för att förhoppningsvis jobba, men jag känner ingen och jag behöver kompisar!!!!! Jag e 20 år och förra året gick jag en skrivarlinje på folkis!!! Så tkr om att läsa och skriva, men också att laga god middag och dricka öl, helst sur, och sånt där MYSIGT. Och bada. Jag älskar att bada. Nej men jag e KUL, jag lovar, så hör av dig!!!! KRAM

  Antar att d e lättast på Instagram hahah? @elsamatildai och har du inte Instagram eller så så kan du ju skriva här bara


 199. Cece skriver: 25 augusti, 2020

  Nya Zealand (Queenstown)

  Letar efter kompisar att snacka svenska med! Jag gillar att snowboarda, hikea, dricka kaffe, köra yoga och massa andra saker! Skicka email ifall du finns i närheten eller ifall finner dig själv i samma situation och vill bli brevvän:))

  cecilia.lasson @ hotmail.com


 200. Bob skriver: 25 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Är snart 27 år och har stött ifrån mig många av mina gamla vänner pga jag är trött på brölande mansbebisar som aldrig tar tag i sina liv. Jag jobbar heltid och har lite tid för nöje, men jag längtar efter en ny väninna att prata med och dansa med och dricka bubbel med. Det är såklart en fördel om du är skorpion men du får gärna vara skeptisk till astrologi också, det är nästan bara ett plus då jag själv inte tror på magiska stenar och sånt (är dock romantiskt lagd och har en hjärtformad rosenkvarts runt halsen). Är rätt så öppen av mig, vi måste inte tycka lika om allt. Har gått några skrivarlinjer och saknar att gå på typ poesiuppläsningar men har ingen att gå med. Alla känns så unga och litterära och jag känner inte att jag passar in i det, ändå dras jag till det. Det konstnärliga. Jag är mer en lyssnare än en pratare och har väldigt ”högt i tak”(mentalt alltså, jag bor tyvärr i en källare) så mig kan man prata med om det mesta. Dömer dig inte. Samlar på påfåglar och älskar synth och chips!

  Mejl: [email protected]


 201. Daniel skriver: 26 augusti, 2020

  BARCELONA

  Heeej, är 21 år och flyttar ner till Barcelona för att plugga en utbytestermin. Hade varit superkul att träffa någon och hitta på vad som egentligen. Gillar ju framförallt att ta ett glas vin haha. Bara att skriva på instagram @danielbertlin om man vill snacka lite! :))


 202. Ingrid skriver: 27 augusti, 2020

  MALMÖ

  Jag heter Ingrid och flyttar till Malmö nästa vecka! Woop woop!
  Jag älskar dagsljus, hav och att vara i naturen men samtidigt är en kopp kaffe på café otroligt göttigt.
  Jag tycker om att vågsurfa men gör det tyvärr för sällan. Jag har inställningen att det bara finns väder, inte bra eller dåligt sådant – älskar vind, väder, regn och allt.
  Promenader, att träna, fika och kallbada. Och fotografi! Gärna analogt fotografi!
  Jag vill bada, promenera, fika, hänga, se film, äta och laga god mat och skratta. Och det vill väl du också? Skriv till ingbergman på Instagram så styr vi upp att ses!


 203. Lova skriver: 27 augusti, 2020

  MALMÖ
  Hej! Jag heter Lova, är 23 år gammal och bor i Malmö sen början av sommaren. Om en vecka börjar jag plugga littvet i Lund efter att ha pluggat skrivande och franska i typ tre år (nu ska det bli en kandidat av det hela haha). Förutom att läsa och skriva gillar jag att laga mat, dricka öl (och min nya upptäckt vermouth), spela kort, sy kläder, kolla på och prata om tv-serier, gå på museum, handla på loppis och hänga med min rumskamrats corgi <3 Det vore fint att träffa fler vänner här i Malmö (som inte bara är via min kille)! Ses gärna på en öl eller fika eller promenad med tidigare nämnd vovve! Jag finns på instagram @lvrdn_


 204. Mia-Lina skriver: 27 augusti, 2020

  UMEÅ
  Hallå hallå! En (snart) 24 årig finlandssvensk som bott i Umeå i 3 år och har precis tagit examen inom kulturentreprenörskap. De flesta av mina vänner har flyttat härifrån och jag har varken fått tag på jobb eller blivit antagen till utbildning och känner att jag behöver en extra knuff för att hitta nya bekanta! Jag tycker mycket om att prata och filosofera, läsa böcker och skriva, uppleva kultur, lyssna på musik<3 och röra mig ute i naturen. Jag sysslar gärna med yoga och motion men försöker få kläm på det fortfarande, kanske vi kan motionera tillsammans? Har även stort intresse för inredning, mode och second hand etc. Jag har också nyligen fått tinnitus och det gör att jag ofta får avstå från att följa med på spelningar/festival/nattklubbar med vänner, men jag vill ju såklart fortfarande umgås och göra kul grejer ändå utan risk för att trumhinnorna ska sprängas. Är därför ett stort fan av bokklubbar, drinkkvällar hemma, quiz på någon pub eller gå ut och äta! Dansa kan man också göra i någons kök en lördagkväll. Ni hittar mig på instagram: mialina.j


 205. Vendela skriver: 27 augusti, 2020

  MANCHESTER
  Hej! Vendela heter jag och är 27 år. Har bott i Manchester sen 2018 med min brittiska pojkvän och kommer från Linköping. Älskar second hand shopping, matlagning, läsa, kaffe i mängder, vara ute i naturen, etc etc! Vill gärna lära känna fler, gärna här i Manchester men även ni som bor på andra platser i England 🙂 Heter Vendelamy på instagram


 206. Emmy skriver: 27 augusti, 2020

  GÖTEBORG
  Hej! Hoppas att jag inte är för sent ute nu 🙂 Emmy heter jag, är 29 år och bor i Lunden.
  Jag tycker om att vara i naturen, älskar växter, gillar att läsa, loppisfynda och mycket mer. Arbetar på Göteborgs Universitet och försöker hålla ordning på ekonomin åt ett gäng galna forskare 🙂
  Jag har nyss avslutat ett långt förhållande så jag behöver fylla min fritid med något nytt och det hade varit fint att träffa nytt folk 🙂 Är därför mycket taggad på bokklubb eller att hänga och hitta på något annat! Jag nås på insta @larssonemmy eller [email protected]
  Kram!


 207. Rebecca skriver: 27 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hejsan! Rebecca heter jag och tycker det är SÅ läskigt att skicka iväg det här då jag aldrig vågat tidigare, men alltid slaviskt skrollat igenom alla kommentarer. Iallafall, jag är 24 år och bor i Sundbyberg och bor med min pojkvän. Pluggar till förskollärare på SU. Jag älskar att prata om viktiga och oviktiga saker, fika, laga mat och baka, spela spel, läsa böcker, secondhand-shoppa, strosa runt på fina platser (både hemma i huvudstaden och andra platser), fotografera (både med systemkamera men också med sketna kameran i telefonen), ha myskvällar. Men är öppen för att hitta på nya och knasiga saker. Känner bara att det skulle vara najs att träffa nytt folk för det är så kuuul. Det var lite kort om mig.
  Jag finns på Instagram: rebeccakarlssonn eller mail: [email protected]


 208. Sofia skriver: 28 augusti, 2020

  GÖTEBORG/ (BORÅS)
  Hej! Sofia heter jag och är en 22-åring som precis hoppat av min utbildning i Göteborg för att börja pendla till Borås och plugga där istället! Majoriteten av mitt kompisgäng i Göteborg har tyvärr flyttat till Stockholm och jag saknar att ha någon här att hitta på grejer med!
  Om mig då? Älskar växter och ägnar liiite för mycket tid på mina plantbabys hemma hehe. Annars gillar jag second hand, öl!! (bubbel är gott det med) Fika & äta gott och sånt där är också skojsigt. Har inte så mycket intressen annars haha? Drömmer om festivaler nästa sommar om läget är annorlunda. Annars är jag öppen för att hitta på nya grejer! Vill nån ta en öl, strosa på stan eller bara hitta på vad som i Göteborg eller Borås så skriv på instagram! @sofiaeironen heter jag där, hoppas vi hörs :’)


 209. Elina skriver: 28 augusti, 2020

  GÄVLE

  Hej!
  Elina heter jag. Jag pluggar kommunikation och skrivande på hig, är 22 år och är alltid pepp på att kompisdejta! Tycker om att skriva och läsa, öl, yoga, att bada, allt visuellt (mode, konst, inredning) och att äta pasta i soffan och kolla på Bäst i test. Jag skulle gärna ses och ha sensommarpicknick, för skrivpepp, ta en öl eller varför inte starta en bokklubb ihop? Jag är på det mesta helt enkelt! Skriv till mig på insta, heter elinakmn där xxx


 210. Malin skriver: 28 augusti, 2020

  STOCKHOLM – bokklubb!

  Är jättesen på bollen! Men hoppas på att det finns några stockholms-gäris som är sugen på att starta en relativt kravlös bokklubb! Är 24 år och kommer från Jämtland, bott i Stockholm senaste två åren. Ska börja plugga på arkitekturskolan Sthlm, som är ett förberedande år. Lediga dagar spenderas bäst med vänner i alla dess former, och springer och läser mycket! Tycker läsandet kan vara rätt ensamt, så letar dig som vill starta en bokklubb med mig! Gillar mestadels skönlitterära vardags romaner men testar gärna annat!
  Haj!

  Du hittar mig på,
  Instagram: maalino


 211. Diana skriver: 28 augusti, 2020

  STOCKHOLM
  Hej! Jag heter Diana och är 20 år och bor i Stockholm med min flickvän. Jag jobbar på fritids vilket jag nog inte vill göra hela livet, men det fick bli så eftersom covid-19 ställde till det och sköt upp min och flickvännens backpack-resa till Sydostasien. Därför är jag väldigt redo att kompisdejta lite i höst och skulle även vara intresserad av en bokcirkel. Jag gillar att umgås med folk, läsa bra böcker, gå på second hand, knyta armband, äta god mat och dricka islatte! Är intresserad av politik, feminism och true crime (även fast min sömn blir lidande) och gaggar gärna om föregående över en öl eller två. Hör supergärna av dig till mig på instagram @dianahildersten eller maila [email protected]!


 212. Linnealinneaalmacom.wordpress.com skriver: 29 augusti, 2020

  MALMÖ/EKSJÖ
  Tjena! Jag är 19 år och studerar just nu kreativt skrivande på distans! Därav mina två boendeorter, saknar kära Malmö och familjen där om jag bara bor hos mamma i Småland. Men gillar att åka tåg, och är öppen för internetvänner, så det spelar inte så stor roll var du bor! Om mig då? Älskar att vara kreativ, speciellt i skrivandet och målandet. Läser också mycket, både romaner och spirituella ”självhjälpsböcker”. Mår som bäst när jag gör yoga och mediterar, samt fokar på träningen, men den rutinen går i perioder. Vad sägs om att hitta på något i naturen, åka på ett äventyr, gå på yoga, ses på vin & målar-kväll, second-hand shoppa, eller kanske skejta? Är öppen för allt, härligt sällskap är det viktigaste!

  Hör av dig på Instagram vetja: linneaalmaa
  Ha det gött!


 213. Ines Hissan skriver: 30 augusti, 2020

  MALMÖ
  Hej! Mitt namn är Ines, fyller 19 år i höst och har precis flyttat till underbara Malmö från Småland. Jag ska börja studera en historia kurs på Malmö universitet, online såklart:( Pga detta hade det varit jättekul att lära känna lite coola tjejer att umgås med, då jag i princip inte känner någon här. Är ganska öppen till vad som men hade varit mysigt att fika/ ta en öl, testa en ny resturang eller bara chilla vid vattnet eller i en park. Jag är tjej som älskar att resa, vara kreativ med både stil (älskar second hands) och annan konstform, även mat och vin ligger mig varmt om hjärtat.
  Hör gärna av dig på insta ifall du vill hitta på något, där heter jag: Ines.Kristina
  PUSS OCH KRAM!!


 214. Malin skriver: 30 augusti, 2020

  HELSINGBORG
  Hej! Jag heter Malin, är 34 år och vill lära känna nya människor i Helsingborg med omnejd. Jag har lärt känna så härliga personer via kompisdejtinlägg tidigare och nu är det alltså dags igen!

  När jag inte jobbar lägger jag mest tid på att träna och läsa böcker. Jag gillar promenader, att bada, fika och äta på restaurang, skriva, feminism, havet, resa, kolla på tv-serier och att göra dagsutflykter. Jag tänker att det vore roligt att lära känna någon att ta en promenad med eller gå på en utställning eller kallbada med eller ta en fika eller träna ihop med eller åka på dagsutflykt med. Låter något av det kul? Skriv i så fall en rad till mig på instagram där jag heter tiggerifics.


 215. Markus skriver: 30 augusti, 2020

  Hejsan!!

  Jag är en kille på 26 år som bor i Stockholm. Vill gärna träffa nya kompisar och tycker detta verkar vara är ett spännande sätt att göra det på! Jag jobbar med musik och på fritiden gillar jag att testa olika restauranger (framförallt asiatiskt), gå promenader, dricka öl, träna, shoppa etc! Min favoritserie är The Office (amerikanska).

  Ser fram emot att höras!

  Markus


 216. Michaela skriver: 1 september, 2020

  Hej Malmö!
  Är en 31 årig semi-introvert, semi-ångestig, lugn och jordnära men babblig och alert person som behöver fler kvinnor i mitt liv. Livet är fan tomt utan tjejkompisar nära!!! Har precis sagt upp mig från mitt jobb på auktionshus och ska börja skriva min c-uppsats i byggnadsvård på distans till hösten, är rädd :)))).
  Vill du flänga i Malmö med mig? Vara mitt pluggsällskap? Prova på klättring eller fäktning (jag vill) eller följa med mig när jag hoardar på loppisar?

  Konstig text? Säg hej ändå, jag brukar få höra att jag är lätt att vara med <3. Finns på [email protected] eller speedylee på insta men not much going on där.


 217. Karinkarinbergman.se skriver: 2 september, 2020

  MALMÖ

  Jag heter Karin, är 29 år och bor i Malmö!
  På fritiden så älskar jag att träna (gärna nya saker som jag inte testat på!).
  I höst kommer jag testa på TVÅ nya träningsformer i form av Padel och Calisthenics (om jag är pepp?! JA!)
  Utöver det så läser jag gärna böcker (just nu är jag inne i fantasy och drakar men läser även faktaböcker), älskar att laga mat och att kolla på matlagnings/bakprogram, att promenera i alla olika sorters väder längs Ribban, kallbada och fullkomligt älskar att äta glass året runt. Ska vi ta och köpa glass från olika ställen och ranka dem? Eller ska vi dra till Kallis en söndag? Eller promenera en sväng i skymningen efter jobbet? Eller varför inte dra iväg och träna tillsammans? Eller en helt lagom fika på ett café? Eller en kväll i soffan iklädda pyjamas för att kolla på film?
  Jag skulle älska att få sällskap!

  Du hittar mig på instagram: karin_bergman
  Jag ser fram emot att höra från dig!


 218. Elina skriver: 3 september, 2020

  UMEÅ
  Hej! Elina heter jag, är 19 år och återvände i sommar till Umeå efter ett år i Smålands fina skogar. Läser just nu några kurser på distans, en skrivkurs, en om feminism och en om miljö & klimat. Ser fram emot en mys höst men fylld med lite äventyr här o där! Vill läsa böcker, vandra, baka bröd, vara vid havet, dricka te och hitta ännu oupptäckta smultronställen i Umeå. Håller precis på att lära mig att virka också, så du får gärna haka på det om du vill haha. Är så på att hitta på något helt annat också, älskar att lära mig nya saker.

  Du når mig på lättast mejl: [email protected]


 219. Anna-Moa skriver: 3 september, 2020

  STOCKHOLM
  Hej! Inser att jag antagligen är för sen här! Men försöker ändå!
  Mitt namn är Anna-Moa och jag har precis flyttat upp till Stockholm från Göteborg. Känner cirka 0 personer här, och skulle gärna vilja ändra på det. Visa mig staden! Lär mig alla gator och torg! Eller så lär vi känna den tillsammans! Kort om mig är att jag är 20 år gammal och ska plugga kreativt skrivande på Södertörn. Tycker om att dricka kaffe, te, öl, vin, bamyl, läsk. Min instagram är @annarutgerson
  Puss och kram! Häng med mig! (Hoppas någon ser det här!)


 220. Sanna Eriksson skriver: 4 september, 2020

  GÖTEBORG
  Hejhejhej jag heter Sanna, är snart 21 och har nästan precis nyss flyttat hit från Linköping för att plugga medie- och kommunikationsvetenskap på GU. Jag känner kanske 4 personer i den här staden, max, så vill väldigtväldigt gärna träffa lite nya människor. Jag gillar: foto, diskussioner, fina saker, k-kop, parkhäng, vinhäng, att skriva, fina vyer, mys osv osv. SKRIV TILL MIG! Skulle bli oerhört glad!! (JA jag är väl lite sen och så, men men). Här är min Instagram: sanna_eriksson


 221. Tove skriver: 4 september, 2020

  SUNDSVALL

  Sent ute som vanligt men hej! Jag heter Tove, fyller snart 22 och är nyinflyttad till Sundsvall från Östersund.
  Ska plugga grafisk design på universitetet här och känner ingen, så hade varit fint att hitta någon eller några att hänga med?
  Jag tycker iallafall mycket om film, Frank Ocean och Harry Potter. Springer ibland, dansar när jag kan, läser gärna och tycker om true crime.
  Vill gärna hitta mysigt folk att hänga med i höst! Fika, springkompis, dricka öl? Promenad och prat?
  Man kan nå mig på instagram, @tove.malmsten om man vill det 🌿


 222. Natalie S skriver: 7 september, 2020

  VASA, FINLAND

  Moro, mitt namn är Natalie! Snart 23 år gammal, studerar litteraturvetenskap för fjärde året och flyttar om 10 dagar från Åbo till Vasa för miljöombyte. En flummig typ som tycker om djur, ordvitsar, porslin, vin, indiepop och metalcore på vinyl, promenader under höstträd, pasta och annat klyschigt.

  Vill gärna gå på kaffe eller vin med nån vänlig själ, och om nån vill bjuda med mig till sin bokklubb eller starta en med mig skulle det vara underbart! Man kan nå mig på min instagram @natalieantonias :’)


 223. Hanna G skriver: 9 september, 2020

  KALMAR
  Hej hörrni! Jag heter Hanna är 24 och ursprungligen från Stockholm. Har precis flyttat till Kalmar för att plugga till syrra på lnu! I mitt tidigare liv jobbade jag med klättring. Jag gillar att dricka öl/vin med najs folk, spela sällskapsspel(jenga, carcassone, monopol, you name it), klättra, basta, gå på second hand och massa annat skoj.
  Instagram- stenklapp
  Mail- [email protected]


 224. Ellen skriver: 10 september, 2020

  GBG
  Jag heter Ellen, är 23 år och kommer från Gotland!! Jag hittade hit för ca 4 år sen och vill gärna lära känna fler vänner. Jag uppskattar att måla, tatuera (på ren nybörjarnivå ska tilläggas), lyssna på en bra podd, vill gärna ha tips på bra poddar!!! Höra av dig på min insta, länkar den här:
  @hurraellen


 225. Elin Eliasson skriver: 10 september, 2020

  NYKÖPING

  Hej! Jag heter Elin, jag är en 25årig gotlänning som tog min masterexamen i statsvetenskap i juni. Nu har jag fått jobb på kommunledningskontoret i Nyköping vilket jag är riktigt taggad på. Men jag känner ingen i staden så vill jättegärna träffa någon/ några att hänga med. Jag gillar det mesta, allt från att träna, typ gå på något roligt pass till att jogga eller hikea, till att gå på stan och shoppa, ha boklubb, vinkväll, laga nya maträtter och spela sällskapspel, ta en aw eller gå ut och klubba och svettas på något dansgolv (när coronan chillar). Jag är glad, social, älskar att träffa nya människor, resa, osvosv.

  Hoppas någon härlig själ vill hänga med mig <3 jag kan nås på insta @eliassonelin eller på mejl [email protected]


 226. Sofia skriver: 13 september, 2020

  GÖTEBORG / STICKKLUBB
  Hej! Jag heter Sofia, är 28 år och bor i Mölnlycke strax utanför Göteborg. Ägnar dagarna åt att studera till webbdesigner och hänga med min lilla familj (sambo och 1,5-åring). Gillar bl.a. att sticka, virka och annat pyssligt, läsa, vara ute i naturen, gå på museum (och konserter när det existerade…) och fika. Hade varit kul att få ihop en liten stickklubb!! Hänga, sticka/virka/annat och dricka kaffe/bubbel/öl på lokal eller hemma!
  Maila [email protected] eller skriv på Instagram @sofiabystrom 🍂


 227. Elin skriver: 15 september, 2020

  MALMÖ
  Hejhej! Elin heter jag, är 21 och har precis flyttat till Malmö från Stockholm. Var nere vid havet och badade idag och bestämde mig för att jag måste hitta en badkompis till hösten vintern våren, som vill hitta nya badbryggor och klippor att njuta på, bastuar där man kan värma sig och snacka skit. Finns det någon badsugen person här?

  Annars gillar jag öl fest böcker osv osv allt som e kul, så vill någon hänga utan att bli skitkall i havet är jag också på! Är en snäll, rolig och kärleksfull kompis, you won’t regret it 😉 skriv till @elinlrsson på instagram eller mejla elinlar snabela hotmail.se så blir jag jätteglad


 228. Saga skriver: 19 september, 2020

  LONDON
  Hej! Bott i London i 2 år nu och skulle så gärna vilja ha lite nya kompisar. Bor i östra, älskar att laga mat, dricka vin, hänga i london fields och sitta på puben i timmar. Skriv gärna till mig på @sagahindmarsh


 229. Lovisa skriver: 21 september, 2020

  UMEÅ, BOKKLUBB
  Hej! Nu är jag sen på bollen, men jag och en vän pratade här om kvällen om hur kul det skulle vara med bokklubb! Typ läsa lite olika genrer och sen ses en kväll i månaden och bara ha det mysigt och prata bok?

  Jag är alldeles snart 23, student, och gillar böcker och filmer, att vara ute på äventyr i naturen och att laga god mat!

  Skicka gärna iväg ett mejl till [email protected] om du är intresserad av att bokklubba!


 230. Agnes skriver: 26 september, 2020

  LINKÖPING
  Hej! Inser nu att jag antagligen är lite sent ute, men ett försök skadar inte.
  Jag heter Agnes och ska snart fylla 20. Jag är nyinflyttad här och har börjat plugga på Liu. Gillar att fika, gå promenader, laga mat och baka. Om någon är sugen på att ses på en fika eller shoppa lite second hand eller kanske en promenad, skicka DM till @agnesjunvik på insta eller maila [email protected].


 231. Simone skriver: 27 september, 2020

  STOCKHOLM
  Hej! Tog mitt pick o pack och flyttade själv upp till Stockholm från Göteborg nu i sommras. Längtar så efter att hitta mitt folk här i huvudstaden, eller åtminstonde någon att ta en öl eller två med, eller promenad, fika, vad som! Simone heter jag förresten, är 20 år (snart 21). Skicka dm till @simone.klara på instagram eller maila [email protected] om någon är sugen på att hänga.
  Kram!


 232. Maja skriver: 20 oktober, 2020

  STOCKHOLM
  Jag flyttade till Stockholm för 1.5 år sen och pluggar till ingenjör på KTH. Jag gillar att gå promenader, träna, läsa böcker och dricka vin. Jag hade gärna velat vara med/starta en bokklubb, dricka vin ihop, utforska nya delar av Stockholm, gå på barer, restauranger och bara ha det härligt. Jag nås på min Instagram; majaholmen.
  Kram!


Dela på:
Annons
Laddar
https://flora.baaam.se/vardagsfotografier/forsta-veckan-pa-kontoret/