Annons
Annons


TIPS PÅ PLOCKMAT


I samarbete med Zeta.

antipasti zeta flora wiström-2

Hallå kolla det här goda som står på mitt köksbord prick just nu!

Jag gillar antipasti eftersom det går så sabla fort att duka fram åt sig själv eller åt sina gäster. Pow pow, tjoff tjoff, och så har man värsta italienska festen! Dessutom är det en bra grej för oss veganer.

Annons

Jag föreslår ofta den här typen av plockmat när mina päron lägger huvudet på sned och ba ”jaha, vad ska vi laga till dig då?”. Vill man att det ska bli ännu matigare kan man ugnsrosta aubergine, göra en god bönröra och skiva upp lite bröd. Purf.

antipasti zeta flora wiström-1

Kronärtskockskrämen är bland det godaste jag vet. Jag brukar klicka ut den på pizza, eller bara äta den som den är. Tapenaden på svarta oliver innehåller fisk, men i övrigt är grejorna på bilden veganska.

Okej måste sluta nu av förklarliga skäl, kan vara så att jag dreglar lite på tangentbordet. Det här får bli dagens mattips. Ciao!

Läs mer om antipasti och småplock här. 

14 kommentarer | Translate


Annons



Laddar