Annons
Annons

Om

Namn:
Flora Wiström

E-post:
wistromflora@gmail.com
För förfrågningar om samarbeten med Flora – kontakta alicia.sternin@aller.com

Om mig:
Hej där.

Jag startade den här bloggen som tolvåring, för tio år sedan. Idag driver jag den på heltid med ca 750 000 sidvisningar i månaden.

Jag tänker att man läser bloggar lite som man följer tv-serier – man vill veta vad som har hänt sedan sist. Därför blandar jag inlägg om populärkultur, skrivande, mode, böcker och vegansk matlagning med dokumentation från min vardag i Stockholm. Ångestskov blandat med vettlös nykärlek. Och olika sammansättningar av vänner som ligger i högar och kliar varandra i håret. Det brukar bli så av någon anledning.

I höstas kom min debutroman Stanna ut hos Bonnier Carlsen. Jag är ena halvan av podcasten Flora & Frida och frilansar som skribent. Här på Baaam är jag bloggare och krönikör.

Fint att du är här!

In short: I am a 22 year old blogger and writer from Stockholm, Sweden. I mainly write about places I visit, clothes I like, vegan food I eat, friends who stroke my hair and the guy I make out with. But also books, tv series and feminism. To contact me, email wistromflora@gmail.com. For collaborations, email Alicia: alicia.sternin@aller.com.

Flora Wiström

Annons

Laddar