Annons
Annons


Onsdagsförmiddag i Paris.


DSC_5303Jag fick ett tips av en bloggläsare vid namn Rebecka att gå till St Regis på Île Saint-Louis för att äta. Sagt och gjort, jag och Felix promenerade över dit för att se om de hade någon frukost! DSC_5317Det hade de sannerligen. För 11 € fick vi färskpressad juice, valfri varm dryck, rostat surdegsbröd med två olika marmelader, pain au chocolat och kokt ägg. Som taget. DSC_5302Inredningen var så sabla fin! Svartvitrutigt golv, kaklade väggar och tjusiga inredningsdetaljer. Som dessa lampor eller de svarta fläktarna i taket.   DSC_5315Vi var lyriska. Kanske också för att personalen var så typiskt fransk och slängde fram maten på bordet, pratade snabbt på franska och visslade under tiden de serverade sina gäster.DSC_5318Äggen var perfekt kokade dessutom.DSC_5309En anledning till att jag blev kär i den här killen är hans snälla, snälla ögon. Å vad jag tycker om honom.    DSC_5322Jag poserade lydigt. DSC_5335När vi var mätta och belåtna gick vi vidare.  DSC_5339Vi hittade en tjusig glasögonbutik.  DSC_5344Jag hade på mig kjol från second hand, tröja och jacka från Monki, skjorta från Family Affairs och halsduk från Sheinside.DSC_5341Trots rysliga skavsår så var jag glad. DSC_5353Vi gick och tittade på nya sneakers till mig som kanske var snällare mot mina fötter men det är klart att inga skor är sköna när fotsulan är svullen och tårna har skavsårsblåsor. DSC_5354Så vi struntade i det. Jag haltade fram och fotograferade en blå dörr, DSC_5357och en ståtlig byggnad. DSC_5358Samt våriga träd. DSC_5375Vi passerade Jardin des Tuileries. kTittade på en vacker karusell och var tvungna att sätta på oss solglasögon eftersom det var så ljust. Vart vi gick sen får ni se i morgon!

Annons

Translation: Wednesday morning in Paris with breakfast at St Regis and a walk through Jardin des Tuileries.

8 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar