Annons
Annons


Torsdagsförmiddag i Paris.


IMG_6516Vi bestämde att torsdagen skulle bli Motmartredagen. Vi följde era råd och åkte till tunnelbanestationen Lamarck istället för Anvers för att slippa de värsta turiststråken. Vi gick upp till Sacre coeur, tittade på utsikten och trängdes bland tonåringar på klassera.DSC_5425Sedan promenerade vi ner mot rue des Martyrs. f<3 DSC_5432Vädret var så himla vackert! DSC_5437Den här ryggsäcken är typ världens bästa grej. Den är nämligen hopfällbar så hela alltet får plats i den lilla ytterfickan. Mycket bra att ta med på resa med andra ord! DSC_5442Jag hade fått jätteont i halsen så det här är min suga på halstablett-pose. DSC_5443Tja tjenare läget? DSC_5446Felix lånade min analoga kamera under resan. Ska bli kul att se vad han fångade på film! DSC_5453Sedan åt vi lunch på Le Pain Quotidien på rue des Martyrs. Ganska dyrt men väldigt gott, ekologiskt och trevligt ställe. Vi passade på att wifi:a en stund innan vi gick ut igen. DSC_5454På samma gata låg den här knäppa lilla vintageinredningsbutiken. DSC_5456Små stackars djur på väggarna. DSC_5458En fotovänlig plats. Därpå giDSC_5460Vi gick vidare och kikade i fler butiker. Den här heter By Flowers och en bit längre upp på gatan fanns en som hette Chinemachine som var snäppet bättre. Inga fynd denna gång heller tyvärr!

Annons

Translation: Thursday in Paris. We went to Montmartre, had lunch at Le Pain Quotidien and strolled around in vintage boutiques.

9 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar