Annons
Annons


Födelsedagar, soldyrkan och bad.


Processed with VSCOcam with f2 presetNär Felix mamma fyllde 50 gav vi henne en låda med blandade saker som känns typiskt henne men också saker som hon blir glad av. Croissanter på burk med små marmelader, grönt te, en bok, ett par prickiga strumpor, en lyxig hudkräm, lite smink och en vas.  Och så målade vi ett kort.collage3Gullig födelsedagssvärmor (med vår låda i förgrunden).Processed with VSCOcam with f2 presetHipp hipp hurra!collage2Min pappa, Jo och min lillasyster Eloise har flyttat till London i ett år för att Jo ska tillbaka till jobbet (hon är därifrån) och pappa ska vara föräldraledig. Vi hade en liten avskedsmiddag och det var så himla sorgligt att säga hejdå till Eloise. Även om vi kommer träffas då och då när de kommer och hälsar på i Sverige så känns det så konstigt att inte få vara med nu när hon håller på att lära sig gå och börja prata. Här är farmor och Eloise.Processed with VSCOcam with hb1 presetAtt sitta i en resväska är spännande. Lilla snäckan <3Processed with VSCOcam with f2 presetRasmus har också fyllt år!Processed with VSCOcam with f2 presetVi bjussade på fika och promenerade runt på Söder. Processed with VSCOcam with x1 presetPå kvällen åt vi middag hemma hos hans föräldrar. Här är Niklas och Rasmus.Processed with VSCOcam with hb1 presetSå fina marängtårtor.collage4Jag har varit och hälsat på Felix på jobbet och fått ett bud med Lindtchoklad infruset i ett isblock. Så märklig grej att stå och hacka is för att få tag på chokladen, men också ganska kul.Processed with VSCOcam with a5 presetVädret har ju, som ni vet, varit helt strålande. Jag har knappt gått utanför dörren utan min hatt (från second hand) för att inte bränna hårbotten och ansiktet i den starka solen.Processed with VSCOcam with m3 presetVi har varit och badat i Fredhäll.Processed with VSCOcam with hb2 presetSå bra gäng!Processed with VSCOcam with a6 presetProcessed with VSCOcam with a6 presetJag har hängt med Magdis. Badat i Karlberg, cyklat runt på stan, ätit Ben & Jerry’s i skuggan och pratat framtid.Processed with VSCOcam with f2 presetJag som går runt och ba ”jag är typ vegetarian nu” föreslog att vi skulle äta middag på Flippin’ Burgers. Jag har inget behov av att sätta superstrikta regler, mer än att jag ska äta kött väldigt sällan. Processed with VSCOcam with hb1 presetGott var det. Processed with VSCOcam with hb2 presetJag har varit förkyld och legat och läst på bryggan nedanför lägenheten.Processed with VSCOcam with t1 presetMålat lite till ett projekt som gick i stöpet. Ska försöka slutföra det på egen hand i alla fall. Processed with VSCOcam with m3 presetIgår hängde jag och My vid Hornsbergs strand.Processed with VSCOcam with g3 presetÅt Lilys & Hanna’s Rawfood Ice Dream som jag har fått äran att provsmaka. Halva frysen är full av den <3 Alltså: glassen innehåller helt naturliga och ekologiska ingredienser, är endast sötad med kokossocker och är inte uppvärmd när den är tillagad. Jag är, även om det kanske inte låter så, helt opartisk när jag säger att den här glassen är. Så. God. Ni borde testa.collage1Har ju promenerat med min kärlek också.

Annons

Translation: Summer days with birthday celebrations and a lot of swimming and sun bathing.

11 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar