Annons
Annons


Babel Deli.


DSC_1169Jag har varit sugen på sådan här mat så himla länge, och igår drog jag med mig Frida till Babel Deli för att muncha libanesiskt. Kan verkligen rekommendera det. DSC_1177Vi hade en klassisk jag-läser-din-blogg-du-läser-min-blogg-vi-borde-ses-dejt.  Mycket trevligt.DSC_1191”Jag ska bara fråga om jag får ta lite bilder här inne” = true blogger.Untitled-2 Jag kunde inte heller låta bli att knäppa av några. Så fint ställe.DSC_1201Håret!

Annons

Här är några bilder som hon tog på mig. Så fina ju:MG_4227CMG_4239CFrida är ju the godess of light, finns ingen som kan få så ljusa snygga bilder som hon. Om ni mot förmodan skulle ha missat hennes blogg – läs den här. Vettig, snygg, rolig och inspirerande (ja, både hon och bloggen).

Translation: Had lunch with Frida yesterday.

12 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar