Annons
Annons


Loppislördag.


DSC_2399Idag ägde den årliga Blocketloppisen rum.DSC_2385Fina Emily var min bordsgranne. DSC_2402Och jag och Maja stod och sålde grejor ihop!DSC_2387 Lite såhär såg det ut hos mig.DSC_2393Jag sålde exempelvis illustrationer, kjolar och klänningar. Om ni vill köpa en bröstillu kan ni maila mig på [email protected] 50 pix i A5-format!DSC_2403Peppad försäljare.DSC_2407Bea kom förbi och satte ihop en ärtig outfit av Majas snyggaste loppisutbud : )DSC_2416Daniel i bästa halsbandet.DSC_2390Jag sålde allt förutom typ sju plagg. Så glad för det och megaglad för att så många av er bloggläsare kom förbi och sa hej/handlade/peppade. Ni är så sköna och fina och nice hela bunten!DSC_2404Är så sabla mör i fötterna nu och skulle typ kunna somna på en millisekund. Tänker tillbringa kvällen med Felix, glass och film.

Annons

Apropå Felix och film: vi såg äntligen Förr eller senare exploderar jag på bio igår. Minns inte när jag grät så mycket åt en film senast, den tryckte liksom på ALLA känslopunkter i kroppen. Vissa skulle möjligtvis tycka att den är cheesy, men samtidigt är det så himla lätt att vifta bort ungdomsfilmer som klyschiga bara för att de handlar om tonårskärlek, som om kärlek mellan vuxna skulle vara mer seriöst. Jag tyckte kanske inte att dialogen höll hela vägen – den funkar bättre i boken och kändes krystad ibland – men i övrigt var filmen verkligen strålande.

Fint var när tjejen i biostolen bredvid mig gav mig en näsduk (när jag hade börjat snyta mig i min t-shirt, true story) och när det kom fram tre gulliga tjejer och ville ta bild ihop efteråt, och vi alla var helt rödgråtna <3

Translation: I sold some clothes at Blocketloppisen today, it was so fun. Yesterday, Felix and I went to the movies and saw The Fault in our Stars, and it was sooo good. Cried so much I had to blow my nose in my t-shirt, and the girl who sat next to me gave me a hanky. <3

6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar