Annons
Annons


Besök på Capellagården.


DSC_2461I förrgår, samma kväll som jag kommit till Öland, hämtade Hanna upp mig med sin bil och så körde vi till Capellagården!DSC_2442Hon pluggar nämligen ekologisk trädgårdsutbildning där (verkar vara världens mysigaste kurs) och då passade det ju väldigt bra att hänga i och med att jag är på Ölands folkhögskola som ligger bara några kilometer därifrån. Hanna är för övrigt min allra första bloggkompis <3. DSC_2441  Vi hälsade på gåsen.DSC_2444Och plockade krispiga äpplen. Äppelsäsong, hurra! DSC_2447Och jag DOG på hur fint det var på hennes skola. DSC_2448Kunde inte sluta åh:a mig. DSC_2449Lin. Kanske världens vackraste växt. DSC_2450Älskar när Hanna ba svängde sig med coola trädgårdstermer och pekade ut vilka områden hon var ansvarig för.DSC_2452 DSC_2453DSC_2454Jag ville liksom aldrig åka därifrån. FÖR vackert. DSC_2456 DSC_2459Och skolbyggnaderna också.  DSC_2463Vi tog en titt in i keramikverkstaden. Också megafin såklart. DSC_2464Doftade på rosor. DSC_2465Och drack te. Älskar den här bilden på Hanna pga att hon ser ut som Wallace i Wallace & Gromit.

Annons

I skrivandes stund ligger jag på vandrarhemssängen och har lite hemlängtan. Hej Felix saknar dig.

Translation: A visit at Capellagården where my friend Hanna is studying organic gardening. It is tooo beautiful there.

12 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar