Annons
Annons


Önskelistan.


Om sjutton dagar fyller jag tjugo. Tittar vi på min önskelista verkar jag fylla fyrtio, men det får väl vara okej. Här är några saker jag gärna skulle vilja ha (förutom fred på jorden så klart):collage1
1. Sopborste i trä (SÅ bra att ha ju, dessutom är denna megasnygg. Sa ju att jag låter som en fyrtioåring). 2. Mortel. 3. Ångkokare i bambu. 4. Digital ugnstermometer. 5. En julienneskärare. 6. En SVINBRA kniv. 7. En slipsten så att den SVINBRA kniven håller sig SVINBRA. 8. En citruspress i trä. 9. En salladsslunga.
collage6 collage7Dessa böcker. Längtar ihjäl mig efter att få läsa dem.greenkitchentravels_coverOch dessa kokböcker! Önskar mig dem så himla himla mycket. collage3Den här ryggsäcken. Tänker att den passar till allt och dessutom ser det ut som att datorn borde få plats i den. collage5Prenumerationer på tidningarna Äkta mat och Vego. Och gärna även på tidningen Skriva.Standalone_1175X1290Samt en mixer. Den här i rosa var ju extra festlig, men jag behöver kanske inte den dyraste mixern på marknaden.

Annons

Translation: My birthday wishlist. By the look of it, one could think that I’m turning 40. I’m not, I’m turning 20.  

12 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar