Annons
Annons


Fredagen enligt klockan på min kamera.


Min kamera memorerar ju vilket klockslag som jag tar mina bilder på, så vi tar en titt på hur min fredag såg ut:DSC_767107.59: Äter ägg, dricker juice och slevar i mig yoghurt med allt som är gott på.  Har Felix mittemot mig men vi pratar knappt med varandra på morgonen, läser bara tidningen i tystnad. Mysigt ändå tycker jag.DSC_767808.40: Pussar den här personen hejdå som ska cykla till jobbet. Jag såg en kille som var med om en cykelolycka häromdagen (sjukt jobbig syn, det gick dock bra) så jag är extra noggrann med att han ska ha hjälm på sig. Ha det ni också!DSC_7680Sedan sitter jag och bloggar en bra stund. Ett inlägg för fredagseftermiddagen och ett inlägg för lördagen.
DSC_768610.38: Det ringer på dörren och jag får ett bud från apoteksgruppen i samarbete med rosa bandet. Mycket vitaminer och kosttillskott, vilket är bra mvh person med järnbrist.DSC_7688Dokumenterar vad jag har på mig dagen till ära: ny kjol från Monki.DSC_769710.55: Sminkar mig. Obs har mycket sämre hy än vad min kamera vill visa upp (och sminket döljer det ju bra).DSC_772012.25: Möter upp Felix i midsommarkransen för att äta lunch ihop, samt titta in en kontorsplats. Vi äter god tomatsoppa på Kalaskransen!DSC_7723<3 DSC_7726Har vita naglar och en bläckpennatatuering från Felix.DSC_772712.49: Sedan går vi till hans jobb, auktionsfirman Bukowskis.DSC_773912.52: Han visar mig runt.jTittar på enorma hattaskar, fina kistor och gamla leksaker. s13.00: Han fotar mig i fotostudion 🙂 Jag är som sagt iklädd kjol och jacka från Monki, väska från The Whitepepper och skor från Scorett. IMG_215913.24: Jag går och handlar mat.IMG_2161IMG_216313.55: Åker sedan till Gamla Stan där jag tittar på en annan kontorsplats. Såhär är det: Jag och Felix ska förmodligen flytta till en miniliten lägenhet, och eftersom jag jobbar hemifrån så kommer jag att klättra på väggarna efter ett tag om jag ska vara där dag ut och dag in. Därför kollar jag runt efter kontorsplatser. Denna kändes bra, men vi får se!IMG_2164Dör av finhet när jag promenerar förbi Christoffers blommor.DSC_775713.57: Kommer hem och förbereder middagen i brist på annat (borde egentligen skriva, fixa min bokföring men jag prokrastinerar = ångest). Receptet är från Green Kitchen Stories. Rödbetsbourguignon (svåraste ordet att skriva) ska det bli!DSC_7762Med 90% ekologiska varor. Under tiden jag lagar mat tittar jag på nya säsongen av Downton Abbey, sedan sitter jag och läser bloggar ett tag (fortfarande med ångest pga att jag borde göra viktigare saker).DSC_777718.41: Felix kommer hem från jobbet och vi äter middag. Han tycker att det är megagott, jag är inte lika övertygad (tror att jag har förätit mig på rödbetor på sistone). Kajsa och Jakob brukar laga denna rätt och rekommenderar att äta det ihop med potatismos med mycket smör. Så får det bli nästa gång! Jag och Felix sitter och dricker vin, äter choklad och har det så himla trevligt ihop. Spånar framtidsplaner, skrattar och pratar i mun på varandra. ml00.54: Dricker öl med min gamla skrivarklass. Så fint att se dem igen! Här är Matilda och Leo inne i något viktigt samtal.

Annons

Translation: My friday, according to the watch on my camera. Amongst other things: tomato soup-lunch with Felix, beet bourguignon for dinner and beer with my old classmates.

19 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar