Annons
Annons


Sista dagen i Hälsingland.


DSC_7626

Min sista dag i Hälsingland började med frukost och sedan ett par timmars skrivande. Åt mina äppelchips (skär äpplen i 3 mm tunna skivor, kärna ur dem, häng dem på en tråd i några dagar eller torka dem i ugnen på 150 °C över natten) och hade det gött.

Annons

DSC_7632

Sedan gick jag på promenad. Sa hej till fåren i vanlig ordning.

DSC_7634

Som sedan började springa mot mig. Antagligen bara för att hälsa, men jag såg ut såhär:

DSC_7639

Jag gick över bäcken och då kunde de inte följa efter. HA!

DSC_7648

Ett helt ok promenadstråk.

DSC_7650

Jag åt lunch och satt och läste i några timmar, sedan var det dags att börja städa. Ni vet: dammsuga, fylla på med ved, packa ihop maten bla bla bla. Här hade jag sovit i ett par nätter. Mysigt va?

DSC_7651

Kanske den finaste planschen.

DSC_7656

På mammas nattduksbord står de här fotografierna. Ett på Viggo, mig och Froste (bröderna i matchande slipovers. SLIPOVERS.) Till höger har ni en nakenchock på mig, cirka fyra år gammal. Båda är tagna där på gården. Sedan gick jag till bussen och vinkade hejdå till Hälsingland för den här gången. Är så glad för min lilla vistelse där.

Translation: My last day in Hälsingland. Ate my apple chips, took a walk (chased by sheep), did som writing and reading and then started to clean the house. Bye house, see you soon!

 

6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar