Annons
Annons


Fem instagramkonton jag gillar.


collage1

Betonggruvan.
Det här är instagramkontot till butiken/webbutiken Betonggruvan. Josefine som driver denna ypperligt tjusiga butik har en mamma som dessutom råkar driva ett företag ihop med min pappa, så jag har liksom haft koll på henne i flera år. Så jäkla fina grejer säljer hon.

Annons

collage2

Whatforbreakfast.
Drömska frukostbilder som får det att kurra i varenda kroppsdel, på ett ungefär.

collage3

Funkofobi.
Ett så himla viktigt instagramkonto som belyser den strukturella diskrimineringen av människor med funktionsvariationer. Kontot har olika gästpostare som berättar om sina egna erfarenheter, samt tar in historier från människor som råkar ut för funkofobi. På hemsidan kan du även skriva på en lista för att ordet funkofobi ska få en plats i SAOL år 2015.

collage4

Cookrepublic.
Sanslöst smarriga recept och vackra fotografier av Sneh som är från Australien.

collage5

Hejhejvardag.
Louise lägger upp illustrationer som till största del handlar om livet som småbarnsförälder men som även innehåller en hel del samhällskritik. Så himla roligt och träffande, trots att jag inte ens har småbarn själv.

Translation: Five instagram galleries I like.

4 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar