Annons
Annons


Fredagshåret.


Untitled-1

Nyvaken Floraperson i morse, MEN med sprillans nytt barr. Gabriella på Bangerhead (vi samarbetar) slingade mitt hår suuuupernoga för att det skulle bli så ljust som möjligt men så att jag ändå skulle slippa en jättekraftig utväxt. Tycker att det blev så himla fint.

Annons

Jag har tappat så sanslöst mycket hår efter att jag slutade med mina p-piller (inte för att jag vill bli preggo utan för att jag inte vill proppa min kropp med hormoner), därav hårsstråbebisarna som sticker upp från hårbottnen.

Idag ska jag:
1. Promenera in till city.
2. Äta lunch med mormor på Restaurang Voltaire.
3. Se Girls will make you blush på Unga Klara.
4. Ha textsamtal med Antina i Gamla stan.
5. Skriva lite (hoppas mycket).
6. Laga någon god middag.
7. Dricka vin med Bea.
8. Dansa!

Glad fredag <3

32 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar