Annons
Annons


High fives, hundpromenader och vasaloppsträning.


Några fler av era kommentarer, som svar på frågan ”Kan ni berätta om något bra som har hänt er på sistone?”. Mmmm, ni äger.

collage1 ✎ Jag har tagit tag i körkortet och ”high fivear” pappa efter nästan varje övningskörning

Annons

✎ En dag så skriver han ett jättefint långt meddelande till mig om vad som hände och han tycker att jag är den finaste, mognaste och även trevligaste tjejen han någonsin träffat och aldrig har någon kille i min ålder det vill säga 17 år sagt det till mig.

✎ Jag hittade en kille med trasig bröstficka på sin skjorta på en bar och på vägen hem hamnade vi efter alla andra för att vi var tvungna att hångla vid varje elskåp och trappuppgång.

✎ Så pepp att min bästis flyttat in i min lilla stuga som jag har. Kan vara det bästa att maten man lagar kommer delas med någon annan.

✎ Vi förlorade sm-finalen i fotboll och grät och såg ledsna ut i tidningen men när vi kom hem skrev vi hjärtan till varandra på alla sociala medier.

collage2

✎ Att vara kär i någon som är precis lika kär tillbaka och få sova nära nära och skratta och bara känna att det är vår i hjärtat.

✎ Tog bussen hem en dag varvid en pojke ~16 sitter snett mittemot mig och jag ser hur han smygkollar och jag kollar tillbaka och ler lite lätt, som jag gör mot alla eftersom jag är lite yrkesskadad från mitt caféjobb. När jag gått av bussen så märker jag efter 50 m en hand på axeln och han frågar om jag är singel och om vi ska ses. Jag tackar för erbjudandet men talar om för honom att jag är 24 år och att han är modig som frågar. Hans svar är; men åldern spelar ingen roll för mig!

✎ Jag har hittat så många nya band på den senaste tiden som förgyller mina dagar med sin musik.

✎ Att han kommer hem till helgen och tagit ledigt på måndag för att kunna sova en natt till under samma täcke som mig innan han åker tillbaka.

✎ Att gå ut med min kompis + hans hundar på lunchen mellan föreläsningarna! Labradorer <33

collage3

✎ Jag och pappa har tagit tag i vår Vasaloppsträning på allvar nu och det känns så himla spännande och jätteläskigt att åka ett lopp på 9 mil i mars. Men asroligt att ha ett mål att sikta mot! Många tvivlar på att jag ska klara det och upprepar ofta ”9 mil?” med en skeptisk blick. Men jag SKA. Jag ska jag ska jag ska!!

✎ Att jag nu äntligen har bestämt mig för att bli vegetarian och när jag berättar det för pappa så säger han ”Jaha, vad kul! Då måste vi lära oss laga lite rolig vegomat!”

✎ Att jag var hos min kurator och pratade konstant i fyrtiofem minuter om bra saker jag uppnått och klappade mig på axeln säkert tio gånger för hinder jag tagit mig över. Allt på två veckor bara. Det går att lösa upp knutar i livet, och 2014 är fan året.

✎ Att min lillebror fyllde 17 och plötsligt såg mig som en vän, och inte bara ett storasyskon liksom.

✎ Jag tog pension.

✎ Jag är singel och behöver bara tänka på mig själv. Har tagit tag i allt jag velat göra hur länge som helst men inte riktigt vågat när jag haft en annan att ta hänsyn till hela tiden. Det äger.

Translation: Good things that have happened to you lately. Translate them here.

6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar