Annons
Annons


På tallriken (och i sängen).


DSC_9204

Gosigt att vakna upp bredvid den här personen efter att ha dansat i många timmar på Fasching.

DSC_9206

Först lite vatten,

DSC_9213

sedan bananpannkaksfrulle med pålägg så som chokladsås, varma hallon och jordnötssmör.

DSC_9310

Annars så har jag och Felix glufsat i oss glasnudlar med den här goda, asiatiska brysselkålssalladen. Brysselkål kostar ju typ 5 kr just nu så det är mycket plånboksvänligt, dessutom är lime + ingefära + chili + cashewnötter en meget meget bra kombo.

Annons

DSC_9317

Jag har lagat rotmos (i detta fall på potatis, morötter, grädde, muskotnöt, salt och peppar) och ätit mandelfrikadeller till. Så himla goda faktiskt! Ostiga och lite degiga. Här har ni receptet.

DSC_9323

Och ett recept ur en bok som heter Grön mat: Vegetariskt varje dag från River Cottage. Det är i alla fall ugnsrostad butternut (äter det i snitt en gång i veckan) och gul lök, samt kikärter som marinerats i en curryaktig kryddblandning.

DSC_9359

Mitt favvobröd just nu (någon torkad frukt- och fröhistoria från Fabrique) med avokado och sesamfrön, yoghurt med hemmagjort äppelmos, nötter, kakaonibs, kokosflingor och bipollen, ett kokt ägg och te. Kanske den ultimata frukosten. Samt feministläsning i DN.

Translation: On my plate. Banana pancakes with Bea one Saturday morning, asian brussel sprout salad, almond ”meat”balls, oven roasted butternut squash with onion and chickpeas and a breakfast consisting of avocado toast, yoghurt with home made apple sauce, tea and a boiled egg. Mmm.

6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar