Annons
Annons


Att inreda en liten lägenhet #3


Att inreda en liten lägenhet #1
Att inreda en liten lägenhet #2

Nu har det hänt lite saker här hemma igen! Närmare bestämt i köket. Ljuset såhär års är ju helt bedrövligt så det här inlägget får vara i gråskala. 🙁

Annons

IMG_4350

När du kliver in i vår lägenhet har du köket direkt till vänster, avskild från hallen med några slags pelare.

DSC_1481

Eller ja kök och kök, det är ju en kokvrå. Alltså: en låda för bestick, ett litet underskåp och två trånga överskåp. Två köksplattor och ett minilitet kylskåp. Däremot finns det ganska mycket plats på väggarna.

DSC_1453

Därför valde vi att sätta upp hyllor där vi kan ha kokböcker, skålar och grytor. Hyllorna heter Grundtal och kommer från Ikea.

DSC_1446

Inunder satte vi upp en stång (Grundtal även den)  där vi kunde hänga upp en del av våra köksgrejor med S-krokar.

kök

Tycker att det blev väldigt fint! Under har vi hängt upp en sopborste med tillhörande skyffel (i stället för att ha en sopborste som står på golvet och tar en massa plats), plus en papperskorg från Ikea.

DSC_1422

Och på väggen mittemot får knivarna bo på en sprillans ny magnetlist (även den från Ikea).

DSC_1444

Har så fina diskgrejor nu för att göra det liiite roligare att diska. Trasa och borste från Iris Hantverk och diskmedel från Betonggruvan som luktar dödsgott.

Translation: Yesterday we put up shelves and a rail in our kitchenette, to make room for our pots and cookbooks and kitchen utensils. The shelves are from Ikea and are called Grundtal. 

18 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar