Annons
Annons


Middag x 2.


P1000252

Häromdagen lagade jag ett recept ur Green kitchen stories kokbok som faktiskt bara var helt ok (till skillnad från de flesta andra recept som jag älskar). Kanske för att jag bytte ut ricottaosten mot cream cheese och kanske för att jag tillagade maten i folieknyten i stället för smörpappersknyten, men det var i alla fall det första receptet ur min favvokokbok som inte riktigt höll måttet.

Annons

P1000243

Rätten var alltså hasselnötter, svamp, aubergine, ost och färska kryddor i små ugnspaket. Det åt vi tillsammans med matvete. En positiv grej var i alla fall att Felix fiskade upp en flaska vin ur väskan bara sådär, och för oss som aldrig vardagsdricker så blev det ju rätt festligt.

P1000288

I fredags var jag och Felix pizzasugna, så vi köpte färdig deg och en massa goda toppings.

P1000303

Jag gjorde avokado-, spenat- och mozzarellapizzan efter receptet som jag tipsade om här, men jag måste ändå säga att jag saknade tomatsåsen och något annat sött, typ karamelliserad lök. Och ett stänk citron!

P1000308

Den andra pizzan hade tomatsås, ricotta, mozzarella, champinjoner, paprika och pesto på. Den var så sabla god.

P1000297

Här har jag gjort ett inlägg om mina specialpizzor! Följ receptet och du kommer få en pretty damn great pizza.

P1000313

Fin person.

P1000316

Lite risky business med stearinljusen här, men men. Här sippar jag på ett glas vin med uppknäppta braxor 🙂 Sedan tittade vi på film i sängen och åt godis som sig bör en fredagskväll.

Translation: Two dinners. One not so good (oven packages with eggplant, hazelnuts, cheese and mushrooms) and one good (pizza with storebought dough and our own toppings). 

10 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar