Annons
Annons


My & Flora på Pom & Flora.


Jag har varit sjuk halva veckan. Legat bredvid en febrig Felix i sängen och tittat på avsnitt efter avsnitt av serier, kastat snytpapper på golvet och varit ynklig. Dessutom har jag varit förhäxad av Vampire Diaries. Ni vet när det inte GÅR att sluta titta på en serie, trots att den är dålig? Så har jag haft det. Men sedan kom jag på lösningen. Efter att jag tittat på två säsonger (44 st 40-minutersavsnitt hehe) började jag hoppa fram flera avsnitt och bara se återblickarna! HA! På så sätt kunde jag snabbse två säsonger till. Nu kan jag lämna Stefan och Elena och Damon och titta på The Fall i stället. Skönt.

Annons

Untitled-5

I torsdags kravlade jag upp ur sängen och begav mig till Söder för att äta frukost med den här solkyssta favvon, My, som kommit hem från Australien.

DSC_2395

Vi gick till Pom & Flora som nog är mitt favvofik nr 1.

DSC_2396

DSC_2400

Fint att prata ikapp de senaste månaderna. Så mycket som har hänt att det inte är klokt.

Har ni läst min caféguide förresten? Ska uppdatera den snart.

Translation: On thursday, me and My had breakfast at my favorite café Pom & Flora. She’s been in Australia and it was so nice to see her again.

 

18 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar