Annons
Annons


Diskussion: ångest


ångestmönster

Veckans tema är ångest, ett så himla stort och vanligt problem som de allra flesta lider av på olika sätt. Lider du av ångest och/eller panikångest? Hur tar det sig i uttryck? Men framförallt: hur hanterar du ångesten? I kommentarsfältet kan du dela med dig av dina ångestrelaterade tankar, frågor och erfarenheter. När jag tänkte på ångest och skulle illustrera mönstret ovan var det första jag tänkte på FUCK YOU ÅNGESTJÄVEL, därav motivet.

Annons

Min förhoppning är att det här ska vara en plats av respekt och omtanke, en frizon där ni kan skriva av er men också ge varandra tips och råd. Eller bara känna er mindre ensamma. För jag vet ju att ni är så himla smarta, empatiska och vettiga.

Tumregel: Om ni skriver en kommentar, försök svara på någon annans också. På så sätt blir inte kommentarsfältet fullt av obesvarade kommentarer.

Det går fortfarande bra att skriva av sig på tidigare veckors diskussionsinlägg: sexmenssorg och kärleksrelationer.

Translation: This is a forum where you can discuss certain topics in the comments, in this case anxiety. Do you suffer from anxiety or panic attacks and how do you deal with it? Share your anxiety-related thoughts, questions and experiences in the comments below. This is a place of respect and concern, a place where you can write about what bothers you but also a place where you can help others. Or just feel less alone. 

92 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar