Annons
Annons


SUSHI SHO


sushi shoFörra veckan var pappa i stan (han bor i London) och han, jag och Felix gick ut för att äta middag. Just den här dagen begav vi oss till Sushi Sho på Upplandsgatan, som är en sushirestaurang av det finare slaget.

Annons

sushi shoI väntan på bordet tog vi en öl.

sushi shoKocken (hån)skrattade åt mig när jag frågade om de hade vegosushi, så jag valde det enda vegetariska som fanns på menyn – nämligen den här rissalladen med edamamebönor, lotusblommor, spenat, alger och tempererat ägg. Den nådde inga kulinariska höjder men var god.

sushi shoFelix och pappa tog kockens val, vilket var tolv olika bitar sushi som serverades en och en. Och alltså, om ni är fiskätare borde ni verkligen gå till Sushi Sho. Mitt sällskap suckade och stönade åt varenda himla tugga.

sushi shoVi fick liksom se på när kockarna lagade maten, vilket är himla trevligt tycker jag. När vi ätit upp blev det avec ur fina japanska flaskor.

Untitled-1Efteråt var vi glada och nöjda. Felix sa att det var en av hans bästa restaurangupplevelser någonsin och pappa sa att det nog var den bästa sushi han har ätit, vilket ändå är ett bra betyg. Jag kommer nog inte gå till Sushi sho för att äta vegosalladen igen (om de inte gör den mer spännande dvs) men tänker tipsa mina fiskätarvänner om restaurangen!

felix skrattarÄääälskar dessa bilder. Min tiopoängskille <3

Andra restaurangtips:
Del’ Attore.
Katarina ölkafé.
Ljunggren.
Restaurangguiden.

Translation: Last week, when my dad was in town, we went to Sushi sho. Dad and Felix had the best sushi ever (according to them) and I had a veggie salad. It was a great evening with mah boys.

12 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar