Annons
Annons


DE FINASTE VÅRJACKORNA I BUTIK JUST NU


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

”Flora flora flora! Du som har sån fantstisk klädstil kan väl ge lite tips på tunna snygga och ganska färgbasic vårjackor?? Nu börjar det bli varmt och jag vill inte behöva ta av mig jackan jag har nu så fort solen kommer fram! Kram”

Annons

GULLE, visst kan jag det! Vårjackor är det roligaste jag vet i klädväg. Att hänga in vinterjackan i garderoben och ta fram mina tunna kappor och min croppade bomberjacka är så mycket frihet tycker jag. Så nu kör vi. De flesta kostar runt 600 kr och finns att köpa hos Asos, som är min favoritbutik på nätet.

Inlägget innehåller annonslänkar.

collage1

Första tipset är den här tunna kappan från Monki som de har sålt i flera år. Varannan person jag känner har en sån här jacka känns det som (jag har en mörkgrön), men jag förstår varför för den är så himla fin och passar liksom både till kjol, klänning och byxor. På vintern bär jag den inomhus som en kofta, och på våren och sommaren som en jacka. Här hittar du den svarta, den rosa (sååå fin) och den vita.

collage2

Sedan har vi jeansjackor. En skitfin blå med guldknappar, en croppad svart och en boxig vit med trekvartsärm (som jag ju har själv). Jag gillar att klä mig i dubbeldenim med matchande underdel, och finns det något vårigare än att klä sig i jeansjacka och ett par solglasögon?

collage3

Bomberjackor och sportiga kläder gillar vi ju. En mjuk, blå historia, en svart i fejkskinn och en härligt åttiotalig Pumajacka. Skitfint till både jeans och kjol. Och allt annat också för den delen.

collage4

Jag kan inte få nog av tunna kappor, jag känner mig alltid så välklädd när jag bär det. Den vänstra grågrönblå är typ det finaste jag sett! Och så har vi en sorbetrosa och en monokrom variant i grått.

collage5

På våren och sommaren (och alltid annars också för den delen) är det ju stor risk för regn. Med en fin regnjacka blir det lite roligare. Till vänster har vi en grön i vaxdukstyg (finns även i gult), i mitten en silvrig (huuur festligt?) och till höger en pastellila med prickigt foder. Wow alltså.

collage6

Här kommer tre hipstriga varianter. Mockajackan är så jefla snygg I die, den rutiga är en nittiotalsdröm och den ljusrosa teddykappan är kanske lite varm men den är på rea just nu så om inte annat kan du ju använda den i höst!

collage7

Avslutar med den här jeansjackan från Lee. Helvete vad fin den är.

Vilken är din favvo?

Translation: These are my favorite coats and jackets for spring and summer.

10 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar