Annons
Annons


JAG HAR MÅLAT ETT MÖNSTER


skolan vit blogg

Just nu jobbar jag med ett gäng mönster och illustrationer till Huddinge kommun och Unghuddinge.se. Det är ett uppdrag som kommer löpa under hela hösten så jag kommer tillbringa många timmar framför skrivbordet med krökt rygg och en podcast i hörlurarna.

Annons

Jag mår så bra av det här. Att förflytta mig från datorn och att i stället använda faktiska penslar och färger. Att ha ett akvarellpapper framför mig i stället för en ljus skärm. Att låta timmarna passera och händerna jobba.

skolan vit blogg2

Det här mönstret har temat skola. Det första jag såg framför mig när jag tänkte på min grundskoletid var fika från kafeterian och hörlurar nedtryckta i fickan på jeansen. Jag försökte hitta betydelsebärande symboler som ändå inte känns för obvious och klyschiga; en chokladboll i stället för en linjal, trassliga hörlurar i stället för en mattebok.

Jag veeeet att jag har lovat er en akvarelltutorial, och kanske kan jag rigga upp min kamera i nya ateljén och filma lite när jag målar. Ska försöka!

Translation: This is a pattern that I made for Unghuddinge.se, with the theme ”school”.

28 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar