Annons
Annons


FRUKOSTDEJTER, SMÅSYSKON, HAMBURGARE OCH CHAMPAGNE.


Vi kikar lite på hur min torsdag och fredag såg ut förra veckan.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Vid lunchtid tog jag med mig två portioner Hellmanshamburgare till ateljén. En till mig och en till Frida. Vi gjorde i ordning vårt rum ytterligare litegrann och tog dessa bilder.

Annons

eloise

På eftermiddagen åkte jag ut till Orminge för att fika med min pappa, hans tjej och mina syskon. Alltså jag är så tokig i den här lilla plutten. Hon har precis börjat på förskolan och pratar intensivt om saker vi inte förstår, luktar sand och har skitiga, gulliga händer. Hon var fast bestämd med att hon skulle sitta i mitt knä och hålla min hand. <3

Sedan gick jag till tandläkaren. Inga hål! Prisa gudarna!

felli

Efteråt sprang jag in i mamma på Coop, så vi hängde lite medan hon packade ner äggkartonger och tomater i kundvagnen. Sedan åkte jag in till stan och mötte upp den här personen.

Processed with VSCOcam with e6 preset

Vi gick på öppningsfesten av Phils Burgers nya restaurang, drack champagne och åt halloumiburgare. Nom.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Sedan gick vi fnissande hemåt och tittade på Mad Men i sängen.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Nu hoppar vi till dagen därpå, fredagen. På morgonen åkte jag söderut för att komma hem till My. Kolla vilken strålande väggmålning som finns alldeles utanför henne. Where the wild things are, som mamma brukade läsa för mig när jag var liten. Och filmen är ju också förjäkla fin.

my

Här är hon, min My. Vi hade massor av viktiga saker att prata igenom. Älskar hur stormiga och starka vi är.

Processed with VSCOcam with e8 preset

Jag gjorde finfrukost och så kramade vi om varandra hårt hårt hårt.

Processed with VSCOcam with e6 preset

Sedan åkte jag ut till Hägersten. Jag klev av i Midsommarkransen och promenerade bort till Örnsberg, där ateljén ligger. Dessa kvarter är så fina så att det inte är klokt.

Processed with VSCOcam with e8 preset

Och så målade jag en bordskiva och ett hyllsystem, innan klockan blev sjutton och jag åkte hem till Sarah. Jag, Myran, Sarah och hennes pappa Mohammad satt vid köksbordet i sex timmar och pratade om LIVET. Det var en vacker kväll.

Translation: My thursday and friday last week. Hamburgers, siblings, breakfast dates and champagne.

14 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar